با تشکر از شمانقل قول:
این knit ایده بسیار خوبی بود؟
اگه کسی اطلاعات داره میتونه راهنمایی کنه؟؟
اگه کسی باز ی کرده بگه بازیهای جذابش چیه؟؟
فکر کنم اگه یه بازی بوکسشو بگیرم همه می خوان با هم دعوا کنن؟؟
کلا جذابه؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟
Printable View
با تشکر از شمانقل قول:
این knit ایده بسیار خوبی بود؟
اگه کسی اطلاعات داره میتونه راهنمایی کنه؟؟
اگه کسی باز ی کرده بگه بازیهای جذابش چیه؟؟
فکر کنم اگه یه بازی بوکسشو بگیرم همه می خوان با هم دعوا کنن؟؟
کلا جذابه؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟
در مورد فرش فروشی کسی اطلاعاتی داره؟
یه کافی نت با مثلا 5 تا سیستم نیاز به چقدر سرمایه اولیه داره؟
سلام دوستان می خواستم بدونم شرایط استخدام نیرو هوایی ، انتظامی و ... چیه ؟
کدومش بهتره ؟
در کل نسبت به حقوقش خوبه ؟
موقع مصاحبه چی می پرسن ؟
یکی از اشناها به هم گفت که درباره احکام و مسائل سیاسی می پرسن !؟
می خواستم بدونم مثلا در مورد چی ؟
با سلام
بهترین راه برای سرمایه گذاری مطمئن با سود زیاد چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دانشجوی کامپیوتر هستم
می خواستم یه مغازه کامپیوتری بزنم که توش کارای کامپیوتری بکنم و اگه بشه قطعات سخت افزاری هم بفروشم
می خواستم ازتون راهنمایی بگیرم در این زمینه
اول اینکه برای یه مغازه ی اینجوری چه پیش نیاز هایی لازمه ؟
پروانه ی کسب و مدرک فنی حرفه ای و...... می خواد ؟
اگه آره هر کدوم رو از کجا و چطوری میشه گرفت
از اونایی که تجربه دارن کمک می خوام...
ممنون میشم کمک کنید چون این سوال شاید سوال خیلیا مثل من باشه.....
چند تا ایده به ذهنم رسیده میخواستم نظر شما رو بدونم
1_آرایشگاه مردانه:نفری 5 تومن بگیرم و روزی 20 نفر بیان میشه ماهی 3 میلیون تومن
2_آموزشگاه زبان:یه خونه دو طبقه رو اجاره کنم و چند تا دانشجوی زبان برای کلاسهای پایین و چند تا هم وارد برای کلاسهای سطح بالا
3_گل فروشی
هرچی ایده دارید بگید دیگه
سلام دوستان
از دوستان اگه کسی سرمایه کافی داره من میگم بزنه تو کار فروش عروسک و لوازم تزئینی
یکی از فامیلامون تو پاساژ تیراژه تهران یه مغازه 6 متری اجاره کرده توشم پر از عروسک و مجسمه و لوستر و کوزه و گلدون و خلاصه این جور جنسها ریخته .درامدش سر به فلک میزنه
کسی برای عروسک و کاغذ کادو و اینجور چیزا پول میده؟نقل قول:
---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
درآمد کافیشاپ و قهوه خونه چه طوره؟
سلام دوستان
من ميخوام بورس رو به عنوان يك شغل(حتي دوم) انتخاب كنم اما از شما چه پنهون هيچي از بورس نميدونم ولي علاقه زيادي دارم چند تا سوال دارم كه دوستاني كه از بورس سررشته دارن كمكم كنن ممنون ميشم...
1- براي من از كه هيچي نميدونم از كجا شروع كنم؟
2- چه چيزايي رو بايد در نظر بگيرم و چه چيزايي رو ياد بگيرم؟
3-چقدر طول ميكشه كه آماده رفتن به تالار بورس و خريد سهام بشم؟
4-در ابتدا با چقدر سرمايه شروع كنم
5- در كل توصيه هاي كارشناسانه شما....
از همه ممنون خيلي زياد...
من در حال تحصیلم...
وقتی تمان شد می رو یک خونه میگیرم(باپول پدر!!!)یک کارگاه چوب و اهنم درست می کنم
هم وسایل خودمو می سازم هم می سازم برای فروش
در مورد 1و3 اطلاعاتی ندارم اما شماره 2 آموزشگاه زبان به این راحتی ها نیست ! اول به نظر میاد سود ده هست و پول پارو می کنی اما با یه حساب کتاب درست (که من انجام دادم) متوجه میشی به راحتی واسه حدود 6 ماه تا یک سال ضرر میدی (حداقل ماهی 1-2 تومن) و اینقدر دردسر داره که اگه سرمایه و انرژی نداشته باشی اصلا نمی صرفهنقل قول:
بسته به جا و مکانی که مغازه زده میشه سود فرق داره اما یادمه دوستم تو پاساژ میلادنور یه دکه کوچولو داشت کادو میکرد و چیز میز کادویی میفروخت پولی پارو میکرد بیا ببین !!!نقل قول:
بله مردم برای اینجور چیزها خوب پول میدن (عموما در شهرهای بزرگ و جاهای با کلاس تر شهر)نقل قول:
درامد کافی شاپ و قهوه خونه هم بسته به جا و نوعش می تونه از کم و ضرر گرفته تا ماهی 10-20 تومن و بالاتر باشه
ایده قشنگی هست امیدوارم موفق باشید من خودمم خیلی دوست دارم این کار و انجام بدم (به عنوان تفریح) اگه وقتشو داشته باشمنقل قول:
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
جالبه اینهمه ادم ها از بی کاری و حقوق پایین و این چیزها می نالن من الان چند هفتس دنبال بازاریاب خوب هستم کسی پیدا نمیشه !!!! به نظر شما به جز آگهی تو روزنامه همشهری از کجا میشه بازاریاب حرفه ای پیدا کرد ؟؟؟
با درودو احترام
میخواستم دفتر محصولات فرهنگی (ویدئو کلوپ )باز کنم از دوستانی که ترجبه دارن میخوام راهنمایی بفرمایند خرید ها رو باید از کجا انجام بدم جچوری فیلم های بروز و پر بیننده رو بیارم ؟ اگه کسی آشنا برای خرید داره لطفا کمک کنه.ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد آموزشگاه زبان میشه بگید چه طوری حساب کردید که ضررده هست؟نقل قول:
سلام..
دوستان من میخواستم یک مغازه بگیرم.. داخل یکی از جاده های اصلی که رفت امد زیاده و مسکونیه..
میخوام یک نمایندگی ایرانسل و همراه اول بزنم..
اینطور که تحقیق کردم اون منطقه یا بهتر بگم روستا کمتر از 5 کیلیومتر با شهر فاصله داره تو این جادا چون اصلیه مغازه های زیادی هست و خیلی ها ساکن هستند..
هیچ نمایندگی ایرانسل نیست کارت شارژ رو مثلا سوپر مارکت ها 1200 .2200 . یا بعضی ها 1300..!!! فروش میکردند..
به نظرتون یک نمایندگی بزنم مصرفه؟ که هامون 1000 تومان یا 2000 بفروشم.
اجارش خیلی خیلی ارزونه....
جادش هم طوریه که رفتو امد زیاد داره.. دقیقا روی خیابون هست همونجایی که مغازه ها هم زیاده و .. هر دو طرف همش روستا هست و مسکونیه..
نظرتون چیه؟
واسه گرفتن نمایندگی و خرید کارت شارژ باید چیکار کنم دقیقا؟
لطفا کامل توضیح بدین..
سلام.عزیزان من 20 سالمه تازه از سربازی برگشتم ولی هیچ کاری ندارم میشه به ما هم یه کار پیشنهاد بدین..
برو اگهی های روزنامه ها رو بخون!!!:31:
شوخی کردم!
باید بگی در کل چه مهارتهایی داری تا شاید یه کاری واست پیدا کنم
دوست عزیز اگه میخوای تو جاده نماینگی کارت شارژ بزنی خیلی عالی میشه مخصوصا اگه کات شارژ ارزون نسبت به مغازه های اطراف برای روستاییها بفروشی!
مطمئن باش نه تنها ضرر نمیکنی بلکه خیلی هم خوب سود میکنی!:20:
درکل مغازه های فروش کارت شارژ هر جا باشن درامدشون خوبه... ایده خوبی داری ، عملیش کن ایشالا که موفق میشی
خدا خیرتون بده یکی هم منو کمک کنهنقل قول:
این دوستمون میگه آموزشگاه زبان خیلی دردسر داره و ضرر توش زیاد هست کسی میدونه از چه لحاظ خوب نیست؟نقل قول:
دوستان ما کارخونه داریم ! کارمونم تولیدیه ! در کنارش قالب پلاستیک هم میسازیم ! اما کارای مشتریارو انجام میدیم و واسه خودمون هیچ قالبی نداریم که ازش تولید کنیم ! پس همیشه وابسته به مشترییم متاسفانه
بنظرتون چه قالبی رو میتونیم بسازیم که تو تولید جای پیشرفت مالی خوبی داشته باشه؟؟
من که میگم همین کاسه پلاستیکی ! لگن پلاستیکی ! کلنه چیزایی که تو پلاستیک فروشیا هست خوب باید باشه !
یه نظر دیگه هم که هست ساخت پازل و بازی یای فکریه !
یا قطعات خودرو که پلاستیکیه !
کسی اگه تجربه داره و به کار وارده لطفا ج بده !
ممنونم
نظر دوستان در مورد آموزشگاه زبان چیه؟کسی تو آموزشگاه زبان کار کرده راهنماییم کنه؟
داره تاپیک جالبی میشه
هیف این تاپیکه خاک بخوره
سلام دوستان . من 13 میلیون سرمایه دارم . میخوام یک رستوران تو شهرمون راه بندازم . میگم رستوران میتونه هر چی باشه . مثلا آشپزخانه , کباب سرا , فست فود . فقط میخواهیم یه چیزی بزنم که اینجا تک باشه و تا حالا وجود نداشته باشه . خواستم از شما دوستان کمک بگیرم ببینم چیزی مد نظرتون هست ؟ اگر کاری دیگه به غیر از رستوران با این سرمایه سراغ دارید که سودش خوب باشه بهم بگید .
سلام...شما کدوم شهر هستید دقیقا؟؟نقل قول:
من فک میکنم بهترین سود تو مواد غذاییه و همینی که خودت پیشنهاد دادی !
فست فود بهتره اگه جات بزرگه!اگه جات کوچیکه برو آشپزخونه بگیر ---
-اما آشپز مهمه تو این رشته کاری + سرویس دهی خوب+دکوراسیون !
-موارد مهم : رنگ دکوراسیون به ترتیب این رنگاباشه بهتره !
1-قرمز 2-قهوه ای(گردویی) 3-مشکی(اگه جات بزرگه) 4-مشکی و با رگه های قرمز
-سعی کن منویی که میسازی واسه تبلیغات و منوی غذاهات زیاد براش ارزش و وقت و هزینه بزاری ! (مهمترین فاکتور فروش بالا__________خیلی مهمه)
-
شما کدوم شهر هستید؟نقل قول:
ما که تهرانیم رستورانها و کبابیها کار و کاسبیشون کساد شده ولی فست فودهای ارزون مخصوصا فلافل فروشی جلوشون صفه
من کاشانم . نه اینجا کار و بارشون خوبه . فقط نمیخوام یه چیز تکراری باشه . میخوام یه چیز تکی باشه و مثلا یادمه یه بار رفتیم قم یه مغازه بود فقط کت و بال و رون کبابی مرغ را میفروخت . تو فکر همچین چیزیم . که کم باشه .
جیگر کبابی هم خوبه دو تا صندلی و میز بیرون مغازه میزاری البته نمیدونم اونجا میگیره یا نه ولی تهران زیاد میخرننقل قول:
آقاجوو چه کا میکنــــی، شما تو شناستون زدین کاشان ساکنین حالا نمیدونم چرا دوستان می پرسن :blink:نقل قول:
من دانشجو خود کاشونم و اینو همه میدونن که کاشون رو دست دانشجو میچرخه . پس شما باید یه کاری بزنید که وابسته به دانشجو باشه و یا به قشر پولدار کاشون که کمم نیستن
نکته ای که من تو کاشون دیدم و اگه میخواستم مغازه ای بزنم (که امیدوارم تبلیغ نباشه) گرفتن نمایندگی گراد هست، چون به قشر پولدار ربط داره و قشر پولدار پای این چیزا شیتیل میدن
من فست فودا و شرکتای زیادی توی کاشون دیدم که کله پا شدن چون کارشون با قشر متوسطه و این تو کاشون جواب نمیده،(مثلا آیس پک توی خیابون کاشانی بود ولی جمع کرد)
البته فلافلی(به همین پیراشکی سمبوسه و اسنک فروشیاا میگم فلافلی:20:) دم چارراه هم خوبه و یا روسری فروشی توی خیابون رجایی. سوپر مارکت هم دم همون چارراه جالبه، که زدن،
طرز فکرت خوبه شما باید نگاه کنی چه کاری توی فلان شهر گرفته بعد بیایی توی شهرت انجام بدی.
ولی اگه خواستی مغازه بزنی ، مغازه ای بزن که به خانوما ربط داشته باشه، چون تو کاشون از این طریق میشه کاسبی کرد، مثلا نمایندگی آدیداس تو کاشان نمیگیره و مثل همون آیس پک ولی چون به بچه ی اون پولداره ربط داره نمیگیره ولی اگه مثل گراد بخود همون شخص ربط داشته باشه میگیره، مثلاعطر و ادکلن چرا میگیره . نمونشو میتونی توی خیابونه کاشانی ببینی، با این که جاییه که اطرفش خلوته ولی مغازه شیک و تاپیه و همه آدمای توشم باکلاسن
من تو کاشان دنبال نیازمندیهای جام جم رفتم چون خیلی پول توشه و راحته ولی طرف که امتیاز جام جم دستشه خودش کاری نمیکنه و تحویل کسیم نمیده و منم دنبالش نرفتم . ولی امیتیازش هر چند سال باید دست یه شخص باشه و بعد مدتی عوض میشه ، اینو پیگیری کنی و با خود جام جم تو تهران هماهنگ کنی میتونی بدست بیاری
گرفتن نمایندگی امرسان، که شما فقط باید مغازه داشته باشی و خودشون جنس به صورت وام میدن،یکی از آشناهای من زد بیا ببین چی شده
تعمیر موبایل، دوست من موبایل فروش بود و می گفت فایده نداره و رفت تو کار تعمیر که الان خوب در میاره، که یه تعمیرکار درست و حساابی و اسم دار تو کاشان نیس. چون همه موبایل دارن و یه کار دائمیه و مثل خیلی کارا دوره ای نیس خوبه . وفقط باید 2سال دوره ببینی
لوازم آرایشی یه آدم خیلی وارد میخواد . کار همه کس نیست . عموی من تو این کاره بعد از چند سال تونست جا بیفته و وضعش خوب شه . اون ادکلن فروشیم که میگی تو خیابون کاشانی مال آقای طریقت که پسرش با من دوست . اینا کلا معروفن تو کاشان واسه همین سرشون شلوغه :31: من فقط اینجا خواستم ببینم کسی هست که تو شهر خودش یه نوعی رستوران دیده باشه که جدید باشه ؟ مثل همون کت و بال فروشیه که تو پست قبلی گفتم .
هیچ کس نظری نداشت؟نقل قول:
ایول بچه ها
2 سالی بود که متفرقه نیومده بودم..
یه بحث مفید و عالی میتونه باشه
من خودم الان بیکارم ازا ین ورم متاهل شدم چند ماهیه
از اون ورم دانشجو هستم و این ترم فوق دیپلم IT میگیرم درس رو تعطیل میکنم
================================================== ==
من چندتا کار که به نظرم میرسه اینا هستن
1 - کافی نت
2- تولید و پخش نرم افزار (نرم افزارهای کامپیوتری که تو نرم افزار فروشی ها هست)
اگه کسی از دوستان درباره مورد دوم اطلاعات و تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه
الان حضور ذهن خوبی ندارم ولی شعار من ایده جدید داشتنه
کلا یه کاری که اصلا مشابهش موجود نیست!خلاصه خلاقیت
بازم میام ایشالا این بار با دست پر
سلام.دوستان من لیسانس برق دارم یه کار موقت چند ماهه می خوام تا بعدش یا برم سربازی یا ارشد.چون همین طور که می دونید کار دائم برای من به علت نداشتن کارت پایان خدمت نمیشه دنبالشم رفتم.دوستان اگر راهی دارید بگید؟
ممنون
سلام در مورد تولید نرم افزار برای پخشش یه سر به بازار تهران بزنید و نرم افزار تون رو نشون بدید اگه پسندیدن ازتون میگیرن پخش میکنن ضمن این که یه شرکت های پخش نرم افزار هم هستن که تلفنشونو از همونا میتونید بگیریدنقل قول:
ضمنا میتونی نرم افزارتو ثبت کنی یا مجوز پخش واسش بگیر برای این کار هم به سایت دبیر خانه ثبت ملی نرم افزار برو softreg دات کام یا آی آر یادم نیست
من خودمم قصد دارم برم توی این کار اگه رفتی ممنون میشم تجربیاتت رو در اختیار من بگذاری
فقط حتما مجتمع رضا رو برو با ون شرکت های پخشم که گفتم تماس بگیر شمارشو حتما دارن از کسبه مجتمع رضا بپرس
نقل قول:
دوست من بورس اصلا بهش اعتباری نیست؟؟
من خودم قبل عید 100 ملیون سهام شرکت مس باهنر رو خریدم هر سهمی 140 و با توجه به روابطی که داشتم بهم گفته بودناین سهم تا خرداد هر سهمش میشه 210 تومان
ولی حالا میدونی چند شده شده 115 تومان البته این با توجه به دعواهای اخیر سیاسی که اتفاق افتاده توجیه میشه چون سهام فعلا تو سراشیبی سقوط هست؟البته انصافا تا قبل عید خوب بود والان من از رو سود دارم ضرر میکنم؟
کلا اگه رابطه نداری بهتره این کارو نکنی؟؟
---------- Post added at 09:01 AM ---------- Previous post was at 08:58 AM ----------
چند سوال دیگه؟؟آیا برای زدن گیم نت مجوز میخواد؟؟نقل قول:
2_زدن بیلیارد مجوز می خواد؟؟
در مورد موسسه زبان همونجور که گفتم در یک سال اول احتمالا ضرر خواهید داشت به دلیل هزینه مکان موسسه ، اب و برق و گار و ... ، هزینه مدرس و تبلیغات و... و شما تو ماه های اول خیلی بتونید شاگرد جذب کنید میشه 10-20 تا که اصلا چیزی نیستنقل قول:
البته یه سری نکات ریز و به قولی فوت های کوزه گری هست که من خودم از مدیران موسسه های بزرگی شنیدم و نمی تونم اینجا بیان کنم و به همین دلایل و این فوت ها راحت می گم اون اوایل تا به سود دهی برسید چند ده میلیون ضرر خواهید داد و کلی هم انرژی باید صرف کنید
مرسی عزیز اطلاعات مفیدی دستگیرم شد خیلی گنگ و سردرگم بودم...نقل قول:
softreg . ir رفتم یه بند داشت به نام شرایط تکثیر نرم افزارهای خارجی
اون چیزی که میخواستم دقیقا دستگیرم نشد..منظورم مراحل مجوز گرفتن هست یه جایی از سایت هم نوشته بود هزینه ثبت نرم افزار 100هزار تومن هست این شامل نرم افزارهای خارجی هم میشه؟؟کد:http://softreg.ir/rules/80-sharayettaksirkhareji.html
کلا مراحلشو میدونی باید کجا کجاها برم تا مجوز تکثیر بگیرم؟
یه جا اینو نوشته بوداین مراکز تکثیر منظورش چیه؟کد:متقاضی پس از دریافت مجوز و نسخه ای از اثر خود که حاوی امضای دیجیتال می باشد، به یکی از مراکز تکثیر مجاز مراجعه می نماید.
راستی اگه مثلا خواستیم انیمیشن یا بازی تکثیر کنیم برای اون باید کجاها بریم.؟
ممنون میشم یه کم راهنمایی کنید حداقل اصول کار رو بدونیم سردرگم نباشیم..
من تابستان امسال کلا میرم پی کاراش ببینیم اصلا میشه شروع کرد یا نه
یا علی
بعد از چند ماه کار رو غلتک میفته؟100%؟نقل قول:
حدودا چه قدر درآمد داره؟
من خودم پارسال دقیقا شرایط تو رو داشتم (فوق دیپلم برق ) داشتم میرفتم خدمت کار درستی گیرم نمیومد دنبال کار متناسب با لیسانس نباش سخت گیرت میاد برو دنبال یه کار اجرایی تابستون نزدیکه کار اجرایی مثل برقکاری زیاد گیرت میادنقل قول:
ممنون. کجا ها منظورتون هست ؟برق کاری ساختمون منظورتون هست؟نقل قول: