یه سوال در مورد convertxtoDVD :
چطوری میشه دو تا زیرنویس رو بهش اضافه کرد ؟ واسه یه زیرنویس باید اسم زیرنویسو با اسم فیلم یکی کنیم. واسه دوتا چکار باید کرد ؟
یه سوال در مورد convertxtoDVD :
چطوری میشه دو تا زیرنویس رو بهش اضافه کرد ؟ واسه یه زیرنویس باید اسم زیرنویسو با اسم فیلم یکی کنیم. واسه دوتا چکار باید کرد ؟
سلام
بهترين نرم افزار براي تبديل انواع فركت ها به
Mp4
چي هستش؟
براي ايپد ميخوام
1024*768
سلام :11:
یه کلیپ دارم 2 مگ هستش میخوام آهنگشو که بی کلام هستش عوض کنم با چه
نرم افزاری میتونم
لطفا بگین بهترین برنامه برای تبدیل انواع فایل ویدئویی که کیفیت رو اصلا کم نکنه چیه ؟
با سلام
من یه فیلم رو با دو تا مبدل em Total Video Converter و Video Converter Ultimate 6 میخوام تبدیل کنم که نمیشه چون فیلمی که گرفتم از قبل خرابه همه جاش نه، اونجاش که یه ثانیه گیر میکنه تا اونجا تبدیل میکنه ولی بقیشو نمیتونه چیکار کنم؟!!
نقل قول:
از مبدل های تصویری Nero و Jet Audio بهره بگیرید
این دو مورد مخصوصا مورد اولی خیلی قوی تر ، این عمل رو انجام میده
تو خود نرم افزار Nero Vision گزینه ای داره که تبدیل رو انجام میده
شما فرمتت رو با این نرم افزار ببر روی VOB و بعد با هر نرم افزار دیگری که خواستی عمل تبدیل به فرمت دلخواه رو انجام بده
بهترین نرم افزار تبدیل فرمت wma به mp3 چیه؟
طوری که فرمت ایجاد شده در دستگاههای ضبط ماشین ها هم قابل پخش باشه
دوست من این برنامه بهترین برنامه هست در نوع خودش ، رایگانه و قدرت مند ،نقل قول:
خدمت شما :
Free WMA to MP3 Converter 1.16 Build 2546
موفق باشي :40:کد:http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Convertors/Free-WMA-to-MP3-Converter.shtml
سلام--
من تعداد زیادی فیلم بصورت دی وی دی دارم با چند نرم افزار انها را تبدیل می خواهم بکنم به divx اما مشکل اینجاست که در درون فایل dvd چندین فایل تصویری است واین مبدل هایی من استفاده می کنم هر فایل را جدا گانه تبدیل به divx می کننند--من می خواهم یک فیلم دی وی دی به صورت یک فیلم(یک فایل) با فرمت divx در بیاید از چه نرم افزار ی وچطوری انجام دهم-----متشکر
با سلام.نقل قول:
شما باید از یک ripper جهت این کار استفاده کنید.
1st DVD Ripper 6.1.1
موفق باشيد :40:کد:http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/CD-DVD-Rip-Other-Tools/1st-DVD-Ripper.shtml
با سلام.نقل قول:
شما باید از یک ripper جهت این کار استفاده کنید.
1st DVD Ripper 6.1.1
موفق باشيد :40:کد:http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/CD-DVD-Rip-Other-Tools/1st-DVD-Ripper.shtml
سلام من بانرم افزار Adobe Audition CS5.5 v4.0 کار میکنم
میخوام 3تاآهنگ روباهم میکس کنم وقتی گزینه میکس رومیزنم این پیغام میاد کرک هم شده نرم افزارم
سلام. من میخوام فایلهایی با پسوند ts رو تبدیل به 3gp کنم، میخوام نه کیفیت صداش کم شه نه تصویر.
فقط میخوام طوری بشه که گوشیم بخونه، حجمشم مهم نیس.
نرم افزار توتال ویدئو کانورتر همیشه بهترین جواب رو میداد برام، اما برا 3gp خیلی کیفیت میاد پایین.
به نظرتون از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
سلام دوستان من با برنامهXilisoft و برنامه AVS که هر دو کانورتر تصویری هستن و تازه دانلودشون کردم مشکل دارم اونم این که نمیتونم فیلمی که دانلود کردم تبدیل کنم طوری که توی فلش بتونم توی دی وی دی پلیر نگاه کنم قبلا Any video داشتم فقط با انتخاب فرمت AVI راحت تبدیل میشد گفتم این برنامه ها بگیرم چون دوستان تعریف زیاد کردن حالا خوشحال میشم اگر تنظیمات خاصی داره راهنمایی بفرمایید با تشکر پیشاپیش
سلام
1-اگه یه فایل ویدئویی HD رو به full HD تبدیل کنیم آیا واقعا کیفیت اون زیاد میشه یا نه هیچ وقت نمیشه از کیفیت کم به زیاد رسید؟
2-اگه یه فایل WMV داشته باشیم و بخواهیم اونو به یه فرمت با کیفیت full hd که زیاد هم حجم فایل رو زیاد نکنه و قابل پخش در دی وی دی پلیر و یا بلوری پلیر خانگی باشه تبدیل کنم چه فرمتی رو پیشنهاد میدی؟
با تشکر
در مورد سوال 1 فکر نکنم از کیفیت پایین به بالا رسید!!نقل قول:
بیشتر دی وی دی پلیر خانگی ها به نظرم avi و mpg رو پشتیبانی میکنن.
سلام
بهترین برنامه تبدیل فرمت در حال حاضر چه برنامه ای هست؟
با تشکر
Xilisoft Video Converter Ultimateنقل قول:
سلام
وقتی از ماهواره با فرمت mpg فایل ذخیره می کنم حجم بالایی داره
می خوام تغییر حجم بدم ... برنامه های زیادی رو امتحان کردم، بعضی مثله Any Video Converter حجم رو کم می کنه اما کلا صدا و تصویر هماهنگیش رو بهم می ریزه و حتی بعضی موقع تصویر ایست می کنه !
برنامه های دیگه حجم رو زیاد می کنن !!! مثلا فیل 100 مگی رو 300 مگ می کنن !
فقط با برنامه Xilisoft Video Converter Ultimate 6 کمی بجواب رسیدم، اینم حجم رو زیاد می کنه اما یک گزینه داره که می شه حجم رو برای فایل خروجی بصورت دستی وارد کرد !
من نصف حجم اصلی رو می زارم، مثلا اگه فایل اصلی 100 مگ باشه می گم فایل خروجی 50 مگ باشه و فرمتش رو هم wmv قرار می دم و نتیجه خوبه
سوال اینجاست بهترین فرمت و کمترین حجم رو چطور می شه بدست آورد و با چه برنامه ای ؟
ممنون
سلامنقل قول:
اول باید بررسی کنید ببینید رزولیشن تصویر چقدره
برای این کار راه های زیادی هست که یکی از اون ها گرفتن Properties در نرم افزارهای player از فایل تصویری هست
بعد از اون شما باید این مسئله رو در نظر داشته باشید که هرچقدر رزولیشن خروجی بعد از کانورت کردن از رزولیشن اصلی کمتر باشه کیفیت افت میکنه و هرچقدر نزدیکتر باشه به رزولیشن اصلی افت کیفیت کمتری رو شاهد هستید
بهترین و معروفترین فرمت تصویری AVI هست و مابقی فرمت ها نیز کارکرد مشابه رو دارند ولی برای برخی پلیرها ممکنه قابلیت اجرایی نداشته باشند
بهترین فرمت و کمترین حجم رو برنامه خاصی نیست که بتوهن به شما ارائه کنه و این مورد فقط با تجربه و تست فرمت های مختلف با رزولیشن های متفاوت میشه بدست آورد
موفق باشید
کسی با برنامه ی AutoGordianKnot کار کرده؟ وقتی من کانورت میخوام بکنم و درحالت Priview قرار میدم صفحه مشکلی نشونم میده !
یه برنامه ی ساده مثل این واسه تبدیل DVD به DIVX رو چی معرفی میکنین؟
من از handbrake استفاده میکنم به جرات میتونم بگم ساده ترین و بهترین riper هست و با هر کیفیتی خواستی بهت نتیجه رو میده ولی فقط به mkv و mp4 تبدیل میکنه که هر دو از بهترین ها هستند توی سایت سرچ بزنی تاپیک مربوطش رو هم میتونی پیدا کنی
با سلام.من ازبرنامه MKV Merge استفاده مي كنم.فايل mkv روهمراه باچسباندن زيرنويس به avi تبديل مي كنم.اما پليرخانگي نشون نميده!
اين نرم افزاره كلاسرعتش بالاس همه ميگن اما نشون نميده!
كسي كاركرده با اين؟كارميكنه؟لطفاراهنمايي كنيد.
كسي نميدونه؟؟؟؟/////////////
AVI تبدیل شده رو به فرمتی که پلیر می خونه تبدیل کنین. گیرنده دیجیتال مثلا MPEG رو می خونه. دیگه باید تست کنین.نقل قول:
نقل قول:
نشون ميده avi رو.اماديروز كه بااين نرم افزار تبديل كردم بعدشم رايت كردم نشون نداد.باز ممنون.
mpeg هم امتحان ميكنم بينم چه ميشه.شما ازين نرم افزاراستفاده كرديد؟
امتحان كردم نشون نداد!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.کسی هست علت این خطا رو در نرم افزار convert X to DVD v4 بدونه
2011-02-17 20:19:22 Warning BURN: Profile list not found: Code 00 00 00 [No sense information.] Page 2A not found: Code 00 00 00 [No sense information.]
2011-02-17 20:19:22 Warning BURN: 0:0:0 - Device in use [E] (Usb) not listed because it was impossible to detect if it's a writer. Error detail
سلام دوستان
من یه کلیپ توی corel video studio pro ساختم می خوام روی سی دی رایتش کنم واسه پخش کننده ی سی دی .................نمی دونم با چه فرمتی باید رایتش کنم که اون دستگاه ها بتونن بخوننش
کرل اینا رو داره
DV - HDV - AVCHD - DVD - BLU_REY - WMV-MPEG_4 _ FLV
من می خوام فرمتش DAT بشه . حتما باید از CONVERTOR استفاده کنم ؟
سلامنقل قول:
شما باید بررسی کنید ببینید دستگاه شما قابلیت خوندن چه فرمت هایی رو دازه
اکثر دستگاه ها قابلیت پخش فرمت MPEG رو دارن
سلام دوستان
با یک مشکل در تبدیل فایل های PDF به مواجه شده ام. وقتی روی فایل PDF کلیک میکنم و گزینه تبدیل به SWF رو میزنم. فایل شروع به تبدیل شدن میکند. اما وقتی فایل تبدیل شده ( به SWF) را باز میکنم میبینم که صفحات PDF به صورت عمودی هستند. یعنی 90 درجه به سمت چپ چرخش داشته اند. چیکار کنم ؟ نرم افزار های Flash player و Flash paper 2 نصب هستند لطفا کمکم کنید. ویندوزم هم XP است.
دوستان عزیز تو خیلی از انجمن ها این سوال و پرسیدم ولی کسی جوابگو نبود
خواهشا راهنمایی کنید
یه برنامه میخوام که فایل های mkv رو به Avi تبدیل کنه و زیرنویس (srt) ساپورت کنه
مثلا این سریال های خارجی رو میگیرم از نت همشون mkv هستن و زیرنویس شون جداست،میخوام تو پخش خونگی نگا کنم که اونم فقط Avi ساپورت میکنه
سلام.من یک بلوری رایتر اکسترنال دارم.کاری که میخواهم باهاش انجام بدم این است که در روز شاید نزدیک 10 تا فیلم بلوری سه بعدی را از روی دیسکهای 48 گیگی بریزم روی هارد سیستمم و بعد بریزم توی یک فلش.(البته هر فیلم توی یک فلش)وبعدش فلش بزنم توی تلویزیون سه بعدی که دارم و با عینک سه بعدی فیلم را بطور سه بعدی نگاه کنم سوالم این است که اصلا این کاری که گفتم شدنی هست؟ اگه شدنی هست بعد از ریختن روی هارد سیستمم به چه فرمتی تبدیلش کنم که یک فیلم سه بعدی که حجمش 48 گیگ اونقدر حجمش کم بشه که حداقل بشه توی یک فلش 4 گیگ ریختش.اونم بدون اینکه کیفیتش زیاد خراب بشه. یک کم خراب بشه اشکالی نداره.ممنون میشم که کسایی که درباره سوال من اطلاعاتی دارن کمک کنند.
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
با نرم افزاری به نام wondershare video converter میتونی به راحتی کاری را که میخواهی انجام بدهی.نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
نرم افزاری می خواستم که فایل های تصویری MTS رو تبدیل به Dat یا avi کنه البته با حداقل کاهش کیفیت .
از راهنمایی دوستان عزیز سپاسگزارم
پاینده و پیروز باشید
دوستان عزیز به کمک شما بد جور نیازمندم
به طور خلاصه این مشکل با شغل ودرآمد من درگیره یعنی باید بتونم اینکار رو بکنم تا درآمدی کسب کنم حالا جران چیه؟
من کارم فیلم گرفتن از چا ه های حفاری شده هست... دوربین به وسیله dvr فیلمها رو ضبط می کنه فرمت فایل ها h264 هست و پلیر خود دی وی آر با کیفیت مناسب پخشش می کنه... حالا من باید فیلمها رو ادیت کنم و برای ادیت فیلمها باید تبدیل کنم به فرمت های avi یا mpeg که در تبدیل کیفیت فیلم فوق العاده خراب می شه و شطرنجی می شه ودیگه قابلیت ارائه نداره
درضمن نرم افزار های زیر رو تست کردم جواب ندادن
1- (4Videosoft Video Converter Platinum) 3.3.10
2- AVS Video Converter v6.4.3.418
3- hd-video-converter
4- Free_Video_Converter_v1.0
5- Joboshare Video Converter 3.0.5 Build 0923
6- SnowFox Total Video Converter 3.0.0.0
7- Tipard.Video.Converter.6.1.26
8- XMedia Recode 3.0.9.4
9- eTeSoft.Video.Converter.v2.12.908.16
10- Imtoo hd video converter 6.0.14.1126
11- mediAvatar Video Converter Ultimate 6.0.9.0802
12- Xilisoft Video Converter 6.0.15 Build 1110
حالا سئوال چند تا نرم افزار تبدیل فرمت ها بهم معرفی کنید که مطمن باشم جواب می گیرم
2- آیا نرم افزاری هست که بشه کار زیرنویس گذاری صدا گذاری و ادیت فیلم رو با پسوند h264 آنجام بده؟
با نرم افزار Xilisoft ورژن 7 هم امتحان کردم می تونه تبدیل کنه ولی مشکلی که هست فیلم مثلا2دقیقه ای رو می کنه 11 ثانیه و با دور تند نشون می ده!!
شما که همه رو تست کردین اینم تست کنین :31:نقل قول:
Effectmatrix Total Video Converter
با سلام
کسی اینجا میتونه مشکلمو حل کنه؟
من از نرم افزار Tipard Total Media Converter Platinum برای کانورت استفاده میکنم واز همه چیش راضی ام ولی فقط یک مشکل دارم .اینه که میخام به فیلم موقع تبدیل زیرنویس بچسبونم توسط این نرم افزار ولی این گزینه برام غیرفعاله اینم لینک عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنماییم کنین چیکارکنم؟من این نسخه رو همراه با کرک دانلود کردم و کامل نصب کردم
سلام.من یه مشکلی داشتم.بانرم افزارXilisoft Video Converter Ultimate 6.5.2.0216 تبدیل میکنم اما playar خونه نشون نمیده.به xvidتبدیل میکنم.باچندتاplayar امتحان کردم امانشون نداده.
اینم بگم اولانشون میداد اما دیگه هرچی تبدیل میکنم نشون نمیده.چی کنم؟
سلام دوستان
من یه فایل تصویری دارم با فورمت رایج اما فقط با مدیا پلیر که باز میکنم صدا داره و با برنامه های دیگه که باز می کنم صدا نداره . چون میخوام فایلو ویرایش کنم هر کاری می کنم صدا داره . مشکل چطوری حل میشه؟
مرسی که جواب دادید !!!نقل قول: