جناب princess شما که خریدت قطعی شده:10: فکر میکنید این لب تاپ با تا کی میتونه دووم داشته باشه؟نقل قول:
از لحاظ کانفیگ قطعات
استحکام بدنه
کیبورد
باتری
Printable View
جناب princess شما که خریدت قطعی شده:10: فکر میکنید این لب تاپ با تا کی میتونه دووم داشته باشه؟نقل قول:
از لحاظ کانفیگ قطعات
استحکام بدنه
کیبورد
باتری
این سوال مثل اینکه بپرسی قیامت کی میشه ؟ الله علم ! ☺ از شوخی بگذریم ٢ سال دیگه این کانفیگ واسه بازی بدرد نمی خوره . نمیشه باهاش بازی ها را فول بازی کرد ولی واسه دیدن فیلم و اینترنت و کارهای دانشجویی تا ١٠٠ سال دیگه هم دوام داره البته از نظر کانفیگش . از نظر کیفیتش الله علم بسته شرایط نگهداری و کیفیت قطعات فرق دارد ..نقل قول:
نقل قول:
من بيشتر لپتاپ رو واسه كارم ميخوام كارم توريه كه نرم افزارهايي مثل ساليد ورك يا كاتيا و اتوكد رو بتونم روون اجرا كنم ولي بازي و چيزايي از اين دست اگه لپتاپ ميخواين بگيرين به نظرم يه كنسول PS3 رو بگيرين و خيال خودتونو راحت كنين البته بازي رو ميشه روي اين لپتاپ اجرا كرد ولي از اونجاييكه زياد اهل بازي نيستم و كارهام هم ديدن فيلمهاي زبان اصلي و برنامه هاي افيس و طراحيه به نظرم اين لپتاپ تا قيام حضرت مهدي واسم كار ميكنه!!!:20:(شوخي كردم!)
ولي از نظر كاراييش كه فكر ميكنم استاندارد ميليتاري امريكا رو داره كه طبق خود سايتش در بدترين شرايط يه 5 سالي كار ميكنه كانفيگش هم خيلي عاليه تا 3 -4 سال راحت نرم افزارها رو ساپورت ميكنه ميمونه باتريش كه فكر ميكنم تا 7-8 سالي باتريش رو بتونيم پيدا كنيم كيبوردش هم خيلي بهتر از ايسوس ان 53 هستش و از لحاظ كيفيت صفحه و ال اي دي همپاي وايو هست
اميدوارم موفق باشي دوست عزيز
مبارک باشهنقل قول:
شما اگه می تونی یه تست با برنامه PCMark Vantage score بگیرند و اینجا بزارند.
حسام خان یه لطفی بکن لطفاً:
قیمت تعیین شده از طرف فروشنده چند بود و شما چند گرفتید؟؟؟ کلا چقدر تخفیف گرفتی؟؟؟
حسام جان اگر ممکنه با نرم افزار cpu-z مشخصات cpu و mainboard را ببین یه عکس هم برای ما بگذار.نقل قول:
از مشخصات دیگه هم گذاشتی که چه بهتر.
نرم افزارش هم از اینجا می تونی دانلود کنی:
با تشکر:11:کد:http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
همچنین دوست عزیز:10:نقل قول:
و ممنون از راهنمایی تون من هم با این شرایط یه دونه MSI GE620 میگیرم:27:
والا چی بگم؟؟؟؟
من که یکی از دوستام MSI داشت میگفت افتضاحه؛ البته نه این مدل.ولی گفت بعد از 2 ماه فنش سوخته.
من که به شخصه به گارانتی ایسوس اعتقاد دارم و کیفیتش هم خداییش معرکه است.
من میگم ایسوس بهتره چون کانفیگ به هر حال 6 ماه دیگه پایینه ولی حداقل میخواهید 3 سال از لپتاپتون استفاده کنید که در این صورت بحث کیفیت مطرح میشه.
البته من نظر مثبت یا منفی راجه به MSI ندارم ولی ایسوس با این قیمت و این کانفیگ واقعاً محشره فقط یک کم سنگینه
نقل قول:سلام
خیلی ممنون...
اوکی مشگلی نیست فقط این تست ها میمونه واسه فردا یا پس فردا چون اومدم شمال خوش گزرونی و اینترنت درست حسابی ندارم الان با خط موبایل وصل میشم و فوق العاده ضعیف هست امکان اپلود و دانلود رو ندارم...!نقل قول:قیمت که از 1.440.000 تومان نمایندگی کمتر نمیده...
خیالتون راهت!
ولی بگردی تا 1420000 هم میشه پیدا کرد...البته من خودم رفتم تو کار نوت بوک و تا 1.410000 تومان برای بچه برادرم دیروز خریدمش...
هر کی خواست میتونم براش جور کنم...
اوکی مشگلی نیست فقط این تست ها میمونه واسه فردا یا پس فردا چون اومدم شمال خوش گزرونی و اینترنت درست حسابی ندارم الان با خط موبایل وصل میشم و فوق العاده ضعیف هست امکان اپلود و دانلود رو ندارم...!نقل قول:دوست من اکثر فن های جدید اتمی قابلیت مکندگی دارند و این امر باعث میشه گاهی اوقات از روی نا اگاهی به شما و سیستم شما ضرر بزنه...
برای مثال همینGE620 اصلا روی فرش نزارید یا اگر میزارید با پایه یا کولر های خونک کننده بزارید که تماس مستقیم با فرش نداشته باشند...در غیر اینصورت فن نوت بوک مثل جارو برقی پرز های فرشتون رو جمع میکنه...موفق باشید
سلام
حسام جان کیفیت کیف ان چطور است؟
مارک خود msi است ؟ یا از همین معمولی ها ست؟
درود
امروز لپتاپ ام اس اي رو خريدم با مبلغ 1435!! فقط 10 تومن تخفيف داد !! ولي مواظب باشيد كه ماله تايوان باشه البته اينو بگم رفتم پاساژ پارسيان اونجا جنساش بهتره... من از مغازه بانك لپتاپ كه تو پاساژه خريدمش الان يه عكس از گرافيكش ميزارم :11: فقط يه چيزه ديگه با گارانتي 400 روزه ماتريكس و با كيف و موس بخريد من كه الان دارم باهاش كار ميكنم و اين مطالب رو با همين لپتاپ دارم مينويسم پيشنهاد من ام اس اي هست تو اين تاپيك خيلي منو داشت گمراه ميكرد كه اس ان بخرم
الان خيلي خوشحالم كه نخريدم چون همه ايسوس هاي سري ان مشكل دارن با خودم موبايلمو بردمو تو سايت چك كردم حتي اونايي كه نيو ورژن هم بودن جز مشكل دارا بودن!!!:31: عملا گنجيشكو جاي بويينگ دارن ميفروشن!!البته با پسر داييم رفتم و پسر داييم گفت اگه ايسوس ورژن جديد واقعي امد خودم اين لپتاپتو ميخرم نگران نباش:10:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=302102&page=208
ايشالا بزودي بتونم يه ريويو كامل ازش بزارم
ما ریوو می خواهیم یالا . تبریک می گم انشالله فنش برات بچرخه . هرجا که ریوو گذاشتی خبرمان کن . دمت گرم . اگر توانستی از صفحش عکس بگیر تا ببینم کیفیتش چه جوریه و حتی اگر توانستی فیلمی ازش بگیر در حال بازی یا روشن بودن تادببینم صدای فن و هاردش چه جوریه بهتر فیلم ها را شب بگیری که همه جا ارومه تو چقدر خوشبختی ☺. بازم تبریک می گم .
نقل قول:
مرسي امين جان:11:چشم حتما:46: ولي من كه ازش راضي ام من خودم پي سيم كارت گرافيكش 5670 هستش اين لپتاپ در حد همون كيفيت داره ولي بازهم منتظر ميمونم تا ايسوس اس ان بياد تا ببينيم كه چيكار ميكنه از نظر هارد هم 750 گيگ هست با دور 5400 وسي پيوش هم به نظرم اگه معادل بگيريم تو يه سيستم پي سي، بالاتر از amd phenom x6 1075 باشه الان داريم يه مقايسه با دل XPs ميكنيم كه خيلي از دل سرتره از نظر صفحه ال سي دي هست اما فول اچ دي نيست با اين وجود از دل خيلي خيلي بهتره بسيار خنكه تا حالا كه با ساليد ورك دارم با هاش رندر ميكنم خيلي سريع جواب داده و اصلا صفحه كيبوردش داغ نيست ( مثل مدل ايسوس يا همين دل) كلا لپتاپ خيلي خوبي هست اگه بخوام منصفانه بهش نمره بدم از 10 9.5 ميدم اون .5 هم به خاطر اينكه هاردش 7200 نيست:41: راستي هيچكدوم از اين لپتاپها بلوري نداره اما واسه من اين ايتم زياد مهم نيست بعدا ميشه اكسترنالشو خريد ايشالا درباره صفحه ال سي ديش و دوربينش تا شب يه ريويو ميدم:8:
سلامنقل قول:
مبارک باشه . انشا ا... چیز خوبی از اب در بیاید. من هم اگر خدا بخواهد میخواهم یکی بخرم.
ببخشید از کجا میشه فهمید که تایوانی است یا نه ؟
کیف آن چه شکلی است ؟ میشه لطفا یک عکس از اون بگذارید؟
ممنون
عزیزم کیف نیست...
کوله هست...
کوله واسه خود MSI هست و از اونطرف اومده...در واقع اگر دقت کنید این کوله ها همراه با لپتاپ در یک بسته بندی هستند که دورش هم یک چسب 5 سانتی با مارک خود MSI خورده ولی برای این که گارانتی لیبل بزنه رو نوت بوک دربشون رو باز میکنه و دوباره بسته بندی میکنه...
نقل قول:مبارک باشه داداش...
خوشهالم که تونستی بهترین انتخاب رو داشته باشی!!!:10:
مبارکت باشه اگه ممکنه با نرم افزار cpu-z اطلاعاتش را ببین و عکس از صفحات cpu و mainboard بگذارید.نقل قول:
دانلود نرم افزار:
با تشکر:11:کد:http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
نقل قول:
مبارکه پرنسس نازنین.:8:
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
من که هنوز منتظرم این y570 بیاد بخرمش.
این y570 صفحه کلید عددی هم داره چون من میخاهم بیشتر کد نویسی کنم و کارم هم بیشتر با صفحه کلید هست به خاطر همیننقل قول:
برام مهمه
نقل قول:
بله داره البته من از ویدیویی که تو یو توب بود فهمیدم .:20:
مربوط به نمایشگاه CES هستش
اینم لینکش :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=OK1ZXMXFIbw
سلام بچه ها امروز ميخوام يه عكس از كارايي گرافيك با نرم افزار GPU-Z واستون بذارم اميدوارم كه منو ببخشيد چون ديشب جايي رفتم و نتونستم عكس رو اپلود كنم اما امروز اين تست رو گرفتم
[IMG]C://my documents/540msi.gif[/IMG]
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
چرا عكسم اپلود نميشه؟؟؟:41:
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
كسي ميتونه كمك كنه؟؟؟
به هر حال من اين اطلاعات رو براتون مينويسم تحليلش با خودتون اما به نظرم با لپتاپ پسر داييم كه دل هستش مقايسه كردم گرافيكش خيلي قويتر از گرافيك دل هست با وجود اينكه دل گرافيكش 2 گيگ رم داره و 435 جي فورس هست اما جلوش كم اورده حسابي!!:8: اينم مشخصات گرافيك ام اس اي(ولي فكر كنم گرافيك پي سيم يه نموره بالاتر از اين باشه 5670 HD (:13:ATI :
name:NVIDIA GeForce GT 540M
Shaders:96 Unified
Pixel Fillrate:10.8 GPixel/s
Memory Type:DDR3
Bus Width:128 Bit
Memory Size:1024 MB
Bandwidth:28.8 GB/s
GPU Clock: 672 MHz
Memory: 900 MHz
Shader: 1344 MHz
Computing: open CL and PhysX
راستي دل زنده جان عزيز اگه لنوو رو تو بازار ديدي حتما به ما اطلاع بده من اگه يه لپتاپ ديگه ديدم كه از اين ام اس اي بهتر باشه اينو ميدم به پسر داييم اون يكي رو ميخرم چون پسر داييم عاشق لپتاپ من شده:10::40:
از این سایت استفاده کن:نقل قول:
کد:http://tehranpic.net/
رو چشم پرنسس نازنین:20:نقل قول:
ما که همچنان در انتظاریم تا ظهور کنه این y570.:27:
سلام
پس بلاخره خریدی !! مبارک باشه ...شیرینیش کو ؟؟؟؟
ما همچنان منتظر یک ریویوو مصور هستیم:31:
کسی میدونه دو مدل GE620 و GR620 از لپ تاپ های msi چه فرقی با هم دارند؟:11:
سلام امرور رفتم asus n53 sv بخرم شوکه شدم قیمتش نسبت به یک روز کاری 70000گرون شده قیمتش شده 1370:18:
سلام بروبچز عزیز
بابا ما منتظریما.تستهای مختلف از کارت کرافیک و سی پی یوش بزارید.من عزمم جزمه که بخرم سریع لطفا.عکسم ازش بزارید
کد:http://tehranpic.net/download.php?img=520809
سلام بچه ها ببخشيد دير كردم انقدر دانشگاه و كارام زياده كه وقت نكردم معذرت ميخوام اما عكس بالا رو گذاشتم با نرم افزار جي پي يو زد گرفتم واقعا محشره حتي از دل هم قويتر بود اينم فايل دل
XPs l501
البته به نظرم يكي از قويترين لپتاپهاي دل هست كه با پسر داييم مقايسه كرديم كه برتري با ام اس اي بود لازم به ذكر هست كه گرافيك دل 2 گيگ بود اما ام اس اي 1 گيگ هست
کد:http://tehranpic.net/download.php?img=520810
در مجموع من به شخصه با اين لپتاپ خيلي راحتم و اصلا ازش لگ نديدم مخصوصا تو برنامه هاي گرافيكي مثل ساليد ورك اما تنها بديش اينه كه صفحه اش ال سي دي هستش و فول اچ دي هم نيست ولي شفافيت دل رو زير سوال ميبره هرچند دل شفافيت نداره!!:31:
صداي خوب و قويي داره اما تا حال بازي روش نصب نكردم لپتاپ كاملا خنك و كم صداست حتي تو حالت رندر كردن و صد البته سندي بريج به 740 كور اي 7 ميارزه چون تو رندر 45 دقيقه زودتر از دل كار رندر رو انجام داد !!و زياد دماش گرم نبود 41 درجه ولي دل خيلي داغ كرد 56 درجه! من به خاطر صفحه ال سي ديش و كندي هاردش بهش از 10 ميدم 8.5 كلا نمره قبولي رو ميگيره:20:
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
دوستان من با موبايلم ON شدم چون دسترسي به نت نداشتم و واسم خيلي دسوار بود فايلاي ديگه تست رو اپلود كنم ولي به هر صورت ايشالا اخر هفته حتما ريويوي كاملي از اين لپتاپ ميدم چون اين هفته هم كارام مونده هم دانشگاهم پروژه امو بايد تحويل بدم هروقت كه تونستم بهتون ريويوي كامل رو ميدم بازهم معذرت ميخوام بابت گرفتاريم تو اين هفته كه خيلي سرم شلوغه
موفق باشيد دوستان :46:
آفرین آفرین :10::40:نقل قول:
:31::46:
سلام
قیمت جهانی که میگین قیمت کدوم کشورها است..؟
این قیمتها بدون مالیات هستند..?
چون مثلا تورنتو کانادا ۱۳% مالیات داره...
بنظر شما بهتره لپتاپ را از آمریکا یا کانادا آورد یا از اینجا خرید،..؟چون برادرم چند وقت دیگه میاد از آمریکا میخواستم بگم بیاره یا نه..
سلام من چند روزي است GE620 خريدم لپ تاپ خوبيه رديفه فقط مشكلش سوئيچ كردن گرافيكه كه اتوماتيكه من هر كاري كردم نتونستم PES2011 را رو گرفيك GT540 را اندازي كنم و رزوليشن آخر بازي كنم
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
يك نقد از GE620 اينه كه پورتهاي USB و HDMI برعكس نصب شده اينم زياد مهم نيست
همه ی برند های لبتاپ جای خود ولی خداییش به Asus نمیرسن
من خودم منتظرم سری جدید n53sv برسه ،بگیرم
(شیطونه میگه برم همین مدل هایی که تو بازار هست رو بگیرم )
سلام من لپ تاپ مدل asus n53sv دارم مشکلش دمای بسیار زیاد cpu در لود کامل با باتری 88 درجه در حالت وصل به شارژ 98 درجه!
در حالت عادی 46 درجه البته تمام موارد در حالت high performance می باشد
حالا برنامه ای هست که بتونم سرعت فن رو زیاد کنم؟
speed fan نشد از بایوس هم نشد
سلام دوست عزیزنقل قول:
مبارکت باشه(شک نکن که انتخاب درستی کردی):10:
به نظر من سرعت فن رو زیاد نکن:13:
از یه کول پدی که برق جدا داره استفاره کن(یا بساز. ترجیحا با یک فن 12):thumbsup:
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
دوست عزیز ما همچنان منتظر ارسال عکس های شما هستیمنقل قول:
و اما خبر بعدی این که msi GE620 رو هم داشت.
وزن کمش خیلی نظرم رو جلب کرد و خود فروشنده هم خیلی از msi تعریف میکرد ( البته هیچ بقالی هم که نمیگه ماستم ترشه ).
من در کل با توجه به وزن کم، 8 گیگ رَم این مورد رو مورد بدی نمیدونم ولی نظر شخصیم اسوسه.
نکته خیلی جالب این که کیفی که تو جعبه اش بود کوله نبود و قیمتش هم بود 1,600,000 تومان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته با بیمه.
بیچاره اونایی که میرن و با این قیمت میخرن تازه بدون کوله!!!!!
---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
خداییش باهات موافقم؛ به نظر من خیلی از msi بهتره.نقل قول:
نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلاً وقتی Tom's Hardware میگه کیفیتش و نمرش اوله تو دنیا و حتی از Apple هم نمره بالاتری میگیره دیگه جای بحثی نمیمونه
دوستان عزیز خواهشن بی دلیل برندی رو تخریب نکنید...
در حال اضر MSI با دیزاین و رم و مشگلدار نبودن سی پی یو هاش خیلی از اسوس جلوتره...
این دقیقا مثل این میمونه که شرکتی که مثلا تا حالا پژو میزده یکدفعه بیاد یه سوزوکی بزنه بعد همه به چشم همون پژو ها به اون نگاه کنند...
بنده هم قبول دارم اسوس برند بسیار خوبی هست...ولی در اول این تاپیک بنده کاملا دلایل برتری MSI رو اعلام کردم...
دلایل به شرح زیر:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام به همه...!
من دیروز msi GE620 رو خریدم...
تا اونجایی که من دیدم بلوری رو هیچ کدوم از دستگاه هاش نبود...
در موردش باید بگم حرف نداره...
کیفیت led در حد سونی نباشه کمتر نیست!!!
دیزاین و شکل ظاهری بسیار دلنشین تر از asus هست
باتری به راحتی 3ساعت رو جواب میده
کیبرد بسیار عالی طراحی شده...
همه چیز عالی هست...من 100% اسوس رو به MSI ترجیح دادم البته برند و نوت بوک سلیقه ای هست...!
یک ریوویو تصویری هم از نوت بوک تهیه کردم که به زودی در سایت و یوتیوب قرار میدم...
اما پیشنهاد من به این دوستمون این هست که شما هرچه سریعتر این نوت بوک رو خریداری کن چون به زودی سری های جدید HP هم وارد بازار داره میشه تقریبا تو همین هفته قرار هست وارد بشه و اینجور که معلوم هست 100% این مدل MSI به علت برتری هاش نسبت به مدل های سندی بریدج قطعا گرون میشه!
بررتری ها از نظر من نسبت به اسوس!!!
8گیگ رم MSI که 2برابر رم asus هست
CPU بدون مشگل...چون ایرانی ها در امر کلاه برداری بسیار فعال و پر تلاش هستند...یک لیبل نیو ورژن براشون زیاد کاری نداره...و بنده احتمال میدم که سری های اسوس با این قیمت از همون مشگل دار ها هستند...چون سازگار ارقام مدل اصلاح شدرو الان وارد کرده 1.430000 تومان تو سایتش گزاشته...پس احتمال میره این نوت بوک هایی که الان داره ارزه میشه همون مشگل دار ها باشه...!
از طرفی هم 100% led این مدل MSI بدون شک اسوس رو میبلعه...!
طراحی این مدل MSI از سونی شاید کمتر باشه که از عقیده من نیست ولی شک نکنید که از اسوس بسیار سرتر هست...!
البته روی این مدل از MSI یک عدد موس و کیف گیمینگ هم ارائه میشه که اگر اون 2تا رو هم 50 تومان حساب کنید کم کم...باز هم نسبت به مدل اصلی اسوس برد کردید...
همچنین فراموش نکنید که تمامی قطعات و نوت بوک تایوانی هست و مثل دیگر برند ها چینی نیست...
از سویی دیگر هم MSI صاحب برخی تکنولوژِی های روز هست...پس قابل اعتماد هست...
نکته اخر هم بگم که دمای MSI بسیار پایین تر از asus هست و همچنین از سونی هم بسیار کمتر هست...تقریبا دمای دستگاه تو مایه های لنوو هست...
در کل فکر نمیکم با خرید این مدل از MSI کسی زرر بکنه...!
البته برای دوستانی که قصد خرید دارند بنده تو پست 13 این تاپیک بررسی های قبل از خریدم رو قرار دادم...میتونید مطالعه کنید...
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=478770&page=2
ارزومند ارزوهاتونم...!
شاید اسوس خوب باشه ولی دلیل نمی شه همه محصولاتش بهتر از محصولات دیگر شرکت ها باشه هرجا ریویو n53sv را بخونید نوشته کیبوردش خوب نیستنقل قول:
Tom's Hardware در مورد n53sv که نظری نداده