سلام....با برنامه جانبی مثل Buzz Player ...حله:46:
Printable View
سلام....با برنامه جانبی مثل Buzz Player ...حله:46:
با سلام..:2:
بچه ها من Ipod Touch ام رو بازش کردم که صفحه ال سی دی شو تمیز کنم اخه قبلا عوضش کرده بودم..
یکم با دستمال تر تمیزش کردم انگار تو صفحش اب رفته..چیکار کنم..؟
یه بلایه دیگه اینکه کلید Home کار نمیکنه..چون داشتم با دستمال تمیزش میکردم یه اتصال کوچیکی داشت کنده شد..؟کمکم کنین..من اصفهانم اگه خدمات اپل کار درست سراغ دارین بگین تا ببرم پیشش..
ممنونم..(بچه ها فقط فاز منفی ندین)..:41:
با سلام
نباید با دستمال و آب اون رو تمیز میکردید
جنسشون خیلی ظریف هست و باید با وسایل مخصوص تمیزشون کنید
اون مات شده حتما
بذاریدش توی هوای آزاد
یا اینکه با کف دست که تمیز باشه بکشید ببینید درست میشه
موفق باشید.
سلام..نقل قول:
اره یه قسمت بالاش مات شده چیزی از تصویر زیرش معلوم نیست..
باشه اینکارو انجام میدم..یه چیزی ال سی دی هاشون تو بازار موجوده.؟چند قیمتن.؟
و امااا....کلید Home رو چیکار کنم.؟تهران کسی هست واسم درستش کنه..اگه کسی باز کرده باشه میفهمه کجارو میگم که کنده شده..
یه تیکه طلایی رنگ کوچک زیر خود ال سی دی که بعنوان شاسی عمل میکنه..
بچه ها ممنون میشم راهنماییم کنین..:19:
من هم یک آیفون داشتم بازش کردم همون اتصالی که شما گفتید قطع شد و دکمه ی هوم از کار افتاد
با هر زحمت و دردسری که بود با چسب نواری چسبوندمش
الان کار می کنه
ولی با فشار!
اگر تعمیرگاهی باشه که قبلا آیپاد و آیفون باز کرده باشه راحت میتونه دکمه رو دست کنه
زیاد نگران این مورد نباش
تو پایتخت پرن کسایی که ریدیفش می کنن اینو واست نگران نباش ;)
یکی از دلیلای دیگم واسه باز کردنش همین بود کلید home خیلی با فشار کار میکرد..بعضی اوقات
یه 4 5 بار باید میزدم تا کار کنه..اره میبرم پایتخت تا واسم ردیفش کنن.
میگم بچه ها قیمت ال سی دی ایپاد تاچ چند قیمته.؟ایا با ایپاد تاچ 4 فرق میکنه.؟میشه بندازم رو 3G خودم.
ممنونم..
سلام..
بچه ها خدا رو شکر صفحه ال سی دی داره خوب میشه..مرسی از راهنمایی بچه ها..
قیمت ال سی دی هم پرسیدم..70 تا 80 تومن گفتن.
یه سوال دارم حالا با چه چیزی تمیزش کنم که دوباره این بلا سرش نیاد..؟
با سلامنقل قول:
از داخل اگه منظورتون هست با چی پاک کنید که اصلا توصیه میکنم هیچ وقت بازش نکنید که تمیزیش کنید
موفق باشید.
درود،جند روزي ميشه كه يه ايفون ٤ كم كاركرد كرفتم،از كجا بفهمم كه جيلبريك شده يا نه؟در ضمن جه جوري اوبرا ميني رو روش نصب كنم؟
با سلام
اگه برنامه ی Cydia نصب هست یعنی جیلبریک هست
موفق باشید.
این تا حدی درسهنقل قول:
مثلا من فرمت .3gp رو روش رختم جواب داده ولی انتظار نداشته باش HD هم برات پخش کنه.
همهی فرمت هارو نه!
با سلام. یکی از آشنایان بنده از خارج از کشور اومده و حالا به مشکل خورده. من درست متوجه صحبتش نشدم ولی فکر میکنم که میگفتن باید سیمکارت رو برید و کوچک کرد تا به آیفون بخورد؟ یا شایدم هم منظورش این بود که باید قطعه ای به آن اضافه کرد و آن را بزرگ کرد؟ میشود توضیح بدهید؟ با تشکر از شما.
تبلتهای آیپد و گوشیهای آیفون 4 اپل همگی به نوع جدیدی از سیمکارت به نام microSIM نیاز دارند. «راز microSIM چیست و آیا میتوان از سیمکارتهای معمولی microSIM ساخت؟» این پرسش ممکن است در ذهن بسیاری از کاربران آیفون 4 و آیپد، حتی خود شما شکل گرفته باشد.
شاید فکر کنید برای این کار حتما باید یک عصای جادویی داشته باشید، اما ما به شما میگوییم که این امر با یک اقدام بسیار ساده امکانپذیر است.
در نگاه اول، منطقه تماس الکتریکی یک microSIM تفاوتی با همین منطقه در یک سیم کارت معمولی ندارد. در عین حال یک سیم کارت استاندارد به اندازه کافی کوچک و ظریف است که با همه گوشیهای ظریف امروزی مانند آیفون4 و حتی تبلت آیپد اپل مطابقت دارد.
ابعاد سیمکارتهای معمولی 25×15 میلیمتر است و همه آنها یک گوشه زاویهدار دارند. اما ابعاد میکروسیمها 15×12 میلیمتر است و تقریبا با منطقه تماس موردنیاز سیمکارتهای معمولی همخوانی دارد.
در مورد اقدام اپل برای ارائه microSIMها روی این دو محصولش دو احتمال وجود دارد؛ این کمپانی میخواسته هوشمندانه عمل کند و زیرکیاش را به اثبات برساند یا اینکه قصد فروش سیمکارتهای جدیدش را داشته است.
اما طبق گزارش TechRadar، بهوسیله یک قیچی میتوان سیمکارت را به میکروسیم تبدیل کرد. کسانی که نسبت به این کار اقدام میکنند باید ریسک و مسئولیت کاری را که قرار است با سیمکارتشان انجام بدهند، بپذیرند.
برای تبدیل سیمکارت به میکروسیم باید مراحل زیر را با دقت انجام دهید. پیش از هر چیز توجه داشته باشید که منطقه هدف برای این کار فقط محل تماس الکتریکی سیمکارت است.
سیمکارت معمولی، خطکش و قیچی ابزارهایی هستند که با آنها میتوان میکروسیم ساخت.
ابتدا ابعاد دقیق میکروسیم را بهوسیله خطکش روی سیمکارت ترسیم کنید. (مطابق شکل)
حالا با بریدن سیمکارت در اندازه ترسیم شده، microSIM شما آماده جاگذاری در آیفون 4 و آیپدتان است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: پایگاه تخصصی اطلاعرسانی موبایل (gsm.ir)
من که دارم میام ایران و گوشیم ایفونه نمیتونم از مخابرات سیم کارت میکرو بگیرم؟؟؟
همراه اول نداره ولی ایرانسل جدیدا زده
از ایرانسل میتونین میکرو بگیرین ، از همراه اول هم میتونین سیم کارت معمولی بگیرین و یا با قیچی یا با سیم کاتر میکروش کنین...
آیفون 3GS
ساعت 3 ظهر رفتم بیرون . داشتم موزیک گوش میدادم با بلندگوش . یهو دیدم هنگ کرده . :27::27::27:
تاچش از کار افتاده . نمی تونم خاموشش کنم دوباره روشنش کنم . به کامپیوتر هم که وصل می کنم sync in progress میاد ولی تاچش بازم کار نمی کنه .
چیکار کنم ???
مورد مشابه ندیدین ؟
2 ماهه که باهاش به اینترنت وصل نشدم و چیز جدیدی هم توش نریختم و حافظه اش هم کی جای خالی داره .
کمک کنید :31::31::31::31:
با سلام
الان یعنی کلا صفحه ی گوشی روشن هست و هنگ کرده؟
یا فقط تاچ از کار افتاده؟
یه دور گوشی رو ریستارت کنید.
دکمه ی هوم و پاور رو با هم نگهدارید تا ریستارت بشه
موفق باشید.
سلام به همگی دوستان.
ببخشید دوستان راهی نیست که بشه آیپاد ها رو gsm دار کرد؟
آخرین قیمت 8 و 16 و 32 گیگش چه قدره؟مگه مموری نمیخوره که آدم ارتقاش بده؟
تفاوتش با خود آیفون به جز جی اس ام چیه؟
سلام دوستان اگه میشه نیم نگاهی هم به پست من بندازید...نقل قول:
شنيدم يك كيت براي آيپاد هست كه امكانات شبكه موبايل هم بهش اضافه ميشه ولي بعيده تو ايران باشهنقل قول:
به جز امكانات شبكه gsm شبكه 3g نداره gps نداره قطب نما نداره دوربينهاش ضعيفتره صفحه نمايشش ips نداره يعني وقتي تصوير رو از بغل نگاه كني آبي رنگ ميشه.ولي از لحاظ ضخامت فوق العده باريكتره قيمتش هم يه زماني 8 گيگ 270 تومن بود و32 370 تومن الان ممكنه 10 20 تومني بالا پايين شده باشه
سلام من از ايفونم نميتونم به ايتونز وصل شم can not connect to itunes store لطفا سريع به دادم برسيد
با سلام
با وی پــی ان این کار رو انجام بدید
موفق باشید.
قيمت 8 گيگ الان چقدر شده؟
با سلامنقل قول:
آخرین قیمت انواع iPod ها
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=404172
موفق باشید.
اگر از برنامه های جانبی مثل Buzz Player استفاده کنید هیچ مشکلی در پخش فایل های ویدئویی نخواهید داشت.نقل قول:
AVPlayer هم برنامه خوبی هست.
موفق باشید.
با سلام
من میخوام یک ایپد تاچ 4 بخرم چند تا سوال داشتم
1.ایا مثل ایفون لاک یا انلاک داره؟
2.من عاشق موسیقی هستم پخش موسیقیش چطوره؟
3.ایا همه بازی ها و نرم افزار های ایفون روش اجرا میشن؟
4.32 بخرم یا 64؟
5.محتویات جعبش چی هست؟
6.موقع خرید چه نکاتی رو رعایت کنم؟
مرسی
با سلام
1- خیر لاک و آنلاک نداره. چون به عنوان فرستنده ی مخابراتی نمیشه ازش استفاده کرد.
2- پخش موسیقیش عالیه.
3- بله همه ی نرم افزارها و بازی هاش نصب میشه روی هم دیگه.
4- خوب بستگی به مقدار استفادتون داره. اگه آهنگ صوتی و تصویری و بازی زیاد میریزید روش هر چه حافظه بیشتر باشه بهتره.
5- شارژر، دستگاه، هندزفری و کابل
6- تنها نکته ای که باید توجه کنید این هست که حتما پلمپ خریداری کنید دستگاه رو
موفق باشید.
با تشکر می خواستم ببینم ایا حافظی زیادی مثل 64 گیگ مشکلی برای سرعت پیش نمیاره؟
با سلامنقل قول:
نه به هیچ وجه
موفق باشید.
یک سوال دیگه ایا ios5 رو میشه رو ایپاد 4 نصب کرد ؟ یعنی اپ دیت میشه؟
راستی پردازندش 1گیگا هرتز هست ؟
سلام دوستان میخوام iphone4بگیرم اما نمیدونم از کجا بگیرم اگه میشه دوستان بگن از کجا گرفتن
اگه سایت خوب و مظمین هم میشناسین ممنون میشم معرفی کنین
آیا با گارانتی بگیرم؟و با چه گارانتی؟ اصلا گارانتی معنا داره و ساپورتی هست یه نه؟
پردازشگرش فکر کنم ۱۰۰۰ باشه!و رمش ۲۵۶ هست ولی ایفون ۵۱۲ هست.روش iOS 5 نصب میشه.
سلام
من یک ipod touch 8 gig دارم
روش ios v4.1 نصب بود از کجا بفهمم 4g هست یا 3g و یا 2g
model number a1367
ممنون
سبام.
من میخواستم یه آیپاد تاچ 32 گیگی بخرم.به نظر شما ایپاد تاچ 5 کی میاد؟ ایا الان خریدن ایپاد 4 عقلانی هستش یا صبر کنم تا ایپاد 5 بیاد؟ در ضمن ایپاد تاچ 4s چقدر احتمال داره بیاد؟الان تمام بازی های موجود در اپ استور رو این ایپاد 4 میکشه و میتونه اجرا کنه یا بعضیاش فقط مختص به ایپد 2 و ایفون 4s هستن؟الان قیمت ایپاد تاچ 32 گیگی چقدره؟
با تشکر
با سلام
هنوز خبری از آیپاد تاچ جدید ندیدم و به نظرم اگه میخواید بگیرید منتظر اینکه جدیدش کی میاد و کی نمیاد نباشید.
چون تا بیاد و معرفی بشه و وارد ایران بشه و به قیمت متعادلی برسه یک سال طول میکشه.
موفق باشید.
اگه قابليتش رو داريد كه تا اومد يكي از اونور براتون بفرسته صبر كنين اخه بعد از دو سال و اندي امكانش هست كه بخواد ايپاد جديد معرفي شه، اما اگر امكانش نيست بهتره قيدش رو بزنيد چون تا بخواد بياد ايرانو قيمتو دلارو ...
موفق
دوست عزیز پشت آیپاد همیشه نوشته میشه ! چطور شما نمیدونید مدلش چیه ؟!:31::18:نقل قول: