E5A میتونه مدل خوبی برای شما باشه از نظر من.بله بابت اولتراسونیک و پاور ویندوز هزینه ی اضافه میگیرند.
سوکت فابریک برای 206 12000 تومان هزینه داره.
هزینه ی با نصب مدل معرفی شده 220.000 تومان میشه.
Printable View
E5A میتونه مدل خوبی برای شما باشه از نظر من.بله بابت اولتراسونیک و پاور ویندوز هزینه ی اضافه میگیرند.
سوکت فابریک برای 206 12000 تومان هزینه داره.
هزینه ی با نصب مدل معرفی شده 220.000 تومان میشه.
نقل قول:
ممنون
ایا نمایندگی اپکو این مدلا رو نصب میکنن منظورم ایزیکار هست. یا اینکه مدل دیگه ای رو نصب میکنن؟؟اگه مدل دیگه ای نصب میکنن میشه بگید چه مارکی هست؟؟
باتشکر
نقل قول:
سلام
ما هنوز نمایندگی به آپکو ندادیم،به دلیل اینکه نگرانی از تکنسین ماهر داریم.
در مورد نصب دزدگیر دیگه من اطلاعی ندارم.
پیشنهاد میدم دزدگیر با هر مارکی که هست،به تکنسین حرفه ی کار بدید برای نصب.
موفق باشید.
سلام
دزدگیری که نمایندگی اپکو یا نمایندگیهای ایران خودرو نصب میکنن رو ماشین مارکش چیه؟؟
باتشکر
نقل قول:
معمولا دزدگیرهای چینی که با مارک خود ایساکو میاد نصب میکنند.
یه دزد گیر برای 405 تا 180هزار تومان کدومش بهتره؟
سلام
این دزدگیرهایی که سوکت فابریک هستن ایا این امکان وجود داره که کلا اگه نخاستیم از روی ماشین برداریم . مثلا اگه نمایندگی واسه گارانتی ادا در بیاره میشه از رو ماشین برش داشت و یا اینکه روی یک ماشین دیگه نصبش کرد؟؟
میشه لطف کنید و بگید کدوم مدلاتون با ایموبیلایزر 206 وی 8 مشکل ندارن و میشه بدون قطع ایموبیلایزر رو ماشین نصب کرد. همه مدلایی که این امکان رو دارن اگه بگید ممنون میشم.
در مورد بیمه که رو سایتتون زدین میشه توضیح بدین . نوشته تا سقف 15 تومن بیمه میکنید. ماشینو بیمه میکنید یعنی؟؟اگه اینطوری بابت این بیمه باز هزینه جدا گرفته میشه یا اینکه با خرید و نصب دزدگیر تو نمایندگیهای شما خود بخود این بیمه شامل میشه؟؟
میشه لطف کنید و نمایندگیهاتون تو مشهد رو هم ادرس بدین
با تشکر
من فقط دزدگیر های ایزیکار پیشنهاد میدم ،ولی شما اول مشخص کنید که چه نوع دزدگیری احتیاج دارید،مثلا تصویری،استارتی ، ال اف دار و .......نقل قول:
انتخاب کنید اپشن های مورد نیاز ،من راهنمایی میکنم
موفق باشید.
نقل قول:
بله امکانش هست.کلا وقتی سوکت فابریک باشه نمایندگی ها مشگلی ندارند.
کلیه مدل ها دارای کیتی به نام بای پس مد هستند که بدونه تداخل با ایمولایزر روی ماشین نصب میشن.
بیمه به صورت مجانی به شما تعلق میگیره و کلیه مدلها این بیمه همراهشون هست.
مشهد -بلوار معلم - نبش معلم21 - دزدگیر نیک
مشهد -بلوار بلوار فرودسی-چهار راه مهدی -نبش مهدی 6-تاپ اسپید.
اگر باز نمایندای خواستید بگید که معرفی کنم.
موفق باشید.
نقل قول:
ممنون
بین مدلهای غیر تصویریتون چی رو پیشنهاد میدین؟؟قبلا E5A رو که تصویری بود پیشنهاد دادین.
اگه لطف کنید ادرس چند تا دیگه از نمایندگیهاتون رو هم بگید ممنون میشم
با تشکر
برای 206 میتونید از مدل 3000 یا مدل 206 که مخصوص خود 206 هم هست استفاده کنید،و به راحتی مغزی دزدگیر داخل سویچ قرار بدید.نقل قول:
مشهد -میدان ابوطالب -به سمت میدان موسوی قوچانی بین حرعاملی 59 و 61 -دزدگیر دلتا. 05117255397
مشهد -سی متری فرعی گاراژها - نبش چهاراه اول -فروشگاه مشهد الکترونیک .05113430388
باز اگر نمایندگی خواستید اعلام کنید که آدرس بدم.
موفق باشید.
سلام
اینکه میگن سوکت فابریک باعث میشه که اصلا به سیمکشی خودرو دست زده نشه چطور امکان داره ؟؟بالاخره شما باید سیمهای دزدگیر رو به ماشین وصل بکنی یا نه؟؟؟چطور میشه که به سیم کشیهای ماشین دست زده نشه و دزدگیر نصب بشه ؟؟اگه میشه یک توضیح بدین.
ایا دزدگیرهایی که سوکت فابریکن و نمایندگیهای شما نصب میکنن اگه بخوایم تو فاکتور قید میکنن که در صورت اینکه با نصب دزدگیر ماشین از گارانتی خارج بشه مسئولیتش رو قبول میکنن؟؟؟
باتشکر
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
وقتی میکن سوکت فابریک ،یعنی سیم کشی دزدگیر طوری طراحی شده که به هیچ وجه به سیم هایی دیگر ماشین ربطی نداره،و فقط به جایی سوکت سیم کشی ماشین میخوره.
بله مشگلی نیست.
موفق باشید.
بهترین دزدگیری که با 120 تومن میشه رو 206 نصب کرد .چیه ؟؟؟؟؟؟
ممنون ...
دزدگیر خود 206 ایزیکار که مخصوص 206 هست،حتی مغزی دزدگیر درون خود سویچ جا میشه و کاملا فابریکی هست.نقل قول:
موفق باشید.
با سلام خدمت دوستان ، آیا تا حالا کسی دزدگیر روی سمند ال ایکس مولتی پلکس نصب کرده ؟ آیا مشکلی برای برق ماشین پیش نمیاد؟
سلام
امروز رفتم نمایندگی اونجا چون کارای دزدگیر هم انجام میدن پرسیدم همین مدل E5A رو بهم نشون داد و قیمت داد 260 البته گفت که یکی از سوئیچها داخلش مغزی دزدگیر نصب میشه واسه همین هم قیمتش 260 هست . مثل همون مدل فابریک 206 که گفتین . از اونجایی که شما گفتین 220 میخام ببینم اینا خودشون از پیش خودشون این کارو انجام میدن و واسه اینکه گرانتر بفروشن میان این کارو میکنن یا اینکه کلا اینطوریه؟؟
باتشکر
من یه سیستم ماجیکار گرفتم یه مدت باهاش کار کردم بعد خیلی خیلی ضعیف شد !
با چوب شیشه ماشینو خرد میکردی اژیر نمیداد !
یه دفعه صد بار پشت سر هم در ماشینو باز و بسته میکرد !
الان به نظر دوستان اون سیستمو درست کنم یا یکی جدید بگیرم !
میشه منو راهنمایی کنید ؟؟
مرسی از دوستان عزیز !
با سلام
من یه 132 صفر گرفتم می خواستم یه دزدگیر تصویری مدل 5000 ایزیکار نصب کنم ولی:
1- با 132 که ایموبلایزر و ریموت داره مشکل و تداخلی پیش نمیاره؟؟
2- میشه هم با ریموت خود ماشین کار کرد و هم ریموت کنترل دزدگیر؟
3- با نصبش چند هست این مدل 5000
4- آیا در شهر قم نمایندگی وجود داره یا حداقل مغازه ای رو می شناسید که محصولات ایزیکار رو بفروشه
5- مدل پیشنهادی خودتون چیه البته باتوجه به قیمت مناسب و امکانات ؟؟
با تشکر
با درود
نمایندگی ایزیکار تو کرج با آدرس لطفن..
ممنون
سلام
دوستان یه سیستم ضد سرقت توپ میخوام ، متاسفانه پارکینگ ندارم و اینجا امنیت مثل کیلومتر ماشینم 0 هست ، قیمت هم زیاد مهم نیست فقط میخوام تو عملکرد عالی باشه و هی واسم دردسر درست نکنه ! چند سال پیش پراید داشتم یه دزدگیر مجیک گرفتم پوستمو کند هی قاطی میکرد !!!! از این مشکلات نداشته باشه !
ماشین هم 206 هست .
با تشکر .
سلام دوستان
برای ال 90 میخوام دزدگیر نصب کنم(بیشتر به خاطره سیستم صوتیم چون خود ماشینو که نمیتونن ببرن) ولی نمیدونم چه مارک و مدلی خوب هست ماجیکارو میشناختم که میگن تقلبیش زیاد شده و چینی شده...
فقط تصویری باشه با ضریب اطمینان بالا ترجیحا از 250 تومن هم بیشتر نشه.... البته هر چی کمتر بهتر البته تصویری بودن و ضریب اطمینان تو اولویته
ایزیکار تو اراک نمایندگی داره؟ کره ای بود دیگه؟
اطلاعاتي در مورد دزدگير ماجیکار 902 ميخواستم قيمت و ايا ساخت چينش يعني ميدين چين كه زده روش تقلبي هست ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام
دوستان سایتی مطمعن هست که بشه دزدگیر ماشین خریداری کرد ؟
سلام
پیشنهاد من به شما برای 206 تلمتیکسه دو مدل داره بدون دستکاری در سیم کشی با کیفیت بالا
جواب منم بدید ثواب داره بخدا!:11:نقل قول:
سلام
دوستان سیستم جدید تلمتیکس با oled اومده که برد 1 کیلومتری داره و بسیا ر شیکه
آیا شما تست کردید
یه سوال دیگه بنظر شما کاکپیت پرشیا و 405 بدرد میخوره و اگه آره امکانات و هزینش چقدره
با سنسور دنده عقب
ممنون
دوستان یک پراید دارم...امکانش هست که قفل مرکزی رو فقط ریموت کنم؟؟بدون دزدگیر
سلام لطف کنید مدل ماشینتون رو هم ذکر کنیدنقل قول:
این کار خیلی عجیبه ایا دلیل خاصی دارید؟
چون با دزد گیر فابریک همه امکاناتو بدون دستکاری سیم کشی بدست میارید
بعدهم فکر میکنم از ریموت و سنسور فابریک 132 تونید استفاده کنید و باز هم نیگم اصلا به صرفه نیست
دوستان easy car مدله e7 قیمتش چقدره؟ میارزه نسبت به امکاناتش؟ کیفیته ساخت چطوره؟
نقل قول:
دلیل خاص که نه...با دزدگیر حال نمیکنم... پراید صبا...من زیاد در زمینه اطلاعات ندارم...الان من اگر دزدگیر فابریک ۱۳۲ بندازم حله یعنی؟برند خاصیه؟یکم توضیح بده لطفا...حدود قیمت هم بی زحمت بگو...مرسی
منظورم مدل ماشین بود که ایموبلایزر داره یا نهنقل قول:
فابریک 132 دزدگیر نیست فقط قفل مرکزیه و نمیدونم بتونید راحت نصب کنید
با این وضع خطر ناک دزدگیر مناسب تره و اگه از صدای اون خوشتون نمیاد سایلنت کنید در ضمن دزدگیرای فابریک اومده که حتی یک سیم ماشین شمارو هم قطع نمی کنه
برد و خرابی و قاطی کردن و جنسش رو هم که مقایسه کنید بیشتر میارزه تا او 132 ها
سلام
بنظر شما کاکپیت پرشیا و 405 بدرد میخوره و اگه آره امکانات و هزینش چقدره
با سنسور دنده عقب
من قیمت دارم 150 یک سری امکاناتش کمتر شده و اخرین سری تولید شده هست و یگه گیر نمیاد
ایا واقعا میارزه
من امکانات فانتزی ماشین رو دوست دارم مثلا اخطار درب و کمربند
اب و روغن
تعویض فیلتر
دمای هوا
..........
ممنون
این ایزی کار هم نمایندگی هاش شوته بخدا هیچی نداره !!! برای پراید 132 چه مارکی خوبه ؟
نقل قول:
با این تفاسیر دزدگیر میندازم بهتره...نمایندگی سایپا داره؟چه مارکیه؟قیمت چند در میاد؟
نه سراغ سایپا نرید اونی که تبلیغ می کنن نیسننقل قول:
اگه خواستید در هر شهری تلمتیکس روحالا یا معمولی و یا تصویری تاییدیه هم داره انتخاب کنیدو خیال خود رو راحت کند
SteelMate Kernel 5000meter مدل 8881 فکر کنم هست. چجوریه؟ قیمتش چنده؟
سلام خسته نباشید
ببخشید من 206sd v8 خریدم همونجا تو نمایندگی ایران خودرو یه دزدگیر فابریک باسم بست ، 150 تومن (گفت اگه بیرون ببندی از گارانتی خارج میشه منم ترسیدم اما الان میبینم که چقدر گرون داده ) میشه کمک کنید روش یه power ببندم که شیشه ها وقتی ماشین خاموش بشه بره بالا ، اونجا می خواست 90 تومن ازم بگیره من ندادم
لطفا کمک کنید مرسی
ببخشید یک دزدگیر خوب تا سقف 80 تومان میشه برای پراید 132 صفر معرفی کنید