محل خاصی اعلام شده ؟نقل قول:
فستیوال پرواز فانوس آرزوها در تهران : پنج شنبه24 شهریور
Printable View
محل خاصی اعلام شده ؟نقل قول:
فستیوال پرواز فانوس آرزوها در تهران : پنج شنبه24 شهریور
نقل قول:نقل قول:
اين فستيوال دقيقا چي هست ؟ تا حالا برگذار شده ؟ مثل قضيه اب بازي و خز بازي و اين چيزا كه نيست ؟
سلام...
ممنون میشم رستوران های خوب تهران را معرفی کنید.
لطفا" رستوران هایی که خودتون تجربه کردین را بگین.
اگر دوستی تجربه ی هانی پارسه هم داره، ممنون میشم نظرشو بگه : )
مرسی :11:
از رستوران های خوبی که رفتمنقل قول:
رسوران هانی هست.البته الان کیفیت غذاهاش اومده پایین.من تجریش و میدان قیام غذایش را خوردم قبلا غذایش خوب بود ولی الان دیگه مثل قبل نیست
رستوران کشتی سندباد هست .توی خ طالقانی.واقعا غذاهاش عالی هست.سالاد بار خیلی خوبی داره
رستوران اژدهای طلایی.واسه کسانی که غذای چینی دوست دارند بخورند.قیمتش نسبتا بالاست.ولی داخل محوطه اش یه رستوران ایرانی هم داره که غذاهای اون هم خیلی خوبه.کره و دوغ محلی هم داره
رستوران ژاپنی ها و هندی ها به ذائقه من اصلا خوب نیامد.
یه سفره خانه سنتی هم هست.هرمز عربی.خابان کریمخان.خ خردمند. سفره خانه سنتی عربی هست.انجا هم غذایش خیلی خوب بود
رستوران مارینو .بعد از سولقان هم واقعا غذاهایش عالی هست.قیمتش هم خیلی مناسب هست.الاچیق دارد با بالشت های بزرگ.غذا داخل الاچیق ها سرو میشه.سالاد بار هم داره
رستوران جوان.با مترو میشه ایستگاه سعدی.روبه روی باغ سپهسالار.رستوران شیکی نیست ولی کیفیت و قیمت غذاهایش واقعا خوب هست.سالاد بار هم داره
رستوران نایب غذاهایش خیلی خوب هست ولی قیمتش گران هست
ممنوننقل قول:
حالا اگه بخوام جزئی تر بگم
دنبال رستوران با غذای ایرانی هستم، نه فرنگی ...
رستوران شیک و لوکسی هم باشه و قیمت هم خیلی برام مهم نیست...
در کنار کیفیت غذا، پارکینگ برام مهمه :46:
خب این شد
من البرز نرفتم.ولی حسابی گران هست .و احتمالا هم شیک
بعدش هم نایب.چند تا شعبه هم داره.شعبه ولیعصر و سعادت ابادش واقعا شیک و با کلاس هست.فکر کنم پارکینگ هم داره
سلام. بنده تهران نیستم متاسفانه و میخوام بدونم بهترین مسیر از میدون آرژانتین (ترمینال آرژانتین) به طرف جلال آل احمد، ابتدای کوی نصر (گیشا) چیه؟ با تاکسی یا اتویوس ترجیحا.. دربست چقدر میگیرن معمولا؟ سپاسگزارم.
گيلانه جردن و گيلك پارك پرنسنقل قول:
رستوران اسفندياري و شمعدان تو خيابان اسفنديار
رستوران آ اس پ تو برج ا اس پ
رستوران زيتون پارك وي
اكثر اينها براي هر نفر غذا و مخلفات حدود 30 تومن در مياد
اروند كنار (يا همچين اسمي) روبه رو پارك ساعي و...
بيشتر مشخصات بدي بهتر مي تونم راهنمايي كنم تو اين زمينه فكر كنم حرفه اي باشم:46:
البرز سهروردي چند وقت پيش تعطيل شد نمي دونم الان باز شده يا نه اما جاي شلوغي هستنقل قول:
نايب شيك هست اما من خودم غذاهاش رو دوست ندارم به جز بوفه نايب تو وزرا كه قيمتش هم 37 تومن هست
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
دربست كه خيلي قيمتها بالا رفته فكر كنم 6-7 تومن بگيرننقل قول:
اما تاكسي از اونجا مي توني سوار شي واسه سر تخت طاووس (مطهري) بعد اتوبوس هاي اريا شهر رو سوار شي سر گيشا پياده شي يا تاكسي بشيني واسه گيشا
به به دستتون درد نکنهنقل قول:
اطلاعات خوبی بود
اتفاقا" چند روز پیش هم دوستی گیلانه را پیشنهاد کردن که من فکر کردم بخاطر دنج بودنش خیلی مناسب نباشه
ولی الان که سرچ کردم دیدم هم طراحی ظاهری شیکی داره و مثل اینکه کیفیت غذاش هم خوبه
حالا احتمالا همین گیلانه را انتخاب کنم
قیمت هم خوبه
نایب سعادت آباد را خودم تجربه کردم، تنها از لحاظ ظاهری شیک هست. از غذاش اصلا" راضی نبودم...
به هرحال ممنون :11:
ممنون. از مطهری به طرف گیشا (پل گیشا) تاکسی هست؟ اگه اشتباه نکنم مطهری تا تقاطع ولی عصر یک طرفه هست...نقل قول:
شما تاكسي كه ميشيني سر مطهري پياده ميشي داخل مطهري نميريدنقل قول:
روبه روي خيابان مطهري (سر وليعصر) خيابان فتحي شقاقي تاكسي ها وايسادن اونجا سوار ميشيد (گيشا يا ارياشهر) ميبردتون
اگه ارياشهر سوارشديد بعد پل گيشا پياده شيد و چند قدم برگرديد ميرسيد به خيابان گيشا
اتوبوس ها هم قبلا داخل مطهري (اولش )ايستگاه داشتن اما الان نمي دونم همونجا هستند يا خير اما اگه سوار شديد دقيقا بعد پل گيشا ايستگاه داره
دوستان دفتر مرکزی هواپیمایی امارات را میدونین دقیق کجاست ؟
این آدرس مال پارساله : وليعصر، روبروي توانير، پلاك11/12نقل قول:
با این شماره تماس بگیر، چک کن ببین هنوز همون جا هستن یا نه ...
88796786 الی 90
سلام
قراره بیام تهران و خانه اجاره کنم
متراژ حدود 40-50 متر باشه
هر ماه فوقش می تونم 450 تومن هزینه کنم برای هزینه اجاره خانه
به مترو هم تقریبا نزدیک باشه
منطقه امنی باشه به نسبت دیگر مناطق غیر امن تهران
مجرد هستم و قراره یه هم خانه ایی پیدا کنم
کجای تهران رو پیشنهاد می کنید؟
چرا؟
پول پيش چقدر ميتونيد بديد؟؟
كدوم سمت تهران مي خوايد باشيد ؟ غرب ؟ شرق ؟ مركز ؟جنوب ؟ شمال ؟
سمت شرق (نارمک) جای خوبیه
اگه سمت مترو علم و صنعت بگیری بد نیست
پول پیش رو تا 12 تومن می تونم بدم
محاسن و معایت مرکز ، شمال، شرق و غرب تهران چیه؟
مثلا اگه غرب تهران یه خونه اجاره کنم چه محاسنی و معایبی نسبت به شمال تهران داره؟
پیشنهاد شما کجاست؟ چرا؟
سلام
به نظر من غرب تهران بهتره مثلا سمت جیحون هم به پول شما میخوره هم میتونی دسترسی به متروی ازادی رو داشته باشی
12 - 450 ! مبلغي مناسبي هست براي انتخاب مسكننقل قول:
مهمترين چيز اينه كه محل كار و فعاليت شما كجاست ، خيلي ساده بگم با ميترو يا بي مترو رفت و امد تو اين شهر سخت هست و من صبح براي رفتن از غرب به شرق تهران محبورم 1.5 ساعت توي راه باشم
در مورد مناطق (البته به دوستان بر نخوره اين نظر من هست )
مسلما شمال تهران منطقه پولدارنشين ها هست و در مناطق خوبش شما نمي تونيد جايي با اين قيمت پيدا كنيد منطقه اي كه به خاطر ول مردمش اندكي از لحاظ فرهنگي و اجتماعي بالاتر از ديگر نقاط شهري هستند ولي مشكلات خاص خودشم داره ، اكثر امكانات و تفريحات لوكس براي اين منطقه هست و شما در شمال تهران در نقاط داغونش ميتونيد با اين پولتون اپارتمان بگيريد
جنوب : منطقه اي هست كه مردمش بيشتر قشر كم بضاعت و قديمي هستند ، عموما از سطح فرهنگي متوسط رو به پايين برخوردار هستند و لات و لوت اونجا زياد هست (حالا من خودمم اهل همين پايين شهر بودم :دي و مدتها تو هاشمي زندگي ميكردم) به نظر من اجاره خونه در اين مناطق براي شما توجيهي نداره
شرق يا غرب : در اين مورد افراد شرق نشين تهران شرق رو ترجيح ميدن . حالت متعصبانه اي به اونجا دارند اما به نظر من اكثر افراد نيمه متولي كه به تهران امدن (يا تو تهران تغيير مكان دادن) به سمت غرب تهران امدن و سمت شرق تهران رو بيشتر افرادي كه از شهرستان با سطح درامد كم پوشش دادن من خودم از لحاظ فرهنگي غرب تهران رو به شرق تهران ترجيه ميدم
مركز تهران : محلي شلوغ پر سرو صدا و دود :دي البته جاي خوب و بد هم داره
ببين دوست زيز شما بر اساس محلي كه ميخواي كار يا تحصيل كنيد بايد دنبال خونه باشي!!! اما من خودم اولوتهام به اين صورت هست : 1: شمال 2: غرب 3: مركز (ادامه نداره :دي)
كه البته هركدوم از اين مناطق نواحي مختلفي دارن كه بر اساس اينكه شما چه نيازهايي و جه خواسته هايي داري ميتوني انتخاب كني كه اگه بيشتر توضيح بدي راحت تر ميشه كمكت كرد
اره مهمه محل کارت یا تحصیلت کدوم طرف هستش
بعد یه چیزی الان تو کدوم شهری؟؟ کدوم منطقه اون شهر میشینی؟؟؟
واینکه اگه شغلتم بگی بهتر کمکت میکنیم
تشکر بابت توضیحاتتون
من کار ثابتی ندارم
و قراره برنامه هام رو با زبان و کلاس های آموزشی دیگه پر کنم
از نظر تعداد نقاط تفریحی، غرب و شرق تهران هم با هم فرقی می کنه؟
از نظر ترافیک ماشین کدام سمت بهتره ؟
پس در اين حالت من غرب تهران رو بهت پيشنهاد مي كنمنقل قول:
شايد كمي قيمت مسكن تو شرق يا جنوب پايين تر باشه اما كلا غرب تهران از نظر فرهنگي و نقاط تفريحي رستوران هاي بهتر و خيلي مسايل ديگه از شرق و جنوب تهران بهتر هست
ترافيك هم كه همه جا هست شما براي رفتن از غرب به شرق و باالعكس همواره مشكل خواهيد داشت
البته اگه بگردي و يه مقدار هم بودجتو افزايش بدي شمال تهران هم ميتوني اپارتمان(سوييت) كوچيك بگيري
میتونید از سرچ ایرانفایل استفاده کنید ...
کلی مورد خوب توش یافت خواهید کرد
فقط حتماً مشخص کنید که نوع ملک آپارتمان باشه، متراژ مورد نظر رو بزنید، رهن و اجاره رو تیک بزنید و ودیعه و اجاره رو هم به تومان وارد کنید. میتونید منطقه رو مشخص کنید، میتونید نکنید! ولی مشخص کنید بهتره، آخه تو قیمتهای پایین هر چی خونه میده تو پیروزیه (نه چندان مناسب شما) :دیکد:http://www.iranfile.ir/search/default.aspx
به فایلهاش میشه اعتماد کرد، چون خیلی از آژانسها هم از ایرانفایل میگیرن فایلهاشون رو ...
توی سایت ایران فایل هم سرچ کردم
کد:http://www.iranfile.ir/search/default.aspx?S=0&M=9
روی مبلغ اجاره دو بار کلیک کنید تا قیمت ها رو از صعودی به نزولی نشون بده
آپارتمان هایی با هزینه اجاره 500 تومن به پایین نشون
تا 500 تومن برای اجره می تونم هزینه کنم
از صفحه 7 به بالا مناطقی که معرفی می کنه چطوره؟
يه نكته اي كه هست قيمت اجاره از برج 4 به صورت چشمگيري بالا رفته (واسه همين فايل ها يي كه مال برج 2 و 3 هست يه كم درست نيست ) اما خب سمت خيابان دبستان و پيروزي و معلم و تهران پارس و مجيديه و اين چيزا نرونقل قول:
در كل بهتره شما خودت بياي تهران يه هفته بگردي روزنامههمشهري هم بگيري تا دستت بياد
وگرنه تو اين فايل ها من ملك هاي خوبي ميبينم كه مطمئنم الان به اين قيمت نميدن و حدافل 70-80 تومن رو اجارشون رفته
می تونید مناطقی در غرب و شمال که برای اجاره خونه خوب و مناسبه رو معرفی کنید؟
اگه ممکنه در مورد محاسن و معایب اون منطقه هم بگید
ممنون
نقل قول:
مزایای و معایب غرب ::46:
شلوغ بودن - ترافیک - دود و آب وهوای بد - راحت به همه میتونی آدرس بدی و برای کارهای پیک و پست مشکلی نداری -مراکز تجاری بزرگ و مراکز خرید خوب - قیمت مناسب
مزایا و معایب شرق : :46:
شلوغی کمتر - هوای بهتر - آدرس دادن سخته و خیلی الکی شلوغه - قیمت همه چیز بالاست - در کل برای آب و هوا خوبه ولی برای کارهای خرید و تجاری من غرب رو ترجیح می دم
شمال : گرانی - گرانی - بد مسیری - گرانی :31::31:
جنوب : همه چیزش با حاله - قیمت ها خوب - آدرس راحت - مراکز خرید - مترو و................. البته جنوب داریم تا جنوب
مثلا سمت مولوی و اون ورا باحال نیست ولی خراسان خوبه
موفق باشی :5:
غرب مناطق زيادي داره كه با بودجه شما همخوني دارهنقل قول:
مثلا ستارخان ، طرشت ، مرزدارن (البته محله هاي ارزونش) سازمان برنامه ، باغ فيض ، شهرك نفت ، سردارجنگل، ستاري ، شهران و .... شما تقريبا محدوده اي كه شرفش يادگار امام و جنوبش ستارخان و فردوس هست رو مي توني در نظر بگيري
البته چون من خودم محل هاي خلوت رو ترجيه ميدم سمت سازمان برنامه و شهيد باكري و ... رو ترجيه ميدم يا شهرك نفت رو باز شما بايد خودت ببيني
شمال عموما شما محله هاي نسبتا سطح پايينش رو مي توني بگردي مثلا شريعتي ، زرگنده ، قسمتهايي از شمال خيابان پاسداران و محدوده هايي حول و حوش انتهاي بزگراه صياد شيرازي البته اگه زياد بگردي ميتوني جاي كوچيك (30 متري) با اين بودجت كه به نسبت خوب باشه پيدا كني
نمي دونم چرا اينجوري به نظر غرض ورزانه گفتيدنقل قول:
1: همه جاي تهران الودگيش افتضاح هست هرچي از مركز شهر و مراكز الودگي دور بشيم الودگي كمتر ميشه مثلا سمت اتوبان باكري يا بابايي (يكي غرب يكي شرق) الودگي كمتر هست و سمت ميدان هفت حوز و ازادي بيشتر در اين مورد ميشه در هر منطقه مكان هاي مناسب و خوب از نطر اب و هوايي رو يدا كرد
2: شلوغي اگه منظورتون تراكم ادم هست كه فكر نكنم خيلي تفاوتي داشته باشه (شايد كمي سمت غرب بيشتر باشه) اما از لحاظ ترافيك فكر ميكنم اكثر مناطق تهران ترافيك خاص خودشون رو دارن مهم اينه كه دسترسي در كدام مناطق راحت تر هست كه من بين 3 منطقه شمال ، شرق و غرببه نظرم بدترين شمال و بهترين غرب (از لحاظ دسترسي و رفت امد بهتر) هست
3 : شمال شهر فقط گراني ؟؟:13: شمال شهر = قشر نسبتا مرفه با سطح زندگي (. عموما فرهنگي اجتماعي بالاتر) ، مغازه ها و خانه هاي زيبا ، امكانات زياد ، همه چيز در دسترس ، كلاس ، فرهنگ شهرنشيني ، تميزي اكثر معابر، امنيت !!! بله معايب هم داره اما مسلما نميشه از اين مزايا چشم پوشيد ، قيمت اجناس مثل پوشاك يا رستورانها بالا تر هست (كيفيتهم بالاتر)
4: جنوب شهر همه چي ارومه من چقدر خوشحالم ؟؟؟:18: تو اينكه جنوب نكات جالب و خوبي داره شكي نيست ! اما معايب خاص خودشم داره : مردم از سطح فرهنگ شهري پايين تري برخوردار هستند (توهين به كسي نباشه فرهنگ شهري به معناي سطح فرهنگي نيست مثل تفاوت فرهنگ لرد هاي انگليسي با مردم محلههاي پايين تر تفاوت هست ) امنيت كمتر هست ، دعوا و درگيري ، كثيفي برخي محله ها ، زيبايي شهري كمتر ، امنيت كم ، ارازل و اوباش ، كلاس پايين تر اما مزايايي كه دوستمون نگفتن : مرام و معرفت ، خونگرمي بيشتر ، حالت نوستالژيك كه تو برخي محله ها هست ، قيمت پايينتر
پي نوشت ببخشيد اگه به نظر مياد يه كم بد گفتم نسبت به جنوب شهر اما بايد واقعيت ها رو پزيرفت مردم بالاشهر با مردم پايين شهر بسيار فرق دارند چه از نظر ظاهري چه فرهنگي چه .... اميدوارم به كسي بر نخوره
نقل قول:
داداش من بچه جنوب نیستم ولی روح جنگجویانه و رفتار نینجایی اون منطقه رو دوست دارم :31:
ولی از لحاظ معرفت و کمک در مواقع که کمک لازم دارید مردم جنوب واقعا خوبن
آره سطح فرهنگش کمی پایینه قبول دارم
ولی شما اگه تو شمال شهر خدای نکرده تو خونه بمیرید هیچ کی متوجه نمی شه تا این که بوی جنازه حال همه رو بهم بزنه اما اگه تو جنوب عطسه کنی همسایه بغلی برات شربت سرما خوردگی میاره :31:
در کل از بحث اصلی خارج نمی شم
ولی غرب برای کارهای تجاری خوبه اگر پول شمال شهر و نزدیک مترو رو داره همون ورا بگیر ولی شما خیلی دلگیره به خصوص شب هاش آدم از غصه دق می کنه
در کل همه جای تهران خوبه الان هر املاکی که میری اول میگه چقدر پول داری :20:
پس اول نسبت به پولت دنبال خونه برو
البته يه چيز هم هست كه معرفت و مرام كم كم تو كل تهران داره از بين ميره و اون زماني كه همسايه از همسايه خبر داشت كم كم داره تموم ميشه حتي تو خيلي از محله هاي جنوبنقل قول:
البته اينكه همسايه تو كارت سرك نكشه و هركي سرش تو زندگي خودش باشه يه جورايي مزاياي زندگي در شمال شهر هست نه عيبش (از نظر من)
من نگرفتم چرا دلگيره ؟
اما با اينهمه من خودم غرب تهران رو ترجيه ميدم به نقاط ديگه تهران
سلام دوستان
یه راهنمایی میخواسنم
کسی میدونه از آرژانتین یا رسالت با اتوبوس چطور میشه رفت کتابخونه ملی؟
سلام
بلوار فردوس و مرزداران چطوره؟
فردوس يه كم شلوغه اما مرزذاران خيلي خوبه اگه بودجت برسه و اونسمت بتوني خونه كرايه كني محيط خوبي هست كه دسترسي به همه جا و همه چيز دارينقل قول:
سلام دوستان
متخصص خوب معده و گوارش در تهران چه کسی رو توصیه میکنید؟
ترجیحا از شرق تهران باشه.
شرق كه نمي شناسم اما تو تهران اميراباد شمالي قبل از انرژي اتمي (كوچشو يادم نيست) مركز تخصصي و فوق تخصصي گوارش و كبد هست و من خودم اقاي دكتر ناصري مقدم رو پيشنهاد ميكنم البته نمي دونم الان وقت بده يا نه چون خيلي سخت وقت ميده به مريض جديد البته اونجا همه دكترهاش عالي هستننقل قول:
شماره تلفن یا آدرسی از اون مرکز ندارید؟نقل قول:
یا از همین دکتر ناصری مقدم
سلام دوستان
یه سئوال دارم
دانشجوی پیام نور تهرانم که از این ترم کلاسامون رو انداختن طرفای ازگل
منم بچه فلاح هستم.به نظرتون راحت ترین مسیر و سریعترین مسیر برای رسیدن به دانشگام کدوم مسیره؟
من خودم این مدت میرم میدون ولیعصر از اونجا میرم تجریش از اونجا هم میرم ازگل اما نزدیک 1 ساعت و نیم طول میکشه
تماس بگيريد 118 راحت بهتون ميگه من هميشه همين كارو ميكنم :دي اخه هر دفعه كارتشو گم مي كنم :31:نقل قول:
به نظرم كلا نري دانشگاه بهتره :31: 3 ساعت در روز واسه رفت و برگشت من بودم نميرفتم :21: من خودم يه مدت كلاسام طوري بود كه بايد 1 ساعت تو راه مي بودم (صبحها حتي بيشتر) واسه همين 1 ترم نرفتم تا دانشگاه از خاك سفيد منتقل شد ونك :31: بعدش رفتمنقل قول: