زیر آب...!!!:31:نقل قول:
Printable View
زیر آب...!!!:31:نقل قول:
این یکی خیلی خوبه. میتونید پرینت کنید یا پای مانیتور انجام بدین. چشم چپ خود را گرفته و به نقطه ی سمت چپ در تصویر زیر نگاه کنید. سر خود را به مانیتور نزدیک کرده و کم کم فاصله ی خود را از مانیتور زیاد کنید،(یعنی سرتون رو دور کنید)، در یک فاصله ی مشخص، تصویر «به علاوه (+)» غیب میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===============
محتوای مخفی: دلیل
اقا برای من محو نشد - 1 متر دور تر رفتم :دی
باز هم در نگاه اول یک صورت میبینید!؟ مطمئنید!؟ کمی بیشتر دقت کنید ...
میتوانید یک صورت در این آثار قدیمی دیواری پیدا کنید!؟ یا اسب سوار و اژدها؟
Right or Left Window
Is this window on the right or left of this building?
با چشم راست به نقطه ی چپ نگاه کردی دیگه؟ باید تو مایه های 40 سانتی متری محو بشه!نقل قول:
به نظر من یه نفر پشت درختاست ، اون بالا سمت راست !!نقل قول:
تصاویر سه بعدی جالب :
چشماتونو چپ کنید و این تصویرو ببنید ، همانطور که چشمتون لوچ هست سعی کنید عدسی چشما رو به سمت وسط چشم هدایت کنید .تصویر دارای عمق می شه .
البته نیاز به تمرین داره . من خودم با این جور تصاویرو 10 سال پیش توی مجله آشنا شدم و بعد از 2 روز مشاهده و تحمل سردرد تونستم موفق بشم که ببینم ، خیلی جالب و دیدنی هستند .
در ضمن می تونید فاصلتون رو با مانیتور کم کنید .
این هم یه تصویر سه بعدی دیگه :
وسط این یکی یه هواپیمای شیشه ای می بینید.
دنبال سیاره زحل بین ستاره ها بگردید ، تصویر سه بعدی است :
دوست عزیز فکر نکنم این تصاویر سه بعدی روی مونیتور با اون پیکسل هاش درست دیده بشننقل قول:
نقل قول:
تصاویر به همین صورت هست ، شما فقط کافیست چشماتونو لوچ ( چپ ) کنید و به تصاویر نگاه کنید .
هم از روی مونیتور می شه ، هم می شه پرینت گرفت و مشاهده کرد .
با کمی دقت می تونید به تصویر شیشه ای و سه بعدی دست پیدا کنید و لذت ببرید .
سلامنقل قول:
من تصویر سه بعدی زیاد دیدم ولی این یکی رو نمی تونم هواپیما رو ببینم. کجاس آخه..؟:31:
اقلا تقریبی بگید کجاست تا اونجا بیشتر دقت کنیم.
دقیقاً وسط تصویر می شه .نقل قول:
منم چیزی ندیدم چن ثانیه و چه جوری باید بهش نیگاکنیم این دیگه چیه؟نقل قول:
نقل قول:روش دیگه ش هم اینه که از بالای مانیتور روی منظره ی پشت مانیتورتون فوکوس کنید و در حالی که فوکوس چشمتون رو روی منظره ی پشت مانیتور ثابت نگه داشتید دیدتون رو آروم آروم به روی صفحه ی مانیتور منتقل کنید در حالی که فوکوس چشمتون هنوز روی منظره ی پشت مانیتوره و در واقع صفحه ی مانیتور رو تار می بینید(این کار ممکنه در ابتدا کمی سخت باشه که فوکوس چشمتون رو حفظ کنید در حالی که چشمتون به صفحه ی مانیتوره اما با تمرین حتما درست میشه). همین تاری رو باید تا وقتی که به عکس می رسید حفظ کنید. به احتمال زیاد باید عکس رو هم تار ببینید بنابر این سعی کنید کم کم تاری دیدتون رو کاهش بدید تا جایی که تصویر سه بعدی براتون آشکار بشه که این هم نیاز به تمرین و ممارست داره (برای مجلات و کاغذ هم روش مشابهی با استفاده از انگشت وجود داره که من اینجا برای استفاده ی مانیتور آپدیتش کردم:21:)نقل قول:
من این تصاویرو فرو رفته می بینم ، چطوری می تونم برجسته ببینمشون .:41:نقل قول:
با همون روش هایی که توضیح دادم عمل می کنین؟نقل قول:
اگه روشتون همون باشه باید درست ببینید
توجه کنید که لوچ کردن چشم ها و سپس واضح کردن تصویر باعث دیدن اون به صورت فرو رفته میشه در حالی که روشی که توضیح دادم برعکس عمل می کنه
یعنی وقتی تصویرو فرو رفته می بینین که قبلش روی یه چیز نزدیک تر از تصویر فوکوس کرده باشین در حالی که روش صحیح اینه که روی چیزی دورتر از تصویر فوکوس کنید و بعدش در حالی که فوکوس چشمتون رو نگه داشتید(می دونم کار سختیه) تصویر سه بعدی رو با همون فوکوس دور ببینید و کم کم با تاری دیدتون بازی کنید تا جای که تصویر برجسته رو مشاهده کنید
خیلی اتفاقی اومدم تو این تاپیک , و بالاخره موفق شدم ..............................
بعد از سال ها موفق شدم تصویر سه بعدی رو ببینم .
اون اردک رو دیدم . :8:
هواپیما شیشه ای رو هم دیدم , اما اصلا شبیه هواپیما نبود .:31:
دمتون گرم .
من چند ساله دارم تلاش می کنم. هنوز هیچی ندیدم. :2:
اکثر این خطاهای چشم معلوم نیست ، چرا ؟!
بیشتر شبیه یک صلیبه تا هواپیمانقل قول:
اولین بار این عکس را در مجله دانستنیها سال 73 دیدم هر عکس 3 بعدی را در 3 ثانیه میبینم فقط باید خوب رو چشم چفت بشه مرسی از این عکسنقل قول:
بالا سمت چپ تقریبا بالای اون گلهای بنفش 2 تا چشم و موهای پسر معلومهنقل قول:
سلام .
دوستانی که موفق به کشف اجسام در تصاویر 3 بعدی میشن لطف کنن بگن دقیقاً کجا یا حدالامکان رو تصویر با کشیدن خطی مشخص کنن دقیقاً کجاست !
من که هر چی خودم و چشمم رو لوچ میکنم بازم نمی تونم ببینم اردک و هواپیماهه رو !
help کنید :20:
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه چیزی روی تصویر کشیده بشه که اصلاً نمیتونید چیزی ببینید:31:
شما این کارو انجام بدید:
به منوی Options مغزتون رفته از اونجا گزینه ی Eye Options رو انتخاب کنید در اونجا تب Focus Setting رو انتخاب کنید و از اونجا گزینه ی روبروی Focus Type رو از حالت Automatic به حالت Manual تغییر بدید و Apply رو بزنید OK رو انتخاب کنید:31:
اگه می تونستم یه همچین راهی بهتون پیشنهاد بدم همه چی حل بود ولی خب راهی جز تمرین و ور رفتن با روش های مختلف ذکر شده نیست
توضیحاتی رو که در پستای قبلی دادم اگه با دقت بخونید و وقت بذارید باید بتونید این تصاویرو ببینید
هر چند خیلی ها رو اطراف خودم هم دیدم که با وجود سعی و تلاش بسیار موفق به دیدنش نشدن
شایدم ژنتیکی باشه:31:
خلاصه این که باید تنظیمات چشمتون رو از حالت دیفالت کارخونه خارج کنید
موفق باشید
سلام دیدمش کلک! رو شاخه اصلی درخت وسط بالای برکه نشسته . ای وروجک:21:نقل قول:
فرض کن اين عکس تو توی آفريقاست...!و تو با يه طناب به درخت وصل شدی و مثل لنگر کشتی تو هوا معلق هستی...!يه شمع هم به آرومی داره طناب رو می سوزونه...!و يه شير هم اون زير واستاده تا تو بيفتی و شيره ناهارشو بخوره...!و تا زمانی که طناب سالم باشه تو هم زنده هستی ، کسی هم نيست که بهت کمک کنه...!تنها راه اينه که شير رو متقاعد کنی که شمع رو خاموش کنه..!چجوری تو اين کار رو انجام می دی...؟
میشه با دایره نشون بدی؟نقل قول:
من فکر میکنم این عکس سر کاریه
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
من هیچ وقت نتونستم تو این عکسها چیزی ببینم.
اگه منظورتون اینه که فکوس چشم رو کم کنیم من این کارو میکنم ولی نمیشهنقل قول:
من تونستم اردک رو ببینم!
زحل و هواپیمارم تقریبا دیدم
---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:37 AM ----------
اصل راهش همینه که اون دوتا دایره تو عکس اردک (در عکس زحل مربع بود) رو سه تا ببینی و بعد سعی کنی فوکوس واضح باشه و تار نباشه.
سلام
=============
به + خیره بشین...
=============
حرکت نمیکنه؟
=============
به وسط عکس نگاه کنین و سر مبارک خودتونو جلو عقب ببرین...
من تونستم ببينم.نقل قول:
دقيقا وسط تصويره . فقط پدر چشمم درومد. تصوير اگه روي كاغذ چاپ بشه به نظرم بهتره.
فاصلم از مانيتور حدود 45 سانت هست.:11::40:
اقا اينجا چرا خبري نيست؟ كسي تصوير سه بعدي نداره سرگرم شيم؟
بيا اينم سه تا تصوير سه بعدي با حال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :نقل قول:
اینا چی هستن؟نقل قول:
اولی یه حجمه که تونستم ببینم
دومی هم یه حجمی بود که متوجه نشدم مبهم بود. تپه بود. ابر بود؟..
تو سومی هم هیچ حجمی ندیدم
اولي يه دايره بزرگه با يه دايره کوچيکتر وسطش که که اگه فرض کني رو زمين همچين شکليو بکشي اونوخ با بيل بين اين دو تا دايره رو به صورت مورب بکني ( يعني جوري که هر چي پايين تر مي ري فاصله دو تا دايره کمتر شه ) اونوخ تقريبا اون شکله به وجود مياد البته اون وسطيش شکل دايره نيس کاملا تو عمشق شبيه دايره اس هر چي مياد بالاتر کوچيک تر مي شه تا به يه شکلي شبيه لوزي که کناره هاش به صورت منحني تو رفته تبديل مي شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوميش شکليه شبيه سياره زحل يا بشقاب پرنده تو رفته که يه بيضي افقيه که وسط اون بيضي يه شکاف عميقه و يه دايره رو اون بيضيه که اگه سه بعدي ببيني حالت کروي داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوميشم وختي سه بعدي ببيني انگار لايه بندي شده لايه اول و آخر جلو ترين لايه اس هر چقدرم که به طرف وسط مياي لايه ها عقب ترن تا جايي که لايه وسط عقب تر از همه اس ( منظورم از لايه تموم عکساييه که به صورت افقي تو يه رديف قرار گرفتن يعني اين تصوير الان سيزده رديف تصويره که اگه سه بعدي ببيني هر کودومش يه لايه به نظر مياد يعني مي شه گفت پرسپکتيوه ) تقريبا مث اين شکلک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين شکلا رو ممکنه تو چن بار ديدن به چن صورت ببيني بستگي به دقتت داره و اينکه اون شکلو به چي شبيه تر بدوني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه چيز جالب ديگم اينکه به نظر مياد بعضي شکلا رو بعضيا به صورت تو رفته مي بينن بعضيا به صورت بيرون زده و قلمبه مثلا من و يه نفر ديگه يه تصوير سه بعديو به اون دو شکل متفاوت که گفتم مي ديديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اولین نگاه میتونه مربوط به خصوصیات درونی مغزمون باشه ولی فکر کنم با تصمیم خودمون میتونیم جور دیدمون رو عوض کنیم. شما هم همینطوری؟ من اردکه تو صفحه های پیش رو اولین بار فکر کنم تو رفته دیدم بعد برآمده..نقل قول:
يه چيز جالب ديگم اينکه به نظر مياد بعضي شکلا رو بعضيا به صورت تو رفته مي بينن بعضيا به صورت بيرون زده و قلمبه مثلا من و يه نفر ديگه يه تصوير سه بعديو به اون دو شکل متفاوت که گفتم مي ديديم
این مورد به خاطر اشتباه نگاه کردنه. به جای اینکه چشم ها رو دور کنن* از هم به هم نزدیک کردن. این باعث میشه جهت حجم ها عوض بشه.
*یا به عبارتی انگار به افق بی نهایت نگاه میشه ,مستقیم باشن چشم ها