کلآ فکر کنم بولشت ترین تابستان این 4-5 سال اخیر باشه!اینم که 2 ماه تأخیر خورد بریم مسافرت تابستون زود تموم شه!: دی
Printable View
کلآ فکر کنم بولشت ترین تابستان این 4-5 سال اخیر باشه!اینم که 2 ماه تأخیر خورد بریم مسافرت تابستون زود تموم شه!: دی
همه ی بازی های مهم بعد تابستون میان:41: چرا...!:13:نقل قول:
بیاین فعلا اینو ببینید آروم بگیرید :31:
عمرا اگه از تابستون پارسال بدتر باشه .نقل قول:
فقط یه بازی توی کل تابستون اومد اونم Singularity بود .
باز حداقل امسال چند تا بازی مونده واسه سرگرم شدن .
واقعا نمیدونی چرا ؟!:31: خب بعد تابستون میان تا اغفالت کنن که درس نخونی دیگه ! ولی گول اینا رو نخوریها ! درس مهمتره !نقل قول:
ولی من گولشون رو میخورم ! :31:
نقل قول:
واقعا گرافیکش انقدر ذاغارته یا من چشمام ذاغارت میبینه ! :31:
پارسال باز خوبه همون Singularity بود که الحق بازیه ناب و جدیدی بود و داستان قوی هم داشت.نقل قول:
الان از اول تابستون امسال که > (:31:)
این Call of Juarez: The Cartel که اصلآ مشخص نشد به چه دلیل این حرکت رو زد!احتمالآ دیده بقیه نیستن بهش بر خورده زده تو فاز ماه نوامبر و سپتامبر : دی
بازی برای X360 لیک شد.
Region free هم هست.................
خب امروز بازی رو خریدم.
والا چی بگم...
فکر میکنم از بحث اوردن کابویها به این دوره زمونه و و غیره که بگذریم ..
کلا بازی اصلا نمیدونم رو چه اصولی ساخته شده بود....هیچ المان خاصی نداشت (البته در نیم یک ساعت اول بازی
دویدنش که ارومتر از راه رفتنشون هستش
گرافیکش هم که از Homefront افتضاح تره
کلا بافت نداره
هوش مصنوعی هم نداشت تا اینجا....
رفتیم داخل چادر بمب گذاشتیم یارو رفیقمون واساده بود کنار در چادر انگار نه انگار توش بمب گذاشتیم
فیزیک هم که خدا بده برکت...
فقط و فقط اون ابتدای بازی کمی مجذوبم کرد
3 انتخاب میده سه شخصیت که هر کدوم یک مامور دلوتی هستن از کاراگاه گرفته تا مامور FBi فکر کردم ممکنه هر کدوم از لحاظ داستانی متفاوت باشن
البته شاید جلوتر این طور باشه.
صداگذاریش هم نبود بهتر بود حالا این نظر من تا این جای کار
قربون زبونت هرچی تو دلت قولمبه شده بگو: دینقل قول:
والا چی بگم...
خب خسته نباشن در کل به هر حال زحمتیه که کشیدن و اینم نتیجشه دیگه!نقل قول:
البته در نیم یک ساعت اول بازی
دویدنش که ارومتر از راه رفتنشون هستش
فرق کال آو با متقلداش اینجاها معلوم میشه!
من که از رو تریلر قبول ندارم حکم صادر کنم اینو که دیدم فهمیدم چه خبره همونجا گفتم تر زدن به بازی با کشیدن بازی به سبک جدید!
بهتر که واسه pc تأخیر خورد...کاش اصلآ نیاد: دی
منم یکی از دوستام اصولا هر آشغالی بدیم بازی میکنه اینو زنگ زد گفت نتونستم بازی کنم : دی
دیگه به عمق فاجعه پی بردم
بابا اونقدرها هم بد نیستا! جدی میگم، منم هر بازی ای رو بازی نمیکنم سختگیرم ولی از این بازی خوشم اومد! گرافیکشم اونقدرها هم بد نیست به نظرم، یه ساعتی بازی کردم لذت هم بردم، امتحانش کنید
بچه ها منم بازی را گفتم .
زیاد وقت نکردم بازی کنم ولی راستش اصلا با بازی حال نکردم .
دموی اول بازی خیلی حوصله سربر بود و گیم پلی و گرافیک بازی هم اصلا بهم نچسبید . البته شاید اگه بیشتر بازی نم برام عادی بشه .
ولی هنوز در عجبم که چرا یوبی سافت بازی را از حالت وسترن به مدرن تبدیل کرد. یاد شماره دوم بازی که خیلی عالی بود به خیر .
آقا امروز چتر شدیم خونه دایی 2-3 ساعت بازی کردم
بازی واقعا عالیه :8:
با شخصیت هاش خیلی حال میکنم کلا بازی تیریپ مشتی داره
گرافیک هم خوب و در بعضی جاها خیلی خیلی عالی بود
گیم پلی بعد از نیم ساعت خیلی روون و مشتی شد
داستان هم که برای این سبک زیاد هم هست !
بازی کنید از دست ندین - منم که خودم باید صبر کنم تا pc بیاد تمومش کنم :41:
WELCOME TO THE NEW WILD WEST
تایید میشهنقل قول:
راسته میگند برا pc تاخیر خورده ؟
آخه زمان عرضه pc انگار 1 یا 2 روز دیرتر بود -نمیدونید تا کی تاخیر خورده >؟
نسخه های قبلیش که خیلیییی قشنگ بود اصلا یه سبکی بود واسه خودش
رفت واسه شهریور!نقل قول:
دوستانی که بازی رو کردن این سه تا کاراکتر چیه با هرکدومشون بازی کنیم یه داستانه یا نه در هر مرحله میتونیم یکیرو انتخاب کنیم اگه میشه بگین ما هم بریم سر بازیمون ممنون:8:
امتازات بازی تا الان
IGN: 4.5
EUROGAMER:6
VIDEOGAER:5
مثل اینکه با یه شاهکار طرفیم
:41:
جالبه IGN به دوک نوکم 5.5 داده بود:13:
آقا من چند ساعتی بازیش کردم، چندین تا مرحله رو هم رفتم جلو، حرف قبلیمو پس میگیرم، بازیه بیخودیه !
به قول همون دوک برای منتقدا : EAT SHIT AND DIE !نقل قول:
خوبیش اینه که حتما لازم نیست 2 تای قبلی رو بازی کرده باشین بازم میتونین اینو بازی کنین
دوستان این بازی رو میشه به صورت Split-screen دونفره انجام داد یا بخش دونفره ش فقط آنلاینه ؟
آقا بازی نسبت به 1 اش چه مزیت هایی داره؟؟
بچه ها اوایل بازی یک جا که باد دو تا هلیکوپتر را با آر پی جی بزنیم چه جوری هست ؟ من هر کاری میکنم نمیشه .
آره... سه تا داستان مختلف.... ولی بعضی جاهاش به همدیگه مربوطن و با همدیگه میرن جلو... مثل 2نقل قول:
میشه حالت co-op هم بازی کرد... 3 نفره که هر کی داستان خودشو می بره جلو...
گرافیکش و صداگذاریشنقل قول:
فضا پردازی و داستان یکش خیلی خیلی فوق العاده تر بود.
گیم پلی جفتشون خوب بود.
نه... فکر نکنم...نقل قول:
اینجور که معلومه از همه لحاظ گند زدن به بازی گیم پلی گرافیک صدا گذاری و..... اصلا برای pcنیاد راحت تریم
مشخصه.... پشت سرتو نگاه کن...یک علامتی زده... در یک جعبه باز شده که تو چند تا راکت هست... اونا رو بردار.... بعدش صبر کن هلیکوپتر وایسته بزنش... می تونی از سر سمت چپ بری توی حیاط تا تیر بهت کمتر بخوره...نقل قول:
درسته.... تا این جاش که خیلی بد بود... اون فضای وسترن کجا و این کجا .... احتمالا با این گندشون دیگه توبه کنن و بقیه ی این سری رو توی همون زمان وسترن قدیم بسازن... نه که بیان مدرنش کنن...نقل قول:
خیلی هم آسون بود تا این جاش... ولی احتمالا مولتی پلیر اش قشنگ باشه...
سلامنقل قول:
علاوه بر اون راکت ها یه جعبه دیگه هست که توش رگبار نیمه سنگین گرینف هست با اونم میتونی بزنیشون. که البته راحتره.
خیلی بازی شعیفی شده... همون نمرات حقش بود... یک شوتر تکراری و مسخره... واقعا حیف اون فضای وسترن قشنگش نبود...
احتمال زیاد با این EPIC FAIL نسخه ی بعدی برگرده به فضای قبلی خودش...
بنده تو همون پستای اولی این بازی رو پیشبینی کردم همه ریختن سرم...........باز دمه خودم گرم که از سه تا عکس فهمیدم اوضاع از چه قراره:2:نقل قول:
یحتمل شما بازی خور نیستید عزیز......نقل قول:
حالا در راستای همین مطلبتون یه چیز بگم آتیش بگیرید میری تو چادر یه بمب حداقل 5 کیلویی میذاری بهد از اینکه منفجر میشه چادره که تکون نمیخوره هیچی یه آتیش الکی هم میگره انگار نفت ریختی رو آتیش[COLOR="Silver"]نقل قول:
رفتیم داخل چادر بمب گذاشتیم یارو رفیقمون واساده بود کنار در چادر انگار نه انگار توش بمب گذاشتیم
فیزیک هم که خدا بده برکت.
:31:
ubisoft
فکر کنم همش تقلید از بازی gta iv tony باشه ....
گرافیکشم که در هده تیمه ملی هه...:27:
فقط یه چیزی خواسته بسازه دیگه زده او رفته...
اصلا کوچک ترین ارتباطی با جی تی ای نداره. اصلا چه ربطی دارن به همدیگه؟
من این بازیو 2 هفته پیش تموم کردم. اول می خواستم با همه ی شخصیت هاش بازی رو تموم کنم ولی اینقد کشش کمی داشت بازی که حتی یک دور هم به زور رفتمش.
بازی اصلا اون چیزی که انتظار می رفت نشد ، درسته همه با دیدن عوض شدن فضای بازی نا امید شدن ، ولی متاسفانه نتونست حتی یک شوتر مدرن متوسط رو هم در بیاره.
داستان بازی یکم خوب بود. پیچیدگی ، توطئه های هر طرف ، میشه بهش 8 داد.
گیم پلی افتضاح بود. بازی خسته کننده بود ، و تنها کاری که می کردی این بود که بکشی و بری جلو. نمرش 5
گرافیک هم خیلی بد بود. blur کرده بودن بازیو تا احساس نشه. میگیره 6
فضاپردازیش ، صداگذاریش ، فیزیک بازی مضخرف بود. می گیره 4
در کل به بازی نمره ی 5.75 میدم.
و یک جمله در آخر :
هرگز پولتونو به این بازی حروم نکنید!
بعضی از مراحلش و غیره.....!:21:نقل قول:
نمره من به بازی= 6.5
دوستان من تا الان رقبت به تهیه ی این بازی نکردم :31:
+
میگم ارزش تهیه و وقت گذاشتنو لااقل با این نمره هایی :2: که گرفته داره ؟! یا اینکه از بس مزخرفه بگیرمو نصب کنمش پشیمون میشم ؟! :31:
اقا این بازی قرار 13 ستامبر برای کامپیوتر بیاد الان تو بازار من خریدم کارنمی کرد رفتم کرک دانلود کردم ولی گرافیک باری مخصوصا تکسچر خیلی پایینه جریان چیه؟
جریان همونه که خودت میگی!: دی گرافیک بازی خیلی ریپ میزنه!اصلآ تکسچر نداره!آدما از تو هم رد میشن!نقل قول:
اصلآ به نظرم کسی نه پولشو حروم این بازی کنه نه وقتشو...فوق العاده چرند هست.امیدوارم این کمپانی یوبی و تیمش با خاک یکسان بشن این بازیهای جفنگ رو ندن به خورد گیمر از همه جا بی خبر..جالبه DRM هم میزاره رو بازیهای مذخرفش!: دی
توی پست اول همین صفحه یک جمله ی قصار نوشتم... بخون... جوابو میگیری : دینقل قول:
گرافیک بازی اصلا خوب نیست... کلا تقصیر بازی هست فکر نکنم این مشکلی باشه... : دینقل قول:
بالاخره بازی رو اجرا کردم
انگار که بازی واسه 4 سال پیشه
خیلی بازیش ضعیفه
یوبی سافت فقط خواسته امسال یه چیزی بده بیرون
بازی چطوره؟ارزش نصب کردن داره؟
از نظر من خیر!
بچه ها این تاپیک واسه بازیه هاااااااااااااا!!!!!!!!
سوالای مربوط به نصب بازی رو تو تاپیک خودش مطرح کنید