[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم یه عکس قدیمی ...
اقا مجید این 3تا عکسی که گذاشتی معلوم نیست
اره بابا این که مجتبی ملکیهنقل قول:
مجید دژبرار که یکی دیگه س
حالا دست کودومشون قطع شده؟
سلام
تصحيح ميكنيم:نقل قول:
raptor22 جان ، شما عکس مجتبی ملکی رو گذاشتی .
قربانت
شاهین
منبع :
کد:http://www.mardan_ahanin.mihanblog.com/Cat/27.aspx
آخی بیچاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خوبه عملش موفقیت آمیز بوده
باز خدا رو شکر که دستش بهش برگشته!! اگه بدونید بدون حتی یک انگشت چقدر زندگی کردن سخته، حالا چه برسه به یه دست!!!!!!
آقا شاهین، خیلی ارادت داریم!!!!
منم میگم خدا رو شکر که عمل موفقیت آمیز بود و دستش قطع نشد.
خبرگزاري جمهوري اسلامي ۱۴/۰۵/۸۸
ورزش. بدنسازي. قويترين مردان
تبريز- مسابقه قويترين مردان ايران با حضور ۱۴نفر از برگزيدگان اين رشته در پارك ولي عصر تبريز آغاز شد.
مدير برگزاري اين مسابقات روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، اظهارداشت: در اين مسابقات شركتكنندگان از شهرهاي تهران، كرج، تبريز، اردبيل، سراب و آذرشهر درمدت دو روز با هم به رقابت ميپردازند.
ايوب كناره چي افزود: قوي ترن مردان ايران در اين مسابقات در سه مرحله مقدماتي، نيمه نهايي و نهايي و در هر مرحله در دو آيتم رقابت خواهند كرد.
وي با اشاره به آيتمهاي اين مسابقه، تشريح كرد: در مرحله مقدماتي اين مسابقه ، شركتكنندگان در دو آيتم حمل دو عدد چمدان ۱۴۰كيلوگرمي به طول ۴۰متر در مدت ۶۰ثانيه و غلطاندن لاستيك ۳۸۰كيلوگرمي به تعداد شش دور در مدت ۶۰ثانيه به رقابت ميپردازند.
كناره چي گفت: در مرحله نيمه نهايي اين مسابقات، شركتكنندگان در آيتمهاي اسكات تعادل ۳۵۰كيلوگرمي به مسافت ۲۰متر در زمان ۶۰ثانيه و بلند كردن كنده ۱۲۰كيلوگرمي در فاصله زماني ۶۰ثانيه پيكار ميكنند.
وي افزود: قويترين مردان راه يافته به مرحله نهايي نيز در دو آيتم حمل گوي سنگي به وزنهاي ۱۴۰ ،۱۲۰ ،۱۰۰و ۱۶۰كيلوگرم در زمان ۶۰ثانيه و بالا رفتن از پلههاي قدرت با وزنههاي ۲۳۰ ،۲۱۰و ۲۵۰كيلوگرمي در زمان ۶۰ ثانيه به رقابت با هم خواهند پرداخت.
مدير برگزاري اين مسابقات در خصوص جوايز اين مسابقات گفت: به نفرات اول تا ششم اين مسابقات به ترتيب ،۱۰هفت، چهار، سه، دو و يك سكه بهار آزادي تعلق خواهد گرفت.
كناره چي افزود: همچنين به خوش اخلاقترين ورزشكار اين دوره يك عدد سكه اهدا ميشود و به چهار تماشاگر نمونه نيز ربع سكه اعطا ميشود.
وي، بيان داشت: علي اسماعيلي نايب قهرمان كشور، مرتضي محمودي، عليرضا دانش پژوه و قاسم محمدي از چهرههاي شاخص اين مسابقات هستند.
كناره چي گفت: مهراب و مهدي فاطمي، داوري اين مسابقات را بر عهده خواهند داشت و فردا و در روز پاياني نيز، ناصر پورعلي فرد رييس فدراسيون پرورش اندام و فرامرز خود نگار مسوول كميته فني مسابقات قويترين مردان ايران ميهمان ويژه مسابقات خواهند بود.
گفتم یه تاپیک بزنم برای برنامه مردان آهنین.حالا نمیدونم کار درستیه یا نه.البته شاید الان دیر باشه برای این کار.
من که فکر میکنم امسال هم روح الله داداشی قهرمانه.1خبر هم هست که میگن اسامی قهرمان های امسال لو رفته و به ترتیب از اول تا پنجم اینطوریه:
1-روح الله داداشی
2-مسلم دارابی
3-مهرداد باجلان
4-نقد علی اسماعیلی
5- محراب فاطمی
این نکته رو هم عرض کنم که رضا قرائی مصدوم میشه و از ادامه ی مسابقات باز میمونه.
این دوره مسابقات همراه با حاشیه های زیادی بوده از جمله اخراج شدن مجتبی ملکی به علت کتک کاری و چاقو کشی با برادر روح الله داداشی.
و دعوای محراب فاطمی در فینال مسابقات با روح الله داداشی.
مگه خودش انصراف نداد؟نقل قول:
این دوره مسابقات همراه با حاشیه های زیادی بوده از جمله اخراج شدن مجتبی ملکی به علت کتک کاری و چاقو کشی با برادر روح الله داداشی.
به مجتبی ملکی نمیاد اهل دعوا باشه. اونم با کی؟ علی داداشی...
خالی بندیه به نظرم.
محراب فاطمی و دعوا با داداشی:31: اگه بشه که خیلی باحاله:8:
واما نفرات راه یافته به نیمه نهاییعلیرضاقراییایمان شمسمحسن مسن آبادیمهردادباجلانمسلم دارابیروح الله داداشیحامدامیریسعیدباقرکاظمیطاهرکریمیکریم تالشی کمال شریفیومهراب فاطمیعلی اسماعیلیمحسن آخوندیغیاث احمدیمحسن سهرابفرمحمد محمدی
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
عکسی از حسین و مهدی فاطمی
این عکس مربوط به مسابقات فنلاند میشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا به نظر من قیافش به این کارا میخوره:21:نقل قول:
گفتن انصراف داد ولی فکر نکنم مصدوم شده باشه.فکر هم نکنم خودش انصراف داده باشه.مخصوصا اینکه 1سال زحمت میکشن تا برای این مسابقات آماده بشن.
برنامه ی دیشب را دیدید؟؟
محراب فاطمی به سنگینی بیش از حد آیتم ها اعتراض داشت.بعد دوربین این صحنه را نگرفت و بعد که رفتند سر آیتم بعدی آقای خودنگاه ناراحت اخم کرده و ناراحت بود.معلوم بود بازم بحث کردند.حتی محراب از اون به بعد فقط دنبال امتیاز نگهداشتن بود نه رکورد زدن!
من میگم محراب حق داشت واقعاً وزنه های سنگینی در تمام آیتمها باید بلاند کنند و بیشترم فشار روی زانوها میاد.خدا به داد زانوهاشون برسه
مسابقات خارجی که اینجوری نیست! مثلاً یه آیتم اینه کنده ی درخت را کی سریعتر با تبر نصف میکنه اصلاً فشار به زانوها نمیاد.ولی توی این مسابقات قویترین مردها:آیتم 1-بلند کردن فولکس قورباغه ای 2-آیتم دو بلند کردن کنده 3-آیتم سه بلند کردن چرخ دوار 4-آیتم چهار بلند کردن گاری 6-آیتم شش بلند کردن توپ
این که نشد مسابقه!
نه پسر خوبیه :دینقل قول:
اهل دعوا و... نیست ولی دوست نداره حقش خورده بشه
یه خورده پاهاش ضعیفه
توی اون آیتمی که انصراف داد بعدش خیلی بهش فشار اومد
خدا میدونه این بنده خدا ها چه فشاری رو تحمل میکنن و بعد ها چه بلا هایی که سرشون نمیاد!
هرچند که طرفدار محراب فاطمی هستم و از رضا قرایی متنفر ولی ذکر چند نکته بد نیست :نقل قول:
1- در رابطه با سنگینی بیش از حد آیتم ها همونطوری که خودنگاه گفت به این علته که به استاندارد های جهانی نزدیک بشه تا ورزشکاران ایرانی نا آشنا نباشند و اونجا از سنگینی آیتم ها شوکه نشند .
2- در رابطه با محراب فاطمی باید بگم که با 38 سال سن از نظر من واقعا فوق العاده عمل کرد ، توی آیتم گاری که میتونیم بگیم بی دقتی خودش بود والا میتونست مثل دو آیتم غلتاندن لاستیک و سه گانه رکورد کل گروههای زوج رو بزنه ، و البته قبول دارم که برای سن و سال محراب بعضی آیتم ها سنگین هستند و در آیتم لیفت کردن لیفتراک هم بند لیفتش پاره شد والا فکر میکنم میتونست اونجا هم رکورد دار بشه ( چون محراب قهرمان لیفت آسیا بوده و کلا لیفتش قویه ) و در آیتم چرخ عصاری با اینکه من فکر میکنم میتونست بیشتر ببره ولی احتمالا میخواست که عمده انرژیش رو برای فینال بزاره .
3- در مورد آیتم جهانی هم که شما یک آیتم رو مثال زدید در همین مردان آهنین پارسال هم یک آیتم بود که باید میلگرد خم میکردند که نسبتا برای ورزشکاران هم کار ساده ای بود ، بنا بر این صرف اینکه یک آیتم بیشتر جنبه جذابیت بصری داره نمیتونه ملاک خوبی باشه برای تعمیم دادن به کل مسابقه ، در مسابقات جهانی هم آیتم های خیلی سنگینی وجود داره مثل حمل تریلی و همین کنده ها .
ضمنا اگر اون رده بندی ابتدای تاپیک درست از آب در بیاد من یکی که واقعا افسرده میشم .
بله نتیجه نهایی همینه ...نقل قول:
ضمنا اگر اون رده بندی ابتدای تاپیک درست از آب در بیاد من یکی که واقعا افسرده میشم .
این آیتمها فقط داره از پا و کمر فشار میاره استاندارد نیست که.جذابیت بصری را چکاری دارمنقل قول:
طرف یه هفته بعد مسابقه فلج میشه!
توی یه آیتم باید 180 کیلو بلند کنه
توی آیتم بعد باید 230 کیلو بلند کنه
توی آیتم بعد باید 400 کیلو بلند کنه
توی آیتم بعد باید لیفتراک 2300 کیلویی بلند کنه
این که نشد که همش وزنه بلند کنه
شما اگه بدنسازی کار کرده باشی میدونی باید روی تمام ماهیچه ها بصورت دوره ای کار کنی
ولی توی این مسابقه فقط روی پاها و کمر داره تمرکز میکنه.مخصوصاً این دوره که دیگه شورشو درآورده
خود محراب هم مسابقات جهانی دیده هستش و بخاطر همینه معترضه.دوره های قبلی خودش میگفت که به سطح جهانی نزدیک بوده ولی این دوره صدایش در اومده
یکی از رفیقام این دعواها رو تایید من جمله چاقو کشیمجتبی ملکی رو
هر کی قهرمان بشه این محراب:2: نشه!
ولی داداشی واقعا خیلی قویه. حدودا یه سال پیش بود که توی مسابقات بین الملی سوم شد. فکر کنم مسابقات قویترین مردان جهان بودش.
حسين و مهدی فاطمی ديگه چرا در اين برنامه ليفتراک شبکه 3 نميان!؟
محتوای مخفی: خطر لو رفتن ته داستان : دي
[PHP]http://www.tabnak.ir/fa/news/154595/%D9%82%D9%88%D9%8A%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%B4%D8%AF[/PHP]پی نوشت 1 : ببخشید که ته داستان لو رفت ، در عوض شبها زودتر می خوابید : دی
پی نوشت 2 : مشخص نیست که قرایی ها و فاطمی ها بودند در مسابقات یا نه ( داداشی که بعد از حواشی سال گذشته گفته بود دیگه شرکت نمی کنم )
پی نوشت 3 : اسماعیلی هم که سال گذشته اعلام بازنشستگی کرده بود ، مجددا به صحنه برگشت ( البته روی صحنه) : دی ، کلا شخصیت جالبی داره .
ويرايش : به علت اعتراض دوستان خبر درون اسپويلر قرار گرفت .
ممنون دوست عزیز
من شنیده بودم که خارجی ها هم چند نفری هستن
پس اون ها همشون پرت:11:
اسمش که قویترین مردان ایران بوده پس حضور افراد خارجی نباید صورت بگیره
احتمالا اون مسابقه ای بوده که با عنوان "قوی ترین مردان جهان" و با حضور 15 نفر برگزار شده بود ( 3 ایرانی) و داداشی هم قهرمان شد ( هرچند بدون حضور بزرگان جهان نظیر مارینوس پودزیانوفسکی ) و اگر اشتباه نکنم بهمن ماه در همین جزیره ی قشم برگزار شده بود .نقل قول:
من شنیده بودم که خارجی ها هم چند نفری هستن
نگفتن مجریش جاودانی بوده یا نه؟! :31:
سروش جان عمليات از بين بردن لذت اين برنامه رو به خوبي انجام دادي:31: خسته نباشي
ولي خب يه خوبي داره اونم اينه كه كمتر تلويزيون ملي نگاه ميكنيم
و با عيال سر بفرماييد شام دعوامون نميشه:31:
جاودانی که سال گذشته و در خلال اجرای برنامه تلویحا خداحافظی کرد ، بعد ها هم در مصاحبه ای گفته بود که دیگه به مردان آهنین نمی ره .نقل قول:
... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
...
و با عيال سر بفرماييد شام دعوامون نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به حجم سریالهای نوروزی و قرار گرفتنشون در ساعات پیک مخاطب ، احتمالا به روال سابق و در ساعات ( و چه بسا دقایق پایانی) پایانی شب پخش میشه ، و با بفرمایید شام هم تداخلی پیدا نمیکنه . :11:
دوستان در مراحل قبلي از قرايي ها و فاطمي ها خبري نبود ؟ ملكي هميشه در توهم توطئه نبود ؟
با سلام
اينترنت اين چيزهاش هم بده ديگه :31: :31: :31:
خبرها سريع لو ميره
اقا دمت گرم ... خبرت خیلی درست بود
خداییش اصلا حوصله نداشتم اینو ببینم.....
خیلی مسخره و تکراری شده...
من خودم در محل فينال بازي ها بودم ...نقل قول:
پی نوشت 2 : مشخص نیست که قرایی ها و فاطمی ها بودند در مسابقات یا نه ( داداشی که بعد از حواشی سال گذشته گفته بود دیگه شرکت نمی کنم )
از داداشي پرسيدم كه چرا شركت نكرده .. چون اونجا بود ولي شركت نكرده بود .. گفت به دليل مسابقات جهاني كه يه ماه پيش بوده خسته است و ديگه شركت نكرده ...
قرايي هم كه داداشش گفت چرا نيستش ...
ببخشيد من نتونستم تا الان دنبال كنم مسابقات رو ، علتش چي بوده ؟ منظور از داداشش حميد قراييه ؟نقل قول:
قرايي هم كه داداشش گفت چرا نيستش ...
با تشكر.
این مجریی همچی رو به گند میکشه :2:
اخه این سوال که می پرس:18:
عليرضا قرايي بود فك كنم .. گفت كه چند روز قبل از مسابقات كتفش آسيب ديده .نقل قول:
یعنی قبل از اینکه سال 90 بیاد،این مسابقه برگزار شده بوده؟
من فکر میکردم پخش زنده است !!