یعنی چی فیک دوست من ؟ فیک یعنی با تقلب و غیره این کار رو کردم؟نقل قول:
من از اسپید تست سات گذاشتم و فکر نکنم بشه تو اسپید تست تغلبی کرد!!! پس فیک نمیدونم چه معنی میده؟
Printable View
یعنی چی فیک دوست من ؟ فیک یعنی با تقلب و غیره این کار رو کردم؟نقل قول:
من از اسپید تست سات گذاشتم و فکر نکنم بشه تو اسپید تست تغلبی کرد!!! پس فیک نمیدونم چه معنی میده؟
salam dadashe gol sina jan
agha lotf mikoni biyaei yahoo in id mane add kon kare vajeb rajebe in service bahat daram mamnoon
sorry babate engilisi
my yahoo id : ghasede_del
پی ام دادم دوست عزیزم خدمت اتون در خدمت امنقل قول:
درود
دوستان اگه کسی از این شرکت سرویس گرفته بگه هزینه نهایی برای یه سرویس ۱۲۸ یا ۲۵۶ چقدر شد ؟
این شرکت فقط به صورت وایرلس سرویس میده بسته به منطقه تجهیزات وایرلس اش فرق میکنه از 150 تا 300 هست تجهیزات (انتن وایرلس) هزینه های اشتراک اش هم تو سایت اش نوشته دوست مننقل قول:
تو سایتش رفتم ولی هزینه ها رو دقیق ننوشته، قیمت ها رو هم به صورت بازه ای گفتننقل قول:
من می خوام کسی که ازشون سرویس گرفته بگه دقیقا چقدر هزینه کرده وگرنه بین ۱۰۰ هزار تومن تا سیصد هزار تومن خیلی فرقه.
یه هزینه ای هم توی سایتشون نوشتن که شفاف نیست : "هزینه کابل کشی، ارتباط داخلی (شبکه داخلی) جداگانه محاسبه می گردد."
میگم دلیل اش رو خدمت اتوننقل قول:
1- هزینه تجهیزات 2 هزینه کابل کشی و نصب
اولی اینکه : بسته به موقعیت مکانی شما و فاصله شما نسبت به فرستند های شرکت فوق الذکر خوب قطعا تجهیزات اش فرق میکنه مثلا کسی که تو فاصله 2و3 کیلومتری فرستنده هست و دید داره میتونه از تجهیزات 100 تومانی استفاده کنه و کسی که مثلا مسافت بیشتری داره خوب قطعا تجیهیزات پیشرفته تر . مثلا من اول که خودم از شرکت اشون تجهیزات خریدم مسافت ام تا فرستنده اشون تقریبا 7.5 کیلومتر بود و تجهیزات 300 تومان رو گرفتم پس این مورد مرتبط هست با فاصله شما تا فرستنده
مورد دوم هزینه کابل کشی کابل هر متری ایش تعرفه مشخصی داره که نسبت به محل قرار گرفتن تجهیزات وایرلس تا کامپیوتر شما باید سیم کشی بشه به این صورت که یک کابل لن از خوده انتن وایرلس تا پشت کارت شبکه کامپیوتر اتون میاد حالا بسته به متراژ اش خوب کابل میخواد.
موارد دیگری ایی که فرمودید ارتباطات داخلی خوب مثلا یکی میگه من همین یک سیستم رو دارم همون کابل از بالا بیاد برام کافی هست یکی میگه من دو تا کامپیوتر دارم و میخوام هر دو به نت وصل بشند یک سوئیچ قرار داده میشه یکی میگه میخوام تو خونه هم وایرلس داشته باشم باید اکسس پوینت بزاره و الی اخر که هم نیاز مشتری و یوزر هست امیدوارم درست تونسته باشم توضیح بدم
fake یعنی وجود خارجی نداره . منم نگفتم شما تقلب کردین ، گفتم ؟نقل قول:
اون پینگ هایی که میذارید خودتونم میدونید که به هیچ عنوان ندارید
یه دنیا ممنون بابت توضیحاتتون، فقط اگه زحمتی نیست اینا رو هم توضیح بدید ( الیته می دونم که میشه از خود شرکت هم پرسید ولی دوست دارم از یه مصرف کننده ی عادی بپرسم که خیالم راحت باشه)نقل قول:
این تجهیزاتشون شامل چه چیزهایی هست و چه ابعادی دارن و معمولا کجا نصبشون می کنن ؟
توی سایت نوشته که میشه مودم وابرلس رو به کابلی که روش اینترنته وصل کرد و اینترنت وایرلس داشت، اگه این جوری باشه که دیگه نیازی به سوییچ نیست !!!
اگه قرارداد رو بخواهیم فسخ کنیم تجهیزات رو پس می گیرن ؟
اگه امکان داره یه تست از اینترنتتون اینجا بزارید
با سپاس.
فیک یعنی جعل دوست من! درسته من هم میدونم اما خوب ممکنه باگه اسپدتست اشه یا تو لحظه ایی اون جوری بشه چون امروز همون تست رو گرفتم زد 105 میلی ثانیه تو تاپیک سرعت اسپد تست تو فروم هستنقل قول:
به هر حال من شاید منظور شما رو درست نشدم اما خوب فیک همون جعل و تقلب برام معنا داشت و الان منظورتون رو فهمیدم:46:
تجهیزات که تا دلتون بخواد هست هزار نوع استیشن وایرلس هست اما خوب عمدتا برای راحتی و کانفیگ راحت تر wisp ها یا همون ای اس پی های وایرلسی از 2 نوع تجهیزات پکیج شده نانو استیشن و پاور استیشن استفاده میکنند که انتن و رادیو سر خوده هست و نیاز متعلقات اضافی نداره و تجهیزات پیشرفته تر رادیو قوی تر مثل بولت و انتن قوی تر مثل دیش پارابولیک هست از نظر اندازه نانو استیشن اندازه جعبه کفش هست و پاور استیشن هم اندازه مثلا یک مانیتور 21 اینچ(چه تمثیلی زدم:31:) .محل نصب تجهیزات وایرلس معمولا بالا پشت بام هست چون این تجهیزات به صورت پوینت تو پوینت هست یعنی باید دید مستقیم داشته باشه تا انتن فرستندهنقل قول:
تجهیزات فقط شامل انتن و رادیو هست( که گفتم مثلا تو نانو استیشین و پاور استیشن این دو یکی هستند و توی کیس در بسته قرار دارند)
فکر کنم منظور از مودم همون رادیو انتن باشه و اینکه گفتم خدمتتون سیمی که از رادیو میاد حاوی دیتا هست اگر یک سیستم بخواهد استفاده کنند میره پشت پی سی(کارت شبکه) اگر چند سیستم بخواهند استفاده کنند باید سوئیچی نقش تقسیم کردن و ادرس دهی به کامپیوتر ها رو به عهده بگیره
در مورد فسخ قرارداد و پس گرفتن تجهیزات تو پست های قبلی گفتم قاعده این هست که پس بگیرند با کسر مبلغی اما خوب حرف بنده رو ملاک نکنید حتما زنگ بزنید و پرسید چون بالاخره نشه من حرفی بزنم و شرکت حرف دیگه من از طرف خودم میگم باید با خوده شرکت هماهنگ کنید
در مورد تست هم تست از کجا میخواهید براتون میگیرم؟ تو تاپیک اسپید تست تست زیاد گذاشتم برای دوستان اما تست سرعت خاصی اگر مد نظر دارید مثلا اگر به جز اسپید تست بفرمایید در خدمتم
جناب sinaxex یکی از دوستان گفته که دکل رو روی خونه شما گزاشتن ولی شما میگی که از دکل خیلی دور بودید به خاطر همین ۳۰۰ تومن پول تجهیزات دادید، داستان این مورد چیه ؟
نقل قول:
بله درسته شاید شما تو جریان نبودید برای همین سوال پرسیدید. من 3 سال پیش از این شرکت اینترنت به صورت شخصی گرفتم تجهیزات اش رو هم خریدم اما یک سال پیش اومدند و خونه ما رو پاپ سایت( همون دکلی که شما میفرمایید!) کردند الان دیگه بقیه اهالی ساختمان و من ا تجهیزات شرکت استفاده میکنیم و تجهیزات خود ام هم بلا استفاده است اما خوب به مدت 2 سال و اندی از تجهیزات خودم استفاده کردم از سرویس اینترنت ای نتنقل قول:
پس تجهیزات رو پس نمی گیرن که برای شما بی استفاده مونده.نقل قول:
نه من پس ندادم و نگه داشتم و صحبتی در مورد پس دادن نکردم. در مورد پس گرفتن تجهیزات گفتم حتما با خودشون صحبت کنید من همون 3 سال پیش شنیده بودم این موردی که به شما بازتاب دادم برای همین گفتم بپرسید که گفتم شاید سیاست اشون عوض شده باشه یا مورد دیگری!!نقل قول:
من شاید ازشون سرویس بگیرم ولی اگه کیفیتشون بد بود یا به اون خوبی که شما تعریف می کنید نبود من از چشم شما می بینم و باید بهم خسارت بدید :18: :31:نقل قول:
ازشون تست بگیرید این حرف من نیست حرف همون یوزر i-net تو تاپیک هست که چند تا پست بالاتر فرمودند سرویس تست بگیرید راضی بودید قرار داد ببندید نبودید نگیرید! پیشنهاد خوبی دادم؟نقل قول:
والا من نه تعریف و تمجید و ممیز گویی کردم و نه اضافه گویی همونی که بود رو بازگو کردم اهل مبالغه گویی هم نیستم حتما تست بفرمایید تا این جبهه ایی که تو تاپیک علیه بنده هست ان شااا برطرف بشه اما از نظر اطمینانی من به عنوان یک یوزر عین خودتون بهتون اطمینان میدم همون سرویسی که میگیرید بدون کم فروشی بهتون تعلق میگیره تو 24 ساعت
راستی شما کدوم منطقه هستید؟
من زعفرانیه هستمنقل قول:
بیشتر اون پینگشون چشمم رو گرفته چون واسه بازی انلاین می خوام ازشون سرویس بگیرم.
عزیز فیک کلا چیزی هست که چه به طور جعلی چه تقلبی ، در حالت عادی وجود نداره . حالا بگذریم از این بحث :31:نقل قول:
منم اون حرف رو برای این زدم که دوستان اشتباها فکر نکنن این شرکت همچین پینگی واقعا میده ، چون یکسری اطلاعات کاملی ندارند و جو رو هم خراب میکنند و این باعث میشه افراد دیگه هم راه اونارو پیش بگیرند
بله پس بچه محل هم در اومدیم:دینقل قول:
کدوم پینگ اش ؟ اون صفره؟:31:
حقیقتش اون صفره رو هیچ جوری نمی تونم هضمش کنم :31:نقل قول:
ولی اونایی که توی صفحه ی دوم گزاشتی عالی هستن، فقط امیدوارم منم همچین پینگی گیرم بیاد ( ۲۰۰ هم باشه راضی ام ).
بچه ها برام دعا کنید :31:
کجای زعفرانیه هستی دوست من برام پی ام بزار یک صحبتی باهات دارمنقل قول:
من حدود 2 سالی میشه که مشترک این شرکت هستم، از سرویس 2Mbps Shared نا محدود هم استفاده می کنم و بسیار هم راضی هستم. با اینکه سرویس اشتراکی هست سرعت دانلود معمولاً بین 2 تا 2.4 مگابیت هست. در مورد اون دوستی که گفتن اعداد و ارقام به نظر واقعی نمیاد باید بگم که این شرکت جزء معدود شرکت هایی هست که روی شبکش Burst فعاله. به این معنی که در مواقعی که ترافیک شبکه زیاد نباشه سرعت تا دو برابر هم افزایش پیدا میکنه. تو اینترنت در این مورد می تونید جستجو کنید.
منبع نمونه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلاً این تست مربوط به امروز عصر هست.
سلام جناب سپهر . خوشحالم که یکی دیگر هم از یوزر های این شرکت هم پست گذاشت(شما هم عین بنده از پنل کاربری ایتون عکس بزارید تا متوجه بشند شما هم یوزر هستید). در مورد صحبت های دوستان هم جوابی ندارم بهشون بدم چون تاحالا شدید ترین حرف ها رو زدند به بنده که که من از خود شرکت پرووایدر هستم و پول میگیریم و میخوام تبلیغ کنم و خواستم کاربران اینجا رو گمراه کنم و یا هر مورد دیگر به کاربران اینجا حق میدم برای همین جوابی نمیدم تا کدورتی پیش نیاد کلا تو اخلاق ام نیست تو پست های اولیه تاپیک هم گفتم من هم عین تمام یوزر هایی که اومدند همه ای اس پی ها رو معرفی کردند این ای اس پی رو تو تاپیک جداگانه معرفی کردم و تاحالا هر چی گذاشتم همین بوده فیک و غیره و اینها هم نبود
والا امروز یک موردی پیش اومده بود که طبیعی نبود فکر کنم به این خاطر بود.
البته بروست ایی که فرمودید تقریبا 4 برابر هست یعنی من ایی که 512 ام بیشتر از 2.1 مگابیت نمیشه حتما شما که 2 مگ هستید تو تست اتون میره تا 4 مگ.
از اسپیدتست سرور ابردین(سرور شهر پاریس) و لندن یک تست بزارید ببنیم به چه شکلی هست و عین من سرعت و پینگ بالا هست؟
در مورد اینکه هم گفتم امروز غیر طبیعی بود من تقربیا 1 ساعت 40 دقیقه داشتم با سرعت 10 مگابیت دانلود میکردم فکر کنم مشکل تو شبکه اشون بود بعد که متوجه شدند من رو ریست کردند:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sina jnan yahoooto chek kon barat peygham gozahstam lotfan javab bede mamnoon
pm گذاشتم عزیزنقل قول:
sina jan key mituni byaei yahoo karet daram aziz
lazem be zekere ke in test sherkate i-net nist mal atlasnet hastesh azizan
الان دیدم پست ات رو الان ام میام/ البته ناگفته نمانه این تست شرکت i-net نیست و یک شرکت دیگر هست 100 درصدنقل قول:
از مسعولان شركت i-net خواهشممديم كه شهر هاي بيشتر بخصوص قم رو جزو پوشش وايرلس خودشون قرار بدند.....
من مشتاقانه امادگي اين را دارم كه با شركت همكاري كنم و ازشون اشتراك تهييه كنم..
فکر نکنم برنامه ایی برای شهر های دیگر داشته باشند اما خوب تماس بگیرید بپرسید بهترین راه ممکن هست تا پست زدن اینجانقل قول:
سلام
من اگه 512 نا محدود بخوام سرعت دانلودش چند میشه؟
512 سرعت اش 512 هست دوست من دیگه سوال نداره که! اما خوب سرویس ای نت بروست داره یعنی سرعت بالاتر هم میره مثل تست ها و عکس هایی که من گذاشتمنقل قول:
این عکس رو قرار دادم تا سوالات اکثر کاربران در مورد افزایش سرعت تا 2 مگ رو حداقل بتونم با عکس توضیح بدم
این شات اسکرین بعد از 12 ساعت دانلود متسمر گرفته شده که سرعت بین 511 کیلوبیت در ثانیه تا 2.3 مگابیت در ثانیه متغیر بوده و میانگین این 12 ساعت شده 570 کیلوبیت یعنی من با سرویس 512 آی نت ساعتی 247 مگ حدودا دانلود میکنم
سلام
دوست عزیز شما از سرویس 512 نامحدود استفاده می کنید دیگه؟ درسته؟
شاید سوال تکراری باشه..ولی باتوجه به این اختلالات اخیر اینترنت ، میخواستم بدونم که این سرویس دهنده از این نظر دچار مشکل نشده و شما تو دانلود و بازکردن صفحات در این 1-2 هفته اخیر به مشکل نخوردی؟
چون حداقل این اسکرین شاتی که گذاشتی جالبه :d .
چون من قصد بازی ندارم و پینگ چندان برام مهم نیست. فقط به خاطر کارم در نت ، دانلود و آپلود بالا واسم مهمه و اینکه صفحات خیلی زود باز بشه :d
ممنون بابت توضیحت...:40:
سلامنقل قول:
بله 512 نامحدود دارم دوست من
نه مشکلی نداشتم تو این چند هفته اخیر! من که این مشکلات عنوان شده روی سرویس ام نداشتم
بله در مورد دانلود و اپلود خیلی سرویس وایرلس خوبه من اپلود ام هم سرعت اش متفارن همین دانلود هست یعنی با سرعت 512 اپلود میکنم
فقط یه سوال دیگه برام هست.نقل قول:
تو شرایط آب و هوایی نا مساعد و مثلا وقتی بارون شدید یا باد شدید هست ، این سرویس و کیفیتش چه جوری میشه؟ افت میکنه یا مشکلی نداره؟
بین این سرویس 512 نامحدود و 1 مگ نامحدود سپنتا یه خرده گیر کردم :31:
هیچ مشکی پیش نمیاد من الان بیش از 3 سال هست از این شرکت سرویس میگیرم تا حالا مشکلی نداشتمنقل قول:
تاثیر برف و باران و مه بر روی امواج رادیویی بسته به طول موج آن ها متفاوت خواهد بود و بیشتر بر فرکانس های بالا 11 GHz تاثیر می گذازند . به عنوان مثال سیگنالی با فرکانس 2.4 GHz طول موجی برابر با 125 میلی متر یا 4.9 اینچ دارد اندازه یک قطره باران در حدود 0.25 اینچ است بنابراین تایر زیادی روی سیگنال های 2.4 GHz یا حتی 5 گیگاهرتز ندارند .
در مورد باد شدید هم خوب باید انتن اتون قیکس باشه که نتونه بد تاثیری روی اون بزاره
سپنتا و شهراد هم جز دو ای اس پی هایی هست که من خودم به شخصه تایید اشون میکنم عالی هستند هر کی گرفته ناراضی نبوده
داداش بی زحمت یه تست جدید نمیزاری ببینم وضعیت الان چطوره ؟ آخه اون تست ها ماله 6 ماه پیشه اگه پینگ خوبه با کله بیام ! پینگم واسم مهمه میخوام برای بازی :20:نقل قول:
تست من تو تاپیک speed test اغلب میزارم از i-net دوست من اما چشم همین الان چند تست گرفتم خدمت شما:نقل قول:
تست از سرور جدید تهران(فن اوا) - پینگ اسپید تست امروز گرفتم از این سرور بین4 الی 9 میلی ثانیه بود)
و کرج :
یک فیلمی هم از دستکتاپ پی سی ایم الان گرفتم دوستان که سرویس دانلود افلاین شرکت ای نت رو نشان میدم که چجوری ازش استفاده میشه کرد :
dadash in inet tu karaj erae nemide?