چرا ربطی نداره؟بذار ما هم یه چیزی یاد بگیریم.
دو برابر شدن حجم فایل ها به خاطر کپی تو آیپد برای امنیت بیشتر.حالا مرطوب شد:31:
صفحه نمایش های کنفرانس چیه؟
Printable View
چرا ربطی نداره؟بذار ما هم یه چیزی یاد بگیریم.
دو برابر شدن حجم فایل ها به خاطر کپی تو آیپد برای امنیت بیشتر.حالا مرطوب شد:31:
صفحه نمایش های کنفرانس چیه؟
ربطی به آیپد نداره، اشکال از برنامه نویس های اون App هاییست که شما استفاده می کنید که از Library ویدیو iOS استفاده نمی کنن و برا خودشون Library در فولدر خودشون درست می کنن.نقل قول:
البته اگه فرمت ویدیوها استاندارد نباشه مجبورن همین کار رو انجام بدن، چون اپل همیشه تشویق می کنه همه رو به استفاده از فرمت های استاندارد که همگی GPU Acceleration دارن. نتیجه اش هم میشه این (دقت کنید بدون B-Frame بوده، اگه بود اختلاف زیادتر از این هم بود که متاسفانه Xoom ساپورت نمی کنه، و البته اینجا زوم نماینده همه Tegra 2 هاست) :
اگه DivX/XviD یا فلش بود بدون شک این نتایج حتی نزدیک این هم نبودن.
+
بحث های کپی رایت و امنیت هم که به قوت خود باقیه.
دوستان اپل استور دوبی یا به قول عرب ها ابل استور (شتر فروشی !) افتتاح شد یا نه ؟ یا باید کلا بیخیال خرید اپل به قیمت جهانیش باشیم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش : تشکر از *Ali* عزیز برای ویرایش پستشان
دوست عزیز قبلا توضیح داده شد:نقل قول:
خبری از Apple Store در دبی (یا هیچ جای خاورمیانه) نیست. اون عکسی هم که گذاشتید عکس یکی از Reseller های فعلی در دبی هست که چند سالیه فعالیت می کنه.
نیومد ایران ؟!
اینجا خبراش هست و قیمتا هم گفته میشه :
همین اوایل که قصد خرید نداری ؟
گلکسی تب 8.9 رو دیدین.....مقایسه...نظر ندارین.....دل منو برد...کمک...البته تو برنامه کم میاره ولی باقی موارد چی؟؟
والا من منتظرم هم این وارد بشه هم اپتیموس تب ال جی ، ببینم چطوریاس ، از یه طرف قابلیت سه بعدی اون وسوسه کننده هست از یه طرف هم پیشرفت آیپد 2 نسبت به 1 .نقل قول:
همین اوایل که قصد خرید نداری ؟
یک سری نمایندگی هایی بود که تو دبی محصولات اپل رو می فروخت.فکر کنم همینه.لطف می کنین اسمشو بگید.اسم یک نمایندگی معروفی بود.(اگه اشکالی نداره:تو سایت ----------- که اپل استور های جهان رو می گفت برای دبی اونجا رو گفت)
شما هم از تیکه کلام های دیگران استفاده نکنید.نقل قول:
دوست عزیز یه مقدار در به کار بردن کلمات دقت کنید و احترام فروم را نگه دارید. با تشکر
با تشکر
به نظرت داشتن قابلیت 3D باعث میشه اونو به iPad 2 با همه امکاناتی که دیگه لازم نیست یادآوری بشه ترجیح بدی؟نقل قول:
والا من منتظرم هم این وارد بشه هم اپتیموس تب ال جی ، ببینم چطوریاس ، از یه طرف قابلیت سه بعدی اون وسوسه کننده هست از یه طرف هم پیشرفت آیپد 2 نسبت به 1 .
هیچ کس حاضر نیست.اما فکرشو بکن.:5:3Dنقل قول:
آیپد 2 8 میلیون دلاری...
استودیو منحصربفرد Stuart Hughes در لیورپول یک بار دیگر شگفتی ساز شد. طراحان این استدیو کار خود را برروی گجتی که آن را "خاص ترین گجت دنیا" نام گذاری کرده اند، به اتمام رسانده اند: نسخه طلایی تاریخی iPad2.
قاب جلوی این شاهکار طراحی از جنس سنگ قدیمی 75 میلیون ساله Ammolite ساخته شده است. Ammolite نایاب ترین سنگ جواهر روی کره زمین است. همچنین برای افزایش میزان خاص بودن این نسخه از iPad2، از استخوان 65 میلیون ساله نوعی از دایناسورهای گوشتخوار (T-Rex) به صورت خرد شده استفاده شده است.
طراحی این گجت با یک قطعه الماس 8.5 عیار بی عیب که با 12 الماس دیگر میناکاری شده، تکمیل شده است.
نشان سیب گاز زده شده اپل در iPad2 Gold History با الماس 12.5 عیار و 53 تکه سنگ جواهر درخشان ساخته شده است.
قیمت نسخه iPad 2 Gold History Edition که توسط Stuart Hughles طراحی و زینت داده شده است، 5 میلیون پوند انگلیس یا حدود 8 میلیون دلار قیمت گذاری شده است.
تنها دو دستگاه از این نسخه از iPad2 تولید شده است.
منبع:موبایلستان
ای بابا آدم هر روز داره از این محصول خبرای نا امید کننده میشنوه که باعث ناراحتی ما میشه :31:
برخی از دارندگان iPad2 متوجه مشکلاتی در تبلت زیبا و براق خود شده اند و آن مشکلات را از طریق انجمن پشتیبانی اپل اعلام کرده اند، از مهمترین مشکلات گزارش شده iPad می توان به: پراکندگی نور پس زمینه نمایشگر و هنگ کردن تبلت در زمان استفاده از نرم افزار جدید گفتگوی ویدیویی FaceTime اشاره کرد.
منبع :
کد:http://pardad.ir/ulink_163.aspx
حقیقت نداره.
دایی دوستم آیپد 2 گرفته.چیزی به این سرعتی ندیده بودم.سرعت بسیار بسیار بسیار بالایی داره.امکان نداره تو هیچ بخشی هنگ کنه.
اون لکه های زرد رو کسی نمی گه نیست.شما هر محصول اپل می آد هی می خوان بگین لکه ی زر لکه ی زرد؟
این لکه ها حداکثر بعد از 48 ساعت می رن.آقای Stream در رابطه با این لکه ها بار ها صحبت کردند.(موقع محصولات مختلف که حرف در می آوردید مثل آیفون 4،آیپد،آیپد 2 و ...)
لکه های زرد آره اما پیکسل سوختگی یکی از بزرگترین تهمت هاست.
شما نمی خواین تمومش کنین؟می خواین بحث کنین سر محصولی بیاین خیلی قشنگ این کارو بکنید.
(پیروز باشید با 100 تا app تون.یعنی قشنگ برید باهاش حال کنین.زندگی کنین.)
یه سوال از شما می خوام بپرسم:به نظر شما بهترین تبلت دنیا در حال حاضر چیه؟
دوستان من دارم آیپد 2 می گیرم.
کار خوبی می کنم؟پیشنهادتون چیه؟بعضی ها می گن وایسا 3 بگیر اما من بهشون گفتم بعد از این که 3 اومد می گی وایسا 4 بگیر.تکنولوژی رو نباید از دست داد.
می خوام از سوئد بگیرم.دوستان سفید بگیرم یا مشکی.خودم می خوام 64 گیگ تری جی بگیرم.اما تری جی که تو ایران به درد نمی خوره.همون وای فای رو می گیرم.یه سمارت کاور هم می خوام بگریم.اونو چه رنگی بگیرم؟
دوستان لطفا همه نظر بدین.خیلی سر در گمم.
به نظر من 1 هم بگیری قرار نیست جایی کم بیاری ... حالا چه برسه که صبر کنی برای 3
من اطلاع کافی ندارم ولی ظاهرا سیاهش (at&t) امکان استفاده از سیم کارت توی ایران رو داره . اسمارت کاور هم سلیقه ایه دیگه
البته به همین راحتی هم نیست ...نقل قول:
یه سوال از شما می خوام بپرسم:به نظر شما بهترین تبلت دنیا در حال حاضر چیه؟
همین الان مطلع شدیم دو رقیب قدیمی آندروید و بلک بری با هم یکی شدن و PlayBook بلک بری قابلیت اجرای تمام App های 2.3 آندروید رو پیدا کرده.
ببین دارن خودشونو میکشن !!
بگیر بابا مخصوصا که از اونور میگیری برات کم میوفتهنقل قول:
سفید بگیر خیلی خوشگله
اگه سوال اینه که الان وقت گرفتنه، بله وقت گرفته. وقتی هم که 3 بیاد ناامید می شید چون مسلما بهتره، 4 هم بیاد دوباره همین قضیه است. موقع عرضه شدن یک محصول بهترین وقت خریده چون 1 سال بهترین محصول رو دارید و تا دو-سه سال هم جوابگوست. الان وقت خرید آیپد 2 است، همونطور که الان وقت خرید آیفون 4 نیست.نقل قول:
سفید یا سیاه؟ رنگ اسمارت کاور؟ همش سلیقه است.
هم سفید و هم سیاه هم مدل AT&T دارن و هم Verizon . رنگ ربطی به شبکه مخابراتی نداره.نقل قول:
حقه تبلیغاتیه تا وقتی که بتونه App های Honeycomb رو اجرا کنه. برنامه های موبایل برای تبلت مفید نیستن، نمونش رو قبلا دیدیم. تازه کیفیت کارش هنوز مشخص نیست.نقل قول:
البته به همین راحتی هم نیست ...
همین الان مطلع شدیم دو رقیب قدیمی آندروید و بلک بری با هم یکی شدن و PlayBook بلک بری قابلیت اجرای تمام App های 2.3 آندروید رو پیدا کرده.
ببین دارن خودشونو میکشن !!
خوب وقت عرضه محصول بهترین زمان برای خرید هست تو کجا؟؟؟؟تو ایران که فروشنده های کلاه بردار دوبرابر کشیدن رو همه چی؟؟؟:19:
من میخوام بگیرمش ولی تو ایران که بگیرم 2 ماهه دیگه 500 میخوره تو سرش ....لعنت:19:
نقل قول:
مصطفی جان خوب بسپار برات از اونطرف بیارن. ما که انشاء ا... گوش شیطان کر بعد از تعطیلات میرسه
دستمون. البته اگه مشکلی پیش نیاد
تا ببینیم چی میشه ... :40::40::40:
ندارم اونطرف آدم:20:
من توی پایتخت این سری یه 64 گیگ 3جی با یه 16 گیگ وای فای دیدم...
16 گیگ وای فای رو چند می داد؟؟؟ 950 هزار تومان!!!
64 گیگ 3جی رو چند می داد؟؟؟ یک میلیون و 300 هزار تومان!!!
بر پدر این گرون فروشا لعنت...
من توی پایتخت این سری یه 64 گیگ 3جی با یه 16 گیگ وای فای دیدم...
16 گیگ وای فای رو چند می داد؟؟؟ 950 هزار تومان!!!
64 گیگ 3جی رو چند می داد؟؟؟ یک میلیون و 300 هزار تومان!!!
بر پدر این گرون فروشا لعنت...
این چیزا طبیعیه عصبانی نشو . مطمئن باش هرکسی که همین الان وارد میکنه مثلا 16 گیگ Wi-fi رو قرار نیست 550 یا 600 تومن بده ، نه الان نه هیچ وقت دیگه . تا وقتی اپل اینجا نمایندگی نداشته باشه که فکر کنم حالا حالا ها نخواهد داشت همین آشه و همین کاسه.نقل قول:
یادمه وقتی Galaxy tab اومده بود تو همین بازار خراب شده ی شهر ما 1.480 میدادن :18:
آیپد دارم سفید و سمارت کاور هم یا قرمز و یا آبی می گیرم.به احتمال زیاد 32 می گیرم ولی اگه شد 64.
این هم یه گجت فوق العاده که نه تنها مشکل کارتهای حافظه رو حل کرده بلکه تونسته مشکل فلش رو هم برطرف کنه!
یکی از مشکلاتی که اپل در آی پد و حتی آی پد۲ به سادگی از کنار آن گذشته، ولی برای کاربران محدودیت های فراوانی ایجاد کرده، عدم امکان استفاده از کارت های حافظه و کول دیسک است. حال سایت MIC Gadget نوعی رابط را برای این کار معرفی کرده که با استفاده از تکنولوژیی شبیه کیت دوربین اپل، این امکان را در اختیار کاربران قرار می دهد.
کارت خوان CF برای آی پد و آی پد۲ از طریق داک کانکتور به این تبلت وصل شده و برنامه مربوط به آن به صورت خودکار باز می شود. حال به آسانی و با سرعت بالا می توانید عکس و ویدیوهای روی کارت CF دوربین تان را به آی پد منتقل کنید. البته بیشترین کاربرد این ابزار برای عکاسان حرفه ای است که می خواهند از آی پد به عنوان سیستم بک آپ عکس های شان استفاده کنند. با این کار دیگر نیازی به همراه داشتن یک لپ تاپ نسبتا سنگین و معطلی های روشن و خاموش کردن آن ندارید.
این کارت ریدر در تست انجام شده ۳ عکس با کیفیت ۲۱ مگاپیکسل را که تقریبا ۱۳مگابایت حجم داشتند، فقط در ۴ ثانیه به آی پد منتقل کرد. در کنار ورودی کارت سی اف، یک ورودی USB هم بر روی این گجت تعبیه شده است که گفته می شود به راحتی امکان انتقال فایل و عکس را به آی پد ممکن می سازد.
این سایت همچنین یک کارت ریدر سه کاره را هم برای فروش عرضه کرده است که علاوه بر کول دیسک، امکان انتقال اطلاعات از کارت های حافظه SD و MicroSD را هم برای تان فراهم می آورد. هر دو این گجت های جالب توجه و کاربردی بر روی آی پد و آی پد۲ به راحتی کار می کنند و با iOS 4.3 هم سازگاری کاملی دارند.
توش آیپد رو به لوح سنگی تشبیه کرده.....یعینی آیپد===لوح سنگی:19:
که یه جورایی راست میگوید:10:
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
ببینم این گجته که گفتی مشکل پاور ورودی camera connection kit رو هم برطرف میکنه؟
نه داداش کار ایرانیا نیست که اینطوری دربارش نتیجه گیری میکنی!
این تصویر پشت جلد آخرین شماره مجله New Scientist که منظورش اینه که آیپد رو دارن به عنوان پیشکش برای داریوش میبرند!
دربارش چیزی درج نشده بود ولی فکر میکنم که بتونه اون مشکل رو هم برطرف کنه البته ماها حالا حالاها باید منتظر ورودش به ایران بشینیم!
اگه راست میگه پس پارسال 15 میلیون لوح سنگی رو مردم خریدن ، الان هم شرکتا دارن به خاطر لوح سنگی میزنن تو سر و کله هم و رقابت میکنن و امسال هم سال لوح سنگی ها خواهد بود.نقل قول:
آیپد===لوح سنگی
که یه جورایی راست میگوید
چقدر لوح سنگی ! یه تخت جمشید میشه باهاش درست کرد :31:
نه عزیز اینطور ها هم نیست.آیپد رو میشهآی پاد بزرگ شده دونست که 3G , GPS بهش اضافه کردن ولی دیدی به خاطر همین ، چه غوغایی درست شد و خیلیا رو از خواب بیدار کرد.
سلام دوستان
تو GSMArena در Review آيپد 2 زده CPU 1Ghz ولي وقتي در مشخصات تبلت ميريد ميبينيد زده 900Mhz
بلاخره CPU آيپد 2 , 1Ghz و يا 900Mhz
نقل قول:
قبلا کاملا بحث شده رجوع کنید به صفحات قبل.
مشخصات پردازنده از سایت اپل:
1GHz dual-core Apple A5 custom-designed, high-performance, low-power system-on-a-chipکد:http://www.apple.com/ipad/specs
یک گیگاهرتز.
iPad 2 demand sees second-gen tablet sell out just hours after official UK launch
آیپد 2 فقط پس از چند ساعت از شروع فروش در انگلیس تمام شد!
واقعا براي GSMArena متاسفام
يعني گفته خودشو قبول نداره
رفته تو Review زده 1Ghz
بعد تو مشخصات تبلت زده 900Mhz
سی.پی.یو 1گیگا هستنقل قول:
واقعا براي GSMArena متاسفام
يعني گفته خودشو قبول نداره
رفته تو Review زده 1Ghz
بعد تو مشخصات تبلت زده 900Mhz
ولی اپل روی 900مگاهرتز تنظیم کرده
ببینید دوستان بعضی چیزها رو ادم تا در ان واحد و در یک زمان با هم تست نکنه متوجه تفاوتشون نمیشه!من با تبلتهای شرکتهای مختلف و ایپاد 1 همزمان در یک فروشگاه کار کردم!تفاوت همون ایپاد 1 با بقیه ی تبلتها خدا خرما بود!واقعا چندین پله کیفیت و گرافیک و سرعت و کاراییش بیشتر از دیگر تبلتها بود!!
اینقدر الکی هندونه زیر بغل اپل ندین:27:نقل قول:
همه میخوان تبلت بخرن از پی سی جداشن....یا کم تر برن سراغش....آیپد بدون پی سی راه نمی افته چه برسه به جدابی...
یه عکس...آهنگ بخواین از آیپدتون پاک کنین باید وصلش کنین به پی سی...این قهقرا نیست:41:
واقعا باید برای کسانی که آیپد رو خریدن ورفتن که که 2 شم بگیرن تاسف خورد...:41:
کی میگه ملت تبلت میخرن ازpc شون جدا شن ؟نقل قول:
من موندم مشکل شما با اپل چیه خیلی برام جالبه :21: