فیلمی که بالا و پایین باشه هم میتونیم با این دستگاه ببینیم؟نقل قول:
Printable View
فیلمی که بالا و پایین باشه هم میتونیم با این دستگاه ببینیم؟نقل قول:
به پلير ربطي نداره، تلويزيون بايد ساپورت كنه.نقل قول:
من یه مشکل بزرگ با Allshare پلیر سامسونگ دارم. با چند تا نرم افزار مثل Samsung Share Manager و Servioo به ویندوز 7 لپ تاپم با وایرلس وصل میشم. ولی هیچ وقت نمیتونم یه فیلم را کامل ببینم. در زمانهای غیر مشخص Device Disconnected میشه.
به نظرتون مشکل کجاست؟
سلامنقل قول:
دوست من زیرنویس رو امتحان نکردی واسه ما؟
من امروز مجدد تست كردم، OK هست.نقل قول:
زيرنويس رو با همون برنامه درست كردم، انداختمش توي يك فايل MKV و با پلير ديدم.
مشكلي نداشت.
میشه تنظیماتی رو که با برنامه انجام میدی بگی. من خودمو بیچاره کردم ولی نمیشه.نقل قول:
فریمورتون هم همون 1019 هست دیگه ؟
چشم، سر فرصت ببينم، ميگم.نقل قول:
بله، فرمور همون هست.
من بدليل مشغله زياد، فرصت روشن كردن TV و پلير رو ندارم، شايد هفته اي يكبار جمعه ها وقت كنم روشن كنم!
به همين علت شرمنده كه دير جواب ميدم. ايشالا چك ميكنم، خبر ميدم.
خوب، بالاخره فرصت كردم، برنامه رو نگاهي انداختم.
من فونت رو روي Yagut گذاشتم، اندازه فونت هم 18 هست، رنگ ها هم به ترتيب از چپ به راست، مشكي، مشكي و زرد هستند.
به هيچ تنظيم ديگه اي دست نزدم!
فايل SRTرو لود كردم و بعدش هم دكمه Generate Vobsub رو زدم و تمام!
فايل رو هم كه بصورت MKV بود بهمراه فايل توليد شده ريختم روي DVD و گذاشتم توي Player.
همين!
سلم.نقل قول:
منم مشکل زیر نویس با فیلمهای mkv دارم . اما پخش نمیکنه.
با همین برنامه همین راهی که گفتید رو رفتم اما بازم جواب نداد. میگه not avilabile.
لطفا بیشتر راهنمایی کنید. خیلی احتیاج دارم. دقیقا اپشن را رو تک به تک چجوری قرار دادید؟
مرسی
من فکر میکنم دستگاه مشکل داره.دستگاهتون از این هدیه هاست؟نقل قول:
جناب omid405 شرمنده من هنوز نمیتونم پیام خصوصی بدم.
منم مشکل زیرنویس دارم .حل نشد.البته بورد دستگاه من مشکل داره.خودبخود خاموش میشه
میخوام بدمش گارانتی.شاید مشکل زیرنوسش حل بشه شایدم نشه.
شما اگه تهران هستی میتونی از نمایندگیها سوال کنی.من به نمایندگیها دسترسی ندارم
دستگاهتون هدیه ست ؟
نه.هدیه نیست. تکی خریدم.خداییش دستگاه خیلی خوبیه من ازش راضیم. فقط زیر نویس فارسیش اذیته. وگرنه توپه و تا الانم مشکلی نداشتم. فکر نمیکنم به برد دستگاه مربوط باشه. فقط باید با یه اپدیت که شرکت میده زبان فارسی بهش اضافه بشه. فقط همین .که تا الان نشده. چون فقط فرمت srt فارسی نمیخونه. بقیه فرمت srt ها رو میخونه.نقل قول:
تلفن امور مشتریان سام سرویس : 8255
این دوستمون که زیرنویسهارو باهاش پخش میکنه اپدیتش مثل مال ماست دیگه (1019)نقل قول:
ولی چرا دستگاه ما پخش نمیکنه نمیدونم.اصلا زیرنویس Sub/Idx رو نمیشناسه.
من حتی زیرنویس انگلیسی رو هم به Sub/idx تبدیل کردم باز هم نمیشناسه
نمیدونم. وقتی دیدم دوستمون نوشته تعجب کردم . من با همه برنامه تبدیل کردم. ولی نمیشناسه. فقط srt میشناسه. البته فقط مشکلش با srt فارسی هست. مثلا زیر نویس فارسی فرمت vob یا غیره که مال dvd هست رو پخش میکنه.نقل قول:
ریجن دستگاه واسه پخش بلوری 2 هست(اینجور که شنیدم). آیا راهی واسه ریجن فری کردنش وجود داری؟
فکر نکنم راهی باشه.البته اگه دیسک کپی باشه پخش میکنه ولی اورجینال رو نهنقل قول:
سلام..آقا فرق این با مدل C7500 چیه؟
خروجی این HDMI V1.4 هست دیگه؟
سلام ببخشید این دستگاه سینمای خانگی سامسونگ مدل HTC655 را چه جوری باید اپدیت کنم و اپدیت رو از کجا باید بگیرم
لطفا راهنمایی بفرمایید
تو این سایت کسی هست که در این موارد مهارت داشته باشه تا من از اون بپرسم
کسی نیست جواب بده من منتظر هست
برو تو سایت samsung.com مدل دستگاهتو انتخاب کن و فایل اپدیت (Firmware ) رو دانلود کن.از حالت فشرده خارج کن
و روی فلش بریز.فلش رو به دستگاه وصل کن و از منو به قسمت Update Firmware برو و بعد OK
اصلا فیلم بلوری اریجینال گیر نمیاد
چرا نیست.من دوسه تا دارم برای فروش.خواستی در خدمتیم
یه سر به این سایت بزننقل قول:
3dbaz.ir
حذف شد
حذف شد
حذف شد
سلام دوستان...
بچه ها منم ۱ دونه بلوری پلیر مدل D5900 ,سامسونگ گرفتم... ولی تاپیکی در رابطه با این دستگاه پیدا نکردم... از اون طرف من وقتی هارد اکسترنال واسه پخش فیلم وصل میکنم...فیلم رو پخش میکنه...ولی متاسفانه.زیر نویس رو خیر...
چقتی زبان زیرنویس رو میذارم روی عربی زیرنویس پخش میشه، ولی متاسفانه حروف جدا جدا و از چپ به راست نمایش داده میشه...
خیلی حالم گرفته شد...چون فیلم بدون زیرنویس بدرد نمی خوره...کسی تونسته این مشکل رو حل کنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
دوستان من طبق راهنمایی هایی که تو صفحه های قبل این تاپیک گفته بودید عمل کردم... فایل زیرنویس رو به SUB تبدیل کردم ولی متاسفانه دستگاه اصلا فایل زیرنویس رو نشناخت...!
حالم خیلی گرفتست...چون اینجوری فیلم دیدن هیچ لذتی نداره...!
عزیزان کسی نبود ۱ کمک کنه؟ من خیلی داغونم...!
آثا توروخدا...دستم به دامنتون...چیکار میشه کرد واسه این زیرنویس؟ درست نشه میزنم خودمو میکشکما...!
عزیزم خون خودتو کثیف نکن :31: منم هنوز هیچ راهی براش پیدا نکردم :41:نقل قول:
نقل قول:
من زنگ زدم نمایندگی..گفت چون تحریمیم نمیذارن...! ولی این حرف خیلی چرته...!
سلام
دوستان کسی FIRMWARE قدیمی 6900 رو داره؟
من دستگاه رو آبدیت کردم ولی متاسفانه با پخش DVD9 مشکل پیدا کرده .
اگر کسی کمک کنه ممنون میشم.
اصلا ربطی نداره . من زیرنویس انگلیسی هم به SUB تبدیل کردم باز هم نشناخت. کلا با این فرمت مشکل دارهنقل قول:
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
فکر نکنم مشکل از اپدیت باشه.منم اپدیت کردم مشکلی ندارم. در ضمن بعید میدونم بشه دانگرید کرد دستگاه رو.نقل قول:
والا چی بگم... این حرفی بود که به من زدن در رابطه با از زیر این مشکل در رفتن...!
حالمون کلا گرفتست...!
سلام بچه ها...من جدیدا به ۱ مشکلی که برخوردم اینه که وقتی فیلم میذارم صدای تمام بازیگرای فیلم حذف شده و فقط صدای محیط اطراف میاد، مثل ماشین و چیزای دیگه...حتی وقتی بلوری هم میذارم همینطوره...مثلا صدای بترون میاد صدای باد و قدم زدن و همه چی میاد به جز صدای خود بازیگران...
جریان چیه؟ هرکاری هم می کنم دریت نمیشه...
تنظيمات كانالهاي صدا بهم خورده. از سيستم صوتي استفاده مي كنيد؟ منظورم سينماي خانگي هست.نقل قول:
دوستان من ميخوام يه دستگاه بلوري پلير BD-C6900 بخرم . تو شهر ما كه گير نيومد . بندرعباس هم گشتم نبود .رفتم سراغ فروشگاههاي اينترنتي قيمت رو از 295 تا 435 ديدم به نظرتون الان قيمت چنده و از كجا بگيرم ؟ ممنون ميشم اگه راهنماييي كنيد .
دوستان من ميخواهم يه دستگاه بلوري پلير مدل BD-C6900 سامسونگ بخرم از كجا تهيه كنم ادرس بديد و قيمت حدودي .ممنون از راهنمايتون
دوست عزيز، من قيمت روز رو ندارم ولي با قطع به يقين مي تونم بگم كه تو خيابان جمهوري تهران گير مياد، اگر راهم بيافته اون سمت قيمت ميكنم.نقل قول:
و همچنان مشکل زیرنویس این دستگاه حل نشده ... :31: