salam.man nemitonam farsi benevisam zabonesh english ast badam kybordam farsi nadare.mazerat mikham.tecra ast.fek nemikardam mohem bashe.cdisho to iran nemishe az jai kharid????
Printable View
salam.man nemitonam farsi benevisam zabonesh english ast badam kybordam farsi nadare.mazerat mikham.tecra ast.fek nemikardam mohem bashe.cdisho to iran nemishe az jai kharid????
سلام.
میخواستم بدونم چطوری میتونم ویندوزم رو به ویستا آپدیت کنم؟؟
لپ تاپم inspiron 6400 Windows Vista Capable هست.
سلام دوستان
لب تاب من توشیباست و سه تا سیدی برای ریکاوری داره متاسفانه سیدی شماره 3 اون شکسته حالا نمیدونم چیکار کنم و این سیدی را از کجا تهیه کنم برای عوض کردن ویندوزش مشکل دارم
سیدی های ویندوز pc ها به لب تاب می خوره ؟ (من یک ویندوز سرویس پک دو را تست کردم تا مرحله کپی کردن فایل های ویندوزم پیش رفت و 100 درصد کپی کرد ولی بعد از اون یک اروری داد که باید f3 را برای خروج می زدی و ریست شد و یک فایل مثلا x کپی نشده و باید اورجینال سیدی را بگزارید :sad: نمی دونم هارش معیوب شده )
مدل لب تاپم : satellite 2455 Series
شما فقط باید کپی سی دی رو از طریق دوستان یا نمایندگی ها و افرادی که در رابطه با لپ تاپ فعالیت دارند تهیه کنید.نقل قول:
سی دی های pc بالپ تاپ مشکلی نداره ولی:
اولا: سی دی ریکاوری علاوه بر ویندوز، درایو های سخت افزاری رو نصب می کنه
ثانیا: مساله اوریجینال بودن ویندوز نصب شده توسط سی دی های متفرقه
ضمنا به نظرم مشکلی که با نصب دارید، مربوط به سی دی شما هست.
دوستام که ندارند نمایندگی های شهرمون هم ندارند نمی دونم تهران گیر میاد یا نه ؟ اگر شماره ای چیزی داشتید در اختیارم بگذارید
حالا من یک ویندوز ایکس پی 2004 نصب کردم کامل نصب شد منتها آخرین بار که ریست میشه دیگه ویندوز بالا بیاد (تو مراحل نصب ) تا لود ویندوز شروع میشه دوباره سیستم ریست میشه میدونید مشکل از کجاست که ویندوز روش نصب نمیشه
با این شماره تماس بگیرید.
احتمالا بتونند کمک کنند:
نقل قول:
آقای فاضلی تلفن : 88305571
panii من به شما یک راه حل میگم
اگه شما اینترنت سریع دارید میتونید به سایت توشیبا رفته و اون سیدی ها رو دانلود کنید چون اینجوری از مزیت ابدیت ویندوز خیالتون راحت میشه
در اون مورد که گفتید شاید (90%) هاردتون مشکل داشته باشه شما یک low format بزن شاید بهتر بشه اگه نشد هارد رو دور نندازید چون میشه مثل cooldisk از اون استفاده کرد
من دنبال کابل هارد لب تاب می گردم کسی هست کمک کنه
در ضمن من سخت افزاری که ورودی usbداشته باشه می خوام زیرا لب تاب من usb نداره کمک کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad.ghoddousi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم محمود مگه شما اهل کجایید فکر میکنم این کابل ها و کیس رو همه جا داشته باشند عزیز
(میگم حالا میخواهی یا نه اخه یه خورده تو نوشتن قاط زدی عزیز
سلام دوستان
من لپتاپ Dell D600 دارم سي دي اوريجينال هم نداره و همه ي برنامه هاش رو از تو اينترنت گرفتم حالا زير Lcd ش چراغ بلوتوث داره حالا هر كاري مي كنم كه بلوتوث استفاده كنم نه برنامه ش رو پيدا مي كنم نه اصلا چراغش روشن مي شه و نمي دونم چه جوري استفاده كنم حالا من لينك درايورهاي لپتاپم رو مي زارم اگر ممكن هست كمكم كنيد تا بلوتوثش رو راه بندازم اول لينك مستقيم دانلود بلوتوث رو بديد بعد كمكم كنيد و بگيد كه برنامه ي واسطه مي خواد يا نه و كلا راهنماييم كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
باي
بچه ها واقعا کسی نیست که یک آدرس بده من بتونم از اونجا کابل هارد تهیه کنم
سلام vast vision office
من این رو گیر اوردم البته طبق لینکی که داده بودی لب تاب شما لاتیتود هس ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اقا محمود شما هم اگه بگید اهل کدوم شهر هستید دوستان هم انشالله به شما یه ادرس خوب میدند
سلام سيانور جان
خوبي؟
ممنون بابت برنامه حالا اينم باز دو تا هست كدومش مال من هست؟؟؟من 6 مگي رو دانلود كردم و نصب هم كردم حالا چه جوري استفاده كنم ازش؟؟؟البته من دستگاه بلوتوث دارم غير از روي خود لپتاپ و باهاش هم كار مي كنم ولي با اين نمي دونم چه كار كنم؟؟؟ اگر راهنمايي كني ممنون مي شم
با تشكر
باي
سلام عزیز
به نظر من اون دوم ای رو هم دان کن چون میگه که چه کار باید بکنی
بعد عزیز ببین رو کیبوردت (فکر کنم Fn+?)کلیدی بابت روشن کردن بلوتوس نداره خبری شد ما رو در جریان بزار
سلام سيانور جان
بازم چراغش روشن نشد حالا دارم اون 20 مگ رو دانلود مي كنم لطفا يه راهي براش پيدا كنيد
با تشكر
باي
سلام سيانور جان
من اون 20 مگ هم دانلود كردم كليد براي روشن كردن بلوتوث هم Fn+F2 هست اين برنامه ي 20 مگي همون برنامه ي واسطه و اون برنامه ي 6 مگي براي نصب سخت افزار هست حالا من اول اون 6مگي رو نصب كردم و سخت افزار Blothouth Hid... يه چنين چيزي تو درايورهام اومده ولي وقتي مي خوام اون 20 مگي رو نصب كنم مي گه بايد اول بلوتوث رو روشن كني و بايد Fn+F2 بزني حالا هر چي مي زنم روشن نمي شه بعد Cancle رو كه مي زنم مي گه كه درايور نصب نشده اينم حكايتي داره براي خودش لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر
باي
سلام
دوست عزیز
میگم حالا مطما نی که للب تابت بلوتوس داره شاید اصلا نداره ( داشتن چراغ به معنی این نیست که حتما داره ولی مکان نصب رو حتما داره)
من میکم یه ماری بکن اگه اون اطراف کسی تو کار لب تاب هست بده یه نگاهی بندازه اگه هم که لب تاب رو جدید خریده بودی و تو لایسنس نوشته که بلو رو داره برو تو مرکز شون و به اونا این مشکل رو بگووو
من رو بی خبر نزار
سلام سيانور جان
چراغ لپتاپ رو داره روي صفحه كليد حتي تو Device هم كه مي رم نصب شده ولي وقتي اون 20 مگي رو نصب مي كنم مي گه با Fn+F2 بايد اول چراغ لپتاپ روشن بشه ولي هر كاري مي كنم روشن نمي شه حالا اگر بلوتوث نداره چرا چراغ بلوتوث روي كيبورد گذاشتن؟؟؟اصلا اينم به كنار چرا تو سايت Dell تو قسمت مدل من برنامه ش رو گذاشته؟؟؟
اصلا بي خيال اينجوري فايده نداره من لپتاپم 1 سال هست كه كار كرده تقريبا اگر ببرم تعمييرگاه كه سرويسش كنه چيزش رو عوض نمي كنن؟؟آيا سرم رو كلاه نمي زارن؟؟؟
با تشكر
باي
سلام...
میخواستم لب تاپ بخرم خیلی سرچ کردم اینور و اونور...
تا هم قیمتش خوب باشه هم وزنش پایین باشه... رسیدم به این مدل........
SONY VAIO VGN C140
ولی تنها چیزی که منو میترسونه اینه که نمیدونم سیستم عامی media center که روش نصبه تو برنامه نویسی با چیزای دیگه اذیتم میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی!!!!!!!!!
مرسی!بای بای
بابا اینجا صاحب نداره ؟ یکی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟!!!!!!
سلام دوست عزیز
اینجا صاحب داره (یکیش هم خودتی)والا حقیقتش رو بحوای من تجربه نکردم (میگم مگه تو برنامه به شما نمیگه که رو چه سیستم ها کار میکنه)ولی فکر نکنم مشکلی براتون به وجود بیاد
بهت پیشنهاد می کنم این مدلو نگیری..چون ریسکش بالاس در هر صورت و یه وقت دیدی مشکل ایجاد کرد.بگردی می تونی خوب بازم گیر بیاری...
در ضمن یه چیزی..مگه نمیشه رو یه لپ تاپ که مثلا ویندوز xp sp1 داره sp2 نصب کرد؟؟ من خیلی کردم این کارو! یعنی منظورم اینه که نمیشه رو مدیا سنتر ویندوز xp نصب کرد؟؟؟
دز ضمن یه خورده خویشتن دار باش!! حرص نخور!!
سلام اقا عرفان به نظر من شما میتونستید این قسمت دوم رو تو همون تایب اولبون بنویسید
در ضمن این دوست ما به احتمال زیاد میخواد که ویندوزش لیگال باشه (قانونی) در ضمن من که فکر نکنم این مدل اصلا ایرادی داشته باشه (البته حتما شما تجربتون بهتره)
دوست عزیز اگه بنده حواسم بود مطمئنا همون جا می نوشتم.فکرم نکنم باعث بروز مشکلی شده باشه حالا این پست.در ضمن بنده به تجربه شما جسارت نکردم.ناراحت شدین؟؟
باشه من اهل تربت حیدریه هستم و اصلا اینجا لوازم لب تاب گیر نمی یاد من چون از تعمیرات خوشم می یاد رفتم و از زاهدان تعدادی لب تاب خریدم هالا برای اینکه بتونم اونارو درست کنم به تعدادی قطعه نیاز دارم آیا کسی هست که بتونه کمکم کنه
سلام.حدود دو هفته پیش با دی وی دی لپ تاپم کار کردم و کاملا سالم بود اما امشب خواستم دی وی دی ببینم ولی نمی تونست دی وی دی را بخونه .کسی میدو نه چه جوری می تونم مشکلم را برطرف کنم.
سلام به همه دوستان
mahboobeh20 شايى اون ديويدي شما مشكل (اگه مطمئن هستي كه ديويدى سالمه به احتمال زياد ديويدي ريدر شما نميتونه اون ديويدى رو ساپورت كنه شما براي اطمينان يك ديويدي كه مطمئان هستي كار ميكرده رو روى لب تاب امتحان كنيد اطه كار كرد كه مشكل از ديويدى هست وگرنه از ديويدى ريدر هستش
hi guys
would you please type your laptop problom here
یکی از دوستان لپتاپ hp nc 6320 دارد هارد را کاملا فرمت کرده است با تنظیم منوهای داخل بایوس سعی به نصب win xp از روی سی دی می نماید (قبل از این مرحله با نرم افزارهای تحت داس هارد را به 4پارتیشن یکسان تبدیل کرده است که با fat32 فرمت شده اند) برنامه setup نصب xp پس از چنددقیقه کلنجار رفتن با سیستم میگوید این سیستم اصلا هارد ندارد کسی میدونه علت یا راه حل این وضعیت چیه؟ البته برنامه setup ویندوز98 یا میلنیوم هارد رابخوبی میشناسند وشروع به نصب میکنند ولی ازبدشانسی بدلیل مدل بالا بودن سیستم قابل نصب کامل نیستند.
سلام دوست عزیز
میشه بگید که لب تاب شما چه هاری دارد ( هارد عادی هست یا ساتا هر چند فکر نکم ساتا باشد چون شما دارید میگید با وین 98 هیچ مشکلی ندارید راستی لب تابتون سی دی رکاوری نداره . )
راستی اگه ساتا بود و سی دی رکاوری ندارید و یه سیدی عادی دارید ( کوبی )باید بگم که ساتا رو سابورت نمیکنه . باید اول درایور برای ساتا رو نصب کنید بعد اون رو روی floopy قرار دهید تا خودش در موقع نشب ار روی اون copyکند
با سلام ...من ديروز با لپ تاپم كار كردم و اون رو بدون هيچ مشكلي خاموش كردم اما امروز كه خواستم باهاش كار كنم ديگه روشن نشد فكر كردم حتما شارژ نداره اونو شارژ كردم اما بازم روشن نميشه حتي بابرق هم ديكه كار نميكنه فقط يه لحظه روشن ميشه بعدش خاموش ميشه ميشه كمكم كنيد همه پروژه هام روشه مرسي
سلام دوست عزيز
اول از همه عضويتت رو تبريك ميگم
خوب اول كه بايد يه نسخه ى پشتيبانى هميشه داشته باشي (كو گوش شنوا)
خوب اگه به اطلاعاتت خيلي احتياج دارى ميتونى هارد لب تابت رو در بيارى و رو يك كيس خارجي مخصوص هارد لب تاب بندازى و بعد به يه كامپيوتر ديگه نصب كنى تا اطلاعاتت رو بردارى
خوب الان بريم سر تعميرات (ايناي كه گفتم اگه نخواستي يا وقت نكر دي كه به لب تابت دست بزني ميتوني به صورت موقت استفاىه كنى
اگه مدل لب تابت رو ميگفتي خيلي بهتر بود ىر هر صورت اگه لب تابت با فشار دادن دكمه بعد از چند لحظه خاموش بشه به احتمال زياد (90%) فن روي cpu مشكل داره كه بايد لب تاب باز بشه قبل از اين كار ببين كه لب تابت شارژ ميشه يا نه چون ممكنه كه مشكل از شارژ باشه يه بار هم لب تاب رو بدون باتري از طريق برق مستقيم كار بنداز ببين چي ميشه
موفق باشى
سلام
ipc110 شما اگه ميتونيد كمكي بكنيد ميتونيد اينجا مطرح كنيد تا اين دوست عزيز و همه عزيزان ديگه از اون استفاده كنند (والله من نميدونم كه اين كاري و,يعني تبليغات ممنوع هست يا نه )
دوستان سلام
یه سوال دارم خدومتون اساتید بزرگوار
من روی لپ تاپم ویندوز ویستا نصب کرده ام که کامل مرتب نصب شده درایورها و تمام سخت افزار ها هم شناخته شده تنهای مشکلی که داره این خاصیت AERO نصب نشده
مشخصات دستگاه
Cpu: 1700 سینترینو
Ram:512
VGA: و گرافیک Intel 915 Gm 128Mg
آیا راهی داره بعد از نصب ویستا این خاصیت AREOرا ACTIVE کرد؟
اگه راهی داره لطف کنید راهنمایی بفرمائید.
ممنون
با سلام
من 3 ماه است از دبی لب تاپ toshiba p100 خریدم 2 تا سی دی هم داره در مورد این 2 تا سی دی توضیح دهید فکر کنم یکیش ماله recovery باشه یکی دیگر نمی دانم ؟ در مورد نحوه recovery اگر می شود توضیح بدهید و orginal window is windows media center 2005 است و آیا اگر ویستا بزنم بعد بخواهم با آن سی دی recovery کنم تا باز ویندوز لبتاپ همون ویندوز orginal بشود آیا می شود ؟
من 1 پارتیشن دارم یعنی درایو c خواستم با پارتیشن مجیک تعداد درایو هایم را زیاد کنم ولی نمی شود نمی دانم چرا ولی این کار را عین همان کار را در کامپیوتر pc انجام می دهم می شود مشکل در کجاست ؟
cpu dou 2.16
ram 512+512= 1024
vga : 256 geforce 7600
hard : 100 gig
monitor : 17
colour : metalic orange
لب تاب شما اگر روشن نمی شود بهتر باطری لب تابتونو بردارین و بعد از چند دقیقه دوباره بزارش سر جاش و دکمه پاور رو فشار بده اگر دوباره همون اتفاق افتاد شک نکن که یک قطعه از سخت افزاری اون سوخته
سلام من یه لب تاب sony دارم.بعضی اوقات که میخوام dvr.rw رو بزنم بیاد بیرون ،هرکاری میکنم نمیشه.حتی با ریسیت کردن هم نمیشه.به نظر شما مشکل از چیه؟از اتصالات برقش نیست؟؟؟؟؟؟جون من سریع کمک کنید.
سلامنقل قول:
ببخشید که یه مدت دیر شد
دوست عزیز فعلا ویستا یه مشکلات کوچکی تو این چیزها داره من تو نت سرچ کردم گفتند اگه میخواهی areoرو داشته باشی رو باید بالای 512 داشته باشی یعنی حداقل 1گیگ فکر کنم خوبه این راه حل بود که بیشترین جواب رو داده بود