ظاهرا گفته شده که چیپ ست های مشکل دار باعث بروز ایراد در 5 تا 15 درصد لپ تاپها در طی 3 سال می شوند. بنابراین اینکه لپ تاپی الان مشکل ندارد معیار نیست.
Printable View
ظاهرا گفته شده که چیپ ست های مشکل دار باعث بروز ایراد در 5 تا 15 درصد لپ تاپها در طی 3 سال می شوند. بنابراین اینکه لپ تاپی الان مشکل ندارد معیار نیست.
طبق این نوشته از سایت اینتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4750g از سری مشکل داره؟
بله . مشکل داره من توی سایت خارجی موضوع رو دنبال کردم . معلوم نیست این acer دزد یا سازگار ارقام دزد چه خوابی برای مشتریها دیدن که این مدل رو وارد بازار کردن .
یکمی تحقیق کردم در این رابطه.نقل قول:
البته کمی هم نسبت به مشکل دار بودن چیپست 4750g به خاطر تاریخ تولیدش که 1.5ماه پیش هست شک دارم، تو اون تاریخ اینتل چیپستای معیوب رو جمع اوری کرده بوده و سالمها رو به بازار داده بوده و بعیده شرکتی بیاد خودشو با استفاده از چیپای معیوب خراب کنه!
تو انلاین ساپورت خود ایسر یه برنامه گذاشته که stepping code رو B3 نشون میده رو4750 من
[HTML]http://acer--uk.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/8228/~/determining-the-version-of-your-sandy-bridge-chipset[/HTML]توی همون سایت اشاره میکنه که برنامه های مشابه ممکنهb2 نشون بدن!!
باید ببینی ریویژن بالا تر از ۸سری تولید ۸ است
اگه خواستی به بگو تا بهت بگم چه جوری میشه فهمید
سلام
من قصد خرید Acer 4750 G دارم آیا این مشکل را دارد؟
مرسی
نه فقط سرس ساخت رو چک کن
سلام
آیا مدل dell 3550 core i5 2410M 2.3-2.9 این مشل را دارا میباشد؟
با cpuz چک کردیم b2 زده بود!
سلام
من عید امسال یه لپتاپ lenovo y560p برام از کانادا آوردن. سی پی یوش هم 2630m هست
آیا این مشکل رو داره؟
تاریخ خریدش آخر اسفند 89 بوده
سلام برو بچ
اگه میشه همه مدلهایی که مشکل دارن رو بنویسید
از کجا بفهمیم کدوم مدل از سری 6 هست مثلا 2630qm سری چنده؟؟
asus k53sv و acer 5750 این مشکل رو دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام...
من جدیدا یک لپ تاپ Lenovo G570 با سی پی یو Core i3 2310m خریدم که با آپگرید بایوس در داخل cpuz مشخصات چیپش HM65 Rev:05 نشان داده میشه...تاریخ تولیدش 2011.03.13 هستش ..حالا میخواستم بدونم این لپ تاپم شامل لپ تاپ های دارای مشکل میشه..یا نه..؟؟؟
دوستان E6420 دل هم این مشکل را دارد آیا؟
این مدل رو چند وقتی هست که میخوام بگیرم
که رسیدم به این تاپیک!
:13:
بچه ها یه راهنمای جامع بزارین
هفته بعد میخوام برم واسه یکی از دوستام Corei3 بخرم
الان که اینا رو خوندم گیج شدم که اونا هم مشکل دار هستن یا نه ؟
n43sl هم مشكل داره؟ چيكار كنم كه بفهمم؟؟؟ مي خوام فردا بخرم
با سلام
دوستان به لينك زير بريد و جواب سوال 10 را نگاه كنيد:
آيا مي شه به حرفشون اعتماد كرد؟کد:http://www.emtedad-sazgar.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=1392
با تشكر
يا علي
سلامي دوباره
دوستاني كه لپ تاپ ايسر دارند به لينك زير مراجعه كنند:
با تشكرکد:https://customercare.acer-euro.com/customercare/ISB.aspx?ITYPE=IntelSandyBridge&CID=US&LID=ENG
يا علي
سلام
آیا مدل dell 3550 core i5 2410M 2.3-2.9 این مشل را دارا میباشد؟
با cpuz چک کردیم b2 زده بود!
تاریخی که برای BIOS زده هم لطف کنید بذاریدنقل قول:
سلام دوستان عزيز .
Y560 و dell 5110 آيا مشكل Sandy Bridge رو دارند ؟؟؟
باتشكر احسام
با سلام.
چند تا سوال :
1- آیا مدل vostro 3550 هم سندی بریج هست ؟
2- آیا سندی بریج این مدل مشکل دارد ؟
3- آیا این مدل هم بین کارت گرافیک اینتل و ATI 6330 سوییچ میکند ؟
4- بین vostro 3450/3550 و inspiron 5110 کدام را ترجیح میدهید ؟ (من اغلب در مسافرت هستم و کارم هم عموما اتوکد هستش)
5- سری vostro بر سری inspiron برتری دارد ؟ (از نظر کیفیت و صفحه نمایش مات یا bright بودن و ...)
:20::20:
سلام دوست عزیز اگه میشه تاریخی که برای بایوس نشون میده رو هم بزار ممنون تا معلموم بشه این مدل مشکل داره یا نهنقل قول:
2nd Gen Core i7, Intel i7-2630QM / 2 GHz این سونی هست ایا این مشکلو داره ؟
سلام دوستان من می خوام مدل dell 3550 core i5 2410M 2.3-2.9 رو بخرم اطلاعی هم از تاریخ بایوس و این چیزاش ندارم چون هنوز نخریدمش.
آیا این لبتابم این مشکلی که می گید رو داره
:19::19::19::19:نقل قول:
من 5750 core i7 میخام بگیرم..ولی نمیدونم چیپ ست کدوم مدل b3 هستش؟؟بدون ایراده؟؟؟؟خاهشا راهنمایی کنید....ازکجا میشه فهمید؟؟؟؟؟؟گارانتیه سازگار از مدلای b2 , b1 میده بیرون یا همش b3???????????????
amirgh2009من نوکرتم..از دیروز دنبال این صفحه ام....فقط اگه از نوع ایراد دار باشه چی مینوسه؟؟؟؟من چنتا شماره شانسی زدم گفت نیازی به سرویس نداره..روش تشخیصش چیه؟؟؟یا به همش میگه سالمن؟؟؟
دوست عزيز تنها برندي كه از سري مشكل دار اين چيپست ها استفاده كردasus بود كه اونم سري جديدشو تو بازار داره تو چندتامدلn53sv - sn-,...نقل قول:
بقيه برندها همشون بي مشكل اند خيالت راحت:21:
ببخشید سی پیو. hp6090ee هم جزوه ایراد دارهاس؟؟؟
لنوو y579 هم این مشکلو داره؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=488886
آقا من 2 روزه دل 3350 رو از دست خریدم. البته هنوز پولشو ندادم.
اینم جزو مشکل دارها هست؟
cpu: i5-2410M-2.3-2.9GHz
در ضمن تاریخ بایوسش رو از کجا باید ببینیم؟
آقا تو رو خدا لطفا دقیق بگید چطور بفهمیم لپ تاپمون این مشکل رو داره یا نه ؟ مال من N53sv_sx594 .. چیپش p65 هست...
سلام !!! میخواستم ببینم این ایرادی که میگین شامل k53sv هم میشه ؟؟؟ خیلی جدیه این ایراد ؟؟؟ میخوام این لپ تاپو بگیرم، یعنی مشکل ساز میشه برام؟؟؟؟
سلام . HP dv6 6177 هم cpu core i7 2630qm داره. من گیج شدم توی یک پست مینویسن asus با cpu 2630qm این مشکل رو داره و توی پست دیگه مینویسن HP 6090 با همین cpu این مشکل رو نداره!!!
ببین عزیزم اون زمانی که مشکل وجود داشت hp لپ تاپ سندی بریدج رو روانه بازار نکرده بودنقل قول:
نترس هیچ مشکلی نیست
توی سایت اینتل نوشته که از 14 فبریه 2011 چیپست های جدید روانه بازار شده و تولید چیپست های ایراد دار متوقف شده .
In parallel, Intel has started manufacturing on a new version of this support chip. As of February 14th 2011, Intel has already begun shipments of the new Intel® 6 Series Express Chipsets and computer manufacturers have begun building and shipping systems.:5::27: