سلام دوستان
می خواستم بپرسم چطور می شه برای کسی نامه فرستاد؟
یه کارت پستال رو می خوام پست کنم.
از کجا باید تمبر و پاکت خرید؟
چند تا تمبر؟
لطفا دقیق توضیح بدید، چون 12 ساله که نامه نفرستادم :31::18:
مرسی:11:
Printable View
سلام دوستان
می خواستم بپرسم چطور می شه برای کسی نامه فرستاد؟
یه کارت پستال رو می خوام پست کنم.
از کجا باید تمبر و پاکت خرید؟
چند تا تمبر؟
لطفا دقیق توضیح بدید، چون 12 ساله که نامه نفرستادم :31::18:
مرسی:11:
سلام،اول جیب مبارک رو پر کنید، بعد میتونید تشریف ببرید به مراکز پست و یا دفاتر خدمات ارتباطی ،فکر کنم دفاتر پیشخوان دولت هم پست داشته باشن.اونجا راهنماییتون میکنن و کارتون رو انجام میدن. یه سوال هم دارم: اگه یه نامه رو پست پیشتاز کنیم،حداکثر چقدر طول میکشه نامه برسه؟ من واسه پرونده ی دانشگاه ریز نمرات پیش دانشگاهی رو میخواستم.درخواست تأییدیه تحصیلی رو پست کردم به اداره ی آموزش و پرورش ناحیه . الان دو هفته میگذره رفتم سایت پست کد ۲۰ رقمی رو وارد کردم انگار هنوز به مقصد نرسیده!حالا اداره نزدیک خونه مون هم هست! تازه وقتی رفتم خونه مدارک مدرسه م رو باز کردم دیدم ای دل غافل، ریز نمرات رو خودم داشتم(اصلش رو میگم). دلم سوخت ۵ تومن پول بی زبون رو ریختم دور،تازه ۵۰۰ تومن هم پول پاکت دادم! (سر جمع ۳۶ گرم شد نامه) نرخش همین بود یا تازه گرون شده؟ نقل قول:
فکر کنم بره اداره ی پست مرکزی همون شهر. بهتره شماره تلفن گیرنده رو روی پاکت بنویسید. نقل قول:حتما تا حالا فرستادید پس برای بقیه مینویسم که :بهتره دیسک رو بذارید توی باکس cd .نقل قول:حتما مرسوله رو بیمه کنید،احیانا اگه خیریه نیست حتما شماره همراهتون رو روی پاکت بنویسید یا لا اقل شماره ی گیرنده. کد پستی گیرنده رو هم خالی نگذارید.نقل قول:
دوستان در مورد fedex هم توضيح ميدهيد؟ به ايران هم ميفرستند؟(مثل فرم I-20)
سلام من میخواسم سفارش بدم خواهرم از استرالیا برام یه ریش تراش بفرسته.هزینه پستش چقدر میشه؟
و اینکه از ebay ارزونتر هم سایتی هست که اجناس رو بفروشن؟
کسی نیست جواب منو بده؟
سلام دوستان خوبم!
سوال دارم درباره ی اجاره ی صندوق شخصی توی اداره ی پست.
اینو مطالعه کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال دارم
هزینه ی این سرویس چقدره؟
در رابطه با مراحل ارائه ش، هم سوالم اینه که آیا نامه ای چیزی میاد در خونه؟
استعلام نشانی یعنی چی؟ فتوکپی فیش تلفن رو برای چی می خوان؟!
:n02: مرسی ! :n01:
عیده، همه busyاند. کسی نیست جواب بده .... :n13:نقل قول:
من منتظر پاسخ می مانم!!!!!!!!نقل قول:
ما منتظر جوابش هستیم / هیچ جا نمی ریم همین جا هستیم!! :n02:نقل قول:
کسی که جواب مارو ندادنقل قول:
ولی ما می نویسیم واسه بقیه
وقتی رفتم پرسیدم گفتند که اول بسته یا نامه رو می فرستند در خونه، اگه خونه نبودیم بر می گردونن توی صندوق مون توی اداره ی پست. فیش تلفن و استعلام نشانی برای اینه. واسه همین هم باید اون اداره ای که مراجعه می کنی، توی منطقه پستی خودت باشه!
اینا!
هزینه شم نپرسیدم!
سلام دوستان
من اگه بخوام یه بسته (حاوی نقاشی و کارت پستال و آویز موبایل و از این چیزا) بفرستم آمریکا، شما چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
خود پست، DHL، TNT، کارا پست، آرامکس، یا چی ؟!
جوری باشه که به بسته و محتویاتش گیر ندن، سالم برسه، قیمتش خوب باشه دیگه :n02:
ممنون
اساسا دیگه این جا جواب سوالات پستی داده نمی شه؟! !نقل قول:
!
عزیز به دفاتر دی اچ ال در شهرتون مراجعه کنید راهنمایتون میکنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه دی وی دی رایت شده بخوام ارسال کنم چند میگیرن؟
و چه چیزی هست توشو هم نگا میکنن؟
نه داداش کسی توش رو نگاه نمیکنه؛ dvd که هیچ میتونی بمب رو هم پست کنی!نقل قول:
فقط دیسک رو بذار توی قاب cd تا یه وقت نشکنه.
هزینه ش بستگی داره چه نوع پستی باشه. عادی ، پیشتاز و ...
من یه بار پست پیشتاز کردم، کل محتویات + پاکت رو وزن کردن ، و هزینه رو بر اساس وزن مرسوله حساب کردن.
مثلا چه جور قابایی؟ قیمتش چنده ؟نقل قول:
خوب تو ارسال کردی قیمتش رو میگفتی خوب! دی
فکر کن من یه دی وی دی میخوام ارسال کنم با قاب. چقد میشه؟
سلام
دوستان یه بنده خدا می خواد واسه من یه بسته بفرسته از خارج از ایران(روسیه) بعد پست های DHL و TNT و اینا تو شهر ما(یکی از شهرستانهای استان قزوین) دفتری نمایندگی ای چیزی ندارن حتی قزوینم نداره به خاطر همین بسته رو نمی تونه مستقیم بفرسته به آدرسم
من باید چی کار کنم؟
می تونه بفرسته به دفتر تهران که من برم از اونجا بگیرم یا اینکه اونا بفرستن واسه من؟
قاب های کتابی مثل این :نقل قول:
از این ارزون هاش بگیر کافیه، فقط جلوی شکستن رو بگیره
اگه گیر نیاوردی یه پاکت هایی هست داخلش پلاستیک داره ( ازین هایی که حباب هاش رو میترکونن )؛
dvd رو اول توی یه کاور cd بذار، بعد بندازش توی اون پاکت.
ضمنا من dvd پست نکردم؛ یه تیکه کاغذ بود با پاکت شد نزدیک 150 گرم، هزینه ش هم 5000 تومن! (پست سفارشی)
دوستان اداره های پست پنجشنبه ها بازن؟!
اصلا ساعت معینی برای باز بودن/کار کردنشون هست؟!
+
دیروز زنگ زدم به پست مرکزی منطقه 18 و گفتش که امروز تا ساعت 5 هستن،من ساعت 3 رفتم و نگهبونش گفت ساعت 1 همه رفتن :|
سلام روز 5 شنبه 27 تیر ساعت 10 صبح یک بسته برام از تهران ارسال کردن خواستم ببینم تا شنبه میرسه شیراز دستم ؟؟؟؟ یعنی جمعه ها ماشینهای پست بسته ها رو جابه جا میکنند ؟؟
سلام....
دوستان کسی از وضعیت ارسال کالا (لباس) به سلیمانیه به صورت تکی و یا عمده خبر داره؟!!
حالا سلیمانیه نه و کلا کردستان عراق...
من میخوام اونجا یه بیزنس راه بندازم به این صورت که طرح های ملت برای چاپ روی تیشرت و اینا رو به صورت اینترنتی انجم بدم و از اینجا بفرستم بره اونجا.... گرون در میاد درسته؟! (هزینهی احتمالی چقدر میشه؟!)
اگه شما کد رهگیری پستی داری بزن ببین الان کجاستنقل قول:
یه بار 5 شنبه برا من بسته فرستادن شنبه رسید دستم
حالا شما برو کدرهگیری رو بزن ببین دقیقا کجاست بسته
دوست عزیز روز های تعطیل پست به کار خودش ادامه میدهنقل قول:
برای من هم پست اشتباه کرد و بسته رو اشتباهی به جای دیگه و کسی دیگه تحویل داد که با پیگیری وشکایتی که از خود سایت پست کردم بعد از چند روز تماس گرفتن و دوباره بسته رو برام ارسال کردند:n16:
بله شنبه به دستتون میرسه
در ضمن ار این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیری کنید که بسته ارسالی شما در چه مرحله ای هست
واسه ارسال سریعتر میتونید از پست خصوصی استفاده کنید کمتر از 24 ساعت میرسه دستتون
بیمه میشه
هزینشم کمتر میشه
پیگیریتونم راحتتره
منظورتون چه شرکتها پستی خصوصی هستن؟
لینک سایت هاشون بزارین تا همه دوستان متوجه بشن
سلام
دوستان من دیروز رفتم پست
اونی که بسته هارو تحویل میگیره اخلاقش خیلی زشت بودگفتم با سفارشی بفرست گفت ما سفارشی نداریم و ...
حالا میخوام ازش شکایت کنم
به غیر از خود رئیس پست اینجا پیش کی میتونم ازش شکایت کنم؟
سلام.نقل قول:
سلام
دوستان من دیروز رفتم پست
اونی که بسته هارو تحویل میگیره اخلاقش خیلی زشت بودگفتم با سفارشی بفرست گفت ما سفارشی نداریم و ...
حالا میخوام ازش شکایت کنم
به غیر از خود رئیس پست اینجا پیش کی میتونم ازش شکایت کنم؟
ولش کن،ارزش نداره و هم اعصابتو بیشتر خورد میکنه و هم الکی وقتتو میگیره،آخرش هم هیچ چیزی درست نمیشه.......
من یه بار رفتم یه اداره پست تا بسته تحویل بگیرم،وقتی اومدم بیرون داشتم خدا رو شکر میکردم سالم اومدم بیرون و حداقل بسته دستمه :دی
البته همشون اینجوری نیستن،مثلا اداره پستی که معمولا از اونجا بسته ها رو پست میکنم و نزدیک خونمون هست کارکنان خیلی خوبی داره و برخوردشون هم خیلی خوبه......
دوستان "تجزیه مبادلات خدمات ماشینی" چی هست؟!(یا اینکه کجا هست؟! )
یه بسته برای من فرستادن،رفته تجزیه و مبادلات لشکر و مقصد بعدی رو زده تجزیه مبادلات خذمات ماشینی.
برا من بست هزیاد میفرستن ولی اولین باری هست که اسم این رو میبینم.......
حذف شود ...
دوستان یه مرسوله پست پیشتاز رو برام 29 دی ارسال کردن . الان 3 بهمن هست و هنوز برام نیومده ! فردا هم جمعه هست که اصلا نمیارن میمونه شنبه .
الان رهگیری هم میزنم . با توجه به اطلاعات 3 روزه که داخل شهرمون هستش . اما هنوز تحویل ندادن .
به نظرتون چی کار کنم !!!:n27:
^ معمولا بسته ه ارو چندروزه برات میارن؟ اگه دفعه های قبل سریع بسته رو میفرستادن دم در احتمالا این باریه مشکلی پیش اومده(آدرس اشتباه بوده یا اومدن خونه نبودید و .... )،با کد رهگیری و مدرک شناسایی برو اداره پست منطقتون و بسته رو تحویل بگیر.برا خود منم 3-4 بار این مورد پیش اومده............
با سلام و خسته نباشید.
این تاپیک و دیدم گفتم بزار من هم تجربه ام و بگم شاید به درد دوستان تبریزی بخوره !!!
بنده چون خرید اینترنتی زیاد دارم و یا بنا به شرایط کاریم مرسوله زیاد برام میفرستن یا من میفرستم گفتم بیا یک بار هم این تیپاکس و امتحان کنیم.
از دیجی کالا طبق معمول یک دستگاهی خریدم تو انتخاب نوع ارسال که برای شهرستانی ها یا پیشتاز و یا تیپاکس هست زدم تیپاکس (برای اولین بار!)
بنده مرسوله ها که از تهران میفرستن معمولا با پیشتاز برام 2 - 3 روزه دم در خونه تحویل میدن !
تیپاکس هم 3 روز گذشت که بهم زنگ زدن گفتن مرسوله ات اومده بیا تحویل ببر !!!
گفتم بیام تحویل ببرم مگه نمیارین در خونه؟ گفتن نه بیا مارالان روبروی کنسولگری روسیه !!
اعصابم خورد ماشین و برداشتم رفتم اینور نگا کردم اونور نگا کردم دیدم یه دفتر درب و داغون که با برچسب رو شیشه اش نوشتن تیپاکس !!!
رفتم داخل قبل اینکه بسته رو بخوام گفتم این چه وضعشه؟ گفتن خونه ی شما خارج از محدوده ی شهره !!! :n04:
گفتتتتتتم جاااااااان؟ ما دیگه تو ائل گلی الهی پرست (بغل هتل شهریار!) هستیم خارج شهره؟ :n19:
بعد از یکم مجادله گفتم برای من فرقی نداره با این بفرستن یا با پیشتاز چون هزینه هاشون یکیه ولی دیگه اگه قرار باشه یک مرسوله رو من خودم برم تحویل بگیرم دیگه اسمش و پست نذارین و تو سایتتون ننویسین تنها سیستم پستی درب به درب ایران !!!
دیگه هیچی دیگه گذاشتم رتم (رسیداشون و هم امضاء نکردم!) :n10:
ولی تا وقتی که نشنوم میارن دم در تحویل میدن دیگه باهاشون کار نمیکنم ناسلامتی شرکتای خصوصی باید خدمات درست حسابی بدن !!!
با تشکر
:n01:
من تا حالا 2 بار ، محصول رو با تیپاکس برام فرستادننقل قول:
خودشون آوردن دم در ، تازه یارو چند بار هم زنگ زد تا بتونه کوچه رو پیدا کنه :n16:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما تبریز تشریف دارین؟
سلام.یه مرسوله ک از دیجی کالا خرید کردم در این زمان از نقطه پستی خارج شده :11 اسفند ماه 1392 ساعت 2:57 PM
حدودا کی به دستم میرسه؟فردا یا پس فردا؟
از تهران به رشت
تیپاکس کرجه به رشت معمولا چند روزه میرسه؟بعد از چه طریقی حمل و نقل میکنن؟اتوبوس های بین شهری یا سواری؟
پست شورش رو در اورده
چند برابر شدن هزینه هایشون به کنار که کلی از سایت های فروش اینترنتی رو به تعطیلی کشوند
اینم از پیشتاز و سفارشیشون
برام از شیراز یک بسته فرستادن ( شمال هستم ) سفارشی شنبه ارسال شد 5 شنبه رسید دستم مبلغ 3 تومان
شنبه بعدش از همون شیراز همون بسته رو دوباره فرستادن با پیشتاز شد 6 تومان
اما فقط 1 روز زودتر یعنی 4 شنبه رسید دستم با 2 برابر قیمت
وقتی از مامور پست سوال کردم پس فرقشون چیه ؟ مگه نباید نصف بشه زمان ارسال ؟
میگه اونا فقط برای نامه هاست نه بسته ها :n04:
خداییش خفن قانع شدم در حد تیم ملی :n02:
دوستان تعرفه های تیپاکس چنده؟ می دونین؟
ممنون
یه بسته کوچیک از کرج به دستم رسید(شمال) 9 تومن هزینش شد...والا نمیدونم چه فرقی پست با تیپاکس داره..پست بعضی اوقات زودترم میارهنقل قول: