ممنون میشم به حرفه این دوستمون گوش بدیننقل قول:
با تشکر :11:
Printable View
ممنون میشم به حرفه این دوستمون گوش بدیننقل قول:
با تشکر :11:
پخش تبلیغ این ماشین در حالی که تقریبا هیچ چیزی ازش مشخص نیست . چه معنی می دهد ؟ آیا فروشش به این زودی هاست ؟
این سیاستشونهنقل قول:
مگه رانا یادتون نیست تا 2 ماه فقط چراقاشو نشون میدادن حالا باید تا 1 یا 2 ماه دیگه صبر کنیم
البته خودشون گفتن سال 91 به تولید انبوه می رسه
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
البته در مورد مشخصات خودشون می گن تو دو مدل ELX و LX تولید میشه و موتور EF7 روشه هم بنزینی داره هم گاز سوزنقل قول:
ولی من شنیدم توی همین هفته رو نمایی میشه !نقل قول:
پخش تبلیغ این ماشین در حالی که تقریبا هیچ چیزی ازش مشخص نیست . چه معنی می دهد ؟ آیا فروشش به این زودی هاست ؟
نقل قول:نقل قول:
خودروي دنا فردا (شنبه 27 فروردین 90) رونمايي مي شود
خودرو دنا محصولي پيشرفته و با برند ملي فردا با حضور وزير صنايع و معادن ، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و مدير ان صنعتي كشور رونمايي مي شود.
اين محصول پيشرفته ايراني ، مطابق با آخرين استانداردهاي ايمني و زيست محيطي اروپايي در سال 1391 وارد بازارهاي داخلي و بين المللي خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن کامل خبر در سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) :
[HTML]http://irna.ir/NewsShow.aspx?NID=30339914[/HTML]
دوست گلم بحث پژو پارس جداست . شما نباید قیمت این ماشینو با توجه به قیمت پارس تخمین بزنین ! پارس کلا قیمتش بالاست و ارزش خریدش پایینه !نقل قول:
پژو. پارس وقتی 17-18 تومنه قیمت این کمش 25 تومنه که بیاد به خاطر تقاضاش توی بازار میشه 30 تومن یعنی قیمت کارخونه 25 تو نمایشگاه بالای 30 !
شما قیمتش رو باید با انواع سمند مقایسه کنین !!! چون قیمتشون واقعی تر از پارس هستش !
با توجه به اين عكسي كه دوستمون گذاشته از پشت دنا به نظر مياد ماشين جالبي باشه چون خطوط زيبا وظريفي روش انداختن ولي همه چيز فردا معلوم ميشه.حداقلش اينه كه فكر كنم صندوق جاداري داره.
کاشکی فقط در این حد دیگه ساده نباشه ...
من متوجه این لقب پیشرفته برای این ماشین نشدم!!!
منظور از پیشرفته چیه؟!
اگه شکل ظاهری رو مد نظر قرار دادن که خودروهای کمپانی های دیگه از نظر ظاهری بسیار از اینا جلوترن
توی بحث موتور و کاکرد ماشین هم که بهتره وارد نشیم
کلا هم بخوایم حساب کنیم نمیشه این رو یک طرح حرفه ای دونست.
ولی از نظر شکل ظاهری نسبت به بقیه محصولات ایران خودرو بهتر شده...ولی به نظرم ظاهر عقب ماشین با جلوی اون همخونی نداره...زیاد جالب نیست...میتونه بهتر از این بشه
فقط باید ببینیم با این مانورهایی که ایران خودرو داره میده چه قیمتی روی این خودرو میذاره؟!
اون هم با این وضعیت داغون اقتصادی...
نقل قول:
هنوز هیچ خبری از قیمت ندادن.
فقط یه تبلیغ از تلویزیون پخش شده که نمای ظاهری این خودرو رو اونم کاملا درست و حسابی نه نشون دادن.
میگن موتورش EF7 هست اما از امکانات و ........... حرفی نیست.
این خودرو سال 91 به بازار میاد.
فارس: چهارمين خودروي ملي با نام دنا كه قرار است، تا ساعتي ديگر با حضور وزير صنايع رونمايي شود، در دو رنج 14 تا 18 ميليون تومان براي نوع ELX و 18 تا 25 ميليون تومان براي نوع LX قيمتگذاري شد.
کد:http://www.asriran.com/fa/news/162545/%D8%AF%D9%86%D8%A7-%D9%82%D9%8A%D9%85%D8%AA%E2%80%8C%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%B4%D8%AF
پس رقیب خوبی برا سمند و پارس و تندر 90 و 206 sd میتونه باشه.
با توجه به این جمله میشه حدس زد که همچنان گیربکس BE3.5 افتضاح روی این ماشین سواره !!!!نقل قول:
ي با بيان اينكه دنا استانداردهاي 55 گانه توليد خودرو را كسب ميكند اظهار داشت: اين خودرو در زمان 11.9 ثانيه شتاب صفر تا 100 را طي ميكند و در زمان 18.41 ثانيه قادر به طي مسافت 400 متري است.
EF7 بیچاره که با این گیربکس میسوزه و میسازه ... :دی
دوستان عزیز تمامی مشخصات این خودرو در لینک زیر ببینید:
کد:http://www.ikco.com/Products/Fa/Others/Dena/
سلام.از شبه خبر شنيدم كه تمام مدلهاي دنا از 16ميليون شروع ميشه تا20ميليون.از نماي داخلي ماشين خيلي خوشم اومده و به نظر من تنها نقطه تاريك و بي ريخت ماشين قسمت گلگير و لاستيكهاي ماشين هست.اي كاش لاستيك با قطر داخلي بيشتري نصب ميكردن.ولي در مجموع براي شروع راضي كننده هست.
اول این که اون مدل قبلی چی شد که حالا این یکی رو دارن رو میکنن. رانا رو میگم!
دوم این که اصلا بحث قیمت رو نکنید چون اگر خدای نکرده یه روزی موعد پیش فروش و ... بشه قیمت اعلام شده به کل دگرگون خواهد شد. (مثال : تندر 90 و مینیاتور و ...)
اشتباها از لنسر عکس گرفتن ؟:31:نقل قول:
چه عجب این نادان ها فهمیدن که چرخ رو نباید دوباره اختراع کرد
و میشه
نیم نگاهی به طراحی های موفق کهپانی های صاحب سبک داشت
کاری که قبلا
ژاپنی ها و فعلا کره ای ها و بعدا چینی ها
به شدت
در صنعت خودرو انجام دادن !
جلو ماشین که خوبه.
عقبش بدک نیست ولی به نظرم زیاد با بدنه همخونی نداره.
عجب داشبورد قشنگیه. فکر نمی کردم ایران خودرو هم از این سلیقه ها داشته باشه. داشبوردش مثل خودروهای خارجیه.
نمای داخل شبیه سوناتا 2011 کار شده!
ولی کمی دمشون گرم خیلی قشنگ قابلیت اسپرت شدن داره بیشتر از 206 و پرشیا ...
به نظرم عقب کمی بالا هست ! شایدم خطای دید باشه
ایول کی لس گو هم داره :)
خوبه یه تکونی دادن به خودشون ولی اگه قرار باشه با قیمت 16-20 باشه که خط تولید پرشیا باید جمع شه که:31:
واقعا باید یک تبریک بهشون گفت. بالاخره دست از تغییر دادن چراغ های سمند برداشتند و یک محصول زیبا تولید کردند.
نظر شخصی من این هست که این ماشین از نظر ظاهر قابل مقایسه با سوناتا مدل 2009 باشه .
نمای خارجی دنا
نمای خارجی سوناتا
نمای داخلی دنا
نمای داخلی سوناتا
بالاخره یکی هم باید پیدا بشه از کره ای ها و ژاپنی ها کپی کنه. (کاش از لنسر مدل 2008 الگو کامل میگرفتن، برای طراحی جلو و عقب و بغل ماشین)
بازم پلت فرمش سمنده، از بقل سمنده، پس فیس لیفت میشه دیگه، قسمت غقب ماشین خیلی بی ربط به کل خودرو طراحی شده.
تا وارد بازار نشه و نمونه اصلی که تولید انبوه میشه رو نبینیم خیلی دقیق نمیشه نظر داد.
امیدوارم فقط کیفیت تولید و قطعات همچنین مونتاژ بالا باشه.
مشخصه که فقط بدنه که حتی اون هم تقلیده کاره خودشونه .
بقیه قطعات 100% منتاژ هستش و تولید داخل نیست .
واقعا باید تاسف خورد :19::13:
موقع رونمایی چرا داشبورتش عوض شده:18:؟
اون عکسه که از داشبورد تو سایت ایران خودرو بود که فرق داشت.
اگر دقت کنید یک ماشین قرمز هست و یک سفید. این عکس از داخل ماشین قرمز گرفته شده در صورتی که آن عکس داشبرود کنار ماشین سفید زده شده . در واقع فکر می کنم دو رده قیمت هم مربوط به همین مسئله باشه.نقل قول:
تو تصویر زیر مشخص هست که این عکس مربوط به مدل سفید این ماشین هست.
سلام به نظر این حقیر دوستان آیااین همان موتور tu5 نیست؟
مشخصات دنا با موتور EF7 . مشخصات دنا با موتور توربو شارژ
نوع موتور : EF7NA . نوع موتور : EF7TC
تعداد سیلندر : 4 خطی . تعداد سیلندر : 4 خطی
حجم موتور : 1648 سی سی . حجم موتور : 1648 سی سی
قطر سیلندر : 78.6 میلی متر . قطر سیلندر : 78.6 میلی متر
کورس پیستون : 85 میلی متر . کورس پیستون : 85 میلی متر
حداکثر قدرت : 115 اسب بخار در دور 6000(بنزین) . حداکثر قدرت : 150 اسب بخار در دور 5500
حداکثر قدرت : 105 اسب بخار در دور 6000(گاز) . حداکثر گشتاور : 215 نیوتن متر در دور 4800
حداکثر گشتاور : 155 نیوتن متر در دور 4500 (بنزین) . سیستم سوخت رسانی :الکترونیکی چند نقطه ای
حداکثر گشتاور : 136 نیوتن متر در دور 4500 (گاز) . تعداد سوپاپ : 16
سیستم سوخت رسانی : تزریق الکترونیکی چند نقطه ای . حداکثر آلایندگی : یورو 4
تعداد سوپاپ : 16 . نوع گیربکس : پنج دنده دستی
حداکثر آلایندگی : یورو 4 . نوع ترمز : دو مداره قطری ABS
نوع گیربکس : پنج دنده دستی . ظرفیت صندوق عقب : 500 لیتر
نوع ترمز : دو مداره قطری ABS . ظرفیت باک بنزین : 66 لیتر
ظرفیت صندوق عقب : 500 لیتر .
ظرفیت باک بنزین : 66 لیتر .
.................................................. .................................................. ....................................
فضای داخلی
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------
این احیانتا نقره ای نیستنقل قول:
پشتش زیاد جالب نشده. من خوشم نیومد. ولی داخلش خوب به نظر میرسه. جلوی ماشین هم جای کا داره. کاش کیفیت قطعات بالا باشه.
چرا دنده اتوماتیک استفاده نمیشه؟ کار سختیه؟
دوست عزیز این موتور EF7 هستش نه TU5 !!!! درضمن این عکس فکر کنم رانا باشه نه دنا ...نقل قول:
نظرات من در موردش که توی TT هم گفتم :
1 - جای مه شکن عقب فوق العاده بده . میتونستن با یه کمی خلاقیت مه شکن رو توی خود چراغ ها جا بدن
2 - در قسمت جلو از بغل ماشین خیلی شبیه تیبا شده که فوق العاده زشته .
3 - چراغ های عقب به نظرم بیش از اندازه باد کردن ...
سلام دادا والا سایتی که من خبر و خوندم این عکس و گذاشته بود:41:نقل قول:
دوما من موتور ef7 رو از نزدیک دیدم یک زحمت بکش و کاپوت یک 405 با موتور tu5 بزن بالا متوجه می شی که چه موتوریه!
بنازم ایران خودرو رو با این همه زحمتی که می کشه واقعا:18:
حق باشماست این موتور دنا نیست موتور ماشین دیگست
دوست من اون عکسی که شما گذاشتی EF7 هستش ! شما روش رو یه نگاه بنداز عکس سمند روشه ! ولی TU5 عکس پژو روشه !نقل قول:
دوما من موتور ef7 رو از نزدیک دیدم یک زحمت بکش و کاپوت یک 405 با موتور tu5 بزن بالا متوجه می شی که چه موتوریه!
بنازم ایران خودرو رو با این همه زحمتی که می کشه واقعا
ضمنا اونی که شما دیدی EF7 نبوده !!! بهتره اسم هر دوتا رو توی کوگل سرچ کنی !!! البته نمیخواد خودم واست میذارم .
EF7 :
TU5 :
حالا این عکسی که شما گذاشتی به کدوم شبیه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
پشت ماشین خیلی بده
کاشکی از چراغ های کشیده استفاده میکردن مثل سوناتا و اوپتیما و.....
اگه داشبردشو بخوان مثل همینی که تو رونماییش هست بزنن خیلی دیگه آدمای بیخودین ! تو سایتش عکس به اون قشنگی انداخته از توش ولی تو رونمایش برای سورن ELX رو گذاشتن !
نقل قول:
من فک میکنم این نمونه رو نمایی فقط رونمایی نمای خارجی بوده باشه و هنوز داشبورد اصلی طراحی و ساخته نشده باشه
چوا اگه دقت کرده باشین عکس هایی رو که خود ایران خودرو از داشبورد گذاشته تصاویر گرافیکی هستند !!!! نه واقعی :31:
فاصله حدود یک سال بین رونمایی و فروش این ماشین ! این طبیعیه ؟ شاید تا یک سال دیگه تمام این تبلیغات و مراسم فراموش بشه و دیگه تازگی الانش را نداشته باشه .
چراغهای جلوش شبیه شورلت کروزه
و جلو پنجره هم یه کم شبیه لنسره
هدف ایران خودرو از ارائه ی سومین برندش چیه؟ چرا مثلا این ماشین رو سمند مدل «دنا» معرفی نمیکنه؟ آیا هر کدوم از این برند ها کلاس خاصی از خودرو هستند؟ فعلا که هر سه تا برند ایران خودرو در یک رنج قیمتی هستند. حالا باز رانا در کلاس کوچکتری نسبت به سمند و دنا است.
------
اما قیمتش که خوبه ، اتومبیلی با 150 اسب بخار قدرت، مانیتور، بلوتوث و فرمان برقی با 20 میلیون تومن خیلی خوبه
اون تیپه که موتور EF7 توربو داره از حق نگذریم ماشین خوبیه . اما مطمئننا کیفیت ساخت پایین و قیمت بالا باز هم گند میزنه بهش.