سرعتش خیلی خوبه, منوشم میشه اینگیلیش کرد, فارسیش کامله و هیچ مشکلی نداره,غیر از کیبردش, 275 بدون گارانتینقل قول:
Printable View
سرعتش خیلی خوبه, منوشم میشه اینگیلیش کرد, فارسیش کامله و هیچ مشکلی نداره,غیر از کیبردش, 275 بدون گارانتینقل قول:
سلامنقل قول:
سرعت گوشی خیلی خوبه
تو بعضی از برنامه های خیلی سنگین مثل 3D Compass که هم از جی پی اس و هم از دوربین و هم از قطب نما همزمان استفاده میشه یه لحظه هنگ میکنه ولی سریع برطرف میشه و ادامه میده.
نه در مورد مموری فول هم من تا حالا مشکلی نداشتم
حروف فارسی رو کامل نشون میده
سایت های فارسی رو کامل نشون میده. همین پی سی وورد رو من راحت با گوشی بالا اوردم بدون هیچ مشکلی
من گوشیم رو از علاءالدین طبقه ششم با گارانتی اصل گرفتم 289 تومن
موفق باشید.
میگن هنگام تایپ فارسی حرف ه رو به حرف قبلی نمی چسبونه. درسته؟
بله درسته هم حرف هـ ، هم حرف ی و هم اینکه صفحه کلید تاچش اینتر نداره...
سلامنقل قول:
مشکل اینتر با اون برنامه Write & Go حل میشه. اونجا اینتر داره. هر چی میخوای بنویس و بعدش رو مسیج ها کلیک کن.
تو مسیج ها دکمه اینتر رو به اسمایل ها اختصاص داده
اوضاع پخش فیلمش چجوریه؟؟
pdf های سنگین اسکن شده رو هم امتحان کردین؟؟؟
قیمت امروز تو بازار 300 باگارانتی اصلی بود
گرون شد...لا مصب....کسی قیمت مکه رو داره؟؟؟
من امروز گرفتم 290 تومن
-----------------
دوستان چطور میشه شماره تلفن هارو از سیم کارت به حافظه گوشی منتقل کرد ؟
میری تو contact دکمه ستینگ رو میزنی و بعد قسمت import exportنقل قول:
با گارانتی؟نقل قول:
بله ،نقل قول:
----------
دوستان من نقشه تهران رو دانلود کردم نرم افزار Maverick رو هم نصبه ، گفته شده مپ رو باید مسیر زیر ریخت Maverick\tiles\GoogleMaps اولا من همچین مسیری رو توی مموری و گوشی ندارم ، مسیر رو هم دستی ساختم ولی باز هم نشد.
راهه دیگه ای داره ؟
میشه گوشی رو به سیستم وصل کرد و با نت کامپیوتر وصل شد و نقشه رو گرفت ؟ چطور این کارو بکنم ؟
اوضاع پخش فیلمش چجوریه؟؟
pdf های سنگین اسکن شده رو هم امتحان کردین؟؟؟
روش همینه ، فکر نکنم از طریق دیگه ای بتونی بریزی ! وقتی فایل نفقشه رو از فشرده در میاری همه فولدر های توش(1-2-3...) رو بریز تو GoogleMapsنقل قول:
تو برنامه هم بالا سمت چپ علامت یه نقشه هست اونو باز کن و از قسمت گوگل ، maps رو انتخاب کن ، باید جواب بده !
فیلم سنگین و 720پی اینارو فکر نکنم پخش کنه ولی من چندتا کلیپ با کیفیت روش ریختم جواب داد ، pdf هم با برنامه adobe reader قابل اجراست به راحتینقل قول:
سلام خسته نباشی
سال نو هم مبارک
ی تنه داری تاپیک رو جمع جور میکنیا
ایول
منم چنتا سوال داشتم دوست عزیز
اندروید مارکت رو گوشی هست؟(اگه نیست ی دونه تو همین سایت بوده که نسخه ی تقلبیش بود و تمام برنامه ها رو به صورت رایگان می شد دان کرد)
ادوب فلش پلیر 10.2 رو ریختی روش بری یه سایت فلش مثل یوتیوب یا مینی کلیپ امتحان کنی؟
بعد سایت گیم لافت 14 تا بازی با کیفیت اچ دی برای اندروید گذاشته می تونی از همین سایت فریش رو هم گیر بیاری تو قسمت بازیهای اندروید
این بازیها رو هم تا حالا روش نصب کردی ببینی چطور هست لگ میزنه یا نه؟
بعد چند ثانیه طول می کشه تا جی پی اس ش وصل شه؟
سنگین نیست گوشی تا حالا اذیت نشدی؟
ممنون
واقعا ببخشید سوال هام خیلی زیاد شد شرمنده
سلامنقل قول:
خواهش میکنم :46:
مارکت رو گوشی نیست ولی میشه روش ریخت ، باید گوشی رو روت و مارکت رو نصب کنی (سادست)
فلش پلیر رو ساپورت نمیکنه این گوشی
راستش این بازیارو هنوز امتحان نکردم ، ولی امتحان میکنم خبرشو میدم ، در کل نباید انتظار زیادی ازش داشته باشی مثلا اول مرحله های سنگین angry bird رو یکم لگ میزنه با این اوصاف فکر نمیکنم آسفالت 6 و ... رو خیلی روون اجرا کنه !
جی پی اسش اگه از طریق اینترنت وصل شه که همون لحظه وصل میشه ، و به صورت آفلاین هم بعد چند دقیقه وصل میشه و هیچ مشکلی نداره
نه تا حالا اذیت نشدم و از گوشی راضیم ، نصبت به قیمتش خیلی خوبه:)
موفق باشی
سلام من هم از این گوشی خریدم خیلی خوبه ولی یه ایراد داره من برنامه که میریزم مموری گوشی زود پر میشه خودشم بعضی برنامه ها در این گوشی خودش می زنه به حافظه خود گوشی که باعث پر شدن گوشی میشه این مشکل رو میشه حل کرد؟:41::19:
move to sd.....برو تو قسمت setting.....:19:........یه جایی هست manage applicstion .....[جمله بندی رو عشقه]:27:نقل قول:
حالا اگه یه برنامه ای حجمش بیشتر از فضای گوشی باشه چیکار کنیم ؟نقل قول:
راهی نیست که بشه موقع نصب برنامه اون رو تو SD کارت نصب کرد؟:31:
خیر هنوز که راهی نیست !نقل قول:
شما برنامه رو گیر بیار اونوقت با هم یه فکری میکنیم ، برنامه بیش از 100 مگ !! بازیای سنگینم فایل sd شون جداست .
سلام
من یه برنامه نصب کردم برای اعلان اس ام اس ها بود
الان آنینستالش کردم ولی هر موقع اس ام اس میاد تو اعلان ها اونم میاد.
چجوری میشه دیگه کلا پاک بشه.
ممنون.
از تو manage app که پاک کنی باید کامل پاک شه !! بعضی برنامه ها موقع پاک کردن یه سری اطلاعاتو نگه میدارن، البته قبلش اعلام میکنه .نقل قول:
اگه درست نشد میتونی از این برنامه های app manager استفاده کنی .
سلام
مثلا میشه یکی از این برنامه ها رو بهم معرفی کنین...
تشکر.
مثلا advance task manager میتونید استفاده کنید، برنامه زیاده یه نگاه به مارکت بندازیننقل قول:
دوستان من هم بالاخره این گوشی رو خریدم، تنها مورد بدی که داره اینه که android market نداره :41: ... البته برنامه شو از جایی گرفتم و نصب کردم ولی حتی باز هم نمیشه...
opera mini خود گوشی هم همین مشکل رو داره... opera mini رو از سایت خود opera هم خواستم بگیرم میگفت باید از android market دانلود کنی!! تو لیست گوشی ها هم نبود این گوشی... البته این برنامه رو از جایی دانلود کردم ولی تمام گزینه های برنامه به شکل [] [] [] بود... فونتش رو ساپورت نمیکرد :44: اگر کسی این برنامه رو داره و تست کرده ممنون میشم لطف کنه یک لینک دانلود بزاره...
opera mini خود گوشی ورژن 5 و فونت فارسی رو نشون میده ، من ورژن 6 نصب کردم با فارسی مشکل داشت، مارکتم باید نصب کنی و از طریق v-p-n , market enabler کار میکنهنقل قول:
یعنی مثل اون گوشی های جاوا که حافظه کمی داشتن و فقط تا حجم محدودی اونم به kb میشد روش برنامه نصب کرد، اینم همینطوره؟نقل قول:
من همه پستها رو خوندم، این گوشی قابلیت ویرایش آفیس نداره، ولی با نصب نرم افزار میشه فایلهای آفیش رو مشاهده کرد،درسته؟ فایلهای فلش رو هم اصلا نشون نمیده،درسته؟ یعنی تحت هیچ شرایطی نمیشه این امکان رو برای گوشی بوجود بیاریم؟
منم قصد خرید این گوشی رو دارم، لطفا یکی راهنمایی کنه تا با اصمینان خاطر برم بخرمش.
بین galaxy 551 و galaxy Ace S5830 کدوم بهتره؟
خوب این که معلوم هست galaxy Ace S5830 بهترهنقل قول:
به نظرتون خوبه اگر از کیبورد فیزیکی galaxy 551 صرفنظر کنم و galaxy Ace S5830 رو بگیرم؟
به نظر من Galaxy Ace بهتره
هم از Galaxy 551 خشگل تره و هم دوربین و سی پی یو بهتری نسبت به Galaxy 551 داره
دوستان گوشیم یک ایرادی پیدا کرده.
جدیدا هرکی بهم اسمس بده بجای اینکه متن طرف با اسم خودش بیاد ، یه اسمس خاص (متن یکسان) از یک طرف دیگه میاد !!!
یعنی چی؟ یعنی مثلا آقای Y به من اسمس میدی از طرف آقای X اسمس میاد سلام. هرکس دیگه هم اسمس بده همون لحظه باز همون آقای X اسمس میاد سلام !
گوشیم رو فرمت کردم الان چند روز گذشت باز همون شکلی شده :13:
کسه دیگه ای این مشکل رو داشته ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
یعنی بدون استفاده از اینترنت، به صورت آفلاین میشه از مسیریابی استفاده کرد؟ اگه جواب مثبته، دقیقن راهش چیه و از چه نرم افزاری باید استفاده کنم؟
یه سوال دیگه: نرم افزار بانکی که توش حساب دارم جاوا هست. نتونستم نصبش کنم. امکان نصب نرم افزارهای جاوا نداره؟ راهی داره یا نه؟
نرم افزار خاصی در ارتباط با اس ام اس نصب کردی؟نقل قول:
نه نریختم ، یه آنتی ویروس کسپرسکی بود که شاید یکم تاثیر داشت که پاک کردم ، بعدشم گوشیرو فرمت کردم.نقل قول:
الان دارم همه جاشو دست کاری می کنم ببینم ایرادش از چیه. تا الان مثلا تنظیمات اسمس رو ریستور کردم ، اینباکس رو خالی کردم ، تاریخ رو رو درست کردم ، یه کپی اضافه از کانتک هام داشتم همه رو پاک کردم و....
کسی نظری چیزی داره؟ برای بقیه مشکلی نداره اصلا ؟
مشکل از همراه اول بود.
امروز رفتم دفتر خدماتی تا اومدم بگم پیامک هام قاطی کرده گفت ایراد کلی هست خیلی ها این شکل شدن تا آخر هفته درست میشه.
بیچاره گوشیم که 20 بار فرمتش کردم. :-دی
سلام
من این گوشی را چند وقتی خریدم می خواهم به نسخه 2.3 اندروید آپگرید کنم کسی در مورد آبدیت کردن این گوشی چیزی می دونه؟