جیگر خب اینکه هاردش 500 ِ . cpu رو هم اینجا مدل دقیق رو نزده ولی 2410 ه.همین کانفیگیه که تو پست اول امروز بهش اشاره کردم.نقل قول:
اینی که من گرفتم مشخصا هاردش 640 ه پس لینکی که شما دادی نیست.
---
باشه، عکسم میگیرم.:46:
Printable View
جیگر خب اینکه هاردش 500 ِ . cpu رو هم اینجا مدل دقیق رو نزده ولی 2410 ه.همین کانفیگیه که تو پست اول امروز بهش اشاره کردم.نقل قول:
اینی که من گرفتم مشخصا هاردش 640 ه پس لینکی که شما دادی نیست.
---
باشه، عکسم میگیرم.:46:
میتونی تو لینک زیر ببینینقل قول:
وایستا کامل صفحه لود بشه وبعد روی عکسها کلیک کن
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5750G-Notebook.46094.0.html
خب دوستان لپتاپ به دستم رسید، البته همون کانفیگ i5 2410 شد.البته قیمتش کمتر شد.
بجز اینکه یه ذره جای دست روی بدنه لپ تاپ و تاچ پد میمونه عیب و ایراد دیگه ای ازش ندیدم.(البته تاچ پد خیلی روونه میشه از این مشکل تاچ پد چشم پوشی کرد)
خود لپ تاپ تویه یه دی وی دی تمام درایور ها رو داشت، هیچ مشکلی در این زمینه پیش نیومد.امشبم درایور ها رو آپدیت میکنم.
ویندوز ارجینال نداشت ولی با سون مشکلی پیدا نکرد.تمام کلید های Fn هم بدون هیچ مشکلی کار میکنند.
سوالی داشتید من در خدمتم.:20:
دوست عزیز میشه مشخصات کامل + قیمت لپ تاپ رو بگی!نقل قول:
شاید برای خودم همین و خریدم؛شخصا بین 5750 و 4750 گیر کردم.یه چندتا بازی گرافیکی بریز بینم چطوره!
این از مشخصات کامل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4750 با 5750 تفاوت اصلیشون تویه اندازه ی صفجه نمایششونه.اگه راحتی حمل و نقل زیاد براتون مهم نیست 5750 رو انتخاب کنید ولی اگه زیاد جابجا میکنید بهتره 4750 بگیرید.
قیمت 5750 هم بین 830 تا 850 ِ .
میگم یه سوال برام شده که چرا لپ تاپ ایسر خیلی اروزنه ؟ چه چیزش پایین آوردن ؟ مثل این 5750 یا 5742 کانفیک بالا ولی خیلی ارزون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قضیه چیه ؟//
دوست عزیز،مطمئنی قیمت5750///850 تومنه؟؟ی سر به سایت دیجی کالا بزن1100قیمتشه
ایسر زیاد روی طراحی کار نمیکنه، دلیل اصلی کم بودن قیمتش همینه.نقل قول:
اون کانفیگ i7 هست که قیمتش 1100 ِ .نقل قول:
دوست عزیز چندتا بازی کیفیتی روش نصب کن نگاه کن که مهنگه یا نه و داغ میکنه یانه ؟ عملکردش چطوریه ؟
این تاپیک کلا به خواب رفت..الفاتحه
متاسفانه من فعلم نمیتونم روش بازی نصب کنم.نه وقتش رو دارم نه حوصله اش رو.نقل قول:
ببخشید من یادم رفت جواب بدم.
جیگر دلیل نمیشه اسپم بدی.اگه سوالی داری بپرس من جواب میدم.سوالی نبوده که وضعیت تاپیک اینطوری شده.البته در آینده با فروش بیشتر این لپ تاپ و گرفتن جای 5742 اینجا شلوغ تر میشه.نقل قول:
سلام دوستان.من قصد خرید core i5 5750 دارم.چند سوال اساسی دارم.فقط در جوابتون اینو در نظر بگیرند من خیلی اهل بازی نیستم:
1. داغ که نمیکنه؟زمان شارژش با کارهای معمولی چقدر است؟
2. این ایراد در چیپستهای Sandy Bridge در این مدل گزارش شده است.این خیلی مهم است.اگه مشکل داره 5742 میگیرم که امتحانشو پس داده.
3. طراحی ظاهریش چطوره؟کیفیت ساخت قطعات چطور است؟در مقایسه با 5742 بگید خیلی بهتره؟
4. قیمت این لپتاب به خاطر نوسانات دلار بالا رفته به نظرتون کی بهتره بخرم؟
5. چند وقت پیش مدل 5110 دل را دیدم به نظرم بد نبود.یه مقایسه اجمالی از این دو میکنید؟کلا کدوم بهتر است؟
6.خواهشا هر نکته مهمی که در مورد 5750 میدونید بگید که دارم تصمیم نهایی رو میگیرم.
عزیز دلم ناراحت نشو،واسه منم بازی مهمه،حوصله کن ی دو سه تا بازی خفن سنگین گرافیکی روش نصب کن ببین جواب میده،البته جواب دادنش که میده ولی تا چه کیفیتیش مهمه...دمت گرم
1.هر لپ تاپی اگه کارهای خیلی سنگین باهاش انجام بدید بلاخره داغ میکنه.ولی در حالت معموله نه.5750 هم دماش بسیار مناسبه.نقل قول:
5 ساعت آماده به کار در فول لود هم حدود 2 ساعت.
2.این مدل اصلا همچین مشکلی نداره.فقط برای یه سری از لپ تاپ های دل و ایسوز این مشکل وجود داشت.
3.طراحیش شبیه 5742 ِ .مدل آپدیت شده 5742 ِ که به cpu های سندی بریج مجهز شده.usb 3 هم داره.شما به اختلاف نسل اول و دوم سی پی یو های اینتل نگاه کنی ابهامت برطرف میشه.:46:
4.والا من تو کاره ارز نیستم.:31: بهتره در این مورد نظر ندم .از کسایی که تجربه بیشتری در این زمینه دارن سوال کنید
5.اونم مدل خیلی خوبیه .یکی از گزینه های من هم بود.ولی بخاطر دردسر هایی که دل داره کلا از فکرش اومدم بیرون و رفتم با خیال راحت ایسر رو گرفتم.
6.حتما با گارانتی سازگار بگیرید که واقعا گارانتی عالی ایه.چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.البته بد نیست از افراد با تجربه کمی در مورد مارک ایسر سوال کنید.
نقل قول:
عزیز دلم ناراحت نشو،واسه منم بازی مهمه،حوصله کن ی دو سه تا بازی خفن سنگین گرافیکی روش نصب کن ببین جواب میده،البته جواب دادنش که میده ولی تا چه کیفیتیش مهمه...دمت گرم
پایین این صفحه رو ببینی فریمی که با بازی های مختلف میده نوشته شده.با تنظیمات مختلف.با اومدن بازی های جدید هم آپدیت میشه.فکر کنم کافی باشه براتون.کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html
ممنون
حاجی از لحاظ کیفیت ساخت بدنه چجوره؟یعنی میخوام بدونم محکم و مقاوم هست؛مخصوصا روکش پشت led
خب جنس بدنه اش از پلاستیکه.زیاد محکم نیست ولی خب به این راحتیا هم با ضربه آسیب نمیبینه.نقل قول:
من ی سر به انجمن خود سایت سازگار ارقام زدم،راستش چشم ترسید؟گفتن که از خود سازگار گرفتن لپتاپ باز شده بوده،خلاصه از اینجور چبزا.بلاخره ادم داره پول میده ی چیز بگیره که پشیمون نشه...چجور میشه فهمید لپتاپ ریفره یا نه؟
شما توی این مدل بخصوص،هیچ مشکلی نداشتی تا الان؟همع چیز نوتبوک نونونو بود؟همه قطعات چککردی مثلا رایترو...؟؟؟
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
من ی سر به انجمن خود سایت سازگار ارقام زدم،راستش چشم ترسید؟گفتن که از خود سازگار گرفتن لپتاپ باز شده بوده،خلاصه از اینجور چبزا.بلاخره ادم داره پول میده ی چیز بگیره که پشیمون نشه...چجور میشه فهمید لپتاپ ریفره یا نه؟
شما توی این مدل بخصوص،هیچ مشکلی نداشتی تا الان؟همع چیز نوتبوک نونونو بود؟همه قطعات چککردی مثلا رایترو...؟؟؟
ببین برادر پشت LCD همه نئتبئک ها یه فضای خالی هست که برای ضربه های احتمالی واسش در نظر میگیرن تا به LCD آسیبی نرسه.جنسشم خوبه زذ اثر انگشتهنقل قول:
شما بگو یکی پلمپ واست باز کنه تا خیالت راحت بشهنقل قول:
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
دوست عزیز از دادن اسپم خودداری کنید هرکسی بتونه جوابتون رو میده....نقل قول:
دوستان الان قیمتش چنده این مدل؟
نقل قول:کد:http://digionline.ir/ProductSearch.aspx?q=5750
امروز قراره برم یکلپ تاب بگیرم.بین این دومدل کدوم بگیرم؟
Acer 5757
Dell 5110
جفتشون i5
سلام دوستان.
امروز برای کاری سمت ولیعصر بودم چون هفته آینده قصد خرید acer 5750 یه سری هم به پاساژهای اون محدوده زدم.
جالبی قضیه این بود که کلی از فروشنده ها 5750 core i5 با گرافیک 2G داشتند با گارانتی خوشه آوا و همشون هم ادا داشتند 2G واقعی real است.من core i7 با گرافیک 2 دیده بودم اما برای core i5 که خودمم قصد خریدشو دارم نه.
1.دوستان از این موضوع اطلاعی دارند؟این 2G واقعا share میشه؟
2.قیمتش با گارانتی خوشه آوا 845 بود که واقعا عالی بود.گارانتی خوشه آوا در مقابل سازگار ارقام چطوره؟
من هم برای اولین باره از شما میشنوم میگید core i5 با گرافیگ 2 گیگ داره.نقل قول:
ولی یه جورایی میشه گفت راست میگن چون تو مدل 5742 2 گیگ گرافیکو انداختن پس براشون کاری نداره که تو 5750 هم بندازن .(من پیش بینی میکنم چون برای گارانتی خوشه آوا هست custom شده باشه)
ولی شما میتونی با فروشنده طی کنی که اگه 2 گیگ بود ازت میگیرم و در غیر اینصورت نمیخرم.
جواب 2 : تا به حال چنین نام گارانتی کننده ای رو نشنیدم.
یه توضیحی در مورد گارانتی بدم بد نیست:
گارنتی کننده ها خودشون میان لپ تاپو باز میکنن و کانفیگاشو عوض میکنن تا نظر مشتری رو جلب کنن البته تو این مورد بیشتر گارانتی هایی این کارو انجام میدن که نام آشنا نیستن.ولی سازگار حرفش اینه که "پلمپ از اونور میاره وبه مشتری تحویل میده" وبخاطر همین خیلی محبوبتر از گارانتی های دیگه شده(گرچه گاهی اوقات یه جنگولک بازی هایی از خودش درمیاره)
بنظرم شما یه زنگ به سازگار بزن و بین اونا چنین کانفیگی دارن یا نه ؟ اگه نداشتن مطمئن باش که خوشه آوا این لپ تاپو تغییر داده .
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
5750 بگیر بردی.نقل قول:
sسلام بر همه عزیزان،راستش هرچی میگذره ادم دلش بجای اینکه قرصتر بشه بدتر میشه!!!!دو دل شدم 5750 بگیرم یاجونیپرpbl-21 ؟؟؟نمیدونم بچه ها راجعبه جونیپر شنیدن یا نه،ولی سیستم با کانفیگ وحشتناک میزنه..ی سر به لینک زیر بزنید،،،نگا کنید
کد:http://www.juniperdigital.com/p/82/PBL-21
می خوام یه لپ تاپ بخرم که سندی بریج داشته باشه،:20:
حسابی گیج شدم، نمی دونم 5750 بخرم یا inspiron 5110 ، دو تا سوال دارم ،اول جنس این لپ تاپ خوبه یعنی مفاومتش چطوریه زود خراب می شه ؟ برام دوامش خیلی مهمه 2- به نظر می یاد کارت گرافیک 5750 از 5110 بهتره درسته؟
درسته گرافیک5750،،،،،،،540gt اما5110،،525،،،540 قویتره
کیفیتش ساختش چطوره؟
من داداشم ایسر داره،خوبه..توی این رنج قیمت 5750بهترین گزینه،شک نکن
خیلی راجعبش تحقیق کردم،خوش ساخت،خوش کانفیگ،خوش قیمت ،منم تا ی مدت دیگه 5750میگیرم.
این که southbridge اش b2 من تاپیک 5110 حوندم این یه مشکله و بعد از یه مدت dvd رایتر یا هارد سرعنش کم می شه و بعد از کار می افته(البته dvd رایترش اینطوری می شه)نقل قول:
این که b2 هست شنیدم بعدا مشکل ساز می شه درسته؟نقل قول:
اگر واقعا کیفیت براتون مهمه من هیچ کدوم رو بهتون پیشنهاد نمیدم.(مخصوصا 5110 که اصلا)نقل قول:
گرافیک 5750 از گرافیک 5110 بهتره ولی جدیدا یه لیستی دیدم که 5110 رو با گرافک 540 دارن ارایه میدن.
اگر گرافیک 5110 جیفورس 540 باشه با 5750 یکی هست واگر 525 باشه پایین تره.
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
تا منظورت از کیفیت چی باشه.نقل قول:
نظر شخصی من اینه که کیفیت لپ تاپ ها به این صورته.(بجز اپل .....کلی دارم مقایسه میکنم ولی در اصل باید روی مدل بحث بشه)
1 - لنوو
2- ایسوس (البته میتونه hp هم باشه)
3 - hp (البته میتونه ایسوس هم باشه)
4 - ایسر
5 - دل
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:46 PM ----------
کلا dvd rw های لپ تاپ ها ضعیفن و نمیشه مثل pc ازشون کار بکشی.نقل قول:
b2 نیست، تا جایی که من می دونم یه باگه که باعث می شه اشتباه نشون داده بشه، بایوس رو که آپدیت کنید درست می شه و b3 می نویسه.نقل قول:
دوست عزیز اگر شما دوباره به تاپیک n5110 مراجعه کنید مطالب جدیدتر و امیدوارکننده پیدا خواهید کرد. موفق باشید.نقل قول:
دوستان دیگه ای از این لپتاپ خریداری نکردن که راجبش نقد یا شرحی بنویسند؟
منم منتظر نقد از دوستانی که تازه خریدن هستم
دوستان من بین ایسر 5750 و دل 5110 گیر کرده ام
این تایپک را خوانده ام وکلا گیج شده ام دیگه
ممنون میشم قطعات کانفیگ ci5 را بگذارید
به نظر شما کدام بهتر هست
کارت گرافیگ 5750 1 گیگ هست یا 2 گیگ ؟
آیا لپ تاپ را بیمه می کنند ؟ چطوری؟
سیستم عالمل هر دو چی هست؟
آیا با وندوز xp مشکل دارند؟
درایور روی هر دو هست یا باید پیدا بکنیم؟
خب
بنده هم یه چیزایی بنویسم !
این لپ تاپو من حدود دو ماهه خریدم
مال من سی پی یو i5 و 4 گیگ رم داره
کیفیت بدنه : از نظر کیفیت خوبه ، ولی قسمتهای براقش زود گرد و خاک میگیرن و سخت پاک میشن
یه چیزی هم یه کم اذیت می کنه اینه که ، وقتی لپتاپ بسته س ، به درش یه کم که فشار میاد ، ال سی دی می خوره به کیبورد
یکی دو بار روش فشار آوردم و دیدم که جای کیبورد افتاده رو ال سی دی
البته با دستمال پاک شد ، ولی فکر کنم اگه مرتب فشار بیاد ، در دراز مدت حتماً جای کیبورد میمونه رو ال سی دی
ال سی دی : دید افقیش خوبه ولی دید عمودیش کمه . یعنی مجبوری یه کم که جاتو عوض کردی ، زاویه مونیتور رو هم میزون کنی
ولی از نظر کیفیت نمایش عالیه .
عملکرد: بازی سنگین باهاش انجام ندادم هنوز. ولی این روزا همزمان اس کیو ال 2008 و ویژوال استودیو 2008 و ورد 2010 رو همزمان روش اجرا می کردم و کوچکترین مشکلی نداشتم.
روش برنامه های انسیس و سالید ورکز هم استفاده کردیم و هیچ مشکلی نبوده.
باتری: در حالت صرفه جویی انرژی ، اگه باتری پر باشه ، حدود 5 ساعت کار عادی می کنه. ولی کارهای سنگین و گوش دادن به آهنگ و پخش فیلم باتریشو زود تموم می کنه.
پورتها: یه پورت یو اس بی 3 داره ، و دو پورت یو اس بی 2. اگه یه پورت یو اس بی 2 بیشتر داشت بهتر بود. دو سه بار هم از رم ریدرش استفاده کردم و مشکلی ندیدم
وزن : زیاده. اگه وسیله ی نقلیه ندارید دنبال یه چیز سبکتر باشید !
صدا: صداش خوبه و کیفیت خوبی داره ، ولی بلندیش عادیه و انتظار صدای خیلی بلندی نداشته باشید.
نتیجه کلی:
اگه قضیه خوردن ال سی دی به کیبورد و وزن بالاش رو ندید بگیرم ، کاملاً راضیم و فکر کنم به قیمت 880 تومن چیزی بهتر از این پیدا نمیشد.
سلام
این صدای خفیفی که از هارد 5750 موقع کار کردن شنیده میشه طبیعیه؟
یه صدای خفیف که میشه گفت شبیه خرت خرته و فقط از هارد تولید میشه
من پرسیدم میگن عادیه
ما دیروز اینو با لپ تاپ 5110 دوستم مقایسه کردیم
با وجود قیمت تقریباً پایینش ،از لحاظ ظاهر ، ال سی دی، باتری و کیفیت ساخت از دل بهتر نباشه کمتر نیست.
کارت گرافیک دل دوستم پایینتر از اینه و سی پی یوش هم 460 ؛ وگرنه خیلی دلم می خواست یه مقایسه عملکرد هم بکنیم.
سلام
اگه میشه از لب تابت یه چنتا عکس بزار
این عکسایی که تو نت هست با هم فرق می کنه!!!
باتشکر