در کنار نود میتونی از اسپایور دکتر و مالور بایت و سوپرانتی اسپایور استفاده کنینقل قول:
Printable View
در کنار نود میتونی از اسپایور دکتر و مالور بایت و سوپرانتی اسپایور استفاده کنینقل قول:
بعضی ها میگن باید برای مالور بایت گاردش رو خاموش کنی، واسه من هم غیر فعاله ،،از این بایته که می پرسم ونگرانمنقل قول:
سلام
با اینکه خود نورتون اینترنت سکوریتی 2011 آنتی اسپم و آنتی اسپایور داره،آیا نیازی به نصب آنتی اسپایور مکمل هست؟
اگر نیازه، کدوم نرم افزار رو پیشنهاد میدین که سبک و کارآمد باشه؟
متشکرم
دوست من سلام شما کنار هرانتی ویروسی برای مکمل و اسکنر از هر برنامه ای میتونی استفاده کنی البته به صورت دلبخواه من کنار نورتون 2011 ازاسپایور دکتر-مالور بایت-امسیسافت انتی مالور استفاده میکنم که البته تنها گارد فعال سیستم من نورتون هست اسپایوردکتر هم توی استارت اپ هست اما برای اینکه تداخلی به وجود نیاد بخش اینتلیجنت گارد رو غیر فعال کردم تا مشکلی پیش نیاد از مالور بایت و امسی سافت هم مثل اسپایور دکتر فقط برای اسکن سیستم و فایل های دانلودی استفاده میکنم و به جز نورتون هیچ گارد فعال دیگه ای ندارم شما میتونی از این نرم افزار هایی که میگم هرکدوم رو که مایل بودید بدون گارد فعال استفتده کنید:نقل قول:
Avira free
emsisift anti malware
malware byte
super anti spyware
comodo cloud scanner
spyware doctor
panda cloud
---------- Post added at 05:57 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
نگرانی نداره نسخه فری نصب کردید و گارد فعال نداره اگر با سریال فعالش کنی گارد هم فعال میشه نگران نباش:40:نقل قول:
به نظر من نمیشه رو یکی از AntiSpy ها تکیه کرد هرکدوم یکجور عمل میکنند .
من Avast دارم ، تو Boot Time Scan متوجه شدم چند تا فایل مخرب رو سیستمم هست ولی avast نه میتونست حذف کنه نه قرنطینه !
MBAM نصب و آپدیت کردم یک اسکن گرفتن یک سری فایل مخرب پیدا کرد اما حذفشون نکردم ( چرا ؟ برا تست ! ) ( ولی اونایی که اوست پیدا کرده بودن رو نیافت )
Spybot S&D نصب کردم فقط کوکی پیدا کرد !
SuperAntiSpyware چند تا از فایل هایی که MBAM پیدا کرده بود رو + فایل هایی که اوست تو Boot Time Scan یافت کرده بود رو پیدا و حذف کرد ! اما یک باگ داره که موقع فول اسکن رو سیستم من کرش میشه ، با اینکه باگ رو فرستادم براشون ولی هنوز درست نشده .
کلا هر کدوم یکجور عمل میکنند به نظرم SuperAntiSpyware و MBAM رو داشته باشید ( بدون RealTimeScan ) گزینه های خوبی هستند .
Spybot چون نسبت به منابع مصرفیش کارایی بالایی نداره پیشنهاد نمیکنم ضمن اینکه یک اسکنر Rtime داره که هرچند میشه غیر فعالش کرد ولی با غیر فعال کردنش کارایی کلا میاد پایین .
SpyShelter Personal Free هم یک گزینه خوب برا Real Time Shield اسپای هاست .
به نظرتون Spyware Terminator چطوره ؟ تایید شده ولی موقع حذف یک RootKit پیدا کردم که تزریق شده بود تو فایل Uninstall ، همینطور کسی درباره spywareblaster اطلاعاتی داره ممنون میشم share کنه :دی
WindowsDefender کسی تست کرده ؟
سلام دوستان من کاسپر اینترنت سکوریتی دارم به نظر شما کنارش چی نصب کنم خوبه ؟ ad-aware چطوره ؟ malwarebye ؟
سوپر انتی اسپایور-مالوربایت-امسی سافت -این سه تا بهترین هستند اویرا رو هم بدون گارد نصب کنی حرف نداره البته نسخه رایگان انتیویروسش فقط هر چیزی که نصب میکنی گارد فعال نداشته باشه که هم سرعت پایین میاد و هم تداخل پیدا میکنننقل قول:
سلام. اگه به همراه ESET برنامه USB Disk Security هم داشته باشی بد نیست.من چند ساله به ویروس مبتلا نشدم.
من هم در کنار Kaspersky Internet Security 2012 از هر سه اینها استفاده میکنم :
Emsisoft Anti-Malware
Malwarebytes' Anti-Malware
Hitman Pro
نقل قول:
با کمودو ناد اویر میتونم اواست گارد خاموش هم نصب کنم
در موقع نصب چجوری گارد اواست خاموش کنم
سلام
دوست من میتونی یکی از سه محصول کاسپر ، نورتون و یا کمودو رو به دلخواه بعنوان آنتی اصلی انتخاب کنید که محصولات حرفه ای و با
امکانات فراوانی هستند و از آویرا رایگان بعنوان اسکنر استفاده کنید که بسیار سبک هستش و به سیستم فشاری نمیاره و اگه بازم
بخوای میتونی از مالوار بایت هم استفاده بفرمایی ،
توی اون ترکیب شما احتمال تداخل عملکرد آنتی ها خیلی زیاده ، حتی اگه گارد اونها رو غیرفعال و از استارت آپ ویندوز هم خاموش کرده
باشید .
آویرا هنگام نصب گیر نمیده که کاسپر قبلا رو سیستم نصبه ؟نقل قول:
نه امید جاننقل قول:
آویرا هنگام نصب گیر نمیده که کاسپر قبلا رو سیستم نصبه ؟
من روی سیستم خودم همین ترکیب رو گذاشتم و اول کاسپر و بعد آویرا نصب کردم .
دقیقا اینکه میگید تداخل معنیش چیه؟
یعنی کارایی آنتی ویروس ها از بین میره؟ یا طبق معمول سیستم گیر میکنه و به نوعی هنگ میکنه؟
لطفا دوستان و اساتید دیگر هم جواب بدن که این اختلال یعنی چی؟ اگر امکان داره با سند و علمی و دقیق هم پاسخ بگید که مثلا اگر دو انتی ویروس فعال باشند ویروس مورد نظر امکان داره حذف نشه؟ چون من هربار که امتحان کردم اگر هر دو آنتی ویروس، ویروس رو شناسایی کنند آلرت میدن و با هرکدوم زودتر حذف کنی ویروس حذف میشه!
البته تست های من فعلا روی ناد فعال کمودوی فعال mbam فعال بوده! و سیستم قوی هم ندارم و هنگی رو هم مشاهده نکردم
این سوال خیلی هاست
نقل قول:
سلام
هم سیستم رو سنگین میکنن و هم نصب دو آنتی ویروس روی سیستم مثل حکومت کردن دو پادشاه توی یه مملکت
میمونه که هر کی رای خودشو میده و با دخالت تو کار هم باعث بوجود اومدن اختلال در روند انجام کارها میشن .
پستمو ویرایش کردم دوباره نگاهی بندازید
بچه ها
اوضاع spyware doctor چطوره؟؟یادمه زمانی واسه خودش غولی بود...
هنوز هم هست مخصوصا توی این ورژن جدید 2012 که کلود اسکنر هم اضافه شده محیط جذاب تر شده و قدرت هم بیشتردر کنار نورتون دارمش البته فقط بخش rootkit و cookie پروتکشن روشن هست اپدیت اولیه اون و اپدیت روزانه اون کم حجم تر شده و دیگه مثل قبل روی سیستم سنگینی نمیکنه و سرعت رو کم نمیکنه سرعت اسکنش خیلی بهتر شده و دقت اسکن بالاتر رفته بخش جدید ReportCard هم اضافه شدهنقل قول:
دوستان
ایا تستی و جدولی برای آنتی اسپای ور ها وجود داره؟؟؟
من در کنار کسپرسکی اینترنت سکوریتی میتونم spyware doctor نصب کنم؟؟ایا قدرت سابق رو داره؟؟قدیم ها یادمه اساتید میگفتن با یکی از لایه های دفاعی کسپرسکی به اسم pmd مشکل داره...هنوزم اینطوریه؟؟؟
کسایی که اینقدر میگن Malwarebytes' Anti-Malware دلیل حرفشون چیه؟؟نظر شخصی یا منابع معتبری هم هست اینو تایید کنه؟؟
در مورد Malwarebytes' Anti-Malware یکی از دلایلی که شخص من میخوام ازش کنار کاسپر استفاده کنم، همین تاپیک دانلود ویروس خودمون هست. بارها شده که با آخرین آپدیت کاسپر، مواردی بوده که از دستش در رفته ولی مالور شناسایی کرده.نقل قول:
خیلی مکمل خوبی هست.
در مورد spyware doctor چطور؟؟
داشتن دیتابیس قدرتمند از بدافزار ها-اسکن دقیق رجیستری-جستجوی دقیق هارد-پاک کردن مشکلاتی که انتی ویروس و انتی اسپایور های دیگه توش میمونن-دارای اسکنر با تکنولوژی on-the-fly برای شناسایی موارد مشکوک و مشکلاتی که با دیتابیسش برطرف نمیشن.پاک کردن کامل فایل مخرب و تمامی ردپاهای اون بطوری که به طور 100% ایمن پاک بشه و دوباره مشکلی به وجود نیاد-دارای 10 لایه محافظتی قدرتمندبرای جلوگیری از الوده شدن سیستم به انواع مخرب ها-نقل قول:
با این حساب این بهتره یا Malwarebytes' Anti-Malware در کنار کسپر؟
والا جفتشون عالی هستن اما در برخی ازموارد اسپایور دکتر بهتر عمل میکنه توی شناسایی و ریمو و بعضی وقتا مالور بایت جفتشون هم میتونی داشته باشی مثلا مالوربایت اسکنر دائمی و اسپایور دکتر اسکنر هفتگی یا ماهیانه.من که مالور بایت رو برا اسکن ماهیانه استفاده میکنم اسپایور دکتر هم با گارد غیرفعال (ّفقط محافظت کوکی و روت کیت روشن هست)به صورت دائم دارم.خوبم جواب دادن البته اگر از نظر دانلود مشکلی نداشته باشی از امسی سافت انتی مالور هم میتونی به عنوان اسکنر استفاده کنی و سیکیوریتی اسکنر شرکت سوفوس که همون انتی ویروس سوفوس هست اما فقط برای اسکن سیستم کاملا هم با انتی ویروس اصلی سازگاره چون هیچ بخش فعالی نداره:40:نقل قول:
مرسی از راهنماییت دوست خوبم...
ولی چه خبره این همه نرم افزار امنیتی رو سیستم نصب باشه؟؟؟بابا سیستم ناسا نیست که...
یه اینترنت سکوریتی کسپر دارم و در کنارش میخوام که یه دونه نرم افزار مکمل سبک باشه که چیزایی که از زیر دست کسپرسکی در رفته رو پیدا کنه...به نظرت شناسایی کدوم یک بالاتره با توجه به این که شما هر 2 تاشو داری و بهتر ازهر کس دیگه میتونی راهنمایی کنی...ممنونم...
راستی
این windows defender چیه؟؟قدرت شناساییش بالاس؟؟به درد میخوره یا نه؟؟
بخاطر تستشون چون ویروس دان میکنم البته رو دوتا ویندوز رو ویندوزاصلی که باهاش کار میکنم نورتون و اسپایوردکتر هست.نقل قول:
چون اسپایور دکتر کرکش ممکنه برات مشکل بشه از مالور بایت استفاده کن.
اونم خوبه اما عالی نیست در برخی مواقع قابل قبول عمل میکنه
پس به نظر شما شناسایی اسپای ور داکتر بهتره؟؟
با اسپای ور داکتر مشکلی نداری؟منطورم اینه که چون ip ایران رو تحریم کرده و از این نظر میگم!!راحت میتونی اپدیت کنی؟؟
راستی.مگه کرکش بد گیر میاد؟الان خودت کرک شدش رو داری؟
راستی.اگه بخوای اینارو نظر قدرت شناسایی (به عنوان مکمل کنار اینترنت سکوریتی کسپر) رتبه بندی کنی اول تا آخر کدوم رو اول,دوم,سوم،چهارم کدوم هارو پیشنهاد میدی/؟
spyware doctor
super antispyware
emimsoft anti malware
malwarebytes
بین اینها همون آخری رو یعنی Malwarebytes' Anti-Malware پیشنهاد میدم هم سریال داره هم راحت آپدیت میشه قدرت شناساییشم خیلی بالا هست سایت پایین ببینیدبرنامه spyware doctor هم خوبه اما سیستم سنگین میکنه تا حدی :20:نقل قول:
از نظر من اسپایور دکتر قوی ترهنقل قول:
من با وایمکس بدون تغییر ایپی اپدیتش کردم.فقط برای دانلود نرم افزار از سایت باید از وی پی ان استفاده کنیم.
اصلش رو از توی اینترنت از یه سایت المانی گیر اوردم حدود 170 روز دیگه اکسپایر میشه.کرکش گیر میاد تا اپدیت بشه باطل میشه.
کنار کسپر:
امسی سافت اول
مالوربایت دوم
سوپر انتی اسپایور سوم
اخر اسپایوردکتر
دلیل گرفتن سرعت توسط کسپر و اسپایور دکتر.
درکنار نورتون ترند میکرو پاندا و اف سیکیور:
اسپایور دکتر اول
امسیسافت دوم
مالوربایت سوم
در اخر هم سوپر انتی اسپایور
از SophosSecurityScan هم میتونی استفاده کنی البته هر یک ماه باید بری و ازسایت سوفوس برا اپدیت یوزر و پس جدید بگیری
---------- Post added at 02:51 AM ---------- Previous post was at 02:50 AM ----------
نسخه 2012 از نسخه 2011 حدود 76% بهینه تر و سبکترشدهنقل قول:
مرسی
فکر نکنم نیاز به یه انتی ویروس دیگه باشه اصلا...
راستی.این emimsoft anti malware اوضاعش چه جوریاست؟؟سبک؟قوی؟؟
راستی.میشه یه مقدار در مورد panda Av Cloud هم توضیح بدی؟؟
من کنار کسپر همین malwarebyts رو نصب کردم.اصلا ظاهر جذابی نداره.امیدوارم دیتابیسش به اندازه ی ظاهرش مضحک نباش :31:
راستی!گاردش رو فعال کنم یا غیر فعال بذارم بمونه؟
نیازی هست که کنارش super anti spyware هم نصب کنم یا نه؟؟؟emimsoft antimalware چی؟؟اگه یه دونه دیگه کنارش نصب باشه چقدر تفاوت ایجاد میشه؟
ممنونم.ولی لطقا در مورد پاندا کلود اطلاعات کامل بدید ممنون میشم... بیشتر
در کنار کاسپر اولا، من هم همون مالور رو نسبت به اسپایور داکتر پیشنهاد میدم به دلیل سازگاری بیشتر با کاسپر.نقل قول:
گارد مالور رو هم من هیچوقت تا حالا فعال نکرده و نمیکنم. به دردسر تداخلش با گارد قوی و سنگین کاسپر نمی ارزه.
شما متوجه کارایی مالور به عنوان مکمل کاسپر بشید، ظاهرش هم جذاب خواهد شد براتون.
در کنار کاسپر و مالور از نظر امنیتی دیگه نیازی به نصب سوپر آنتی اسپایور یا امسی سافت نیست، هر چند نصب هر سه اونها به صورت غیر فعال در کنار کاسپر هم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.
امسیسافت هم خیلی محصول سبک و قوی ای هست ولی یه اشکالی داشت که باعث شد فعلا بذارمش کنار و اون اینکه هر چند آپدیت های روزانه کمی داره اما سیستمش طوری هست که اگر برا چند روز آپدیت نشه، باید کل آپدیت ها حدود 85 مگ رو از اول بگیره. به جای امسیسافت من از hitman pro استفاده میکنم که از دیتابیس امسیسافت در کنار چند آنتی ویروس دیگه با هم استفاده میکنه.
سلامنقل قول:
امسی سافت قدرتش بالاس دیتابیسش قوی هست از دو موتور استفاده میکنه موتور خودش و موتور انتی ویروس ایکاروس سبک هست اما حجم برنامه برای دانود یکم زیاده و حجم اپدیتاش هم بالاس اما اسکنر عالی هست.
پاندا کلود هم با انتی سازگاره حجمش کمه شناسایی خوبی داره اما یکم در حد 3% ممکنه سنگین باشه اما دیتابیس پاندا رو که خودتش میشناسی دیگه نیاز به توضیح نیست.
مالور بایت درسته یکم اینترفیسش خشکه و جذاب نیست اما مهم دیتا بیسش هست که قدرتمنده و شناسایی خوبی هم داره.
گاردش غیرفعال باشه بهتره چون تداخل پیدا میکنه با کسپر
قدرت اسکن سیستم بالا میره اما دل بخواه هست میتونی یا امسی سافت یا سوپرانتی اسپایور رو هم نصب کنی اگر از نظر ترافیک ماهیانه مشکل نداری امسی سافت خوبه.
پاندا کلود:
دارای Real-time پروتکشن برای مقابله با انواع بد افزار.
دارای ارتقا یافتن اتوماتیک به ورژن جدید و موتور جدید .
محافظت از وبسایت های اینترنتی برای مقابله با اکسپلویت ها و فیشینگ
پشتیبانی از 20 زبان مختلف
رایگان و قدرتمند
مگه کلود برنامه هایی نیستن که نیاز به نصب ندارن و از طریق اینترنت به سرورشون متصل میشن و...نقل قول:
اون 3 درصد سنگینی پس واسه چیه؟
به نظر Hitman pro بهتره یا panda cloud ؟
بخاطرگارد فعال نسخه پرو یه بار تست کردم با نورتون افت سرعت پیدا کرد سیستمنقل قول:
پاندا یک دیتابیسه اما هیتمن چند دیتابیس هیتمن بهتره سبک تره سریع تره.انتخاب این دوتا دلبخواه هست میتونی از جفتش استفاده کنی
هیتمن هم سرعت رو کاهش میده؟
موقع اسکن کردن چی؟چقدر اینترنت send/Recive خواهد داشت؟چوم محدودیت حجمی دارم...
گارد فعال هم نمیخوام داشته باشه...
راستی.الان malwerbytes رو نصب کردم...یه مقدار سیستمافت سرعت داشته...به خاطر اونه؟؟گارد که غیر فعاله.افت سرع چرا دارم؟
هیتمن هیچ گونه افت سرعتی نداره .سند و رسیو ناچیز فقط برخی مواقع فایل مشکوک رو اپلود میکنه که اونم میتونی کنسل کنینقل قول:
گار فعال هم نداره
احتمالا بخاطرکسپر هست که مثل همیشه داره کنترل میکنه برنامه هارو
پس به نظرت نصبش کنم ماهیانه کل سیستم رو اسکن کنه؟؟؟
اگه اینقدر بی ازاره پس ضرری نداره باشه رو سیستم؟؟
از G data بهتره شناساییش؟
اره نصب کن به جی دیتا نمیرسه اما ازجی دیتا هم توی ورژن قبلی که استفاده میکردنقل قول:
نرم افزار کمکی در کنار Avira2012 چی پیشنهاد میکنید؟
من اویــرا 2012 اینترنت سکوریتی دارم . هر روز هم اپدیت میکنم. ازش هم راضیــم
Win 7 SP1 64 bit
در کنارش این نرم افزار رو دارم ...
SuperAntiSpyware 5.0.1134
به نظر شما بهتر از اینم هست ؟ پیشنهاد مطلب خاصی دارید بفرمائیــد
در ضمن .. سریال / کـ ـرک این نرم افزار SuperAntiSpyware نتونستم گیر بیارم متاسفانه ، اگه رجیستر میشد..به صورت real-time Protection میشد
من اون مالوربیت رو پاک کردمنقل قول:
شدیدا ویندوزم کند شده بود...بعد از پاک کردنش بازم ویندوز به حالت اول بازنگشته ولی بهتره الان اوضاعش...
این هیتمن چطور با اون حجم کمش اون همه موتور توش جا داده؟؟مگه با Send o recive نباس اسکن کنه فایل هارو...پس چرا مقدار send/recive کمه؟؟
مگه توش موتور GData نیست؟؟به علاوه چند تا موتور دیگه.قاعدتا باس شناساییش بالاتر باشه دیگه.پس چرا GDATA بهتره؟؟
به وسیله خوندن کد اسکن میکنه .حجمش کمه اونم بخاطر خود برنامس اسکنر کلود هست با دیتابیس و کلود انتی های مختلف اسکن میکنه اگرموتور همه برنامه ها در اون بود حجم شدیدا بیشتر بود.سند و ریسیو هست امانه زیاد اونم بصورت ارسال کد و برگشتش که درحد ثانیه زمان میخواد.دلیل بهتر بودن جی دیتا داشتن realtime فایروال و امکانات دیگر هست .نقل قول:
برنامه WebrootSecureAnyware که جدیدا منتشرشده رو دانلود کن کمتر از 1 مگابایته اما موتورخودش و Prevxرو که جدیدا خریده +موتور و پشتیبانی سوفوس رو داره به همین حجم کیلوبایتی خیلی قدرتمند عمل میکنه با فناوری کلود اگر سه نرم افزار با هم بودن مثلا حجم به جای 500 کیبلوبایت میشد 100 مگابایت یا 60 هیتمن هم مثل همین وبروت میمونه البته با موتور بیشتردر کلود
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
اگرراضی هستی همین رو دست نزن در کل از اینها بدون گارد فعال به عنوان اسکنر کمکی میشه استفاده کرد:نقل قول:
مالور بایت
سوپرانتی اسپایور
اسپایوردکتر
هیتمن
امسیسافت انتی مالور
سوفوس سیکیوریتی اسکن
پانداکلود نسخه مجانی
spy emergency
ضمنا برای سوپر انتی اسپایور کرک استفاده نکن چون اگر گاردش فعال باشه ممکنه تداخل پیدا کنه و اذیت بشی