یه عینک یو وی و پلاریزه بخر، از مغازه بخر، گول قیمتش رو نخور که بگی زیادتر باشه بهتره ، ولی زیر 30 تومان هم نخر. تو که چشمات رو عمل کردی باید با دکترت مشورت کنی و بگی واست عینک طبی بنویسه . . .
Printable View
یه عینک یو وی و پلاریزه بخر، از مغازه بخر، گول قیمتش رو نخور که بگی زیادتر باشه بهتره ، ولی زیر 30 تومان هم نخر. تو که چشمات رو عمل کردی باید با دکترت مشورت کنی و بگی واست عینک طبی بنویسه . . .
دوستان میشه عینک آفتابی رو از سایت های فروش عینک خرید آیا کسی اینکار رو کرده؟؟ میشه اعتماد کرد به خرید؟؟؟
نظرتون چیه ؟ اگر کسی سایت فروش عینک های آفتابی رو داره برام بزاره ممنون میشم..
اگر نحوه ی پرداخت ، پرداخت پول به مامور پست در ازای تحویل کالا باشه که مشکلی نیست ، اما اگر پرداخت آنلاین بخواد که چندان قابل اعتماد نیست .نقل قول:
دوستان میشه عینک آفتابی رو از سایت های فروش عینک خرید آیا کسی اینکار رو کرده؟؟ میشه اعتماد کرد به خرید؟؟؟
این مورد خلاف قوانین هست /نقل قول:
نظرتون چیه ؟ اگر کسی سایت فروش عینک های آفتابی رو داره برام بزاره ممنون میشم..
موفق باشید .
سلام.
نظرتون راجع به عینک Fits چیه؟
قیمت 60 تومن.
UV 400 و پلاریزه هم هست
60 تومن ؟ من عینک های پلاریزه با این قیمت ندیده بودم اکثرا قیمت بالا هستن ...
*البته هیچ اطلاعی در مورد این عینک ندارم.
من خودم عینک آفتابی Matrix رو از میدون فلسطین خریدم 58 تومن
uv400 و پلاریزه است
تست شده
ضمنا این عینک کره ای است
سلام دوستان من عینکی هستم خواستم ببینم چه جوری می تونم عینک افتابی بگیرم چون من عینکی هستم و با عینک افتابی خوب نمی بینم.باید چه عینکی بگیرم؟میشه بگم یه شیشه بهش اضافه کنه یا اصلا برای افراد عینکی چه جوری عینک افتابی استفاده میشه؟
سلام...
راستش خیلی شده عینک خریدم 20-30 تومن،ولی دوستان بهم گفتن که تقلبیه و به چشمم اسیب میزنه!!
یه عینک افتابی،دقیقا باید چه ویژگی هایی داشته باشه که بدوینم به چشم اسیب نمیزنه و راحت بخریم...؟!
یه سری عینک های مناسب معرفی میکنین؟!!
سلام...
رفقا تو ایلام که کسی نداریم اینجا!!
تا جای هم که من دیدم،عینک فروشی ها،دم و دستگاه ندارن!!فقط بهت بیاد و بعدش میخریش!!
عینک ها رو وقتی میذاری رو چش باید چجوری باشه؟!
ما یه عینکی گرفتیم 25 تومن،(ما یعنی من!!) وقتی میذارم رو چشم،رنگ ها رو طبیعی میکنه و به وضوح باعث میشه که نر ها بهتر نمایش داده بشن!! جاهایی که تست کردم تقریبا دیدی نداشتم،این عینکه بدون مشکل نشون داده!!
البته،داداشم نمیدونم شلمچه کجا یه دونه از دست فروشی با این هدف گرفته بود که به من نشون بده که درست کردن رنگ ها نوشنه ی خوب بودن عینک نیست!! اون عینک،با عینک تنها تفاوتش،23 هزار تومن ارزون تر بودنش هست!!:41:
سایت وط ن دانل ود،این عینک های ریبن رو گذاشته 23 تا!! داستانش چیه؟! این سایت با این همه مثبت بودن و تلاش برای دانلود و اینا،کلاه برداری میکنه؟! و این عینک ها تقلبی هستن؟!
لینک مربوطه:(البته تبلیغات سایت هستش!)
کد:http://www.mihanstore[dot]net/2011/01/%D8%B9%DB%8C%D9%86%DA%A9-ray-ban-%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AC%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84/
سلام سوال داشتم
یک عینک رو هم روی چشم دخترا می بینیم و هم رو چشم پسرا یه مدل و یه شکل!
حالا از کجا بفهمیم این عینکه واقعا دخترونست یا پسرونه؟
من هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم و چون جدیدا چشمام اذیت میشه میخوام از عینک آفتابی استفاده کنم
ببخشید اگر سوالم ابتدایی بود
کلا مشخصه ای هست بشه فهمید دخترونست یا پسرونه؟
متشکرم
عینک آفتابی اصولا مردونه و زنونه نداره به غیر از بعضی از مدلهای خاصش که از رنگ و حالت فریم میشه تشخیص داد که زنونه استنقل قول:
لنز مشکی بهتره یا زرد؟جفتش uv داره
متشکرمنقل قول:
چه مدل هایی؟چه طور تشخیص داده میشه؟
باید چه جور باشه که بگیم دخترونست یا پسرونه؟
با تشکر
با سلامنقل قول:
مثلا اگه رنگش صورتی یا قرمز و اینا باشه معلوم میشه دخترونه هست
یا اینکه روی فریمش عکس قلب و اینطور چیزا باشه :20:
برندهای خاصی نیستن که بشه نام برد فقط دخترونه میزنن یا فقط پسرونه
موفق باشید.
من چشمام شدیدا به نور حساس شده , رفتم دکتر گفت توی خونه حتما انتی رفلکس بزن تو خیابون هم آفتابی , حالا من آنتی رفلکس میزنم دماغم درد میاد با چشمام و پیشونیم , مشکل از چیه؟دوم اینکه من توی کمدمون ! یه چندتا عینک آفتابیه قدیمی پیدا کردم خیلی قدیمی اینا به درد میخوره؟ از کجا بفهمم که خوبن یا نه؟
در رابطه با درد بینی چون شما عادت نداشتید در ابتدا طبیعیه ولی اگه مدت دار شد باید حتما عینکتون رو عوض کنیننقل قول:
در رابطه با خوب بودن عینک آفتابی یه دستگاههای تست وجود داره که اکثر عینک فروشها دارن که اشعه رو ازش عبور میدن و در صورت گرفتن اشعه دستگاه OK میده
دوست عزیز میشه یه عکس بگذاری؟نقل قول:
از کدوم مغازه خریدی؟
و اینکه در مورد پلاریزه و UV مطمئن هستی؟
بلی دوست من تست پلاریز و UV رو،روی عینک انجام داد
نبش میدون فلسطین
اسمش یادم نیست ولی می دونم با ه شروع می شهیه شعبه دیگه و با کلاس ترم بالای میدون فلسطین داره ولی من به شما توصیه می کنم که از اون دور میدونی بگیرید
عکسشم در اسرع وقت می ذارم
دو ماهه دارمش،ماهه
در ضمن تو این رنج قیمت پلاریز و UV 400 طرح های مختلفی از عینک ماتریکس داره
به پا که گیج نشی ها
دوستان کسایی که عینک طبی میزنن هیچ راهی نیست که عینک آفتابی هم بزنن؟(غیر از فوتوکرمیک)
آخه من یکی از دوستام گفت که یه عینک آفتابی هایی هست که پشت شیشه ش شیشه های طبی میزنن در نتیجه هم عینک آفتابیه هم طبی.... :18:
هم چین چیزی وجود داره؟
اگر یه عینک متفرقه رو ببرم تست میکنن؟ توی خونه راه حلی وجود داره که بشه تست کرد؟نقل قول:
من شنیدم این دستگاه ها رو جوری تنظیم میکنن که همونطور نشون میدن
نمونه ش هم اینکه دوستم یه عینک تقلبی رو برای تست برد
و جالبه تست شد
پلاریزه و یو وی 400 !!!!!!
کسی که عینک طبی میزنه باید چه جوری افتابی بگیره؟غیر فتو کرومیک
خیلی ممنون. لطف کردین.نقل قول:
با توجه به گفته های دوستان چه قدر احتمال داره فروشنده های میدون فلسطین تقلب کنن؟:
نقل قول:
دوستان این عینک هایی که میفروشن 30-40 تومن،یا 50-60 تومن تو سایت ها و شبکه های تلفیزیونی،اینا فرقشون با این 100-150 تومنی ها و 2000 تومنی ها دقیقا چیه؟! تو کدوم گروهن و میشه بهشون اعتماد کرد یا نه؟!
فکر نکنم تقلبی تو کار باشه
بالاخره اونجا بورسشه
اگه اونطوری باشه که به هیچ کس نباید اعمتاد کنید
با دید مثبت ببنید
من شنيدم كه اين عينك هايي كه تو بازار هست ، فقط براي چند ماه يو وي 400 مي مونن... بعد يه مدت خراب ميشن
این عینک ریبن که تو تمام سایتها تبلیغش هست چرا قیمتها اینقدر تفاوت داره؟
من از 12 تومن دیدم تا 40 تومن
آیا جنسشون فرق میکنه؟
دوستانی که خریدن ممنون میشم نظر بدن
راستش یکی از جاهای که شنیدم معتبره خریدش پاساژ اپتیک هست
ولی به نظر من یه عینک تقلبی هم برای تست ببرین :D فوقش مشخص میشه اون دستگاهشون درسته یا نه
پاساژ اپتیک کجاست دوست من؟
جمهوری - پل حافظ - ک شاهرخ
سلام....
البته من که خریدم،ولی میخواستم ببینم سرم کلاه رفته یا نه!!واسه دفعات بعدی خرید و دوستان و اشنایان و ...!!!
یه عینکه با مارک mininos klein بهم داد...هر دو تا شیشه رو تست کرد،چراغ های دستگاه همه خاموش شد و نوشت 400!!!
بعدشم یه عکس گذاشته بود اون پشت،با هزار تا عینک دیگه و یه عینک پلیس!! تست کردیم،چیزی نشون نداد،ولی این یکی و 7-8 تا ی دیگه نشون میدادن!! ضمن اینکه اون عکس،با چشم معمولی هم دیده نمیشد!!(یه ماهی یا یه همچین چیزی بود!!)
بعدشم که میگفت پلاریزه هم هست!!
با کلی تخفیف و اینا،خریدم 30 تومن! نظرتون چیه؟ حالا تفاوتش با یه ریبن 250 تومنی،فقط این بود که قیمت این بابا 30 تومن بود!!!
چرا اینجوری شده؟!!
راستی من با خودم یه دونه پلیس 80 تومنی و یه دونه 2 تومنی معمولی!!! داشتم که جفتشون UV و اون عکسه رو مردود شدن!!
یه راهش اینه که از لنز استفاده کنی و عینک آفتابی رو معمولی بگیرینقل قول:
ولی مثلا برای رانندگی یا استفاده در جاهای که نمیشه از لنز استفاده کرد من پرسیدم لنز عینک رو از رنگهای تیره یا هر رنگی که دوس داری میتونی بدی برات تراش بدن این تراش دادن هم دو جور میشه . یکی خود عینک سازها و یکی هم که سفارش به نمایندگی شرکتهایی مثل ریبن یا پلیس تا مخصوص مدلی که انتخاب کردی لنز دقیق تراش بدن .
واسه خود من راه دوم عملی تره هستش چون آستیکمات چشمام بالا هستش .
البته الان باکنتاکت لنز گاهی استفاده میکنم ولی در موقع رانندگی نمیتونم
برای این مورد هم یه روش دیگه استفاده از لنزرنگی برای عینک طبی هستش که میتونید تو رنگهای مختلفی سفراش بدید اینم قصد دارم انجام بدم و یه لنز قهوه ای یا آبی برای عینک طبی خودم سفارش بدم.
یه سایت مرتبط با تاپیک : )
سایت جالبی به نظرم اومدم، بهتر دیدم شیر کنم : )کد:http://www.allbrandglasses.com/
.
:11:
من عینک 8 تومنی دارم تست uv رو قبول شد. از کیش گرفتم. عین همون رو در درکه دارن 2500 میفروشن که مطمئنم تست uv رو قبول میشه . منتها چون عینک طبی میزنم برام زیاد کاربرد نداره.نقل قول:
---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
806 دلار الان ؟ :31:نقل قول:
جنگنده بمب افکنه یکدفعه بگو.
کد:http://www.allbrandglasses.com/products/dita-sir-dark-tortoise-clear-eyeglasses.html
دوست من بارها گفتم به این تبلیغات الکی توجه نکن تمام این تبلیغات دروغ هست و هیچ کدوم اصل نیست !نقل قول:
در ضمن ملاک کیفیت و تست لنز یه عینک فقط به میزان یو - وی نیست به خیلی چیزهای دیگه بستگی داره .
شما یه سر به سایت رسمی ری بن بزن قیمت ها رو ببین تکنولوژی ساخت لنز ها و ... رو ببین کاملا متوجه میشی
که فرقش با این تقلبی ها چیه !
*در ضمن شما برو قیمت های اصلی رو تو سایت ری بن ببینی متوجه میشی 12 دلاری و ... وجود خارجی نداره!
عینک علاوه بر اینکه جلوی نو افتاب رو بگیره باید واضح و قابل قبول تصاویر رو نشون بده و همچنین چشم رو اذیت نکنه!
به اینجا یه سر بزن و ببین که از چه تکنولوژی هایی برای تولید لنز ها استفاده میشه که هرسریش لنزش یکی از همین
تکنولوژی ها استفاده میشه که تو مدل های ارزون و فیک اصلا همچین چیزی نیست !!! اصل قضیه رو مردم توجه نمیکنن
* در ضمن سری تیتانیوم و کربن فایر جز بهترین ها هستن و خوب قیمتشون هم بالاست (میانگین 200$) ولی واقعا عالی هستن
من خودم تست کردم . :46:
کد:http://www.ray-ban.com/usa/science/technology
یکی از دوستان به من یک عینک هدیه داده
تست
uv و دیدن اون عکس که با چشم نمیشه دید رو هم انجام دادم
کنارش ورساچه زده
داخل دسته اش هم نوشته hand made
میخوام بدونم این چقدر هزینه کرده.من هم باید برایش هدیه بخرم .اخه.
درباره عینک های انتی رفلکس سوال دارم
واقعا برای رانندگی تو شب و کار با کامپیوتر مناسبه؟
بدون نمره اش رو میخواستم ها
عینک های آنتی رفلکس به علت پلاستیکی بودنشون ضد اشعه هستن (اونجور که عینک سازه میگفت)نقل قول:
برای رانندگی هم من خودم چیزی احساس نکردم(البته زیاد پشت فرمون نمیشینم فعلا)ولی منم شنیدم که خوبه.
من یه عینک برای موقع رانندگی میخوام که جلو نور رو بگیره
هم اینکه تو گواهینامم زده رانندگی با عیتنک ولی چشمم اصلا ضعیف نیست در واقع چشمام آستیگماته
کلا میخوام هم اگه پلیس جلوم رو گرفت عینک آفتابیه رو داشته باشم هم اینکه برای نور اذیتم نکنه.
کلا برای خرید عینک درست درمون باید به چه نکاتی توجه کرد؟
سلام اساتید. من امروز یه عینک آفتابی oxydo خریدم 125000 میگفت 102000 بهش دادم.ولی هرچی مدلشو میگردم تو نت پیدا نمیشه. میخام اگه تقلبیه سریع برم پس بدم.دم همتون گرم اگه سریع راهنمایی کنید ممنون میشم.
همه چیزی که روی دستش نوشته اینه:Polarized X-RAVINCI 4 63 # 14 118 CAK/QR
به جای # که من نوشتم یه مربع زده!!!