چیش تعجب داره؟ خب راست میگم دیگه! اگه دروغه بگین دروغه!نقل قول:
چیش تعجب داره؟ خب راست میگم دیگه! اگه دروغه بگین دروغه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا اینجاش که سامسونگ داره کپی اپل کار میکنه
بله هر دوتاشون گوشیننقل قول:
بابا منظورم اینکه اپل شروع کرد iphone زد ، بعدش ipod touch زد ، بعدش ipad زد و بعدش معلوم نیست چی بزنه!!
و تمامی محصولاتشم به طور مشخصی سالی یکبار آپدیت میکنه که خداییش هم تا حالا موفق بوده!
سال گذشته سامسونگ به تقلید از اپل GS و GT و GS wifi رو رونمایی کرد ودقیقا مشخصه که داره از روی سیاست های اپل عمل میکنه و امسال هم دقیقا بعد از گذشت یکسال محصولاتش رو آپدیت کرد و این هم خداییش موفق بوده! حالا من میگم قیمت گذاریش رو هم باید بر مبنای همون سیاست اپل بگذاره!
بعدشم من خودم طرفدار برند خاصی نیستم و هر برندی که یه دیوایس باحالی درست کنه طرفدار همون دیوایس میشم! نه طرفدار برندش! خلاصه که الان کشته مرده همین GS2 هستم و ممکنه با آمدن iphone 5 یا یه چیز بهتر از این نظرم عوض بشه!:31: (البته باز شاید الان بگید آندروید با ios فرق داره و فلانو ....) ولی واسه من جفتیش عالیه!کار کردن با هردوش لذت بخشه!
خو راست میگه دیگه :دی این شکلکا چیه در میارین :دی
اپل میخواد7.8 بیلیون دلار از سامی صفحه نمایش و رم بخره !!! یهو بگین iPhone 5 رو سامی میسازه دیگه :دی
مخلصیم .کد:http://www.engadget.com/2011/02/14/apple-said-to-be-in-talks-with-samsung-to-buy-7-8-billion-worth/
دوست من تقلید از سیاست موفق هیچ اشکالی نداره .. تقلید از سیاست موفق حداقل نشون میده اون برند یه چیزایی از بازار می فهمه... بعضی برندها که n ساله دارن سیاست های اشتباه (یا ناموفق) خودشون رو ادامه میدن. اگه اپل جهت حرکت بازار رو مشخص می کنه (به قول شما آیفون/آیپاد/آیپد) ، معنیش این نیست بقیه برندها اگه نمی تونن بازار رو به جهت دیگه ببرن، حق ندارن توی همون جهت رقابت کنن.نقل قول:
شاید سامسونگ نتونه پرچم دار جهت حرکت بازار باشه، ولی می تونه رقابت کنه. همونطور که داره رقابت می کنه. بعضی برندهای دیگه رو ببینید تفاوت رو متوجه میشید.
جالبه که حدود 10 درصد از Revenue کل Samsung Electronics از طریق فروش قطعات اولیه به اپل هست، و حدود 50 درصد قطعات OEM سامسونگ سر از محصولات اپل در میاره :دی گرچه روابط اپل و سامسونگ خیلی خیلی پیچیده تر از صرفا خرید و فروش قطعات اولیه است.نقل قول:
کلا بعد از فاکسکان سامسونگ بزرگترین شریک تجاری اپل هست، و اپل بزرگترین مشتری قطعات اولیه سامسونگ. خدا این دو تا رو برا هم نگه داره :دی
با داشتن بهترین سخت افزار حال حاضر بنچمارکش شده 1950!!!!!!:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:
آقا بعد از پنج شیش ماه ور رفتن با اندروید توو Galaxy S ه خودم , صادقانه بهت بگم این بنچمارک ها همشون خاله بازی ه ! سرعت اندروید رو هنوز برنامه ای نیومده که درست نشون بده , من الان با بنچمارک 1700 رو گوشیم سرعتی دارم که یک و نیم برابر سرعت گوشیم توو رام قبلیه , در حالی که توو اونم بنچمارکم 1700 1600 بود !!
--------------
اون توضیحات رو هم نداده بودی آقا محسن , برا همین من فک کردم از اون فن های متعصب اپلی .
در مورد اپل و سامسونگ هم باید بگم , اپل یه چیز رو شروع میکنه و سامسونگ به بهترین شکل اون راه رو ادامه میده , حتی بهتر از خود اپل . و این وسط ارزش هر دوشون به یه اندازه ست .
سلام
چندتا عکس دیگه از گوشیم:31:
نقل قول:
بابا منم که نگفتم ایراد داره.اتفاقا دمشم گرم! کار خوبیه و حرف شما رو هم قبول دارم. ولی دیدم بعضی دوستان دارن شکلک و ... در میارن گفتم یه توضیحی بدم واسشون.
سلام .نقل قول:
the Exynos are pre-production and being over-clocked for good performance in these pre-production prototypes, but they told me that was not the case
The Linux kernel in S2 Gingerbread supports Dual-core, but I think Samsung and Google have plenty of software optimizations still to do to fully utilize the dual-core ARM Cortex-A9 power
Exynos هنوز در مرحله تکمیل هستش و ساخت اصلی این چیپ ماه آینده شروع میشه . شما الان هرچی پنچمارک ببینی T2 بهتر عمل کرده .
منم تایید میکنم این اعداد بچه بازیه
من خودم میتونم گلالاکسی اس با یه رم سبک و یه لگ فیکس برسونم به ۲۵۰۰
این که ملاک نیست
بچه ها به نظرتون کی میاد ایران با قیمت معقول {بعد از عید میشه یا نه}:31:
هیچ خبری از تاریخ عرضه و قیمت احتمالی نشده ؟
یه خبر عالی براتون دارم :دی
سامسونگ اعلام کرده که GS II از Mobile High-definition Link استفاده میکنه . یعنی همون پورت MicroUSB میشه HDMI !
به احتمال زیاد کابلش هم در پک گوشی هستش .
دیگه چی میخواین ؟ :دی
مخلصیم .
400 ميليون پردازش گرافيكي:18:
يعني پردازش گرافيكيش از PlayStation3 بهتره؟
exynos ظاهراً هنوز کامل نشده ولی با این حال تو این تست پیش تازه :
این تست نشون میده که هنوز exynos کامل نشده هنوز چون حتا از humingbird هم ضعیفتره :
اینجا هم بد نیست :
تو رو خدا یکی قیمت اعلام کنه ؟؟؟؟؟؟؟ و زمان دقیق عرضه؟به نظرتون این گوشی میارزه(شکسته نفسی:31:)؟
هنوز لحيم كاريش مونده :31: اينه كه اينقدر پرفورمنس پايينه :31:
رو کاغذ آرهنقل قول:
ولی خب هامینگربرد هم رو کاغذ 90 میلیون مثلث در ثانیه بود که در مقابل 80 میلیون تگرا 2 برتره ولی در عمل با 40 میلیون آردنو 205 با 40 میلیون رقابت میکنه
حالا باید دید 400 میلیون این چیکار میکنه
جالبه هنوز سی پی یو تکمیل نشده زمان به بازار اومد گوشی تو این ماه اعلام شده
یعنی واقعا میتونه هم سی پی یو رو تکمیل کنه و به تولید انبوه برسونه و هم گوشی رو بده بیرون؟!
با کی رقابت میکنه ؟!نقل قول:
ولی در عمل با 40 میلیون آردنو 205 با 40 میلیون رقابت میکنه
تگرا 2 با دوتا cpu اینهمه زور زد به زور تونست humingbird تک هسته ای رو بگیره :
تو این بنچ مارکم اگه کم اورده دلیلش اینه :
نقل قول:
A few quick words on the benchmarks. Neocore seems to hit the software frame rate limit that the Galaxy S had, so the GPU wasn’t going full throttle.
اگه بازم شبه ای دارید خجالت نکشید بپرسید پاسخ میدم :27:کد:http://www.gsmarena.com/google_nexus_s-review-565p3.php
گفتم در عمل نه رو کاغذ
شما هم هی بگین سامسونگ شیرشو بسته وگرنه فلان میکرد بهمان میکرد
مثل اینه که بگی درسته این موتور 8 سیلندر 400 اسب بخار قدرت داره ولی اگه شیرشو باز کنن تا 2000 اسب بخار قدرت داره!!
اینم شد جواب؟
در مورد قیمت هی سوال نکنین دوستان محموله هر موقع رسید ایران بهتون خبر میدیم
یکی از دوستای من قاچاقچیه اگر بیاد خبر میده اینجا هم اعلام میشه
دلیل این کار اینه که مصرف باتری کمتر بشه ... وقتی تشخیص 55 فریم یا بیشترش برای ما امکان پذیر نیست چه دلیلی داره به سخت افزار و باتری فشار بیاریم ؟ این کار سامسونگ کاملاً منطقیه
تا یه مدت دیگه که بازیهای سنگینتر وارد بازار بشن میتونی به راحتی اون محدودیت رو برداری و اونجایی که adreno205 یعنی همون xperia play و arc فقط 25 فریم میدن واسه خودت با 41 فریم کاملاً روون بازی کنی
من این کار هوشمندانه سامسونگ رو تحسین میکنم ... سامسونگ گوشیی رو که میسازه تا 2 سال هنوز حرف اول میزنه
الان تک هسته ایش با 2 هسته ای انویدیا رقابت میکنه
موقعی که 4 هسته ای ها بیان تو بازار تازه میتونن با دو هسته ای سامسونگ رقابت کنن
در مورد موتورهم اتفاقاً نمونش bmw m6 هست که همین سیستمو داره که مثلاً تو شهر قدرتشو کم میکنی
البته تو موتور ماشین کار به این راحتی نیست وگرنه سایپا رو همین پراید میزاشت
چقدر خب هر زمان شرایط میتونه برای سامسونگ عوض شه
هر موقع یه چیزی به نفعمونه خوبه و دفعه بعد نه
ایکسپریا پلی بازیها رو با 60 فریم در ثانیه اجرا میکنه
یعنی با یه سخت افزار که رو کاغذ 40 میلیون مثلث در ثانیه رو میتونه پردازش کنه جوری بهینه شده که میتونه 60 فریم در ثانیه تو بازی بده
بعد یه سخت افزار دیگه که رو کاغذ 90 میلیون میده نمیتونه! چون شیرش بسته ست
به این میگن هوشمندی و بهره برداری به بهترین وجه از سخت افزاری که داری!
بعد هر وقت اگه محدودیت برداشته شد میشه صحبت کرد. نه از الان بگیم
آقا بحث نکنین . بزودی نسخه تکمیلی گوشی عرضه میشه و اونوقت بحث کنین :دی
برتری +SAMOLED از نگاه سامسونگ :
ویدیو :
مخلصیم .کد:http://www.samsunghub.com/2011/02/15/video-samsung-explains-super-amoled-plus/
خوش به حال اکسپریا پلی که رفته پمپ وصل کرده به شیرش رسونده به 60 فریم .نقل قول:
بعضی از سخت افزار ها هستن مثل 90 میلیونی ها (:25:) که دیگه نیاز به پمپ ندارن و به موقع میشه ازشون استفاده کرد (به وقت خودش شیرش باز میشه) :27: :5:
منتظرتم I9100 Galaxy S II:40:
خوشم میاد شاخ نمایشگاه همین گالکسیه! اینا چی بود HTC معرفی کرد آخه؟ به شخصه خیلی خورد تو ذوقم!
ولی فکر کنم یه ایراد داشته باشه! اونم اینکه مثل Desire HD و HTC HD2 تو جیب شلوار جا نشه!!!
:31:
غیر از این مورد طالبشم!
البته بستگی به شلوار و جیب داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همین طور هیکل صاحب گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو جیب من که hd 2 جا میشه و
اگه تو جیبی hd2 جا بشه gs 2 هم جا میشه:27:
شاخ بودن همیشه تو های پرفورمنس بودن نیسنقل قول:
خوشم میاد شاخ نمایشگاه همین گالکسیه! اینا چی بود HTC معرفی کرد آخه؟ به شخصه خیلی خورد تو ذوقم
گاهی یه محصول تو رنج سختافزاری متوسط ولی با تمرکز روی قشری خاص میتونه سود مالی خیلی بالایی کسب کنه
HTC اومده تا کار نیمه تموم Microsoft تو ساخت گوشیهای اجتماعی رو تکمیل کنه، تبلتشم تو رنج هفت اینچیها، به نظر من یکی از بهترینهاست
بهتره ما بیایم هر دیوایسی رو تو رنج و اکوسیستم خاص خودش بررسی کنیم
قدرت یه شرکت دست آخر برمیگرده به ارزش سهام و به طبع فروشش، و از طرف دیگه همهی افراد، توان مالی خرید گجتهای های پرفورمنس رو ندارن، پس عمدتاً دیوایسهایی تو رنج قیمتی متوسط، بیشترین سود رو برای کمپانی به ارمغان میارن
هرچند :
- منم به شخصه با رونمایی نوآوریها تو نمایشگاهها بیشتر موافقم
- به شدت گلکسی اس 2 رو دوست دارم
- اسم کمپانی واسم مهم نیست، محصول کمپانی واسم مهممه
حرف دوستمون رو قبول دارم .
مثلا واسه بعضی ها Galaxy Gio خیلی نظرشونو بیشتر از GS II به خودش جلب کرده . یا ACE .
در کل هر کاربر با توجه به نیازش به محصولات نگاه میکنه .
از نظر بزرگی گوشی هم جون گوشی فوق العاده نازک هستش فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه .
مخلصیم .
خب MHL هم به طور رسمی اعلام کرد که GS II از طریق پورت microUSB به HDMI وصل میشه .
این کابلش :
این یه تکنولوژی جدید هستش که سامسونگ به جای اضافه کردن پورت اضافی اومده All in One کرده پورت ها رو . هم OTG و هم MHL .
ویدیو توضیحات :
مخلصیم .کد:http://www.youtube.com/watch?v=ZtwTcnR0hqA
سلام دوستان:5:
این سوال خیلی از کاربران هست .
سایت Expansys در انگلیس نسخه 16G این گوشی رو در 18 آوریل به قیمت 650پوند معادل 1044$ بفروش میرساند:
کد:http://www.expansys.com/samsung-i9100-galaxy-s-ii-16gb-209114/
این که قیمتش زد رو دست آیفون!
نقل قول:
حرف شما رو قبول دارم.ولی انتظار داشتم که HTC هم یه محصول High-End ارائه بده!
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
برادر جان هنوز هیچی معلوم نیست و کسی نمیتونی قیمت گذاری کنه.نقل قول:
در ضمن اگر قیمتش بالای 800 دلار باشه (که نیست) به هیچ عنوان ارزش خرید نداره.(البته واسه خودم)
دوستان بهتون قول میدم قیمت ۱۶ گیگش زیر ۶۵۰ نمیاد
الان گالاکسی ۱۶ گیگش تازه شده ۶۵۰ بعد از چقدر وقت
البته خیلی بهتره که قیمتا نمیاد پایین خیلی :31:
۳۲ گیگ کی عرضه میشه دوستان
منم همچین فکری می کنم. فکر می کنم با قیمت خیلی بالایی عرضه میشه.نقل قول:
چون هنوز GS 16GB با قیمت بالای 650 فروش میره. دیگه چه برسه به GS II با این مشخصات فضاییش!!
به محض ورودش به ایران قیمت I9000 افت میکنه . نهایتا یاید با قیمت 750 فروش بره.(16GB)نقل قول:
نکته بسيار مهم اينه که اون نوشته بزرگ سامسونگ که بالاي Galaxy S بود ديگه تو اين نيست :27: