تنها ایرادش جلوه های ویژشه که افتضاااااااااااااح
اون از اون نمای آپارتمان اون از فکر کردنشون اون از تیتراژش
خداییش میدادند دست من بهتر میساختم!
Printable View
تنها ایرادش جلوه های ویژشه که افتضاااااااااااااح
اون از اون نمای آپارتمان اون از فکر کردنشون اون از تیتراژش
خداییش میدادند دست من بهتر میساختم!
خوش به حالتون با این چیزا خندتون میگیره.
من که هر چی سعی کردم بخندم ،خندم نمیاد.
مخصوصا با حرفای این شقایق دهقان.
موفق و شاد باشید
امشب منشی یه تیکه به فوتبالیسته گفت "شما هر چی دارید از ما مردم دارید" خیلی باحال بود!:27:
به نظرم طنز موفقی خواهد بود.
این قسمت چقدر فلش بک زد!:31: قسمت به قسمت داره بهتر میشه... هم از نظر داستانی هم از نظر طنز. بازی بازیگرا هم تا حالا به نظرم خوب بوده... خصوصا بهنام تشکر (نیما) که ترکونده!:31:
دوستان ساعت چند میده من هی میخوام ببینم هی یادم میره....
دقیقا ساعت چند میده ؟
تکرارش کی میده ؟
هر شب ساعت یه ربع به نه... امشب استثنائا ساعت ده و نیم داد.:20: (بابت فوتبال)نقل قول:
فک کنم زیرنویس داد که فردا 9.15 میده:دینقل قول:
امشب هم باهال بود :10: خوب نشون داد که چرا نیما زنو داره ( سوالی که خودم از سریال داشتم) تازه جایه اون زنه اولش بود که می گفت من زن درونم رو پیدا کردم و اینا خیلی باهال بود:دی:27:
یه ریزه کاری هم داشته که توجه شده بود ،جایی که نازنین کنار نیما نشسته بود و داشته به حرف برادر شوهرش گوش میداد تو کتابخونه کتاب ها متقارن چینده شده بودند:46:
ولی تیتراژ و جلوه هاش خیلی ضایس خداوکیلی :19:
به نظرم بعد مدت ها می تونیم یه طنز درست و حسابی از تلویزیون ببینیم .
البته باید دید این برنامه بیشتر دیده میشه یا برنامه شبکه 1 که روزای زوج میده . ( اسمش رو یادم رفته ولی کارگردانش رامبد جوانه و بازیگرای اسمی بیشتری نسبت به این داره .)
عکس هایی از سریال
محتوای مخفی: برای مشاهده عکس ها کلیک کنید
منبع تصاویر:
کد:http://cinemaema.com/
جدا طنز زیبا و جذابی هست
یه کار نو
ما خانوادگی پاش میخندیم:دی
تیکه هاش فوق العاده و نابه . واقعا کار برادران قاسم خانی قابل ستایش هست .
جالبه نظرات دوستان رو که میبینم .قبل از اینکه نظرات رو ببینمیه چیز دیکه ای فک می کردم اما ...
من امشب برای اولین بار این مجموعه رو دیدم می تونم بگم که یکی از مزخرف ترین سریال هایی بود که تا حالا دیده بودم .
اخه نه طنزی .یه مشت خروچل که با خاله زنک بازی ها سعی در خنداندن مردم رو دارند .
البته این نظر منه .
من که همین برره که شب ها نشون میده به همه چی ترجیح میدم.
برره که دیگه جاش چیزی نمیاد-به قول معروف در بیابان کفش کهنه نعمته-منکه فقط میشینم پای این سریال بابت چت مغز بازیهای شقایق دهقان ته ته شوت بازیه تو این سریالنقل قول:
به نظر من هم طنز قشنگیه . البته مثل همه فیلم های طنز یکم زمان میبره تا خوب بشه .
طنز قشنگیه. به قول یارو گفتنی طنز سبکی نیست!
البته چون نویسنده های این مجموعه، همون نویسنده مسافران جوان هم بودند، در سبک کاریشون به نوعی تکرار هم وجود داره... اما تکراری که به نظرم هنوز کهنه نشده و جذابه... این تکرار رو ما به سادگی تو کارکتر ها و موضوعات میبینیم:
نیما افشار = فرید افروخته
برادر نیما افشار = فرخ (برادر فرید)
دوستان نیما = دوستان فرید
مشکل نیما در کارش = مشکل فرید در کارش
مشکل نیما در ازدواج = مشکل فرید در ازدواج
.
.
.
من دیشب قسمت اول و دیدم خیلی جالب بود . کسی میدونه اسم هنربیشه زن اون دکتر روانشناس چیه ؟ :5:
این قسمتش واقعا ایول داشت.
نمیدونم چرا هر چی طنز ساز تو ایران هست میره یه خونه قدیمی با یه حوض وسط حیاطش اجاره میکنه بعد یه فیلم چرند میسازه به اسم طنز.
حداقل موضوع این یکی دیگه, مادر زن و شوهر مادر و خواستگاری نیست.
این قسمتش یه تیکه ی خیـــلی با حال داشت:
بنفشه خواه : به کجا هم زنگ زده !! رسانه ی ملی !! با اون همه مشتاق و طرفدار میلیونی:27::27:
اره دیگه وقتی نویسنده هاش همون نویسنده های مسافران اند و تو مسافران کم تیکه ننداخت به دولت پس اینجا هم همینطوره :27::31::10:نقل قول:
این قسمت کمتر باهال بود نسبت به قبلی ها :31::46:(چقدر رو داریم ها :دی البت بل نسبت شما :دی)
توجه کردید چه قدر از رنگ های شادی تو این سریال استفاده میشه؟:40:
مخصوصا برای خانوماش!
سریال های دیگه آدم میبینه افسرده میشه!:31:
به نظرم سریال آموزشی خوبی هم میتونه باشه!
چه فایده ای داره عزیز .. اگه رنگ روشن بپوشی تو یونی که رات نمیدن باید بجنگی با نگهبان :31:نقل قول:
توجه کردید چه قدر از رنگ های شادی تو این سریال استفاده میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا برای خانوماش!
سریال های دیگه آدم میبینه افسرده میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم سریال آموزشی خوبی هم میتونه باشه!
تو خیابون هم که ...:20:
بعدش هم امر به معروف در خدمتت هست:46:
صحبت های استاد نیما افشار خیلی جالب بود............
سریال جالبی هست .. 2.3 قسمتشو دیدم خوشم اومد
اینم آهنگ تیتراژ پایانی با صدای سیروان خسروی :
کد:http://www.bufiles.com/wey4ednsqf0w.html
سريال بدي نيست و لي بعضي جاهاش مزخرفه
يه بدبخت را گير اوردن و هر چي بلاست سرش ميارن مسخره نيست
منم خوشم اومد از سريال مخصوصا" اين خنگ بازياي بيش ازحد شقايق دهقان...:27:
راستي اين سيروان آلبوم نداره؟ غير مجاز نيست مگه؟صداش كه محشره ...
غیرمجاز کجا بودنقل قول:
راستي اين سيروان آلبوم نداره؟ غير مجاز نيست مگه؟صداش كه محشره ...
آخرین آلبومش ساعت۹ ه که آلبوم خیلی خوبی هم هست
اگه نداری بگیرش حتما
فکر کنم بازیگر اون نقش خانوم فرناز رهنما باشن.نقل قول:
سلام دوستان ...
امشب براي اولين بار اين سريال رو به طور كامل ديدم ...
كار خيلي خوبيه هست ... تاكيد شده بر ديالوگ ... نه جلف بازي هاي بيخودي و داد و فرياد كردن ...
تو اين قسمت چند سكانس خيلي عالي داشت كه بيژن بنفشه خواه و شقليق دهقان اون رو رقم زدن كه خيلي عالي بود.
درون مايه ي كار هم بعضي تيكه هاي جالبي انداخت ... اينكه تو تلويزيون تا پارتي نداشته باشي كارشناس نميشي ... و واقعا هم درسته ...
حالا فهمید چرا این سریال توقیف شد
اون تیکه که حی می گفت من نمی فهمم چرا قیمت بعضی چیز ها زیاد میشه اخر خنده بود :31:
نیما افشار: تو این مملکت همه چی شده رابطه و پارتی بازی !!
بنفشه خواه: همینه که هست !! چیکارش میشه کرد ؟؟!! :41:
دیشب که تا تونستن تیکه انداختن-اون قسمتی که توضیح میداد چطور قیمتها بالا میره آخرش بود-با زبون بی زبونی داشت خیلی چیزها رو می گفت
آخرين روزهاي تصويربرداري «ساختمان پزشكان»
آخرين روزهاي تصويربرداري «ساختمان پزشكان» در لوكشين اصلي اين سريال همچنان ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تصويربرداري اين سريال در لوكشين اصلي آن واقع در جمالآباد با ثبت تصاويري در لوكشين خانهي نيما پيگيري شد.
تصويربرداري «ساختمان پزشكان» كه تاكنون شش قسمت از آن به روي آنتن رفته است، ظرف يك يا دو روز آينده به پايان خواهد رسيد.
صحنههاي مربوط به لوكشين خانه نيما يكشنبه ـ هشتم خرداد ماه ـ به پايان خواهد رسيد.
به گزارش خبرنگار ايسنا، در صحنههايي كه در آخرين روز از تصويربرداري صحنههاي باقيمانده از خانه «نيما» ثبت شد، بازيگران اصلي اين سريال از جمله بهنام تشكر، هومن برقنورد، مونا فرجاد و شقايق دهقان حضور داشتند.
«ساختمان پزشكان» در 55 قسمت 40 دقيقهاي درباره نيما يك مشاور روانشناس است كه در يك ساختمان پزشكي مشغول به كار است.
سریال بسیار جالبیه
من از کاراکتر نیما خیلی خوشم میاد . بر خلاف دیگر بازیگران طنز ، لودگی توش وجود نداره .
سلام. به نظر من غیر از سریالای مهران مدیری تنها سریال طنز خوبیه که تو 10 سال گذشته تو تلویزیون دیدم
دقیقا همینطور هست که میگی.نقل قول:
البته شاید زود باشه ولی از روی همین چند قسمت من میگم: واقعا کارشون عالی بوده و تونستن یه سریال جذاب مثل سریالهای مدیری درست کنند.
تا حالا شده واستون همچین چیزی ؟:دی که فک کنی یه چیزی رو چن بار دیدی:دی
امشب کلی با داداشم خنیدیدم:دی
خیلی سریال باحالیه
درنوع خودش خیلی عالیه
بازیگرانش در کنار هم خوب جور شده اند
تازه هنوز جا نیفتاده
داداش نیما هنوز خوب راه نیوفتاده . توی سریال های قبلی خیلی خوب بازی میکرده
ایمجور که تعریف میکنید واجب شد فردا ظهر ببینمش.... کارگردانش سروش صحت بود درسته؟
طنز های 10 ساله اخیر فقط مسافران و ساختمان پزشکان