سلام.
راهنماي بازي به انگليسي :اگه براتون سخته اسم مرحله رو به انگليسي بگيد تا براتون ترجمه كنم. :)کد:http://faqs.ign.com/articles/370/370689p1.html
Printable View
سلام.
راهنماي بازي به انگليسي :اگه براتون سخته اسم مرحله رو به انگليسي بگيد تا براتون ترجمه كنم. :)کد:http://faqs.ign.com/articles/370/370689p1.html
من اين مرحله رو 200 بارفتم تا تمموم كردم وقت كم مياوردم واسه حماليش :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط goly1378
شما بايد توي خيلي وقته كمي بار هارو حمل كنين راه ديگه نيست اگه زود تمام كنيد تير اندازي نميشه ;)
دوستان شما از اين تراينر استفاده كنيد خيلي عاليه 14 تا فعاليت داره من كه اون موقع ازش استفاده كردم خيلي حال كردم :
حجم حدود(165 كيلو بايت)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط *علی*
وقتي طرفي كه داره كشيك ميده ميره تو چمنها ............. !!!
شما بايد تو اين مدت تا جايي كه ميتونيد جعبهها رو به كاميون منتقل كنيد
بعدش وقتي داره برميگرده بايد آماده بشيد و بكشيدش
4 نفر ديگه هم با تفنگ تامي ميان .... اگه يه كدوم رو بكشيد و تفنگشو بردارين كارتون راحت ميشه
بعدش هم سريع بقيه جعبهها را منتقل كنيد و با سرعت هر چه تمام تر فرار كنيد وگرنه سالم بيرون نميريد :happy: :laughing:
از همتون ممنونم
سلام
در بازي مافيا وقتي با پاني براي دزدي به بانك مي رويم.من كليد صندوق را از مدير مي گيرم اما وقتي به زير زمين ميرم درها قفلند چه كاري بايد انجام بدم؟
با تشكر گلي
من از مافیا خوشم نیومد مخصوصا اون مرحله
مسابقه رالیش
که خیلی دردسر داشت
اخرم مراحلشو از اینترنت دانلود کردم
حجم تمام مراحل به صورت کمپرس 6 مگ
مشكل من حل شد.
سلام به همگي
من بلاخره بازي مافيا را تمام كردم
بازي بسيار قشنگ با پاياني غم انگيز
بعد از اون قسمتی که مسافرا رو رسموندم 2 نفر دنبالم میان باید چیکار کنم؟
بايد با پاي پياده و از روي فلش هاي سبزي كه بهت نشون داده ميشه به طرف بار دون ساليري فرار كني .
اره باید از دست اونا با توجه با اون فلش فرار کنی و بری سالیاری بار تا اون دوتا را بکشن
چه قدر شما به روز بازي مي كني!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط hezaro-yekshab
سلام.
مهم به روز نبودن نيست . خيلي بازي هاي خوش ساخت قديمي ارزش چند بار بازي كردن رو حتي دارند .
مهم اينه كه من فكر كنم 3 4 تا تاپيك در مورد همين بازي زده شده ! ;)
سعيد جان مرسي بابت راهنمايي كه به من كردي بابت مرحله مسابقه ماشين ممنونم ازت
ميرم خونه امتحان ميكنم ببينم چي ميشه
مرسي 01/07/1385
سلام سعيد جاننقل قول:
نوشته شده توسط S@eid
بچه ها سعيد چند روز پيش يه ترينر بازي مافيا رو به من داد من بهش گفته بودم كه تو قسمت مسابقه ماشين گير كردم به من گفت ترينر رو باز كنم بعد وارد بازي بشم و وقتي 0 رو بزنم اگه آخر هم بشه ميره مرحله بعد من اينكا رو كردم اما فقط تنها يه بار رفت مر حله بعد اونم بعد از 100 بار بازي كردن كه برق مون قطع شد شانس گند من بعدش هم وقتي برقمون اومد رفتم تو بازي اون مرحله سيو نشده بودو بعدش ذيگه هر چي بازي كردم 0 رو زدم نشد كه نشد حالا ميخواستم از شما بپرسم كه تو بازي چه موقع بايد 0 رو بزنم ميشه يكي بهم كامل توضيح بده بخدا 2 ماه كه تو اين مرحله گير كردم كمكم كنيد 02/07/1385
سعيد جان ميشه ازت خواهش كنم سيو بعد از مرحله مسابقه رالي ماشين سواري رو بزاري برامنقل قول:
نوشته شده توسط S@eid
مرسي ممنون ميشم ازت
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
من الان بازی روسیستمم نصب نیست.چند تا از فایل های سیو رو ریختم توی سیدی.اسم سیو های مافیابصورت
یه سری اعداد و ارقام هست.برای همین من نمی دونم کدوم یکیش رو باید برات بزارم.
حالا شما باید یه کاری بکنی .بری توی پوشه ای که سیو های بازیت اونجاست.شماره ی اخرین فایل (اخرین سیو )بازیت
رو به من بدی.تا من سیو مرحله ی بعد (که میشه مرحله ی ماشین سواری ) رو برات اپلود کنم.
موفق باشی
;) ;) ;)
عجب كاشكي زودتر ميگفتي چون من ديروز كه گفتي رفتم خونه بعد رفتم تو بازي اسم سيو رو از اونجا برداشتم حيف شد حالا دوباره بايد صبر كنم تا امروز هم تموم بشه تا من برم خونه و فردا بيارمنقل قول:
نوشته شده توسط S@eid
راستي سيوي كه تو بازي هستش اسمش هست:fairplay-before the race 06-03:sad:
نقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
دوست عزیز وقتی که مسابقه رو شروع کردی ، وقتی یه مقدار جلو میری به جایی میرسی که یک را در سمت چپ وجود داره که البته با بلوکهای بتنی اون رو بسته اند . کنارش هم یک تابلوی بزرگ تبلیغاتی هست .از کنار بلوکها وارد اون راه بشو نزدیک انتهای آن راه یک تابلوی دیگه وجود داره ( تقریبا انتهای اون که به راه اصلی ختم میشه ) وقتی کنار تایلو رسیدی عدد 0 سمت راست کیبورد رو بزن .
این کد شما رو به قبل از خط پایان میرسونه . از خط پایان رد شو و تا 5 بار این کار رو انجام بده تا تمام مراحل تمام بشه و شما به عنوان قهرمان انتخاب بشی .
البته خود کمپانی سازنده مافیا پچی انتشلر داد که با اون می تونی این مرحله را آسانتر کنی . برای دریافت اون پچ و کرکی که بتونی با اون بازی رو اجرا کنی میتونی به سایت
سری بزنی .
موفق باشی .
سلام ميشه آنلاين باهاتون صحبت كنمنقل قول:
نوشته شده توسط amirpers
ميشه بياي ياهو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شما رو در Yahoo Messenger اد کردم .نقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
اگه کمکی از دستم بر بیاد در خدمتم .
سلام آقا یکی میتونه به من بگه چجوری میتونم frank رو پیدا کنم و کتابهارو ازش بگیرم؟
چون هر چی منتظر میشم که پیداش بشه نمیشه؟
من خیلی وقت پیش بازی کردم . یه مقدار بیشتر توضیح بده که تو کدوم مرحله هستی ؟نقل قول:
نوشته شده توسط miassus
آقا مشكل frank حل شد، رفتم چند مرحله بعد و یک مشکل جدید پیدا شد:
یک جایی هست که باید بریم با bill معامله کنیم ولی تا میخواد معامله پا بگیره یک سری مهاجم میان و بهمون حمله میکنن که این وسط دوستای bill همه میمیرند و حالا ما باید این مهاجمین رو بکشیم، وقتی که اونهارو کشتم دوباره باید با bill معامله کنیم ولی مشکل اینه که معلوم نیست bill کجاست؟
فکر میکنم همون مرحله ای هستی که با پائول و اون یکی رفیقت میری توی یه پارکینگ برای معامله ی سیگار یا مشروب.نقل قول:
نوشته شده توسط miassus
اگه منظورت اون مرحله هستش باید بدون اینکه رفیقات کشته بشن مهاجم ها رو بکشی بعد طبقه طبقه پارکینگ رو بیای پایین وقتی به طبقه ی همکف رسیدی و همه رو کشتی دوباره میری بالا و وانتی رو که توش مشروب هست سوار میشی و از پارکینگ میای بیرون.
البته یه مقدار سخته .منکه این بازی رو باتراینر تموم کردم .برخلاف نظر خیلی ها که میگن تراینر جذابیت بازی رو کم می کنه منکه خیلی باهاش حال می کنم.
موفق باشی
;) ;) ;)
سلام من بعد از رد كردن مرحله ماشين رفتم پيش يه دختره كه با هم رفتيم خونش و خلاصه كلي ......حالي به حولينقل قول:
نوشته شده توسط S@eid
نا گفته نماند كه سر راه كه داشتيم ميرفتيم چند نفر ريختن سرمون كه همشون رو زدم
بعدش با دوستش رفتيم سر وقت همونا كه اون شب ريخته بودن سر من و اون دختره همشون رو كشتيم بعدش دونفرشون با ماشين فرار كردن كه افتديم دنبالشون و آخرش خوردن به ديوار و مردن و بعدش من رفتم سوار ماشين شدم و طبق نقشه رفتم تويه يه رستوران كه مثل اينكه آقاي فانك اونجاست كه لباسه سفيد پوشيده و وقتي منو ميبينه شروع ميكنه به فرار كردن و محافظ هاش ميريزند سرم خيلي زيادند من اينجا بايد چيكار كنم ميشه يكي كمك كنه؟
یکم بیشتر توضیح بده ببینم کجا رو میگی.نقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه بيشتر از اين چي بگمنقل قول:
نوشته شده توسط S@eid
اونجا كه گفتم يه هتل بزرگ كه وقتي واردش ميشم به انگليسي مينويسه serch funk البته بقيه اش يادم نمياد زياد دو سه خط مينويسه وقتي ميرم تو پيش اطلاعات هتل ميگه اون يه لباس سفيد پوشيده تو سالن غذا خوريه حالا چيكار كنم وقتي ميرم پيش لباس سفيد فرار ميكنه از من و بعدشم يه عالمه آدم ميريزند رو سرم همشون هم تفنگ دارند
اهان باید یارو رو بکشی محافظاش هم بکشی بعد بری طبقات بالای هتل دونه دونه در های اتاق ها رو چک کن ببین کدوم باز میشه احتمالا یه اتاق توی طبقه ی اخر هست که یه زنه توش هست در اون رو که باز کنی.....(دمو)بعد باید بری توی اتاق رییس هتل که احتمالا توی همون طبقه ی اخر هست بری توی اتاقش مدیر رو بکشی بعد از روی میزش یه چیز برداری .بمب رو کار بزاری و بقیش دمونقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
راستی توی طبقه اول توی قسمت پذیرش یه پیرمرد با تبانچه وایستاده اون رو بکش و برو پشت پیشخون کلید در اتاق زنه یا رییس هتل رو بردار.
نمی دونم شاید یه جاهاییش رو قاطی کرده باشم.اخه بابا این بازی رو یه سال پیش تموم کردم
موفق باشی ;) ;) ;)
مرسي دمت گرم ميرم ببينم چيكار ميتونم بكنم ممنونم ازت خيلي با حالي 05/07/1385نقل قول:
نوشته شده توسط S@eid
توي مسابقه سمت چپ جاده يه جا جدول نداره و ميتوني بري اونتو كه يك خيابونه بعد وقي جادهي اصلي رو ديدي و يه هم نزديك شدي اونوقت تو num pad 0 رو فشار بده تا از پشت خط ژايان بيارتت.
سوال؟
آقا مرسي ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط core due 2
ردش كردم حالا يه جا گير كردم اونجا كه يه كشتي هست من لباسم رو عوض كردم رفتم تو كشتي ولي نميدونم بايد چيكار كنم شما نميدونين بايد چيكار كنم؟؟؟؟08/07/1385
توی اون مرحله جلوی یکی از کابین ها دو تا مرد با کت سیاه وایستادن( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بادیگارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) باید اونها رو بکشی.بعد اون یارو کت سفیده میاد بیرون اون رو هم بکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد برو جلوی کشتی سمت راستت پائول با یه قایق موتوری وایستاده.سوارشو و ....نقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
موفق باشی
;) ;) ;)
ببين خوب با چي بكشمشون اونا تفنگ دارند من با دست خالي چجوري بكشمشوننقل قول:
نوشته شده توسط S@eid
ببين خوب با چي بكشمشون اونا تفنگ دارند من با دست خالي چجوري بكشمشوننقل قول:
نوشته شده توسط S@eid
یادم نیست...ولی فکر می کنم چون من تراینر داشتم و جونم بی نهایت بود تونستم با مشت بکشمشون .نقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
اگه دوستان دیگه می تونن کمک کنن.
موفق باشی
;) ;) ;)
سلام من به يه جايي از بازي رسيدم مثل بندر تخليه بار و بار گيري و اين چيزاست كه دو تا كشتي بزرگ و چند تا واگن قطار هستش و چندين نفر هستن كه ميخوان من رو بزنن من همشون رو ميكشم ولي نمي دونم چيكار بايد بكنم كسي نمي دونه تو اين مرحله چيكار بايد بكنم
ممنون ميشم كمكم كنيد
دوست عزيز به تاپيك زير پست دوم مراجعه كن :thumbsdow :thumbsdow :thumbsdow
مرسي كه گفتي ممنونم ازتنقل قول:
نوشته شده توسط Ali&G
خيلي حال دادي