آقا این هم یه خبر جدید از عرضه که نه ولی پیش فروش گوشی در آلمان:
این گوشی با قیمت 346 یورو در آلمان پیش فروش می شه. البته در این مورد اعلام رسمیی صورت نگرفته اما میتونید پیش فروش و قیمت گوشی را در وب سایت آمازون آلمان ببینید.
آقا این هم یه خبر جدید از عرضه که نه ولی پیش فروش گوشی در آلمان:
این گوشی با قیمت 346 یورو در آلمان پیش فروش می شه. البته در این مورد اعلام رسمیی صورت نگرفته اما میتونید پیش فروش و قیمت گوشی را در وب سایت آمازون آلمان ببینید.
به نسبت رمش بقیه چیزاش بالا هستن !نقل قول:
اون گوشی هایی هم که شما اسماشون رو گفتی کلا بحثشون با این گوشی ها جداست !
کلا اینو دیگه همه قبول دارن که این گوشی باید رمش بالاتر بود .
بدی زندگی میدونی چیه؟
به اینه که خیلی چیزها رو میشه خواست ولی نمیشه داشت :6:
حالا درست تر شد :31:نقل قول:
به نسبت رمش بقیه چیزاش بالا هستن !
پیچوندین خلاصه جریان و دیگه!
نه دیگه چرا پیچوندن خوب این گوشی با این رمی که روشه نمیتونه با گوشیهای جدید رقابت کنه.
نان زنجفیلی آندروید وارد ایران می شود
نسل جدید تلفن های هوشمند Xperia™، که از آخرین ورژن پلت فرم آندروئید جینجر برد – نان زنجفیلی – پشتیبانی می کند به زودی وارد بازار ایران می شود.
به گزارش مهر، دو عضو از نسل جدید موبایل های هوشمند مبتنی بر آندروئید از خانواده Xperia سونی اریکسون هستند که با عملکرد چند رسانه ای – مالتی مدیا- و آندروئید نان زنجفیلی وارد بازار ایران خواهند شد.
در دو مدل Xperia™ neo و Xperia™ pro علاوه بر آندروئید نان زنجفیلی، نمایش واقعی با موتور پردازش تصویر براویا موبایل سونی تصاویری شفاف و با درخشندگی بصری خلق کرده که موجب ارتقای کیفیت برنامه های سرگرمی و گیم نیز می شود.
این مدل ها برای کاربران تجاری طرفدار آندروئید بسیار ایده ال محسوب می شوند چرا که به مجموعه ای از عملکردهای حرفه ای مانند همسان سازی پست الکترونیک، تقویم و دفترچه تلفن به شیوه ای ایمن و همچنین برنامه کاربردی از پیش بارگذاری شده آفیس سوئیت پرو که به مصرف کنندگان امکان مشاهده و ویرایش پرونده های آفیس را بطور مستقیم از روی تلفن می دهد، مجهز هستند همچنین امکان دسترسی به خدمات موبایل گوگل و برنامه های کاربردی بی شمار از طریق آندروئید مارکت را فراهم می آورند.
برنامه های کاربردی، نقشه، پست الکترونیک و دسترسی پایدار و سریع به اینترنت پرسرعت با Adobe® Flash® Player از دیگر ویژگی های این مدلها هستند.
دوستان من میخواستم C6-01 نوکیا بخرم ولی دو دل بودم که اگه neo به این زودیا میاد صبر کنم و neo بگیرم . حالا چند سوال داشتم
اول اینکه neo با مشخصات سخت افزاری که داره گزینه مناسبی واسه اندروید هست ؟
دوم اینکه ممکنه تا آخر فروردین قیمتش چقدر باشه ؟
ویدئو از محتویات جعبه اکسپریا نئو :10:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=zxSLA9cWNdA&feature
من که کلا فکر نمیکنم neo انتخاب خوبی باشه!نقل قول:
هنوز که اول فرودینه و خبری از ریلیزش نیست.
به سلامتی این گوشی برای عرضه اومده و تو GSMArena در دسترس هست .
فرقش با اکسپریا پرو چیه؟
بجز کیبرد....
اینجا که تقریبا یکی هستنکد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3734&idPhone2=3779
همه جا تقریبا یکی هستن
تقریبا مثل ویواز و ویواز پرو هستند
پرو برای بیزینس هست. office pro هم به صورت پیش نصب روشه ...
اگه اين و آرك با هم وارد بازار ايران بشن واقعا خريد اين به صرفه تره چون تقريبا همه ي امكانات آرك رو داره به جز طراحيش
واقعا سونی اریکسون چه فکری کرده این رو همزمان با آرک عرضه کنه ؟ چه دلیلی داره اگه این ارزونتر از آرک باشه ، آرک خریدن ؟! فقط طراحی ؟ یکی که کامل اطلاعات داره بیاد فرق این دوتا رو بگه
طراحی - صفحه بزرگتر - رم بیشترنقل قول:
نئو ریلیز شده اما پرو جی اس ام آرنا گفته سه ماهه دوم 2011نقل قول:
پرو با اینکه کیبرد داره فقط 0.5 میلیمتر ضخامتش از نئو بیشتره !!
کدوم بهتره؟ اگه از کیبرد صرف نظر بشه . ضخامتشون هم تقریباً یکیهنقل قول:
Sony Ericsson XPERIA NEO Quadband 3G HSDPA GPS Unlocked Phone (SIM Free)
US$ 505.00
پرفروشترین گوشی میشه ازن صاب مرده :دی
ببین کی گفتم !
از کیفیت صفحه نمایشش ریویو بزارین:31:
با قیمت خوبی وارد بازار شده . دوستان من میخواستم x10 بگیرم امروز . به نظرتون اگه نئو وارد ایران بشه تا چه مدت قیمتش متعادل میشه ؟ یا اینکه به نسبت x10 گوشی ضعیف تری هست و من همون x10 رو بگیرم ؟
احتمالاً با 600 تومن وارد بشه !
اصلاً ضعیف تر نیست ! میشه گفت بجز طراحی و دیزاینش همه چیش سرتر از ایکس10 هست !
البته سایز ال سی دیش هم یه نمه کوچیکتره :دی
خوب این گوشی از لحاظ سیستم عامل از X10 سرتره چون X10 آخرین آبدیتی که براش میاد 2.3 و قرار نیست بیشتر از اون و ساپورت کنه!
ولی این گوشی همونطور که دیدی با 2.3 عرضه میشه!
ولی در اینکه دیزاین X10 فوق العاده است هیچ شکی نیست. (البته من آرک و در دیزاین به X10 ترجیح میدم!)
کاملا بستگی به خریدار داره مثل X10 mini و X10 mini proنقل قول:
خوب بنظرتون من x10 بخرم یا بمونم که نئو بیاد ؟ به نظرتون تا کی به 450 میرسه ؟نقل قول:
احتمالاً با 600 تومن وارد بشه !
اصلاً ضعیف تر نیست ! میشه گفت بجز طراحی و دیزاینش همه چیش سرتر از ایکس10 هست !
البته سایز ال سی دیش هم یه نمه کوچیکتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان خوندم که عرضه ی نئو تا 3 ماهه ی سوم امسال به تاخیر افتاده.یعنی آخر های تابستون میاد.نقل قول:
اینکه خیلی بد شد :13:
حالا کجا گفته این حرفو؟
شما منبعت کجاست که این حرف رو میزنی توی جی اس ام arena خیلی وقته که نوشته وارد بازار شدهنقل قول:
Available. Released 2011, March
از نظر قیمت نئو ارزن تر یا پرو ، پرو کی میاد تاریخ تو ایران حول حوش:31:
این تایپینگم یکی پاک کنه کلا ضایع کردن مارو دوستان رفت :13:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=482231
دوستان متاسفانه تو خبرها كه تو سايت هاي ايراني هم ذكر شده بود عرضه گوشي نئو بدليل زلزله ي japan به سه ماهه ي سوم به تاخير افتاد
این گوشی در حال فروش جهانی هست ، از این سایت چک کنین :
کد:http://www.sgbest.com/product.php?id=333
قیمت به نظر چند میرسه X10 340 یورو بود تو ایران الان 420 میشه خرید این اسمارت فون 350 یورو به نظرتون چند البته این قیمت مال GSMarena ؟
تا 430 این حول میشه خرید ؟
منظورت رو از اون کشو نفهمیدم ولی خوب الان سونی داره سیاست خوبی رو در گوشیهای جدیدش اعمال میکنه البته به دلیل عرضه ی گوشیهای دو هسته ای فکر میکنم عاقلانه ترین کار ممکنه!
آرک هنوز یه ماه از عرضش نگذشته که از قیمت حدود 800 رسیده به 640 و این فوق العاده است در مورد نئو هم چون از آرک بهتر نیست میشه تصورش رو کرد که به زودی قیمتش افت مناسبی میکنه!
دوستان تو سایت خود سونی اریکسون مقدار رم این گوشی رو 512 زده :31:
[PHP]http://www.sonyericsson.com/cws/products/compare?cc=us&lc=en#p=914652,906017[/PHP]
تو سایت به خودشون نخواستن زحمت بدن همشو با هم یکی کردن دیگه:دی
من به این قضیه شک دارم اخه یک کلیپ ازش دیدم یارو میگفت 512 مگ رم داره!!!
یک عکسی چیزی از مقدار رم این گوشی ندارید ؟؟
RAM: 512MB Internal phone storage: 1GB
مموری داخلیشم زده 1 گیگ :دی یعنی چی :دی ؟
این گفته جی اس ام آرنا !!
Memory: 320MB storage, 512MB RAM(380 user available), microSD card slot, 8GB card included in the retail box
رم 512 هست :دی ولی 380 مگ فری هست ! خوب همه گوشیها همینطورین دیگه :دی ایکس10 رمش 380 ه حدود 180 مگش در دسترسه یوزره :دی
آقا رم نئو شد 512 :دی
اینم ماله PLAY :
The amount of RAM is 512 MB, out of which 380 MB available are user-available
جالبه گرافیک نئو تو نسخه پروتوتایپ از نسخه نهایی آرک و پلی بهتر عمل کرده :دی
نئو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرک :
پلی :
لووووووووووول :دی
با این وجود نگران قیمت تو ایرانم :41: 450 بالاتر نره خوب :5:
هه هه .. اختلاف قیمتش با optimus 2x کمتر از 30 دلاره سنگاپوره ..
کد:http://www.sgbest.com/product.php?id=333
کد:http://www.sgbest.com/product.php?id=294