به احتمال زیـاد فایل دیتـا مخصوص گوشیت نبوده که درخواست دوباره دانلود رو میــده ! :20:
موفق باشید!:40:
به احتمال زیـاد فایل دیتـا مخصوص گوشیت نبوده که درخواست دوباره دانلود رو میــده ! :20:
چرا اتفاقا من همیشه از این سایت و از این نوع دیتا استفاده میکنم(همش رو هم مینویسه galaxy s tested) روی بازی های دیگه جواب داده ولی فقط با این مشکل داره گوشی من! :41:
فایلها رو درست جایگزین کردی؟نقل قول:
sd card/gameloft/games/GloftBPHP
اگــه درستـــه ، پس همینجوری که مهدی جـان گفتن فایلهـا رو تو پوشـه مورد نظـر جایگزین کردی !نقل قول:
اگـه تو پوشه مورد نظر کپی نشــه درخواست دوباره دانلود میــده ..
نقل قول:موفق باشید!:40:
بله درست جایگزینش کردم . نمیدونم چرا اینطوریه. تا حالا فقط این بازی و hawx این مشکل رو داشتن. :41:
بقیه خوب اجرا شدن.
ممنون از همه :10:
بازی رو پاک کن دوباره نصب کن .. حتی اجرا هم بشه دوبار اجرا میشه دفعه سوم باید پاک کنی دوباره نصب کنی که یه باگ محسوب میشه.نقل قول:
ehsan-update جان بازی رو دیفای هم ساپورت میشه 100% چون moto jordan که تو لیست گوشی ها هست همون دیفای هستش
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
الان کدوم لینک رو واسه دیفای دانلود کردید بگید منم دان کنم
من بازی رو از اینجا دانلود کردم بکام جان! :46:
http://download.pandaapp.com/android-app/modern-combat-2-black-pegasus1.3-id2925.html
برای سری اکسپریا سونی اریکسون نداره!
اگه منظورت همون ایکس8 هست که تو تاپیک آسفالت6 پرسیده بودی باید بگم گوشی شما هم رزولوشن پایینی داره هم سخت افزار ضعیف.نقل قول:
ولی رو ایکس 10 ورژن اچ تی سی جواب میده که اونم مولتی تاچ نیست:46:
اقا کسی رو x8 چک نکرد؟ اخه دوستان گنده گوشی میان ولی تهش میبینی اجرا میکنه هر کی امتحان کرد و جواب داد بگه از کدوم لینکها استفاده کرده رو ایکس 10 جواب بده مطمین باشید رو ایکس 8 هم ج میده در ضمن بعضی دوستان عزیز زیادی گنده میان
خسته نباشید، من apk و دیتا رو از پست 4 دانلود کردم، همه کاراشو دیدم (مسیر data رو درست ریختم، ریست و آفلاین و ...)، خلاصه اینکه بازی بالا نیومد که نیومد و بازم می گه فایل رو باید با wifi دانلود کنید! البته من یه 2-3 ماهی هست دانلودش کردم ولی دیگه قیدش رو زده بودم... گفتم بیام ببینم بچه های Desire HD دار جواب گرفتن یا نه!؟ کسی از dhd دار ها با این فایل هایی که من گرفتم موفق به بالا آوردن بازی شده!؟ دوستان لطفا راهنمایی کنن، بازیه خیلی قشنگیه
نقل قول:
لينك مستقيم فايل apk
کد:
http://dl.ipcsuite.com/android/game/shooter/moderncombat2blackpega_1.0.apk
لينك مستقيم data
کد:
http://dl.ipcsuite.com/android/game/gamedata/moderncombat2balckpegasus.rar
فعلا. به خاطر دسترسي نداشتن به اينترنت پر سرعت نتوتستم رو hd2 و بقيه گوشي ها تستش كنم
اگه كسي تونست رو hd2 اجراش كنه به ما هم خبر بده.
سلام
من بازی modern combat v3.3.8 رو نصب کردم و به خوبی اجرا شد و همه چیزش ok بود تا اونجایی که منو میاد یه سری خطوط و شکل قزمز تو صفحه هست یعنی گرافیک قرمز رنگ میشه و وقتی new game رو میزنم از بازی میپره بیرون . لطفا راهنمایی کنید مشکل چیه ؟
گوشی هم milestone 2 هست
سلام
من اینو دانلود کردم حالا الان یکی دقیقا لینک فایل هاشو هم بده که با این مچ باشه آخه قبلش از یک جا دیگه دانلود کردم تو بازی می گفت باید رجیستر کنین تا بزاریم بازی کنین
بعد اینو دانلود کردم حالا فایل هارو که میریزم بازم می گه باید دانلود کنین!
سلام دوست عزیز ، لینک پایین هم فایل نصبی هست هم فایل دیتــا :نقل قول:
موفق باشید!:40:کد:http://download.pandaapp.com/android-app/modern-combat-2-black-pegasus1.0-id2683.html
دانلود کردم تو منو های بازی می ره اما وقتی می خوام مرحله ها شو برم از بازی می پره بیرون.در ضمن من galaxy s2 دارم نه s1 فایل مخصوص s2 نداره این بازی؟نقل قول:
من گلکسی اس 2 دارم این فایل دیتا و apk رو ریختم و بازی اجرا شد ولی وقتی رو new game میزنم میخواد لود کنه از بازی میپرهه بیرون برای بازی sparta هم همین اتفاق افتاد مشکل از کجاست؟؟
نقل قول:هر وقت بعد از دمو میپره بیرون مشکل از کرک فایل Apk بازی هستش . :46:نقل قول:
پس شما یک لینکی بدین که کرکش سالم باشه آخه من از همون لینک قبلیه دانلود کردمنقل قول:
سلام دوسـت عزیز این فایل نصبی رو نصـب کنید :نقل قول:
اینکارو هـم انجـام بدید :کد:http://www.uploadbaz.com/9pbotfzeta31
موفق باشید!:40:نقل قول:
فایلهایی که در پوشه sdfiles هستش رو در مسیر زیر در پوشه که به اسم بازی هست کپی کنید
/sdcard/gameloft/games/
که اسم پوشه این بازی GloftBPHM قرار می دهید
در مورد مسیر دوم پوشه libs و فایل pack.info رو باید در این مسیر قرار دهید
/data/data/
که اسم پوشه اون هم com.gameloft.android.ANMP.GloftBPHM.ML هستش
باز هم می گه باید دانلود کنه در ضمن توی galaxy s2 فولدر data توی فولدر android بود نه توی data و اینکه من فایل ها مو با همون روش game id گرفتم اگه یک فایل تست شده بزارین ممنون می شم.نقل قول:
راه دیگه ای به ذهنـم نمیرســه ، میتونی به کلوپ گوشیتون برید و مشکلتون رو با این بازی مطرح کنی دوستانی هستن که این بازی رو برای خودشون نصـب و دارن بازی میکنن .نقل قول:
میتونن مشکلتون رو حـل کنن :46:
سلام
من i9003 دارم لطفا راهنماييم کنيد کدوم فايلا رو دانلود کنم و نصب کنم
اولين پست هم لينکش خرابه
سلام دوسـت عزیز صفحه هات قبل رو یه نگاهی کنیـد دوستان فایل نصبی و دیتا رو قرار دادن ! :20:نقل قول:
سلام خدمت همگی .
من برای گوشی X10 میخواستم اما تمام اینکهایی که دادین رو نمی شه ازشون دانلود کرد میشه کمکم کنید ؟
ممنون.
تو این پست لینکش هست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5817845&postcount=20
خیلی ممنون
لطفا hvga این بازی هم بگذارید
کسی اینجا هست فایل lib و pack.info بازی moderncombat blackpeages رو برای دانلود بزاره چون خیلی جا دنبالش گشتم گیرم نیومده
گیم دیتا رو دارم ولی این دو تا توش نبود
کسی اینجا هست فایل lib و pack.info بازی moderncombat blackpeages رو برای دانلود بزاره چون خیلی جا دنبالش گشتم گیرم نیومده
نقل قول:سلامنقل قول:
این دو تــا فایل دیگـه برای چیــــه ؟
سلام دوستان
لطفا یکی کمکم کنه. چند روزی هست که تو کف این بازی هستم ولی هنوز نتونستم بازی کنم.
گوشی من گالکسی اس 2 هست.
یه دیتا دانلود کردمحدود 300 مگ ولی فکر کنم به گوشیم نمیخوره. (چون دوباره میخواد به اینترنت وصل بشه)
از دوستانی که این بازی را روی اس2 تست کردن لطفا بدید در راه خدا لینکشو ...
سلام دوسـت عزیز , برای این نوع گوشی دوستان هم مشکـل داشتن !نقل قول:
اگه صفحه های قبل رو خونده باشیــد .
موفق باشید!:40:نقل قول:
میتونی به کلوپ گوشیتون برید و مشکلتون رو با این بازی مطرح کنی دوستانی هستن که این بازی رو برای خودشون نصـب و دارن بازی میکنن .
رو x8 کسی تست کرده؟
کدوم لینک دانلود کنم؟
سلام
من مرحله اول بازی را که میرم به اینترنت وصل میشه و یه صفحه میاد که ضاهرا باد ثبت نام کنی ولی من هر چی میدم قبول نمیکنه باید چیکار کنم
بازی را هم از قسمت GAME HUB خود گوشی دانلود کردم
اقا برای لایو کدومو دان کنم؟ :دی
اصلا برای سونی اریکسون و ارک و اکسپریا و... کدوم خوبه؟ :دی
لطفا کرک و مخلفاتش هم بده من وای فای ندارم. خیلی ممنون
اقا من یهaPK میخوام برای Xperia Arc تمام فایلها رو نصب کردم ولی بازم فورس کلوز میده تو رو خدا یکی فایل نصبی رو بزاره برای ارک:41:
سلام دوستان این بازی رو گوشی ایکس 8 اجرا میشه ؟
لطفا دیتا با سایز صفحه hvga رو برای ایکس 8 بزارید.
این بازی روی GALAXY NOTE هم قابل اجرا هست؟