خوب حالا که کرک شد ار کجا بفهمیم بتاست یا اصلیه؟:13:
دوستانی که خریدن و اصل بود لطفا اسم کمپانی منتشر کننده در ایران رو بگن:19:
Printable View
خوب حالا که کرک شد ار کجا بفهمیم بتاست یا اصلیه؟:13:
دوستانی که خریدن و اصل بود لطفا اسم کمپانی منتشر کننده در ایران رو بگن:19:
اصلی ترین تفاوتش اینه که نسخه نهایی فاقد ادیتوره در حالی که نسخه بتا اون رو داشت. (یه ضد حال اساسی!)نقل قول:
حالا هنوز زوده که بگم مشکل برای بازیه یا نه...اگه نسخه_ی بتا نباشه!!نقل قول:
ولی اصلی ترین مشکل در هنگام اورکلاک بیش از حد GPU ظاهر شدن نقاط سفید رنگ در بازی و یا کرکش کردن اون در لحظه ای که بیشترین فشار روی GPU میاد مثل لحظه_ی انفجار!!
حالا شما برای اطمینان فرکانس GPU رو default کن ببین درست میشه یا نه....
دوستان این دو تا کرک چه فرقی با هم دارند ؟
دوستان یکی تفاوت نسخه اصلی با بتا رو اگه کسی لایسنس داره و بازی کرده بگه که باز دانلود بکنم یا نه :19::18::11:نقل قول:
منظورم موقع خریده مجید جان دی:نقل قول:
اونو از کجا بفهمیم؟
این رو دیگه هیچ رقمه نمیشه فهمید ! :20:نقل قول:
تنها بستگی به وجدان و اطلاعات فروشنده های محترم داره ...
مجید کیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جلوش بگین با این شرط میخوام که ادیتور نداشته باشه!...
بالاخره باید از یه جای مطمئن گیم رو گرفت دیگه!
نقل قول:cpu:dual core 2.2
Gpu:xfx 9500 gs
rom:2gb
ببخشید اون نسخه Beta هم با کرک FLT بود یا نه؟در ضمن من این سایترو هم برای خرید بازی Crysis2 پیدا کردم خواستم ببینم معتبر هست یا نه؟ خیلی ممنون.کد:www.deluxepc.mihanblog.compost773
شخصا که فکر نمی کنم فروشگاه های اینترنتی ای که با سرویس های وبلاگ دهی مدیریت می شوند مورد اطمینان باشند !
به خیلی از همین وبسایت ها هم نمیشه اعتماد کرد ! چه برسه به وبلاگ !!!
امروز رفتم یه نسخه کریسیس 2 رو خریدم ....
فروشنده گفت نسخه اصلیه ولی بعد از نصب فهمیدم بتا هست(3 تا dvd هست)
اصلا نمیشه بازی کرد همش میپره بیرون و گیر میکنه....
حالا میخام برم نسخه اصلی رو بگیرم ولی نمیدونم فرقش با بتا تو چیه....
اگه فرقی هست بگید تا دوباره بهم نندازم:13:
ممنون
چرا هیچ خبری از کرک نمیشه
نکنه این هم مثل اسایسین 2 بشه ؟؟؟؟:19:
شما باید بازی رو ببری به خود فروشنده بدی و موضوع رو بهش بگی !نقل قول:
وگرنه بازی رو از لحاظ ظاهری نمیشه تشخیص داد مگه اینکه نسخه ی اصلی رو بخرید ...
بهتره قبل از خرید به شرط نسخه ی اصل بودن بخرید تا در صورتی که نسخه ی بتا بود بازی رو پس بدید ...
کرک کرایسیز 2 اومده :20: .نقل قول:
نقل قول:
بفرما
کد:http://www.dlfox.com/dl2/crysis2/flt-cry2.www.deltafoxy.com.zip
بچه ها شرمنده چند روز نبودم!!
بازی رو برای پی سی گرفتم گرافیک خوبه ولی نه در اون حدی که من انتظار داشتم
در بیشتر حالت با V-Sync روشن، 61 فریم و در بدترین حالت هم 35 فریم گرفتم...
در ضمن آپدیت هم برای بازی اومده + پچ مولتی پلیر بازی ( درست شنیدید مولتی پیلر ) با این پچی که اومده می تونین مولتی پلیر بازی کنین!!!
+ یه برنامه هم اومده انگاری می تونید باهاش تنظیمات بازی رو از Hardcore هم بالاتر ببرید و انگاری DX11 هم فعال میشه...! ( تست شد خبرشو می دم )
----
کرک + آپدیت 1.1 + پچ مولتی پلیر به پست اول اضافه خواهد شد!( دارم تست می کنم...)
میشه مشخصات سیستمتون رو بگین؟نقل قول:
ممنون
VGA: GTX 460نقل قول:
Ram: 4 GB
CPU: Amd Athlon II X4 635
سلام دوستان.
من 25/12 بازی رو خریدم.با شرط اصل بودن.
تو این چند روز وقت نکردم بازی رو ببینم.الان رفتم تو بازی.
اون اول هیچ مشکلی نداره.تا به جایی میرسه که میخواد اون کلت رو برداره.اون برمیداره صفحه سفید میشه! :D
کسی این مشکل رو داشته؟
در ضمن من نسخه ای که من دارم فولدر های bin 32 , bin 64 و چندتایه دیگه رو نمیریزه و این فولدر ها در پوشه کرک هست.حجمش حدود 1 گیگه.ممکنه مشکل از این باشه؟
----------------
در مورد شناسایی ورژن فکر کنم این راه جواب بده.ورژن فایل مشخصه ... .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یکی از دوستان که هر دو ورژن رو داره عکس از این قسمت بذاره تا مطمئن بشیم.
شما کاملا درست میگین دوست عزیز ولی ما که نتونستیم نسخه اصل رو بازی کنیم پس یعنی باید بی خیال بازی بشیم شما و هر کس میتونه کمک کنه از سایتی یا جایی ما بتونیم این بازی رو اصل تهیه کنیم ممنون.نقل قول:
سلام دوستان
امیدوارم خوب و سرحال باشین
من ساعت 9 شب دانلودم تموم شد و نصب کردم
حالا یه چیزی بگم
کی میگه افت فریم داره؟؟
من سیستم اینه
گرافیک nvidia geforce 8600 gt
cpu:e4600
ram 2 gig
اول که خواستم بازیو بیارم بالا ارور داد که اصلا گرافیکم رو ساپورت نمیکنه!! و احتمال داره بازی با عیب و نقص اجر شه
ولی وقتی رفتم تویه بازی خودم باورم نمیشد این سیستم منه که داره به این قشنگی بدون کمترین کرش و یا قفل کردن کوچک
و افت فریم بازی رو اجرا میکنه
!!
فقط اولش که این ادمای این شکلی رو دیدم یه کمی ترسیدم :دی
فردا عکس هم میزارم تا باورتون بشه با این سیستم هم بدون افت فریم و.. اجرا میشه و خیال دوستان راحت باشه از بابت سیستمشون چون کرایتک رویه کسی رو زمین نمیزنه!
من که واسه این بازی مانیتور رو 27 کردم و گرافیک رو 6970 ... :( فشار آورد حساااااابی :دی تا آخر ماه باید تیتاپ بخورم :دی
بچه ها آپدیت بازی به همراه کرکی که حالت مولتی پلیر رو فعال می کنه به پست اول اضافه شد ! ( تست شده و 100% کار می کنه )
( جان من اگه به دردت خورد دکمه ی "تشکر" رو بفشار D: )
سلام فایل exe اورجینال باشه یا جدا باید دانلود کنیم لینک کرک اولی پاک شده کمممممممممممممممممممممممم مممممک
دمت گرم ردیف شد خدا خیرت بده پسرم:5:
بزرگا که تو یتنی:31:
عزیز دقیقا شما چیرو می خواین الان !؟نقل قول:
کافیه یکی از اون 4 تا لینکی که گذاشتم رو دانلود کنی همه چی تو خودش هست(آپدیت،کرک،فایل exe اورجینال تو خودش هست!)
------
بچه ها برنامه ی Crysis 2 Advanced Graphics Options که برای تنظیمات گرافیکی پیشرفته هست رو هم به پست اول اضافه کردم.
به نظر من بهترین کاری که می تونید انجام بدید اینه که یه لینک دانلود معتبر رو انتخاب کنید و از طریق کافی نت بازی رو بهمراه چند کرک دانلود کنید ...نقل قول:
تو همین تاپیک دوستان زحمت لینک ها رو کشیدند ...
دوستان یه پچ برای بازی اومده که مثل اینکه بخش Advanced تنظیمات گرافیک رو فعال میکنه!
من هنوز تست نکردم، ولی این آدرسش:
وقتی وارد این صفحه شدین روی گزینه Crysis 2 ADVANCED GRAPHICS OPTIONS v1.3 کلیک کنید و توی صفحه ای که باز میشه یه سرورو انتخاب کنید تا دانلود شروع بشه!کد:http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_crysis_2.shtml
اگر کسی تست کرد یه خبر بده!
این کرک میخوادانقل قول:
دوستان این 3D vision فقط واسه انویدیا فعال می شه؟ واسه حالت معمولی با این عینکای سه بعدی نیست؟
این نسخه 1.5ش هم اومده!نقل قول:
این نرم افزار شبیه PES Kit Server هست که وقتی اجراش میکنید یه سری تنظیمات اضافی (البته این تنظیماتش یکم بیشتره! ):31: داره از جمله : AA & AF & Motion Blur & Shodow & و ... که سه گزینه تنظیم : High & Normal & Low دارن.
ولی داخل بازی چیزی اضافه نمیشه و همه تنظیمات داخل همون برنامه خودش هست!
که البته من به شخصه تغییراتی احساس نکردم!:31:
اینم یه عکس از تصویر برنامه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
crysis 2 final
download direct linkکد:http://games.gol.ge/Crysis2/Crysis2.iso
نقل قول:
ممنون عزیز این لینک توسط خود شما تسط شده و ازش مطمئن هستید:46:
من از دانلود ها دانلود کردم نسخه فینال رو تازه 8 گیگ هم بود .نقل قول:
چون دیروز این سایت نزاشته بود برای دانلود اگر نه از همین میگرفتم چون تا حالا خیلی ازش بازی دانلود کردم
و همش سالم بودن .:10:
..........
من اینو زدم بعد دیگه بازی اجرا نمیشه ؟؟؟؟؟چرااااااااا:19::19::19::19:نقل قول:
اینم نسخه کامل با لینک مستقیم:
----کد:http://-------------.com/2011/03/دانلود-رایگان-نسخه-کامل-بازی-Crysis-2.php#more
کسی نبود این رو تست کنه؟!
نقل قول:
سلام دوستان دارم این بازی رو نصب میکنم و به اسن فاینال گرفتمش پک قابل اطمینانی داره....این بازی پچی چیزی نداره بزاریم واسه دانلود ؟؟؟
دوستان من امروز نسخه ی اصلی رو خریدم ولی :41: ...
گرافیک آب کرایسیز 1 که بیشتر از این بود !!!
اصلا این چه وضعشه ! چرا تنظیمات گرافیکی اینقدر محدود شده !؟ واقعا که ...
راستی من که نفهمیدم بالاترین گزینه ی تنظیمات گرافیکیش کدومه !!! همون هارکوره ؟ یا گیمر ؟ ( این و حتما یکی جواب بده لطفا ) .
در ضمن نمی دونم چرا این بازی رو فول اچ دی اینقدر از حالت واقعیت خارج میشه !!! من رو 1360 * 768 بازی می کنم بهتر میشه ! رزولیشن رو بالا تر می برم رنگ ها از حالت واقعیت دور میشن !
انتظارم از گرافیک بازی خیلی بیشتر از این بود !
من میخواستم کرایسیس 2 فاینال رو نصب کنم دوتا dvd رو ریختم روی هارد و از اونجا یه فایل crysis 2 ایجاد کرد که نصب اصلی از اونجا شروع میشه اما وقتی run as adminstarator میزنم با این مشکل مواجه میشم ::
دوستان من فایل لانچر رو که اجرا میکنم میخواد 35 مگ دانلود کنه این 35 مگ چی کار میکنه؟ اگه دانلود کنم میتونم کرک کنم ؟ یعنی بازیم نمیپره ؟؟؟
با توجه به اینکه نوشته ورژن 1.1 ممکنه کرک اون دیگه موجود نباشه و نتونید بازی کنیدنقل قول:
دوستان من فایل لانچر رو که اجرا میکنم میخواد 35 مگ دانلود کنه این 35 مگ چی کار میکنه؟ اگه دانلود کنم میتونم کرک کنم ؟ یعنی بازیم نمیپره ؟؟؟