هنوز تو بازار ایران نیومده.نقل قول:
هنوز تو بازار ایران نیومده.نقل قول:
بنچمارک زووم با سی پی یو اورکلاک شده
Motorola XOOM benchmark results
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Naturally, you can attempt to root your XOOM and increase the clock speed to 1.5GHz, as this guy did to get a Quadrant score of 2854.
کد:http://www.phonearena.com/news/Motorola-XOOM-benchmark-results_id17138
آی پد 2 هم معرفی شد ولی در مجموع منو قانع نکرد که از xoom دست بکشم!
صد در صد زوم بهتره .... قدرشو بدونید
مقایسه Xoom با IPAD ، IPAD 2 و HP Touchpad از نگاه سایت mashable
مقایسه Xoom ،IPAD 2 ، HP Touchpad و Playbook توسط سایت engadget
من این موضوع رو در تاپیک خود آیپد2 هم عنوان کردم اینجا هم درجش میکنم:نقل قول:
به شخصه از آیپد2 انتظار چیز بهتری رو داشتم
تبلتها در حال فراگیر شدن هستند و حافظه ی پایین موجود در اونها برای کسانی که میخوان از اونها به عنوان جانشینی برای لپ تاپ استفاده کنند (البته تبلتها نیومدند که جای لپ تاپها رو بگیرند بلکه اومدند تا فاصله ی بین گوشیهای هوشمند و لپ تاپها رو پر کنند) مشکل ساز میشه و اینجا شما نیاز به پورتی دارید که بتونید به وسیله ی اون حافظه ی جانبیی رو به تبلتتون وصل کنید که بتونید این مشکل رو حل کنید و در اینجاست که نداشتن پورت USB به چشم خواهد اومد! مشکلی که تبلت Xoom موتو اون رو به سادگی حل کرده!
وقتی که دوربین به تبلت ها اضافه شد طبعاً جدال بر سر کیفیت اون به میون میاد و وقتی که تبلت آیپد2 باید در مصاف با تبلتهای دیگه ی موجود در بازار قدرت خودش رو نشون بده در مقایسه با تبلتی مثل زوم که یه دوربین 5 مگاپیکسلی داره از رقابت عقب افتاده!(گذشته از اینکه دوربین مهمترین مشخصه ی تبلت ها نیست مهمترین مشخصه ی دوربینهای دیجیتاله!)
نظر من اینه که تنها چیزی که آیپد2 میتونه بهش متکی باشه طرفداران وفادار شرکت اپله و گرنه در برابر تبلتی مثل زوم حرفی برای گفتن نداره!
من امروز كه كامنت هاي انگجت رو مي ديدم،اكثرشون زوم رو بهترين تبلت مي دونستند.
همه در انتظار آیپد2 بودند تا نظر قطعی خودشون رو بدند و حالا این نظر قطعی اکثریته!
شايعاتي مبني بر توليد زوم 7 اينچي شنيدم:
کد:http://www.slashgear.com/7-inch-motorola-xoom-in-2011-implies-moto-ceo-01136740
آخ که من چقدر از شنیدن این شایعه خوشحال شدم!
مقایسه تبلت های برتر امسال:
آقا خلاصه این شایعه ی تبلت 7 اینچی زوم به کجا رسید؟
هنوز به جایی نرسیده،فعلا اخبار رسمی در این مورد نشنیدم.
به نظر من جالب نیست چون میشه یه گوشی بزرگ!
خوب به نظر من هم اندازه ی 10.1 برای تبلت بزرگه البته یه خورده!
نمیدونم هر کی یه نظری داره.
من الان اصلا حال نمینم لپ تاپ 15.4 اینچیم رو هر جایی ببرم!
خوب 10 اینچی هم خیلی تفاوتی باهاش نداره دیگه!
آقا به چیزی الان داشتم فکر میکردم! :9:
اونم اینه که خوب اینکه پورت یو اس پی داره یعنی اینکه میشه ای دی اس ال رو از طریق پورت یو اس پی هم بهش شناسوند دیگه نه؟
دوستانی که میخوان بخرنش 6 ماه دیگه بخرین...برنامه نداره:))
باز فرهوده اومد!
بیخیال فرهوده این یه تاپیک و دیگه جون من به هم نریز!:47:
آقا راستی من نظرم درباره ی اندازه ی تبلت عوض شد همون 10 خوبه دیگه چه کاریه! :12:
چند نمونه از بازی های قابل اجرا روی این تبلت زووم و آتریکس که سی پی یو تگرا دو هسته ای دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
کسی نمیخواد سوال ما رو جواب بده؟نقل قول:
شدنی هست ولی تبلت باید زیرساخت نرم افزاری این کارو هم داشته باشه.با وجود اینترنت 3g کمتر کسی به این فکر می کنه!نقل قول:
جدی؟
من فکر میکردم امکانش وجود داشته باشه!
خوب اینترنت 3g هم هزینه ی بالایی داره و سرعتش هم با ای دی اس ال قابل مقایسه نیست!
یعنی این 3g راه بیوفته ازین تبلت زوم میشه به عنوان موبایل هم استفاده کرد؟:20:
یه نفر اینو دوبله کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.androidcentral.com/uk-3g-xoom-now-available-pre-order-%C2%A3600-coming-early-april
احتمالا" بشه .نقل قول:
اونجا هم نوشته که زووم آماده پیش فروش در انگلستان شده و داره پیش فروش میشه و تو ماه آپریل که میشه اواسط فروردین آماده عرضه هست .
بدون قرارداد و سیم فری 960 دلار !نقل قول:
Carphone has priced the 3G Xoom at £599.99 (~$960) SIM-free, a £100 bump from the Wi-Fi-only version. There's been no mention of any subsidized on-contract prices, however the retailer is sweetening the SIM-free deal with the inclusion of a free charging dock worth £34.99.
[/COLOR]کد:http://www.embedupload.com/?d=0EZHIXSYKD
کد:http://www.embedupload.com/?d=90CNBVQGK3
من این دوتا رو دیدم از ضخامتش بدم اومد....ایپد2 یک چیز دیگست
یعنی فقط به خاطر ضخامت؟ :41:
مقایسه زوم و چند تبلت دیگه توسط cnet :
ایول به زووم :10:نقل قول:
من یه سول بپرسم شرمنده که مبتدیانست؟
میخواستم بدونم شما چه کاری با تبلتتون میکنید که با گوشیتون نمیتونید انجام بدید
مثلا میخوام بدونم که با زوم چه کاری میتونید بکنید که با آتریکس نمیتونید
آخه خوب فکر کردم دیدم که مثلا اگه بخوایم موزیک گوش بدیم خوب میتونیم با گوشی هم این کارو بکنیم اگه بخوایم بازی کنیم باز هم همینطور اگه بخوایم وب بریم این کارم که میشه با گوشی انجام داد دیگه :18:
فعلا برنده میدان تبلت ها از نظر من xoom هست ...
و تنها رقیبش هم ipad2 :
شرمنده ولی تا به حال تبلت داشتی؟؟؟نقل قول:
ضخامت که خیلی مهمه...ولی از اون مهم تر برنامه هست که بهت توصیه می کنم بری iTunes رو دانلود کنی ونصب..بعد تو app store اش بگردی...بعد بیای اینجا به من بگی موتورلا زوم چی داره؟
این جاهارو هم نگاه کن:
کد:http://iphone.pandaapp.com/ipad/app/collection.shtml
من خودم گلکسی تب داشتم..برای گوشی آندروید خوبه ولی برای تبلت فعلا برنامه نداره...اگرم براش بیاد کپی iOS میاد..میگی نه نیگاه کن:10:کد:http://apptrackr.org/
ببین دوست عزیز، کاربران آندروید خیلی بیشتر از ios دارن زیاد میشن و با توجه به اینکه بیشتر تبلت ها آندرویدی هستن، مطمئن باشید تعداد app هاش در مدت کوتاهی از ios جلو میزنه.نقل قول:
من با شما موافقم که اپل قشنگتره ولی زوم از نظر سخت افزاری و کیفیت صفحه خیلی بهتر از اپل هست.داشتن usb هم مزیت بزرگیه!
سوای رشد فوق العاده اندروید که موفق شده در حیطه اسمارت فون ها بقیه شزکت ها رو به نوعی له و منهدم کنه صبر کنید ، مایکروسافت داره ویندوز تبلتشو میده بیرون تا 3 ماه دیگه اونموقع همه این برنامه های ویندوز رو اون ران میشه اونموقع ببینم کی میره آی پد بخره !! :31:
هر چند که برای اندروید خیلی احترام قائل هستم ولی به نظر من رقیب آینده اندروید در حیطه تبلت ها ویندوز 8 مایکروسافته نه ios اپل !!!
و آینده ( از همین حال آغاز شده ) اسمارت فون ها همینطور که از اخبار هم شنیدید از آن اندروید خواهد بود ....
بازنده اصلی در هر دو جبهه :
اپل :5:
مرسینقل قول:
لینک این جایی که عکسش رو گذاشتین رو میزارین
دوستان بحث ios با windows و android کاملا جدا هست ...
همیشه اینجور بوده که apple طرفدارن خاص خودش رو داشته ... در نتیجه هیچ وقت برنده ویا بازنده محسوب نمیشه ...
از نظر نرم افزاری هم فعلا ios پیروز هست ...
در رابطه با windows هم باید صبر کنیم تا ببینیم چی از آب در میاد اما طبعا اوایل با یکسری مشکلات عرضه میشه !!!
android هم پیشرفت فوق العاده ی داشته ... و شاهد استفاده اکثر تبلت ها از این سیستم عامل هستیم ...
-----------------------------
رقابت در دنیای تبلت ها از حد خودش گذشته و طبعا باید با یه صعود پیشرفت و یه سقوط قیمت مواجه هستیم ....
پس بهتره کمی صبر به خرج بدیم !!!
----------------------
:40:
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
بفرمایید :نقل قول:
مرسی
لینک این جایی که عکسش رو گذاشتین رو میزارین
کد:http://www.hardwareinsight.com/motorola-xoom-vs-apple-ipad-2-a-comparison/
نه دیگه شما اولین و آخرین کسی هستی که تبلت خریده!نقل قول:
اون ضخامتی که میگی در مورد این صدق میکنه که بخوای یه گوشی مثل N900 با NEC Medias مقایسه کنی نه اینکه آرک و با اوپتیموس!
شما که همه چی داشتی باید بدونی که بسته به کارکرد کاربران، اونها انتظارات متفاوتی از دستگاههاشون دارند و وقتی آیپد2 داره تو این سال تولید میشه باید انتظارات کاربران این سال رو برآورده کنه نه اینکه یه پورت مهم مثل USB رو بیخیال شه یا یه دوربین VGA بندازه جلوی تبلتش و با افتخار ادعا کنه که دوربین گذاشتم.
اپل به مدد حمایت کاربران متعصبی مثل شما به جای پرداختن به مواردی که برای کاربران امروز اهمیت دارند به تبلیغ کاورهای هوشمند آیپد2 پرداخت!
من که گفتم شرمنده...:20:منظورم از این که تبلت داشتی این بود که ضخامت رو وقتی میفهمی که 3 ماه باهاش کار کنی...:31:نقل قول:
نه دیگه شما اولین و آخرین کسی هستی که تبلت خریده!
در هر صورت مخلصیم..:11:
دوستان وقتی شما یه برنامه یا بازی برای آیپد دانلود میکنین مطمئن هستین که روش میاد...بهینه شده....مال مال خود این تبلت هست...
ولی وقتی یه برنامه میخواین از مارکت بگیرین مال تبلت هست...معلوم نیست رو تبلت خاص شما خوب باشه...
حالا از ما گفتن بود...
من خودم راحتی هانی کومب رو دوست دارم...ولی نو آوری همش مال اپل هست...
زیاد هم گول usb رو نخورین ...آیپد با camera connection kit هارد اکسترنال 2 ترابایت هم میخوره...چه برسه به یه فلش یا مموری...
آیپد شده یه برند....همینش تموم رقبا رو از صحنه خارج میکنه...
مخلص همه هستیم...فن بوی اپل هم نیستیم:8:
وقتیکه دوربینش روشن میشه باید جالب باشه 10 اینچ اطراف و جلوتو نشون میده
نقل قول:
نه داداش خیالی نیست!
راستی اون جریانی که گفتی فقط مختص هاردهای ATA و بس!
دم شما هم گرم!
مقایسه ای دیگه بین زوم و آیپد 2 :
میگم این ایپد 2 بازم همه جا دعوا انداخت....
سوال اینجاست:
تبلت رو برای چی میخوای؟!
اگه برای اینکه یه چیزی به اسم تبلت دستت بگیری و باهاش کلاس بذاری تو فامیل و اینا،زوم،تبلتیه که حرف نداره..
ولی اگه تبلتی میخوای برای استفاده از امکاناتی که تبلت ها دارن،زوم که سهله،کل اندروید هنوز حرفی برای گفتن در مقابل ایپد معمولی نداره....
استیو جابز،شب معرفی دستگاهش،یه حرف خفن زد!!
اون هم این بود که برای ایپد 65000اپ موجوده!!و برای اندروید،100 تا..میدونم که تا دو ماه دیگه 100 تا میشه 5000 تا،ولی من تو فکر این هستم که چند تا از این 5000 تا کاربردی هستن،و چند تاش اپ هایی هستن که تو ایپد نیست؟!
و سوال اخر،اینه که 65000اپ ایپد،به چند تا ارتقا پیدا میکنه؟!
چند درصد سازمانها،مجلات،و سایت های اینترنتی هستن که در کنار نرم افزار ایپدشون،یه نرم افزار تبلتی هم گذاشته باشن؟!
و اینکه در کنار تبلت هایی با انواع سخت افزار،از پردازنده دو هسته ای تا پردازنده نیم هسته ای،چه موقع شاهد اپ هایی خواهیم بود که در تبلت ایپد اجرا نمیشن؟!!
البته،این نکته که دستگاه های اپل،مشتری های خودشون رو دارن رو هم باید در اینجا بذاریم....اپل،به خاطر تولیداتی که داره،همیشه یه دستگاه قویه و به همین دلیله که هر دستگاهی که میاد،با دستگاه هاش مقایسه میشن!!
مثلا،وقتی نکسوس رو با دیزایر مقایسه میکردی،کسی نمی گفت عجب گوشیی!! ولی وقتی نکسوس رو میذاشتی ور دل ایفون،همه کف میکردن....
منظورم اینه که مشتری های ثابت اپل،باعث میشن که 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته،برای هر دستگاهی با هر قابلیتی که تولید میشه،یه رغیب جدیه و سخت بتوین نشون بدی که از دستگاه اپل قوی تره!!همیشه یه چیزی هست که فلان دستگاه کم بیاره!