با سلام بله ژیروسکوپ هم داره. تا الان که ازش راضیم (کمتر از 24 ساعت!!!!!) :31:نقل قول:
Printable View
با سلام بله ژیروسکوپ هم داره. تا الان که ازش راضیم (کمتر از 24 ساعت!!!!!) :31:نقل قول:
تو سایت gsmarena چیزی دربارش نگفته ، اگه ممکنه سایتی رومعرفی کنید که اینو تایید کنه .نقل قول:
مبارک باشه
ایشالا چرخش برات بچرخه
جندتا سوال: کیفیت صفحش چطوره؟ تو آفتاب چطور؟ خواناییشو از دست نمیده؟
برا هر صفحه میتونی یه بکگراند بذاری؟
باطریش چطوره؟
و در آخر فیلمبرداریش با توجه به فرمت 3gp خوبه؟
عکاسی چطور؟
ممنون اگه اطلاعاتو بهمون بدی
بازم تبریک
به نظرتون با ورود گوشی های دو هسته ای وجدید آیا قیمت این گوشی طی یک ماه آینده کاهش می یابد؟
البته اصولا بنظر من هیچ گوشی نیست که پایین نیاد اما مساله نرخ ارز و... هم قابل پیش بینی نیست!نقل قول:
دویست و خورده ای بذارید رو پول اینکریدیبل یه سنسیشن بگیرید بچه ها :31: البته احتمال پایین اومدن اینکریدیبل هم هست
یا 200 و خورده ای بزارید روش سنسیشن بگیرین یا 100 تومن ازش بزنین دیزایر اس بگیرین :دی
نه بابا دیزایر اس انقدرا قیمتش فرق نمیکنه 40 تومن کمتر از اینه. 505 تومن شده جدیدا اینم 545 تومنه بدونِ گارانتیاااانقل قول:
545 فک نکنم باشه... من 560 شنیدم... همون 545 هم که باشه ، بازم همون حدودای 100 تومن با دیزایر اس فرق داره... دیزایر اس به هیچ وجه 505 تومن نیست... توی شهر داغون ما دیزایر اس 480 تومنه... تهران مسلما پایین تر هم گیر میاد...
بچه هایی که این گوشیو دارن اگه اطلاع ندارن باید بگم یه چند وقتی هست که این گوشی آموزش اس آف کردنش اومده
کد:http://---------.ir/Forum/thread11142.html
دوست عزیز میشه در مورد مفهوم اس اف کردن توضیح بدی؟نقل قول:
امروز قیمت این گوشی 570هزار تومان شده که فکر کنم هر هفته 10هزار تومان از قیمتش کم می شه امید وارم قیمتش تا 520هزار تومان برسه تا ما هم این گوشی را بخریم واز امکاناتش استفاده کنیم.
کیفیت صدای خروجی این گوشی چه طوره ؟
بد نیست من این گوشیو یه ماهه دارم ازش راضیمنقل قول:
دوستان عزیز من این گوشی رو خریدم و اولین اسمارت فون من هست بنابراین فعلا دارم باهاش حال می کنم ولی یه مشکلی که دارم اینه که وقتی میخوام به یکی زنگ بزنم سریع صفحه مره رو حالت اسکرین سیور و برای هر کاری, مثلا قطع تماس, باید اول دکمه پاور رو فشار بدم تا صفحه بیاد و بعد end call رو بزنم یا موقعی که یکی زنگ می زنه از حالت اسکرین سیور نمی ره تو حالت معمولی که نشون بده و باز باید از دکمه پاور استفاده کنم و خلاصه خیلی از این دکه استفاده می کنم می ترسم خراب شه! قاعدتا باید صفحه با لمس اکتیو شه که نمی شه اگر دوستان رو تنظیماتش نظری دارن بگن ممنون می شم.
قیمت بدون گارانتی این گوشی چقدر شد بالاخره ؟
طراحی عجیب پشتش وقتی دست میگیرینش مشکلی ایجاد نمیکنه ؟
تو شهرستان ما که قیمتش حدود 560هزار تومانه که فکر کنم تو تهران 550هزار تومان باشه.نقل قول:
Incredible s:با گارانتي حدود 650 تومن- بدون گارانتي حدود 570 تومن
نه انفاقا من با دیزاینش خیلی خال میکنم. اونقدر که نشون میده زمخت نیست و در جلوپیری از سر خوردنش هم مفید واقع میشه.
به نظرتون آندروید 2.4برای این گوشی خواهید آمد یا نه.؟
خيلي ممنون از اين همه استقبال و پاسخ! خودم دليلش رو فهميدم گفتم اينجا بگم اگر كس ديگه اي هم اين مشكل رو داشت حل بشه.نقل قول:
زير دوربين دوم اين گوشي سنسوري هست كه تشخيص مي ده گوشي مثلا به صورت نزديك شده، در اين حالت براي صرفه جويي در مصرف باتري، صفحه رو قطع مي كنه و اگر تشخيص بده گوشي از صورت دور شده، دوباره صفحه رو ظاهر مي كنه. مشكل من كيف موبايلم بود كه جلوي اين سنسور رو مي گرفت.
با تشكر از خودم! :31:
می دونید چرا این گوشی خوب این قدر طرفدار کم داره تو دنیا که فکر کنم جزرتبه ی 8است ولی تو ایران نه؟
این گوشی همه جا شکست محظ بوده و بس... قیمتش در حد آرکه... آرک خوشگل تره یا این؟؟؟ صفحه نمایش آرک بهتره یا این؟؟؟ دوربین آرک بهتره یا این؟؟؟ و باز قیمت جفتشون تقریبا با o2x برابره...
قیمت این گوشی الان 570هزار تومانه ولی قیمت آرک 640هزار تومان.
سلام.
من الان دارم با همين مدل كلنجار ميرم.
بلوتوثش غير فعال شده و هركاي مي كنم فعال نميشه.
اساتيد منتظريم... :8:
یه سوال این گوشی آیا به آندروید 2.4ارتقا پیدا می که آیا در آینده ازش پشتیبانی می شه؟
ورژن 2.4 در کار نیست
مقاومت این گوشی در چه حدییهدر مقابل ضربه وگرد وخاک؟
سلام اگه کسی دفترچه فارسی اینکردبیل رو داره برام بفرسته مرسی
سلام خدمت دوستان من تازه این گوشی بدستم رسیده از اندروید هم زیاد سر در نمیارم میشه لطف کنید بگید چجوری میتونم روش نرم افزار بریزم
به اینترنت با گوشی کانکت شو بعد تو گوگل ASTRO FILE MANAGER رو سرچ کن و پیداش کن و دانلودش کن و نصبش کن بعد میتونی راحت با وصل کردن کابل گوشی به کامپیوتر هر نرم افزاری رو که داری بریزی رو گوشی و از طریق همون ASTRO که نصب کردی نرم افزاراتو نصب کنی تو گوشیتنقل قول:
خبر خوب
Android 2.3.5 with Sense 3.0 now seeding to HTC Incredible S
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
کد:http://www.gsmarena.com/android_235_with_sense_30_now_seeding_to_htc_incredible_s-news-3497.php
آقا این گوشی LED notification داره ؟
سلام
آره داره
من 2 هفتس که این گوشی رو خریدم
به نظر من کسایی که سنسیشن میخرن پولشونو دور ریختن فقط بخاطر اون اسپیکرای بیتز آودیو
تنها مشکل این گوشی صدای متوسطشه
من همه جور نرم افزار و بازی روش نصبیدم
از پس همه بازیها و نرم افزارا به خوبی بر اومده
انواع فرمتهای ویدیویی رو از جمله MKV (البته با نرم افزار ) تونستم توش به خوبی اجرا کنم
خلاصه چیزی کم نداره و هر روز توش یه چیز جدید کشف میکنم :دیی
سلام بچه ها! خیلی وقته این تاپیکو دنبال میکنم..این آپدیت سنس 3 واسه ایران هم اومده؟
من که هرچی چک میزنم خبری نیست.. فکر میکنم همین چند روزه میاد...:13:
بچه ها طریقه اپدیت از طریق گوشی چطوریه من داخل about phone که میرم گزینه ایی برای اپدیت کردن وجود نداره
باید از قسمت about phone گزینه اول یعنی software updates رو بزنی بعد check now.. بعد اگه آپدیت اومده باشده پیغام میده
ولی تا این لحظه که من میزنم چیزی نیومده! :41:
خبر خوب
بالاخره اندروید 4 هم برا این گوشی اومد
که فک کنم راه رو برای سنس 4 هموار میکنه. یعنی احتمال ارائه سنس 4 همراه ایس کریم برای این گوشی زیاده!
اما حیف که اوضاع بازار گوشی خیلی داغونه......
HTC says first Ice Cream Sandwich updates coming in March, adds more phones to the list
That's just for starters, of course. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , HTC told us that the Rezound, EVO 3D and EVO Design 4G also would receive updates as well. And today, HTC has added the Vivid, Incredible S, Desire S and Desire HD to the update list. There's no word on when they'll be updated (other than "later this year"), but it's certainly a good start.
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
HTC Endeavor RUU has treasure trove of Sense 4.0 screen shots
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نمیدونم چرا وقتی سیم کارت رو داخل گوششی میندازم
روی انتن گوشی علامت ضربدر میزنه
کلا اپراتورم رو نمیشناسه
راه خاصی برای فعال کردنش هست ؟