نقل قول:
نوشته شده توسط mixer.pro.j
با تشكر فراوان از پاسخگويي شما دوست عزيز :happy:
نقل قول:
با تشكر فراوان از پاسخگويي شما دوست عزيز :happy:
من رفتم دنبال جواب تو دوست عزيزمنقل قول:
نوشته شده توسط amir2010
و نتيجه اي كه گرفتم فكر كنم آقا جواد درست تر گفته باشه پس هيچي
دوستان چطور میشه از افکت های با فرمت FFX استفاده کرد مثل افکت Rain و کلی دیگه از هر نوعی در افتر افکت ؟
اگه یه نمونش رو برام بفرستی شاید بتونم کمکت کنم .نقل قول:
نوشته شده توسط Scout_Mov
-------------------------------------------------------------------
جواد کاظمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم نیست بفرستی متوجه شدمنقل قول:
ببین عزیزم فایلهای با پسوند ffx پلاگینهای مخصوص افتر افکت هستند که حاوی قالب های آماده ی انیمیشن متن هستند و در واقع تمپلیتهایی برای جابجایی متن هستندنقل قول:
نوشته شده توسط Scout_Mov
شما باید این پلاگین ها رو در پوشه مربوط به این پلاگینها کپی کنی
ادرس اون رو کامپیوتر من این :
D:\Program Files\Adobe\After Effects 6.5\Support Files\Presets\Text\
-------------------------------------------------------------
جواد کاظمی
اونها همیونجا هستن دیگه ولی نمیشه استفاده کرد و افتر ارور می ده
فقط متن نيست همه نوع افكت از ترانزيشن گرفته تا متن و افكت هاي ديگه
فايل ها ي ffx اینجا هستن :
After Effects\After Effect 7 Program\Support Files\Presets
در پلاگ این هم میره باز ارور میده پلاگین هم اینجاست :
After Effects\After Effect 7 Program\Support Files\Plug-ins
این ارورش :
this favorite contain 1 reference to a missing effect . please install the flolowing effect to restore this refrence .( " CC Rain " )
ببينيد بيخيال سوال قبليم بشيد فقط بگيد ميشه از اين كليپها به همين راحتي كه اين اقا مي گه استفاده كرد به توضيحات اين اقا در اين صفحه توجه كنيد در اواخر صفحه
بله به همین راحتی میشه فقط باید یکم سلیقه به خرج بدینقل قول:
نوشته شده توسط amir2010
-----------------------------------------------------------------------
جواد کاظمی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Windows
بله دوست من این نرم افزار دارای ترانزیشن های زیاد و جالب و جذابی هست که واقعا داشتنش خیلی مفیده و در مورد لینک هم من تو یه فروم عربی آپلود کرده بودند و دانلود کردم وحجمش هم یه چیزی حدود 90 مگابایت بود
و بد شانسی الان اون لینک خرابه و دیگه به درد نمیخوره :sad:
ولی در صورتی که لینکی پیدا کردم براتون قرار میدم
در مورد نرم افزار افتر هم باید عرض کنم خئدمت دوستان که در نسخه 7 تعداد زیادی انیمیشن به برنامه اضافه شده که دیگه کار رو باهاش برای کسانی که میخوان برنامه رو یاد بگیرند خیلی آسون کرده و البته نصب هر انیمیشن در هر نسخه از افتر باید جوری باشه که اگر در اون انیمیشن از افکت خاصی استفاده کردند روی نسخه ای که استفاده میکنید هم باید نصب باشه
خوب اون ارور هم مربوط به همین قضیه هستش و افکت CCRain فکر میکنم مربوط به پلاگین Cycore Effects v1.0.1 باشه که در تاپیک معرفی و دانلود پلاگین های افتر در همین انجمن لینکش موجود هست و با یک سرچ کوچولو میتونی پیداش کنی ;)
موفق باشید
یا حق
سلام
با كليك راست روي كليپ در پنجره time line در premiere pro 1.5 گزينه اي بنام field option وجود دارد.
اين گزينه و زيرمجموعه هاي آن هر كدام چه كاري را انجام مي دهند؟
با تشكر
سلام
مي خواستم بدونم چه جوري ميشه از پلاگين توي برنامه ي پريمير استفاده كرد ؟ من پلاگين پريمير روي سيستم نصب كردم اما موفق نميشم تو برنامه ازش استفاده كنم .
يه سوال ديگه اينكه چه جوري ميتونم با كيفيت بالا از پريمير خروجي بگیرم .
با تشکر .... :)
چرا هیچکی اینجا جواب منو نمی ده ؟؟؟؟ من خیلی عجله دارم :sad:
quitily رو ببر بالا و VBR مود خوبه برا کیفیت
همچنینی از فرمت wmv استفاده کن و حجم رو بزار 1 مگ به بالا
برای توضیح درباره نصب پلاگین میتونی به وبلاگ آقا جواد مراجعه کنی (برو صفحه های قبلیmixer.pro.j)
ويرايش شد
دليل : اشتباه لپی
با سلام دوستان اگه یک کمکی بکنید خیلی ممنون میشم
من به پریمیر پرو تقریبا مسلطم فقط اینکه درقسمت تمپلیت های این نرم افزار یکی است (در تایتل) که به صورت خاصی میشه تصاویر و فیلم را از پشت یک صفحه ای که کاملا اون را پوشونده دید یعنی مثلا یک مربع ایجاد کرد و از توی این مربع تصویر ی را که پشت یک صفحه رنگی ک خودمون ایجاد کردیم دید این در خود نرم افزار در قسمت سمپلهای این است ولی چجوری میشه این را ایجاد کرد؟
دوست من سلام
منظور شما رو درست متوجه نشدم و لی تو همون قسمت تمپلت ها شما می تونی با ابزارهای مستطیل و مربع و اشکالی که خود برنامه در اختیار شما قرار داده استفاده کنی مین ط.ر می تونی از فتوشاپ کمک بگیری .
امام اگه منظورت اینه که چه جوری میشه یه نوشته از زیر یه مربع به رو ی یه مربع دیگه حرکت کنه اونوقت باید شم در تایم لاین یه شکل رو در
video 1 و شکل دیگه رو در video3 بگذاری و فیلمت رو هم در video2 قرار بدی فیلم شما از روی شکل ویئو1 رد میشه و به زیر وئدیو 2 میره ولی اگه جاهاشون رو عوض کنی میتونی نتیجه ایی رو که میخوای بگیری . اونم بستگی به خودت داره .
سلام ..
من درست منظور شما رو متوجه نشدم ....
من می خوام بدونم این پلاگین ها رو که نصب کردم چه جوری می تونم تو پریمیر ازش استفاده کنم ؟؟؟
باتشکر ...
-----------------------------------------------------
( مرجان )
سلام
من ميخواستم بدونم نحوه كپچر كردن در نرم افزار edius pro3 چجوریه
من دوربینمو وصل میکنم به usb و سیستم هم میشناسش ولی تو نرم افزار که میرم قسمت mpeg capture دیگه نمی شناسش
حالا میخواستم یه کمک کوچولو به من بکنید
تا بعد
کیان
میشه یه سی دی میکس آماده ی درست حسابی و قشنگ برای پریمیر به من معرفی کنید . بابا من همش میرم سی دی میگیرم ولی تمامش دره داهاتی از آب در میاد ( هیف پول به خدا ) خیلی میکس های مزخرف و بچه گانه ای هستن . میخوام با کلاس و با گرافیک بالا باشه .
مرسی
----------------------------------
مرجان
بنده هم متوجه سوالتون نشدم متاسفانهنقل قول:
نوشته شده توسط arasharyani
( انصافا خودت یه نیگا به سوالت بنداز )
----------------------------
منظورشون اینه که تشریف ببرید توی این وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا در مورد نصب پلاگین توضیح داده شدهنقل قول:
نوشته شده توسط far_marjan
----------------------------------------------------
جواد کاظمی
در کپچر کردن بوسیله ی ادیوس فکر نمیکنم مشکلی باشه چون هیچ مسئله ی دشواری نداره ، شما باید در زمینه ی شناساندن دوربینتان به برنامه تلاش کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط kian2
البته تاجا ای که توی ذهنم هست Edius فقط از سخت افزار های شرکت سازنده اش یعنی canopus پشتیبانی می کنی البته بهیچ وجه در این مورد مطمئن نیستم
اگه نتونستید راه ساده اینه که از طریق یه نرم افزار دیگه یا نرم افزار خود دوربین کپچر کنید بهد فایل رو وارد ادیوس کنید
--------------------------------------------
جواد کاظمی
ببینید اکثر این کلیپپها از نرم افزارهای دیگه گرفته شده ، شما اگه می خواید یه کلیپ زیبا و با کیفیت داشته باشید نرم افزار 3D Album ( Picture pro ) رو زحمت بکشید تهیه کنید با استفاده از اون مطمئن باشید راحت به هدفتون میرسیدنقل قول:
در ضمن افکت corner pin هم افکتی هست که توی premiere pro بشکلی خیلی خیلی تابلو موجود هست
جواد کاظمی
[QUOTE=mixer.pro.j]ببینید اکثر این کلیپپها از نرم افزارهای دیگه گرفته شده ، شما اگه می خواید یه کلیپ زیبا و با کیفیت داشته باشید نرم افزار 3D Album ( Picture pro ) رو زحمت بکشید تهیه کنید با استفاده از اون مطمئن باشید راحت به هدفتون میرسید
در ضمن افکت corner pin هم افکتی هست که توی premiere pro بشکلی خیلی خیلی تابلو موجود هست
[SIZE=2][B]جواد کاظمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/
سلام دوستان
از اينکه وارد اين تاپيک شدم خوشحالم. دوستان من با نرم افزار adobe premier دو مشکل اساسي دارم (البته من از ورژن 1.5 استفاده ميکنم) که من را کلافه کرده است و واقعا برام عجيبه چون نرم افزار ضعيف يوليد ويدئو استوديو اين دو مشکل را که خدمتتان عرض خواهم کرد نداره. يا من نمي دونم يا اينکه ؟
1 اول اينکه چرا پريمير هنگام ايمپورت کردن فايلي با پسوند dat خطا ميده در حقيقت چرا اين نرم افزار با اين همه امکانات و با وجود حرفه اي بودنش که يکي از بهترين نرم افزارهاي ويرايشي هست اين فرمت را که يکي از پرکاربرد ترين فرمتهاست پشتيباني نمي کند.وهمانطوري که ميدونيد ازاين فرمت براي پخش در دستگاههاي سيدي خانگي استفاده ميشه .
2 دوم اينکه هنگام اکسپورت کردن چرا فايل خروجي به صورت وي سي دي نيست و براي اينکه قابل پخش در دستگاههاي پخش خانگي شود بايد با هزار درد سر فرمتش راتغيير دهيم اگه دقيقا توضيح بدم اينکه فايل خروجي از قسمت move به صورت iva مي باشد که فايلي فشرده و قابل استفاده در وي سي دي نيست يا در قسمت media encoder هم که پس از انتخاب وي سي دي پال فايل خروجي به صورت فرمت ناشناخته m1v است که اصلا قابل شناخت براي برنامه هاي رايت به صورت وي سي دي نيست.
واقعا اگه دوستان اطلاعي دراين مورد دارند به من کمک کنند که خيلي از شما ممنون خواهم شد ضمن اينکه دوستان اين موضوع برام حياتي است اگه لطف کنيد فوري جواب بدهيد خيلي ممنون ميشم .
ياعلي
قابل توجه دوستان من كيوان كاظمپور هستم - اهل شهرضا من شماره تلفن مغازه و همراه همكار محترم خودم را مي گذارم براي شما جهت پرسش در مورد نصب و راه اندازي سيستمهاي ميكسي ( قصر فيلم رنگارنگ ) به مديريت برادران طاهري و اين حقير كيوان كاظمپور كه اپراتور كارگاه ميكس ماتروكس و پرووان و كارتهاي دي سي 10 دي سي 30 و دي سي 50 هستم آماده پاسخگويي به سوالات شما ميباشم اميد وارم بتوانم كمكي براي شما دوستان باشم در ضمن تلفن مغازه از روز شنبه وصل ميشود شما مي توانيد با همراه 09133214045 تماس حاصل نمائيد
دوباره سلام
چند تا سوال دیگه
آقا اصلا این کارت مونتاژ چیه و کارش چیه ؟ اگه توضیح کامل باشه ممنون میشم
اصطلاح real time یعنی چی ؟
تورو خدا نخندید ها؟؟؟؟؟
یا علی
dat ساپرت نمی کنهنقل قول:
برا دت کردن دنگ و فنگ نداره با نرو دت کن برو تو وی سی دی ببین دیگه (راحتش)
ببینم فیلم ارباب حلقه ها یا کینگ کنگ رو دیدی ؟نقل قول:
اون نمونه بارز یه مونتاژ هست یعنی حیولا ها گرافیک هستن در یک برنامه گرافیکی مثل مایا و مکس که اونجا مایا هست و اون حیولا ها رو شما در کنار آدما می بینی در صورتی که آدما جدا در یک محیط دیگه فیلمبرداری شدند
همچنین برخی فضاها مثل کوه ها و ... که تحت تاثیر قرار می گیرن اونا هم گرافیم هستن که مونتاژ شدن و شما فکر می کنی آدما دارن از دست حیولا ها فرار می کنن
نمونه کوچولو و ساده اش هم فیلم ماتریکس یا نمونه میکس ساده اش هم لوگو اول فیلم کلانتر
و ...
قربانت
محسن
سلام
من يه فيلم هفت هشت ثانيه اي توي پريمير پرو وارد مي كنم .... اما وقتي فيلم رو توي پنجره ي تايم لاين قرار مي دم لرزش داره . حتي وقتي كه رندرش مي كنم , باز هم با لرزش نشون داده مي شه .
توي پريمير 6.5 اصلا اين مشكل وجود نداشت . يه ذره پريمير پرو سخته :blush: .
ميشه كمكم كنين ؟؟؟
مرسي -
-------------------
مرجان
دوستان دم همتون گرم بابا
راستی جواب در مورد کارت مونتاژ و real time چی شد؟
بهترین فرمت برای خروجی گرفتن برای پخش در وی سی دی های خانگی چیه؟
تنظیمات اولیه اش چیه ؟
یا علی عشق است
مرجان جان سیستم باید امکاناتی را که پرو میخواهد داشته باشه؟
رم قوی ماردبرد قوی
شاید هم چیزهای دیگه
فیلمت را یک رندر بکن ببین درست میشه یا نه؟
نه ! سيستمم مشكلي نداره :sad: . فيلم هم سه چهار دفعه رندر كردم اما باز هم لرزش داره . نمي دونم مشكل از كجاست ؟؟ speed يا Duration ؟؟؟نقل قول:
دمت گرم اون بالا من چي گفتم پس ؟نقل قول:
Scout_Mov جان دم شما هم گرم من اونها راندیدمنقل قول:
نوشته شده توسط Scout_Mov
ولی کسی در مورد سو ال من در مورد real time , کارت مونتاژ توضیحی نداده
mixer.pro.j جواد جان شما چی بابا شما که استادی عزیز جان یک سری به وبلاگت بزنی می بینی که این سوال را اونجا هم ازت کردم پس جواب چی شد دوست من؟
یا علی عشق است
این خاصیت می تونه مال تنظیمات هم باشه ها؟نقل قول:
یعنی اینکه فیلم شما با فرمت pal است و شما اون را با فرمت ntsc داری مونتاژ می کنی؟
من که فعلا چیزدیگه ای به ذهنم نمیرسه برم یک تحقیقی بکنم ببینم می تونم جوابی پیدا کنم.
البته اگه کار زیادی نمی خوای روش انجام بدی با یولید و دایرکت میکر هم میتونی روش کار بکنی یک تست بکن رو اونها کار میکنه یا نه اگه نه که دیگه مشکل از یک جای دیگه است؟
پریمیر گاهی از این الطاف داره دیگه !!!
یا علی عشق است
مرسي از راهنماييتون . :) حالا روشي كه شما گفتين رو انجام مي دم ببينم چي ميشه . (نميدونم چرا اين دفعه اين جوري شده ؟؟؟ :sad: دفعه هاي قبل اين جوري نبود ... حتي با پريمير پرو ... ) كلافم كرده :blush:نقل قول:
در هر صورت ممنوم ... اگه شما هم چيزي به ذهنتون رسيد ممنون مي شم راهنماييم كنين
با تشكر
--------------------------
مرجان
چه جوري ميشه دو يا بيشتر از يك نفر رو با لباس هاي مختلف در يك سكانس فيلم گذاشت؟در adobe premire
دوست عزیز سلام:
من هم مدتیه دارم premier کار میکنم اما هنوز آماتور هستم.اولا یه سری اطلاعات می خواستم در مورد نرم افزارای جانبی و اینکه چطور میشه افکت هایی غیر از افکت های خود نرم افزار وارد برنامه کرد؟ یعنی خودم افکت طراحی کنم. ضمنا در تکنیک ÷رده آبی چطور میشه لایه ی رویی رو (عکس یا فیلم) کوچک یا در هر جای صفحه جابجاکرد؟