میگم حالا چرا پول ؟
چرا جایزه؟
مسابقه جنبه های دیگه ای هم داره .به اونها فکر کنید.
Printable View
میگم حالا چرا پول ؟
چرا جایزه؟
مسابقه جنبه های دیگه ای هم داره .به اونها فکر کنید.
سلام من دوباره اومدم
من نظری دارم اگه مدیر بذاره اینطوری جلو بره ، سایت که واسه ما کاری نمیکنه
مثلا یه نفر یه سایت داره می خواد تبلیغ کنه یه جایزه بزاره واسه نفر اول بعد وقتی مسابقات شروع میشه زیر اولین پست تاپیک لینک سایت با توضیحات خودش میذاریم به عنوان تبــلیغ
(:
سلام......راستش من اصلا نمیخوام تو مسابقه شرکت کنم...فقط میخواستم بگم که زنجیره ای درسته...:31:..ببخشید اسپم شد..نقل قول:
هماهنگی برای مسابقه ی ذنجیره ای
حالا کی شروع می شه ما غافل نشیم ازش ماروهم خبر کنید:20:
من هم نفهمیدم کی شروع بشه اگه مدیر نظرش رو بگه بهتره
شروع کنید دیگه دست دست نکنید !
من همون طور که بعضی از بچه ها میدونن یه فروشگاه با یکی از دوستام راه اندازی کردم ، هر چند اولشه و مجبور شدین مقداری قرض کنیم اما من میتونم یه جایزه حداکثر تا 10000 تومن (از محصولات فروشگاه) به نفر اول بدم، تو هر زمینه ای که خواست. دفه بعد اگه هزینه ها جبران شده بود جایزه بیشتر خواهم داد.
مثلا میتونم آموزش زیر رو براش بفرستم:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=467536
و یا هر چیزی دیگه که خودش خواست.
حالا که دیگه مشکلی نیست پس مسابقه رو شروع کنید.
موفق باشید.
ممنون از سجاد ، دوستان همه چیز ردیف شد پس باید بریم سراغ مسابقه:
از نظر من بهتره همین هفته شروع بشه یعنی شنبه ای که می اد 11.23
خب اولین قسمت مسابقه مدلینگ بود باید یکی موضوع انتخاب بشه برای مدلینگ چوون اسپانسر هم پیدا کردیم موضوع رو می گم ایشون یعنی سجاد انتخاب کنه پس برین گرم کنید تا شنبه موضوع دقیقا شب جمعه اعلام میشه تا اون موقع خودتون رو اماده کنید
سلام دوستان ببخشید داش ممد جان من منظورتون رو نفهمیدم در تاپیک مسابقه
یعنی باید بدون متریال رندر بگیریم یا اصلا رندر نگیریم؟ درضمن کیوسک تلفن مدل های مختلفی داره کدوم رو بسازیم؟
باید مثل واقعی بسازیم یا خلاقیت در مدلینگ و مدل های تخیلی و ایده ای هم نمره داره؟ ممنون می شم پاسخ بدید آخه اگه خدا بخواد می خوام شرکت کنم ممنون
بله بدون متریال و بدون رندر اگه خواستی می تونی رندر بگیری ولی بدون جزییات و 1 امتیاز از شما کم میشه
فرقی نمی کنه هرچی می خوای بساز بله خلاقیت مهمهتره
راستی منم سوال دارم...
اگه رندر نگيريم، چطوری عكس مدلو با سايز 800*600 بذاريم؟؟؟
این هم سوال مهمی هست شما باید عکستون از این اندازه کوچیکتر نباشه
چیزه
من الآن تاپیک مسابقه رو دیدم
طبق تاریخ پایان ، امشب باید تاپیک باز شه تا کاره بچه ها توش قرار بگیره
درست میگم ؟
بله عزیز
ممنون میشم این کار رو بکنید
امید وارم همه شرکت کنند
واقعا که من رو بیکار گیر اوردین من اینهمه مسابقه بریزم وقتم رو بزارم روش بعد شما ها بیان شرکت نکنید خوبه خودتون گفتین توی همین تاپیک که شرکت می کنید
باید اول از بچه ها یه اوکی میگرفتی، اصلاً میدونسیتی چند نفر شرکت میکنن که مسابقه گذاشتی :31:نقل قول:
باید زور مدیر انجمن بالا سرمون باشه :27:
مگه بیشترشون گفتن شرکت می کنند خودت هم دیدی می تونید صفحه های قبل رو یه بار دیگه بخونی
گفتن شرکت میکنن ولی نه این طور هول هولکی :دی
الان خیلی ها درگیر درسن و نمیتونن بیان...
من گفتم که این هفته شروع می کنیم ، کسی چیز نگفت من هم گفتم مشکلی نداره
جای این بحث ها میشه برای مسابقه ی بعدی برنامه ریزی کرد..
من یه پیشنهادی دارم :
بیان برای ایام عید (چند روز زودتر) تا مثلا اوایل اردیبهشت یه مسابقه چند جانبه و تو بخش های مختلف بذاریم. مثلا از مدلسازی شروع کنیم، یه مدل پیشنهاد کنیم که بشه ریگش کرد و باهاش انیمیشن ساخت و هر کس خواست تو مسابقه ی مدلینگش شرکت کنه.. تو مرحله ی بعد دوباره هر کس خواست شرکت کنه و مدل رو ریگ و انیمیت کنه.. مرحله ی آخر هم می تونه متریال دهی و نورپردازی و رندر باشه (باز هر کس خواست!).. این جور یه انیمیشن کامل ساختیم و همه هم تو ساختش شرکت کردن.
تو مرحله ی ریگ و انیمیشن هر کس می تونه ایده های مختلفی بده و سناریوی متفاوتی داشته باشه.. حالا اینکه کدوم مدل یا کدوم ریگ به مرحله ی بعد بره چیزیه که میشه روش بحث کرد.. میشه انتخابش رو آزاد گذاشت یا اینکه محدود به طرح های برگزیده هر مرحله کرد..
سه مورد هست که من فکر می کنم اگه بهش توجه بشه مسابقات انجمن 3d خیلی پربارتر برگزار خواهد شد.:20:
1- توجه به علاقه مندان یادگیریه نرم افزارهایی مثل مکس یا مایا یا...
2- توجه به سطوح مختلف تواناییه کاربران آشنا به نرم افزار های گرافیکیه سه بعدی
3- توجه به زمان تمامی کاربران + و انتخاب واحد و البته کلی یک موضوع
توضیح راجع به مورد اول:
الان خیلی از کاربرا هستند که خیلی کم با مکس یا... کارکردن یا دنبال علاقه و انگیزه هستند که مکس رو با استفاده از تجارب دوستان یاد بگیرن... و خیلی سریع تو اون پله های ترقی رو پیشرفت کنن...
بابت همین میان از مسابقات بازدید میکنن که بلکه چیزی یاد بگیرن! اما همش رندر های دوستان + تعریف های سایر دوستان رو میبینن و میخونن! هیچی هم یاد نمیگیرن!
من فکر میکنم اگه هر شرکت کننده ای بیاد یه توضیح آموزشی کلی یا جزئی از نحوه ساخت مدل یا تکستچرینگ یا نورپردازی یا رندرینگ مدلش بده و البته این مضوع مثل قرار دادن وایر الزامی باشه، مسابقات بعدی پربارتر میشه و خود شرکت کنندگاه هم علاقه مند میشن که ببینن رفیقای رقیبشون!:31: از چه روش هایی در خلق مدل ها یا سین ها یا .... استفاده می کنند!:21:
توضیح راجع به مورد دوم:
به نظرم نمیشه که بیایم واسه تمامی کاربرا با هر سطح توانایی یک مسابقه واحد گذاشت... به نظر من باید مسابقات باید حداقل در دو سطح مبتدی و حرفه ای برگذار بشه که.... رک بگم! همه یه جورایی راضی باشن و اون حس رقابت به وجود بیاد.
توضیح راجع به مورد سوم:
به نظر من وقت خیلی موضوع مهمی! الان من ده دوازده ساعت روزم سر کار هستم و به غیر از روزای تعطیل نمیتونم واسه مسابقه بزارم... رو این حساب به نظر من کسانی که اعلام آمادگی میکنن، بهتره بیان بگن که آقا طبق شرایطی که من دارم، من میتونم مدل مسابقم رو فلان روز تحویل بدم... طبیعتا یه سری روز به دست میاد... با یه دو دوتا چهارتا کردن ساده میشه زمان اتمام مسابقه رو معلوم کرد!
بعد من فکر میکنم اگه ما بیایم یه موضوع واحد اما کلی رو برای مسابقه انتخاب کنیم، خیلی خوب میشه! مثلا! به جایی که بگیم همه برن ماشین بسازن یا برن طراحی داخلی رو انجام بدن یا.... بیایم بگیم موضوع برای مثال شهره! اون موقع یکی میره اتومبیل از یه شهر رو میسازه، یکی میره خونه میسازه! یکی میره پارک طراحی میکنه و....
ببخشید اگه پرحرفی کردم و خستتون کردم...:11:
قربون همتون:40:
یاعلی:11: