به به احسان جان:10:نقل قول:
احسان جان اختیار داری این چه حرفیه آخه من هنوز در حال یادگیری هستیم:31:دوستان دیگه خیلی از من حرفه ای تر هستن:46:من که امیدی ندارم:27:
Printable View
به به احسان جان:10:نقل قول:
احسان جان اختیار داری این چه حرفیه آخه من هنوز در حال یادگیری هستیم:31:دوستان دیگه خیلی از من حرفه ای تر هستن:46:من که امیدی ندارم:27:
به سلام احسان در چه حالی ؟نقل قول:
از دو نفر بترسین یکی ali-scan یکی هم anti militari
مسابقه خوبیه فقط سر جاییزش سوال پیش اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس خولقو خویه همسایکی با اصفهان چی میشه ؟
اینطوری که من میبینم بیشتر از یه مسابقه شبیه یه تمرینه
در کل موافقم چیز بدرد بخوره
موفق باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نقل قول:
پس خولقو خویه همسایکی با اصفهان چی میشه ؟
اونو موقع تحویل دادنه جایزه میفهمید :27:
ehsan_wwe هم قبول کردن داوری رو ....
فقط زمان زیاده دلم میخواد کارایه معرکه ای ببینم :21:
اقا یه سوال مبنای امتیاز چی بود؟ حتما باید شکل اون بشه تا بیشترین امتیاز گرفته بشه ؟ گرافیک +افکت های تصویری دیگه فقط ؟
نحوه ی طراحی این صحنه هم مهمه ؟
گرافیک +افکت های تصویری +نقل قول:
اقا یه سوال مبنای امتیاز چی بود؟ گرافیک +افکت های تصویری دیگه فقط ؟
نحوه ی طراحی این صحنه هم مهمه ؟
طراحی صحنه هم خوب مهمه دیگه . مثلا یه چیزه بی ربط بزاری وسطه صحنه خوب ناجوره ! ولی بیشتر امتیاز دهی رویه همون 2 تاست .
نه حتما شکله اون . یه محیطه بسته .نقل قول:
حتما باید شکل اون بشه تا بیشترین امتیاز گرفته بشه ؟
یه ایده بهتر
چطوره بگین موضوع یه مکان ولی عکسی از مکان نظارین ( فکرای منحرف نداشته باشید )
مثلا بگید
موضوع موتور خونه است
موضوع جنگله ( دهن همه سرش ساف میشه :31:)
موضوع پارکینگه
و....
به نظر من از عکس بهتره
نقل قول:
خیلی خوبه!
مثلا میتونید بگید محیط (بسته) یه آزمایشگاه که مثلا توش کامپیوتر و تجهیزات الکترونیکی هم پیدا بشه!
اینطوری خلاقیت هم میشه به کار برد!
درست کردن یه محیط با توجه به محیط دیگه(از روی عکس) فقط کار داوری رو آسون میکنه و باعث میشه کمتر خلاقیت به کار بره! البته درسته مقصود طراحی گرافیکی و افکت گذاریه ولی به هر حال خلاقیت و شناخت نحوه چینش اشیاء(یه جورایی معماری داخلی) هم جزئی از کار گرافیکیه دیگه
آقا من یه فکر توپ دارم.
این همه جایزه برای همین مسابقه...
برنده رودل میکنه :31:
من میگم 5 دوره مسابقه باشه هر کدومش یه جور.مثلاً اولی از روی تصویر بود.دومی از روی کانسپت(نقاشی شده) دوره بعدی از روی توضیحات زیاد دوره 4 توضیحات در حد باقالی و آخرش هم 100% دلخواه.
هر کی تو این 5 دوره برد همه جایزه ها رو میبره و نفر دوم 2 تا از جایزه ها رو دلخواه یا به انتخاب شما میبره.
این نظر من بود هر کی موافقه دستشو ببره بالا.
:21:
سلام
آقا قرار شد یه محیط بسته بسازیم دیگه♥ماه هم شروع کردیم:21:حالا هرکس هر خلاقیتی داشت تو همون محیط بسته(پارکینگ-آشیانه هواپیما-زیر زمین-آزمایشگاه و....)به کار میبره!!
بعد از اون هم گفتین که حتما نباید دقیقا مثل اون تصویر باشه☺
نقل قول:
خوب اگه قرار همینه که شما گفتی که خیلی خوبه!
فقط من مطمون نبودم که قطعی شده!
به هر حل محیط بسته رو شروع میکنیم.
من که شروع کردم.البته چند روزه دارم رو طراحیش جسته و گریخته فکر میکنم و کار عملی هم تا چند روز دیگه آغاز میشه!
کاشکی زودتر میومدی آقااحسان :31:نقل قول:
یه ایده بهتر
مثلا بگید
موضوع موتور خونه است
موضوع جنگله ( دهن همه سرش ساف میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موضوع پارکینگه
و....
به نظر من از عکس بهتره
اگر شرکت کننده ها موافق باشن من جنگلم هستم :5:
فعلا مثل اینکه موضوع محیط بسته هست :13:که مساوی میشه با اینکه هر کی مدل بهتر بسازه :41:
آقا چرا حرف میذاری تو دهن بازیسازا :31:نقل قول:
فعلا مثل اینکه موضوع محیط بسته هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مساوی میشه با اینکه هر کی مدل بهتر بسازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم 5 مرحله ای بشه جمع امتیازا تو 5 مرحله حساب میشه و جمعش یا میانگینش میشه نمره نهایی.
پست قبلیم رو بخونید خودتون هم قبول میکنید.(مطمئن باشید)
در ضمن شما یه نگاه به بالا سمت راست تصویر بنداز متوجه میشی که تصویر اصلی اون بوده با دیزاین حرفه ای شده چیزی که میبینید.
پس فقط مدل نیست و کوچکترین موارد روش تاثیر گذاشتن.
در ضمن برای این مرحله تصویب شده بعضی ها هم کارشون رو شروع کردن پس اگر میخواین جنگل بزنین باید صبر کنین تا ببینیم داورا برای مرحله بعد چی در نظر میگیرن.
شما فقط میتونی هی بگی جنگل و مطمئن باش یه دفعه هم بگی داورا در نظر میگیرن.
بازم میگم این همه جایزه برای یه محیط از روی تصویر زیاده و باید مرحله ای بشه.(پست قبلیم رو بخونید)پس اگر مرحله ای شد منم میگم بزنیم تو کار محیط های باز ولی نه صرفاً جنگل,شاید شهر یا کوهستان بشه,این دیگه دست داوراست.
این همه مدله اماده تو نت هست + پرجزییات تره !نقل قول:
فعلا مثل اینکه موضوع محیط بسته هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مساوی میشه با اینکه هر کی مدل بهتر بسازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
گرافیکه کار فقط میشه مدلسازی دیگه ! مهمترین اصلش نورپردازی و استفاده از PostProcs ها و ... است ! که باید تو انجین ساخته بشه و به مهارته بازیساز ربط داره دیگه .
خوب احسان ما هم همینو گفتیم دیگه ! قرار شد محیط بسته باشه حالا هر چی ! که حتی از اون چیزی هم که خودت گفتی خلاقیت بیشتر میشه به خرج داد . مثله اینکه شرکت کننده ها درست متوجه موضوع نشدن :27:نقل قول:
یه ایده بهتر
مثلا بگید
موضوع موتور خونه است
موضوع جنگله ( دهن همه سرش ساف میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موضوع پارکینگه
و....
اون عکس مثال بود
چیکار کنیم لارجیم دیگه :27:نقل قول:
این همه جایزه برای همین مسابقه...
5 مرحله زیاده و فک نکنم همه وقت ساختش یا حده اعقل حوصلشو داشته باشن ! اگه خواستین 2 مرحلش میکنیم یکی صحنه ازاد و یکی هم بسته ... هر کی موافقه زیره پستم تشکر بزنه 4 تا از شرکت کننده ها اگه تشکر کردند دیگه قبوله . اگه هم با 5 مرحله موافقین که زیره پسته Hutsun تشکر بزنید .نقل قول:
بازم میگم این همه جایزه برای یه محیط از روی تصویر زیاده و باید مرحله ای بشه.(پست قبلیم رو بخونید)پس اگر مرحله ای شد منم میگم بزنیم تو کار محیط های باز ولی نه صرفاً جنگل,شاید شهر یا کوهستان بشه,این دیگه دست داوراست.
فايده اين مسابقه چيه وقتي مدلاش اماده باشن ؟
بشينبن مدل بزنين كار زياد سختي نيست كه :31: ( مثل هميشه بايد يه مخالفتي بكنم ديگه )
اشوبگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فايده اين مسابقه چيه وقتي مدلاش اماده باشن ؟
بشينبن مدل بزنين كار زياد سختي نيست كه ( مثل هميشه بايد يه مخالفتي بكنم ديگه )
قبلا قرار بود مدلسازی با خوده بچه ها باشه که خیلیا مدلسازی بلد نبودن ! برایه همینم قرار شد هر کی هر جور میخواد بسازه !
حالا دوباره بیا جو رو خراب کن :27:
حالا که اینجور شد من خودم مدل میزنم و از نوشته های فارسی هم استفاده میکنم که داورا هم امتیاز بیشتری بدن :31:
اینم نمونش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینجا افکتش خاموشه و اینکه JPG سیو کردم خیلی نوشته هاش بد شد وگرنه خیلی بهتر از اینه.
ببخشید من زیاد فرصت نداشتم پست هارو بخونم پس سوالم رو دوباره تکرار میکنم ! مسابقه در مورد یه محیط داخلی خاص هست یا اینکه هر محیط داخلی که خواستیم میتونیم بسازیم ؟ اگه هر محیط داخلی میشه من قبلا یه محیط داخلی ساخته بودم همون رو میزارم برای شرکت تو مسابقه ...
راستی مهلتش تا کیه؟
سلامنقل قول:
ببخشید من زیاد فرصت نداشتم پست هارو بخونم پس سوالم رو دوباره تکرار میکنم ! مسابقه در مورد یه محیط داخلی خاص هست یا اینکه هر محیط داخلی که خواستیم میتونیم بسازیم ؟ اگه هر محیط داخلی میشه من قبلا یه محیط داخلی ساخته بودم همون رو میزارم برای شرکت تو مسابقه ...
یه محیطه بسته
تویه پسته اول که بود که ! 20-2-89نقل قول:
راستی مهلتش تا کیه؟
. می خوام بزنم اینم UDK رو تیکه پاره کنم .:grrr: زحمت کشیدم نصف بیشتر محیط رو ساختم امروز .سیو نکرده بودم یک دفعه برنامه کرش کرد همه چیزم خراب شد .
:31:نقل قول:
. می خوام بزنم اینم UDK رو تیکه پاره کنم .:grrr: زحمت کشیدم نصف بیشتر محیط رو ساختم امروز .سیو نکرده بودم یک دفعه برنامه کرش کرد همه چیزم خراب شد .
من هر وقت دارم یه چیز میسازم همش از سورسه اصلی کپی میگیرم تا یهو خراب نشه !
منم خوش اعصاب . یک بار دیگه اینجوری بشه . میزنم کل برنامه رو حذف می کنم می گم بیخیال مسابقه .
حسن جان بتا ست دیگه !راستی یونتی هم جلوه های زیادی اضافه کرده یک نگاه به این جلوه ها کنید:
کد:http://unity3d.com/support/documentation/Components/comp-ImageEffects.html
البته اینو واسه مقایسه نزم.
اقایون میگم یه پیشهاد . بهتر نیست دوستان از پیشرفت کاریشون عکس بزارن . اینطوری هم هیجان کار بالا میره . هم حس رقابت . چون کسای دیگه میبینن دیگران چه پیشرفتی داشتن اونها هم به خودشون میجنبند .
راستی با این دفعه شد 15 دفعه کرش توی UDK . احتمالا این بر میگرده به کم اوردن منابع از سیستم من حالا چرا نمی دونم .
الان من بیام نمونه مرحله ام رو بذارم که بقیه تعطیل میکنن میرن:31:
دلیلش هم اینه که میدونن مثل من نمیتونن بسازن بیخیال میشن.
شوخی کردم اصلاً تا الان کار نکردم روش ولی اگر به تاپیک درخواست همکاری برای ساخت بازی بیاین آخرین صفحه اش یه تصویر از بازیم گذاشتم که طراحی محیط اون صحنه یه روز طول کشیده پس تو مدت باقی مونده روی یه همچین صحنه ای کار کنم چی میشه.:5:
نقل قول:
سلام.
خسته نباشی.
من که هر وقت پست جدید تو اون تاپیک درخواست همکاری بدی، میام سر میزنم. ولی تو صفحه آخر عکسی ندیدم!
تازه ویرایشش کردم عزیز.:31:
این پست رو دادم بلافاصله Enter اونم زدم.
به نظر منم اینطوری بهتره !نقل قول:
در مورد کرش هم بیشتر به خاطر رم هست اماUDK کلا دست به کرشش خوبه :31:
بردار های گرامی :31: این واژه نامتجانس نا محسوس ... "کرش" چیه؟
میشه انگلیسیش رو بنویسید و بگید یعنی چی؟UDK چی کار میکنه هی؟
آقایون منم از امروز میرم تو فاز مدلسازی!!!مراحل رو اینجا بزارم یا نه؟
همون بهتر که نمیدونی.نقل قول:
بردار های گرامی این واژه نامتجانس نا محسوس ... "کرش" چیه؟
میشه انگلیسیش رو بنویسید و بگید یعنی چی؟UDK چی کار میکنه هی؟
واسه بچه مردم حرف در نیار من الان بیشتر از دو ماهه که تو کار کردن با udk به هیچ مشکلی نخوردم.نقل قول:
اماUDK کلا دست به کرشش خوبه
نقل قول:
داداش چرا آدم رو میزاری تو کف و عذاب میدی:18::19:
خدای من . یعنی اینرو هم نمی دونمی ؟
کرش به معنای در هم شکستگی . ارور . خرابی .
وقتی یو دی کی هنگ میکنه به این حالت میگن کرش یه برنامه .
کرش همون Crash خومونه.نقل قول:
راست میگه. تو فارسی کرش خوب خونده نمیشه. اگر انگلیسی نوشته بشه راحت تره.
کرش (Crash( به هنگ کردن یا بستن شدن به صورت غیر عادی و پیش بنینی نشده که معمولا در ویندوز ایرور dont send میاد وسط.
راستی .البته موقعی که برنامه جواب نمیده معمولا میگن crash کرده متاسافانه udk در حالت بتا ست ولی مطمما این مشکلات در هنگام عرضه نهایی رف میشه بهتره حسن جان در چند دقیقه یکبار ctri+s رو بزنی.
ممنونم اظهار لطف حست جان :
:13:نقل قول:
وممنونم از اینکه اینطوری کامل توضیح دادید :
نقل قول:نقل قول:اتفاقا برای من هم زیاد crash میکنه!نقل قول:
به هر حال من فقط منظورم این بود که اون کلمه رو فارسی ننویسید که آدم راحت بخونه!
البته خودم هم خیلی کلمات سخت تر رو فارسی مینویسم ها! از تنبلیه دیگه!:31:
وگرنه خودم حدس زده بودم که منظورتون همین باشه!
به هر حال ممنون!
[QUOTE=parvizamd;6016390]متاسافانه udk در حالت بتا ست ولی مطمما این مشکلات در هنگام عرضه نهایی رف میشهنقل قول:
من امیدوارم که تو همین نسه های بتاش حل بشه! اما مطمئنید که از بتا بودنه؟
تا جایی که من میدونم تو UDK با Ctr+S نمیشه سیو کرد!نقل قول:
شما اگه راهی بلدی بگو که ما هم استفاده کنیم
من که از Auto save استفاده میکنم.
فکر کردم با CTRI+S هست چون معمولا تو هر برنامه با CTRI+S سیو میشه (تقربیا همشون).منظورم اینکه مدام سیو کنید!
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
بتا همینه دیگه !و نکته بعدی اینکه UDK نسبا سیستم بالای هم می خواد .
والا نسبتا سیستم بالایی نمیخواد!
:19: سیتم بالایی میخواد واقعا
به نظرم بهتره تا hotsun جان میخواد چند وقت استراحت کنه درخواست کنن از مدیرا که تاپیک رو قفل کنن!
داریم بی جنبه بازی در میاریم و اسپم بارون کردیم ها!!
منم موافقم اسپم ها پاک بشم ولی گفته بودم در مورد بازی خودم استراحت میکنم.
مگه میشه من از ساخت دست بکشم :31:
بعد از پاک شدن اسپم ها این پست هم پاک بشه خوبه.
دیگه فقط در مورد مسابقه صحبت میشه و اینکه بالاخره تصاویر اولیه محیطمون رو اینجا بذاریم یا نه :20:
خوب تصاوی از کاراتون که برایه مسابقه دارید روش کار میکنید رو بزارید دیگه ! تا هم از نظره دیگران استفاده کنید برایه بهتر شدنه کار هم حسه رقابت بیشتر بشهنقل قول:
دیگه فقط در مورد مسابقه صحبت میشه و اینکه بالاخره تصاویر اولیه محیطمون رو اینجا بذاریم یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31::31:
من فکر کردم تاپیک درخواست همکاریه! نگو تاپیک مسابقه است!
:31:
نمیخواد قفل کنید پس!