سلامنقل قول:
بهتر بود اطلاعاتی که تو پست اول خواستن رو میذاشتین !
مشکلی که هست از درایور کارت صدا و گرافیکتون هست !
برای کارت صدا به ورژن 7.043.0321.2011آپگرید کنین !
برای کارت گرافیک هم آخرین ورژن رو دانلود کنین !
سلامنقل قول:
بهتر بود اطلاعاتی که تو پست اول خواستن رو میذاشتین !
مشکلی که هست از درایور کارت صدا و گرافیکتون هست !
برای کارت صدا به ورژن 7.043.0321.2011آپگرید کنین !
برای کارت گرافیک هم آخرین ورژن رو دانلود کنین !
سلام دوستان
من سیستمی با مشخصات زیر تهیه کردم اما مدام صفحه آبی میاد.
main board: asus p7p55d
cpu: corei5-760
vga: gtx 470
ram: 2*2G 1600 DDR3
windows 7
لینک عکس ارور رو هم اینجا میذارم
ممنون از لطفتونکد:http://up.--------.com/images/9cfpxdhgql84kmf9mn1.jpg
ممنون از راهنمایی تون
لینک زیر فایل های موجود در minidump هست.
کد:http://up.--------.com/images/0ysdmmll4ch6z1w13r2g.zip
سلام.
windows 7
لینک زیر هم فایل های موجود در minidump هست.کد:http://up.--------.com/images/9cfpxdhgql84kmf9mn1.jpg
کد:http://up.--------.com/images/0ysdmmll4ch6z1w13r2g.zip
سلامنقل قول:
شما یه بار فایل های بوتتون رو ریپیر کنین.
سی دی ویندوز سون رو بزارین و باهاش بوت کنین بعد از انتخاب زبان Repair رو بزنین و به Command Prompt برین و دستورهای زیر رو وارد کنین :
کد:bcdedit /export C:\BCD_Backup
c:
cd boot
attrib bcd -s -h -r
ren c:\boot\bcd bcd.old
bootrec /RebuildBcd
شما به روش ask_bl عزیز عمل کنید. اگر دیگه پیغام نداشتید که هیچی ولی اگر داشتید طبق راهنمایی های صفحه ی اول یک Detail System Information و یک Overal System Information بدین.نقل قول:
سلام.
windows 7
همچنین در استارت بنویسید Memory Diagnostic و برنامه رو باز کنید و Restart رو انتخاب کنید تا سیستم راه اندازی مجدد بشه و برای مشکل رم چک بشه. اگر در حین چک کردن خطا داد حتما خطا رو اینجا بگین.
اگر این سیستم رو تازه خریدین و از اول خطا داشته نیازی نیست هیچ کاری بکنید و فقط سیستم رو پیش فروشنده ببرید تا خودش اون قطعه ای که Conflict داره رو تعویض کنه.
مواردی که به ذهنتون میرسه مثل اینکه از کی شروع شد این خطاها یا چه وقتهایی بیشتره رو بگین.
دستورالعمل ask_bl رو اجرا کردم اما ویندوز دیگه بالا نیومد. حتی به صورت safe mode هم بالا نمی یومد.
به ناچار ویندوز عوض کردم.
این سیستم رو خودم بستم و از فروشگاهی نخریدم.
الان که دوباره ویندوز نصب کردم memory diagnostics خطایی نداد.
هیچ مورد خاصی به ذهنم نمیرسه. قبلا هم ویندوز عوض کرده بودم ولی دوباره پیغام bsod اومد.
من از نرم افزارهای adobe به عنوان مثال after effects & primiere که هر دو 64بیتی هستند استفاده میکنم. ممکنه این نرم افزارها مشکلی ایجاد کنند؟
در شرایط حاضر (علی رغم عوض شدن ویندوز) باز هم نیازی هست فایلی ارسال کنم؟
اگر خطا داشتید دوباره فایلها رو ارسال کنید.نقل قول:
دستورالعمل ask_bl رو اجرا کردم اما ویندوز دیگه بالا نیومد. حتی به صورت safe mode هم بالا نمی یومد.
به ناچار ویندوز عوض کردم.
این سیستم رو خودم بستم و از فروشگاهی نخریدم.
الان که دوباره ویندوز نصب کردم memory diagnostics خطایی نداد.
هیچ مورد خاصی به ذهنم نمیرسه. قبلا هم ویندوز عوض کرده بودم ولی دوباره پیغام bsod اومد.
من از نرم افزارهای adobe به عنوان مثال after effects & primiere که هر دو 64بیتی هستند استفاده میکنم. ممکنه این نرم افزارها مشکلی ایجاد کنند؟
در شرایط حاضر (علی رغم عوض شدن ویندوز) باز هم نیازی هست فایلی ارسال کنم؟
ببینید همیشه مادربرد موردنظرتون رو که انتخاب کردین برای خرید CPU و RAM حتما Support List رو چک کنید. ممکنه یک نوع RAM رو ساپورت کنه و یک مدل CPU روهم ساپورت کنه ولی همون مدل رم با پردازنده رو ساپورت نکنه همزمان با هم.
با اون دستور فایل های بوت جدید جایگزین فایل های بوت قبلی میشد!نقل قول:
ممکنه تو جایگزین کردن مشکلی پیش بیاد که با ریپیر کردن میشد درستش کرد!
سلام
دوستان با کمک مدیر بخش Jalal تاپیک مهم شد....
دوستان میتونن سوالات در این زمینه را توی این تاپیک سوال کنند.
موفق باشید
من حدود یک ماه پیش ویندوز هفت را نصب کردم و ویژیوال استدیو 2008 و sql را نصب کردم و یا هنگامی که اسکرین سیور می اید این ارور را می دهد ولی به صورت صد درصد مطمئن نیستم
لینک اپلود فایل:کد:http://www.persiangig.com/va/?p=document&0.40918973283831306
باسلام من حدود یک ماه است ویندوز هفت را روی لپ تاپ نصب کردم مطمئن نیستم ولی از زمانی که visual stdiuo2008 و sql2005 را نصب کردم یا وقتی که screen saver شروع به کار می کند این خطای blue screen را می دهد
لینک دانلود:کد:http://www.persiangig.com/va/?p=document&0.40918973283831306
باسلام من لینک دانلود را اشتباهی وارد کردم با تشکر
لینک اصلی :
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://amirhaj.persiangig.com/document/Minidump.rar
خطای شما به دلیل نصب اون نرم افزارها نیست.نقل قول:
من حدود یک ماه پیش ویندوز هفت را نصب کردم و ویژیوال استدیو 2008 و sql را نصب کردم و یا هنگامی که اسکرین سیور می اید این ارور را می دهد ولی به صورت صد درصد مطمئن نیستم
لینک اپلود فایل:
شما خطای کد 0x7Fدر دو نوع دارید که این خطا در اولین فرضیه برمیگرده به وجود دو درایور مختلف برای یک قطعه.
این خطا از سیستم های مبتنی بر اینتل هست. دقیقا مثل سیستم شما که چیپست و CPU اینتل داره و گرافیکش هم از سری اینتل هستش.
فایلی در سیستم شما هست با نام igxpmp32 که مربط میشه به Intel Miniport Driver که در لپتاب شما مربوط به Mobile Intel Series میشه یعنی یکی از اجرای درایور چیپست با نوعی هست که گفتم که فکر میکنم درایور گرافیک یا همون Display Adapter باشه و شاید هم نه ولی این فایل در یکی از خطاها دلیل مشکل بوده.
اگر به تازگی ویندوز 7 نصب کردید باید درایورهای قطعات رو به روز کنید و برای این کار میتونید از Windows Update اسفاده کنید تا درایور کارت گرافیک جدیدتون دانلود بشه.
پس در اولین مرحله شما باید درایور چیپست رو با یک درایور جدید و به روز تعویض کنید.
فایلهای Dump رو از سیستمتون حذف کنید و اگر بعد از این کارها باز هم خطا داشتید فایلش رو مجدد آپلود کنید.
اگر مشکل حل نشد اطلاعات بیشتری بدین مثلا مدل لپتاب که بدونم ویندوز اصلیش چیه.
یک پیشنهاد:
به دلیل اینکه در بیشتر مواقع حذف درایورهای چیپست ممکن نیست و یا ممکنه درایور گرافیک Unistall نشه و یا بعد از Unistall ویندوز دیگه بالا نیاد و همچنین اینکه ممکنه درایور جدیدی که نصب کنید نتونه درایور قبلی رو کامل حذف کنه اگر براتون مشکلی ایجاد نمیکنه و به تازگی ویندوز عوض کردید دباره ویندوز رو عوض کنید و بعد از عوض کردن ویندوز در استارت بنویسید Device Installation Setting و بعد در پنجره باز شده گزینه ی Yes, Do this Automatically رو بزنید و بعد وارد Windows Update در همون استارت بشید و برای آپدیتهای جدید چک کنید و بعد در لیست آپدیتهای Optional درایورهای قطعات شما نمایش داده میشه که میتونید تیک بزنید و آپدیت کنید.
یا اینکه الان به سایت سازنده ی لپتاب برید و جدیدترین درایورهاشو دانلود کنید و بعد از نصب ویندوز درایورهای جدید رو نصب کنید.
اینها فقط برای اینه که شما یک Clean Installation داشته باشید و خیالتون راحت باشه اگر نه الزامی نیست.
چندروزی هست که مشکل صفحه ی آبی واسه منم پیش اومده. تا اونجایی که من می دونم این ارور مربوط به هارد هست چون ارور 0x0000007B هست. ولی نمیدونم چیکار کنم تا این مشکل حل بشه. خواستم ویندوز عوض کنم اما اونم نمیشه چون درایو c که ویندوز قبلی روش نصب بوده رو نمیشناسه حین نصب ویندوز. نمی دونم چیکار کنم
پست اول رو بخونیننقل قول:
نقل قول:
اون پست به من کمکی نمی کنه چون من اصلا نمی تونم وارد محیط ویندوز بشم حتی با safe mode .
اگرحین بوت شدن BlueScreen دارید باید DVD ویندوز رو بزارید و باهاش بوت کنید و بعد به جای Install Windows پایینRepair رو بزنید.نقل قول:
اون پست به من کمکی نمی کنه چون من اصلا نمی تونم وارد محیط ویندوز بشم حتی با safe mode .
بعدش از بین گزینه های Recovery Console گزینه ی Command Prompt رو انتخاب و بعدش بنویسید:
که C درایو C شماست و این دستور رو برای تمام درایوها استفاده کنید.بعدش سیستم روریست تست کنید. اگر ویندوز بالا نیومد برای نصب ویندوز هم تست کنید.کد:CHKDSK c:/p
اقا منم چند وقتی مشکل صفحه ابی دارم با نرم افزار blue screen view چک کردم همش مال درایو hal.dll بود میشه توضیح بدین این چیه ومال کدام قسمته ممنون
اینم مشخصات سیستم
MB:MSI 790FX GD 70 Cpu:AMD 965 @3.8GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 (NB+SB=4800 GH)
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24 RUNING 1600 @7 7 7 20
VGA:ati Sapphire 6870*2 cf (16.16) core clock 1000 memory clock 1250*4=4800
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
HARD:Seagate *3 raid 5
[HTML]http://up.--------.com/images/1og92eyu0wzb4ub7irzw.rar[/HTML]
HAL مخفف Hardware Abstracting Layer یک لایه ی چک کننده ی سخت افزار هستش که یکی از بخشهای مهم سیستم عامل ویندوز هست.نقل قول:
اقا منم چند وقتی مشکل صفحه ابی دارم با نرم افزار blue screen view چک کردم همش مال درایو hal.dll بود میشه توضیح بدین این چیه ومال کدام قسمته ممنون
اینم مشخصات سیستم
MB:MSI 790FX GD 70 Cpu:AMD 965 @3.8GHz HT FERQANCE:2400 NB Ferqance:2400 (NB+SB=4800 GH)
CPU Cooler:Tuniq tower EXTREEM 120
RAM:8 Gb @ CRUCAIL BALSTIC 4*2 GIGA PC 12800 8 8 8 24 RUNING 1600 @7 7 7 20
VGA:ati Sapphire 6870*2 cf (16.16) core clock 1000 memory clock 1250*4=4800
Monitor:LG E2250T
PSU:GP 885 Case: Green X3
شما اگر به تازگی سخت افزار جدیدی اضافه کردین حتما بگین.
فایلهای Dump شما در Debugger نشون میده که یک سخت افزار دارید که روش درایور ویندوز ویستا نصب شده و این سخت افزار ساخت شرکت AMD هستش.
تنها چیزی که در سیستم شما شرایط بالا رو داره کارت گرافیکتون هست که محصول AMD هستش.
درایورش رو حذف و درایور جدیدشو دانلود و نصب کنید.
اگر درایورش جدیده بگین تا بیشتر بررسی کنم.
ممنون که اینقدر ریع پاسخ دادید من اول به اورکلاک شک کردم ولی بعد تست 24 ساعت با پریم 95 اخرین ورژن (پردازنده در این فرکانس 3800 تیت شده)هیچ مشکلی از لحاظ فریز شدن سیستم ندیدم یا صفحه ابی باز برای اطمینان بیشتر تمامی تنظیمات رو درحالت دیفالت در بایاس اعمال کردم و فرکانس گرافیکهامم به حالت پیش فرض اوردم وسیستم هم با خرین انتی ویروس چک کردم avg 10 واخرین درایوهای مین و گرافیها ارا دانلود کردم (برای گرافیکها از خود سلیت سافایر درایور کاتلیست 11.5 برای سون 64 بیتی )ولی بازم همین صفحه رو داد من با توجه به تجربه خودم شکم روی دوتا چیز هست اول درایور بولوتوس دوم گرافیکه در حالت کراس فایر برای مورد اول الان چند روزی که بولوتوسو از کامپیوتر جدا کردم و هنوز هیچ صفحه ابی نداده در مورد دوم باید بگم گرافیک دوم که روی حالت slave است در حالت بیکاری کلا غیر فعال میشه منظورم اینه که نه دماشو نشون میده ونه میشه تنظیم دور فن کرد ولی به محض اینه داخل بازی میرم گرافیک دوم فعال میشه ایا میشه توی این حالت مشکل دار باشه چون من نرم افزار اور مخصوص کارتهی سافایر رو دانلود کردم ودر سر برگ ستینگ گزینه پشتیبانی از حالت کراس زدم ولی به محض اینکه فرکانس هسته رو به مقدار خیلی ناچیز افزایش دادم ای صفحه ابی داد ولی وقتی داخل بازی هستم alt tab میزنم وبا همین نرم افزار گرافیکم اور میکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد منظورم اینه که حتما باید گرافیک دوم فعال بشه در ضمن اینم بگم که در بازیهای سنگین و کانورتهای زیاد اصلا صفحه ابی نمید معمولا در حالت بیکاری یا در حالت استفاده از دانلو افلاین ماهواره ممنونمنقل قول:
با این حساب مشکل درایور منتفیه ولی کارت گرافیک باقی میمونه.نقل قول:
ممنون که اینقدر ریع پاسخ دادید من اول به اورکلاک شک کردم ولی بعد تست 24 ساعت با پریم 95 اخرین ورژن (پردازنده در این فرکانس 3800 تیت شده)هیچ مشکلی از لحاظ فریز شدن سیستم ندیدم یا صفحه ابی باز برای اطمینان بیشتر تمامی تنظیمات رو درحالت دیفالت در بایاس اعمال کردم و فرکانس گرافیکهامم به حالت پیش فرض اوردم وسیستم هم با خرین انتی ویروس چک کردم avg 10 واخرین درایوهای مین و گرافیها ارا دانلود کردم (برای گرافیکها از خود سلیت سافایر درایور کاتلیست 11.5 برای سون 64 بیتی )ولی بازم همین صفحه رو داد من با توجه به تجربه خودم شکم روی دوتا چیز هست اول درایور بولوتوس دوم گرافیکه در حالت کراس فایر برای مورد اول الان چند روزی که بولوتوسو از کامپیوتر جدا کردم و هنوز هیچ صفحه ابی نداده در مورد دوم باید بگم گرافیک دوم که روی حالت slave است در حالت بیکاری کلا غیر فعال میشه منظورم اینه که نه دماشو نشون میده ونه میشه تنظیم دور فن کرد ولی به محض اینه داخل بازی میرم گرافیک دوم فعال میشه ایا میشه توی این حالت مشکل دار باشه چون من نرم افزار اور مخصوص کارتهی سافایر رو دانلود کردم ودر سر برگ ستینگ گزینه پشتیبانی از حالت کراس زدم ولی به محض اینکه فرکانس هسته رو به مقدار خیلی ناچیز افزایش دادم ای صفحه ابی داد ولی وقتی داخل بازی هستم alt tab میزنم وبا همین نرم افزار گرافیکم اور میکنم هیچ مشکلی پیش نمیاد منظورم اینه که حتما باید گرافیک دوم فعال بشه در ضمن اینم بگم که در بازیهای سنگین و کانورتهای زیاد اصلا صفحه ابی نمید معمولا در حالت بیکاری یا در حالت استفاده از دانلو افلاین ماهواره ممنونم
شما بدون اون بلوتوث دوباره اقدام به اور کردن کنید و اگر BSOD داد بلوتوث هم منتفیه.
ببینید اگر تمام خطاهاتون مربوط به HALمیشه دلیلش اینه که تغییر ناگهانی فرکانس رو سیستم نمیتونه بپذیره و بهتره این کار رو نکنید.
یعنی کلاکهای گرافیکتونرو یک بار تنظیم کنید برای همیشه و دیگه توی محیط ویندوز دستکاریش نکنید. چون کاملا منطقیه در حین تغییر کلاک سیستم خطا بده.
اما در مورد خاموش شدن گرافیک دوم؛ شما به Advanced Power Option برید و PCI Express رو برای Energy Saving خاموش کنید.
بعدش چک کنید ببینید باز هم خاموش میشه یا نه.
من اون بولوتوث برداشتم وهم پردازنده وهم گرافیکها و حتی فرکانس مسیر هایبر ترنسپورت را هم اور کردم الان سه روزه که هیچ صفحه ابی نداده میشه اظهار نظر قطعی کرد یا هنوز زوده در ضمن من رمها رو با نرم افزار mem test امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت به مدت 10 ساعت (6 پاس)نقل قول:
شما بدون اون بلوتوث دوباره اقدام به اور کردن کنید و اگر BSOD داد بلوتوث هم منتفیه
بله هر صفحه ابی که داده همین hal.dll لعنتینقل قول:
ببینید اگر تمام خطاهاتون مربوط به HALمیشه
اینکارو کردم اما نشد در ضمن در ویندوز xp همچین چیزی نیست منظورم اینه که گرافیک دوم در هر حالتی فعالهنقل قول:
اما در مورد خاموش شدن گرافیک دوم؛ شما به Advanced Power Option برید و PCI Express رو برای Energy Saving خاموش کنید
وقتی من با نرم افزار سا فایر اقدام به اور گرافیکها میکنم در xp هیچ مشکلی ندازره اما در سون فقط باید گرا فیک دوم فعال باشه ونکته عجییب اینه که الان فایر فکس 4 رو نصب کردم گرافیک دوم فعال میشه یعنی منظورم اینه که باید مرور گر اینترنتی فایر فکس حتما اجرا شده باشه تا گرافیک دوم فعال بشه اونوقت اگه اور کنم تا یک فرکانسی که ولتاژ نخواد هیچ مشکلی پیش نمیاد اما عجیبتر اینکه وقتی گرافیک دوم فعال نباشه ومن اگه از طریق کاتالیست اور کنم بازم مشکلی پیش نمیاد واگه از طریق خود نرم افزار سافایر باشه صفحه ابی میده ولی ولی ولی اینبار مربوط به hall.dll نمیشهنقل قول:
تغییر ناگهانی فرکانس رو سیستم نمیتونه بپذیره و بهتره این کار رو نکنید.
حالا سوال من اینه که ایا خطاهای مربوط به hal.dll مربوط به خرابی سخت افزار نیست مثلا مین یا پردازنده یا رم یا خود گرافیکها چون من تمامی قطعات سیستم رو تحت استرس در حالت اور و با نرم افزارهای مختلف (mem test prim 95 amd over drive fur mark ) گذاشتم وهیچ مشکلی پیش نیومد از وقتی که می گذارید واقعا ممنونم
ببینید HAL یک رابط یا بهتر بگم یک مترجم بین نرم افزار و سخت افزار و سخت افزار و هسته هستش.نقل قول:
حالا سوال من اینه که ایا خطاهای مربوط به hal.dll مربوط به خرابی سخت افزار نیست مثلا مین یا پردازنده یا رم یا خود گرافیکها
یعنی مخصوصا برای PCIها و PCI-Eها به صورت مستقیم رابط هسته هستش.
اینکه شما تغییر کلاک بدین و HAL خطا بده با توجه به خاموش شدن کارت گرافیک کاملا منطقیه. مثل اینه که دستورالعملی صادر کنید که مقصد نداشته باشه.
خب ویندوز XP اصلا مدیریت Energy نداره. برای همینه.نقل قول:
اینکارو کردم اما نشد در ضمن در ویندوز xp همچین چیزی نیست منظورم اینه که گرافیک دوم در هر حالتی فعاله
تغییر IRQ اعمال کنید و برای این کار از یک نرم افزار حرفه ای برای مشاهده ی IRQها استفاده کنید و کارت گرافیک دوم رو بهش یک IRQ جدید اختصاص بدین.نقل قول:
من اون بولوتوث برداشتم وهم پردازنده وهم گرافیکها و حتی فرکانس مسیر هایبر ترنسپورت را هم اور کردم الان سه روزه که هیچ صفحه ابی نداده میشه اظهار نظر قطعی کرد یا هنوز زوده در ضمن من رمها رو با نرم افزار mem test امتحان کردم هیچ مشکلی نداشت به مدت 10 ساعت (6 پاس)
اگر این خطای صفحه آبی رو فقط حین این تغییرات دارید نیازی نیست پیگیریش کنید و شاید همین مشکل تداخل IRQ در بلوتوث باشه یا اصلا شاید مشکل درایور بلوتوث باشه.
اگر با قطع بلوتوث حل میشه که باز هم نیازی به پیگیری نداره.
موفق باشید.
در مورد این باید بگم وقتی بو لوتوث وصل می کنی یک علامت تعجب زرد رنگ در دیوایس مسنجر دیده میشه و حتی ویندوز هم نمی تونه درایوش رو اپدیت کنه الان که انو برداشتم واگه ارور داد همینجا اعلام می کنم در ضمن این دیباگر نرم افزاره یا کارت توسعه میشه یکم توضیح بدیدنقل قول:
اصلا شاید مشکل درایور بلوتوث باشه
Microsoft(R) Debugging Tools for Windows یک نرم افزار برای خطایابی نرم افزارها، درایورها و ویندوز هستش که محیطی خط فرمانی داره وبا یک سری فرمان اطلاعاتی میده که علت خطاها رو مشخص میکنه.نقل قول:
در مورد این باید بگم وقتی بو لوتوث وصل می کنی یک علامت تعجب زرد رنگ در دیوایس مسنجر دیده میشه و حتی ویندوز هم نمی تونه درایوش رو اپدیت کنه الان که انو برداشتم واگه ارور داد همینجا اعلام می کنم در ضمن این دیباگر نرم افزاره یا کارت توسعه میشه یکم توضیح بدید
اطلاعات بیشتر در لینک زیر:
کد:http://www.microsoft.com/whdc/DevTools/Debugging
روی ویندوز xp جواب می ده
چی روی ویندوز XPجواب میده؟نقل قول:
روی ویندوز xp جواب می ده
اگر منظورتون Debugger هستش که بله جواب میده. لینک دادم برید دانلود کنید ببینید جواب میده یا نه.
پس میتوان گفت 99 درصد خطاها مربوط به BSOD میباشد که این صحیح نیست
دوست عزیز لطفا جملاتتون رو یک پیشوند و پسوند عقب و جلوش بیارید ما هم بفهمیم منظورتون چیه.نقل قول:
پس میتوان گفت 99 درصد خطاها مربوط به BSOD میباشد که این صحیح نیست
الان از چی استدلال کردین 99 درصد خطاها BSOD هستش؟ خب هر خطایی که صفحش آبی بود BSODیه دیگه.
من اصلا متوجه منظور شما نمیشم.
سلام...
آقا من وقتی روی اسلیپ کلیک میکنم سیستم به خواب میره ولی وقتی موس رو تکون میدم و چند دقیقه با کامپیوتر کار میکنم و میخوام دوباره روی اسلیپ کلیک میکنم بازم سیستم به خواب میره ولی برای بار دوم که موس رو تکون میدم (تا سیستم بیاد بالا) یک صفحه ی آبی میاد و سریع سیستم ری استارت میشه و بعد یک چیزایی میاد و دوباره ری استارت میشه (و بعدطبیعتا ویندوز میاد بالا)
جالب اینجاست که بار دوم که این کار رو میکنم اینطوری میشه یعنی دفعه ی اول که اسلیپ میکنم نه ،دفعه ی دوم اینجوری میشه(کامپیوتر ری استارت میشه)
از هر 10 بار، 9 بارش اینطوری میشه....
ویندوزم سون هست...
نمیدونم مشکل چیه ولی من خیلی عادت دارم صبح کامپیوترم رو روشن میکنم و به چنتا سایت سر میزنم و اسلیپ میکنم 2-3 ساعت بعد دوباره یک بازی میکنم دوباره اسلیپ و نیم ساعت یک ساعت بعد دوباره یک کار دیگه ای با کامپیوتر پیش میاد و.....واسه همین خیلی این مساله واسم مهمه باید چیکار کنم؟ویندوزو عوض کنم؟اسلیپ نکنم؟کلا چه کنم؟
یکی از دوستان توی آدرس پایین یه راه حل گفته ولی نشد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6142756#post6142756
سلامنقل قول:
شما پست اول رو بخونین و فلدری که باید رو آپلود کنید و اینجا قرار بدین
شما باید از مسیر C:\Windows\Minidump فلدر Minidump رو اینجا بذارین !!!!نقل قول:
باور کنید همچین چیزی توی اون آدرسی که دادین نیست!!!
با اولین BSOD این فلدر ساخته میشه!!نقل قول:
این که گفتین یعنی چه؟؟؟
نقل قول از صفحه ی اول تاپیک:نقل قول:
این که گفتین یعنی چه؟؟؟
نقل قول:
پیغام BSOD و فایلی که ویندوز به عنوان گزارش تهیه میکنه حاوی اطلاعات مهمیه که من بهش میگم جعبه ی سیاه. این جعبه ی سیاه در حالت عادی برای شما قابل درک نیست و نمیتونید بازش کنید. اما نرم افزارهایی هست که براحتی این فایلها رو تحلیل میکنه.
ولی توی کامپیوتر من این جعبه ی سیاه پیدا نمیشه!
هرچی میزنم مینویسهno dump found!
شما به همین مسیر برین C:\Windows\Minidump باید همون پوشه آخری تو همین مسیری که با رنگ سبز مشخص شده باشه بعد شما باید رو پوشه کلیک کنید تا باز بشه و فایل داخلش اینجا واسه مابقی دوستان آپلود کنید درضمن اگرهمون صفحه آبی اومده باشه و سیستم ریست بشه یا هنگ بکنه این پوشه و همچنین فایل داخلش ساخته میشه درضمن شما ازقسمت folder options وندوز کلیه فایلها رو ازحالت هیدن خارج کنید ببینید بازم تو همون مسیر بالا نیست اون پوشه.