سلام
hx800 فیلم با فرمتهای زیر رو پخش میکنه:
MKV
و
AVI
و
MP4
؟؟؟
Printable View
سلام
hx800 فیلم با فرمتهای زیر رو پخش میکنه:
MKV
و
AVI
و
MP4
؟؟؟
تو منو مخفی hx800 مینویسه که این تی وی مدلش hx800 هست یا چیزه دیگه ای مینویسه؟
مدت زمان کارکردشو چطور؟زده؟
دوستان یک سئوال من تلویزیون سه بعدی دارم و کانال های ماهواره ای سه بعدی در تلویزیون 2 تیکه نشان داده می شود ایا باید کاری خاصی انجام داد که به صورت سه بعدی باعینک نشان داده شود. یا باید ریسیور هم سه بعدی باشد.
فقط کافیه از منوی تنظیمات سه بعدی تی وی ، گزینه سه بعدی مناسب رو انتخاب کنی!(یا دو تصویر بغل هم ، یا یک تصویر در بالا و یکی در پایین)نقل قول:
خوب اون مورد درست شد ولی در بعضی موارد باز هم درست نشان داده نمی شود و تصاویر به صورت کشیده نشان داده می شود.
چون خودم تا حالا به چنین مشکلی برنخوردم نمیتونم کمکتون کنم!نقل قول:
دوستان میخواستم hx800 بگیرم ولی یه کم مردد شدم که بجاش ex720 بگیرم. کسی اطلاعات دقیقی از این دو تا و مزیتهاشون نسبت به هم داره؟
ظاهرا ex720 مدل 2011 است و موتور پردازشش xreality هست که قویتر و جدید تر از hx800 هست که اون مدل 2010 با موتور bravia3 هست. علیظاهر مزیت hx800 نسبت به ex720 پرتاب تصویر سه بعدی تا مسافت بیشتری هست.
کسی میتونه کمک کنه؟
من هم اول قصد خرید ex720 داشتم ولی با دیدن تصاویر HX800 و EX720 کنار هم در نمایندگی سونی به کل منصرف شدم مخصوصا ابری بودن تصاویر. تنها مزیت EX720 نسبت به HX800 پشتیبانی بیشتر از فرمت های تصویری است.همیننقل قول:
منظور از ابری بودن تصویر چیه؟ یه کم بیشتر توضیح میدی؟ راستی اون موتور پردازش قویتر کجا خودش را نشان میده؟ راستش من اصلا قصد استفاده 3D ازش ندارم ولی چون تلویزیونهای غیر 3D اسکن تصویرشون زیر 100 هرتز هست و این پارامتر برام مهمه اومدم سراغ این تلویزیونها. در ضمن شنیدم کیفیت پنل تی وی های سه بعدب بهتر از معمولیه. نظرت چیه؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
خوب دوستان عزیزبحث به جای حساسی رسیده
طی تجربیاتی که با تصاویر سه بعدی داشتم باید خدمتتون عرض کنم که :
برای تماشای محتوای سه بعدی باید دستگاه پخش کننده متصل به تی وی تون اعم از ----- ، کارت گرافیک کامپیوتر ، دستگاه بلوری و.... این قابلیت رو داشته باشه که فریم های تصویری یعنی فریم های تصویر چپ و راست تصاویر سه بعدی رو بتونه به نوبت چپ و راست به تی وی ارسال کنه و تی وی شما این تصاویر رو یکی در میون به چشم چپ وراست ارسال کنه وعمق مورد نظر رو ایجاد کنه ودرضمن این قابلیت رو تی وی داره که به ایجاد عمق بیشتر درآنها کمک میکنه کما اینکه در تصاویر دو بعدی نیز قابلیت ایجاد عمق را داره .
پس در صورت عدم هماهنگی با دستگاه پخش قابلیت سه بعدی را از دست خواهد داد و تلویزیون به تنهایی قادر نخواهد بود عمق سه بعدی واقعی رو به نمایش در بیاره.
با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟
نقل قول:
هیچ آموزش خاصی نداره نه نیازی به منو مخفی داری نه نیازی به کد نه نیازی به کنترل جادویی سرویس کار و نمیدونم این طور چیز ها
برای تلویزیون دیجیتال فقط برو داخل سایت سونی مدل تلویزیون رو انتخاب کن لینک زیر
1)آخرین ورژن آبدیت رو دانلود کنکد:http://www.sony-mea.com/product/ProductComparisonWizard.action?site=hp_en_ME_i§iontype=product&deepestLevelCategoryId=TVP+LCD+TV
این هم آخرین آبدیت مدلهای KDL-40HX800, KDL-46HX800, KDL-46HX900, KDL-52HX900, KDL-55HX800 برای شما
2)یه فایل زیپ میشه sony_tvupdate_2010_0505_gat_.zip دانلود کنکد:http://www.sony-mea.com/support/download/464383/product/kdl-40hx800
3)اکسترکت کن داخلش یه فولدر دیگه هست به نام sony_dtv0FA00A00A0A0_00040201
4)فولدر sony_dtv0FA00A00A0A0_00040201 بریز داخل روت اصلی فلش و (فرمت فلش حتما fat32 باشه )بزن به HX800
5)پنل (TV)روشن کن بعد هیچ کاری نباید بکنی منتظر بشو تا ازت بپرسه میخوای آبدیت کنی یا نه اوکی که بدی تمومه آبدیت میشه بعد دوباره روشن و خاموش میشه
6)در تنظیمات باید زبان رو انگلیسی و کشور رو سنگاپور یا استرالیا انتخاب کرد. اتوماتیک میگرده و 27 تا کانال تی وی و رادیو پیدا میکنه و نشون میده
روی کنترلت یه دکمه هست برای تعویض حالت دیجیتال و آنالوگ میتونی از اون هم استفاده کنی تا متوجه تفاوتشون بشه
این هم عکسهاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه راهنمایی کنه که منوی مخفی hx800 را چجور میشه آورد؟ نیاز فوری بهش دارم. قراره فردا واسم از بانه تلویزیون بیاره میخام یه تستی روش بکنم
سلامنقل قول:
اینو امتحان کن :
این که روی ex520 جواب ندادنقل قول:
در ضمن همه حالات ممکن رو امتحان کردم چپ به راست راست به چپ همزمان غیر همزمان
شما تی وی رو خاموش کنید و سریع از چپ به راست بزنید ببنید میشه...نقل قول:
شدنقل قول:
پنل خاموش باشه
از چپ به راست با سرعت
i+
5
ولوم مثبت
دکمه پاور
تاپنل روشن بشه
سه تا منو هست که با آپشن عوض میشن ولی دست رسی به هیچ منویی نبود
ورژن رو نوشته تاریخ سرویس که خالی و تاریخ کپی که اون هم خالیه
کلا هیچی...
مدل تی وی رو هم نوشته منظورم:ex520 هست؟نقل قول:
چون برای من که چیزی مثل اینکه نیست که hx800 هست:41:
نه به هیچ عنواننقل قول:
اگه دقت کنید مدل تی وی رو تو قسمت تنظیمات و اطلاعات سیستم نوشتهنقل قول:
یکی از برتری های hx800 نسیت به مدل های دیگه سونی که کمتر ذکر شده مثل ex720 اینه که hx800 dynamic edge led در حالی که ex720 edge led و تفاوتشون اینه که داینامیک local dimming داره ولی edge led نداره
بالاخره انتظار به سر رسيد. 40HX800 خريداري شد. كيفيت تصويرش خيلي خوبه. البته من از ر.س.ي.و.ر استفاده ميكنم با كابل RGB. سعي كردم dlna را روش راه بياندازم. به يه جاهايي هم رسيد ولي نشد. يعني سيستم تي وي را ميشناسه. تي وي هم سيستم را ولي تو دسترسي به منابع مشكل داره. البيه مي دونم مشكل تو تنظيم هاي سيستم هست.
ممنون ولی ما منظورمون داخل ستینگ خود نل نبود ما داخل من مخفی داشتیم دنبال مدل میگشتییمنقل قول:
سلام !
من با این تلویزیون یه مشکلی دارم اونم گیرنده دیجیتالشه !
هر چی اون دکمۀ DIGITAL/ANALOG رو از روی کنترل میزنم هیچ اتفاقی نمیافته ...
لطفاً راهنمایی کنید ...
ممنون
این تلویزینون تو بانه شاپ 1.200 هست که به نظر من قیمت فوق العاده ای داره..
اصلا نگران نباشنقل قول:
به هیچ وجه هیچ چیز مشکل داری نیست
خیلی ساده است و راحت
دلیلش اینه این پنل محصول 2010 وپنل شما هنوز آبدیت نشده به خاطر همین فریمور پنل شما دیجیتال نداره
میدونی ست آپ باکس یا تلویزیون دیجیتال یه قابلیت سخت افزاریه که مطمئن باش پنل شما داره اما برای استفاده باید فریمورت رو آبدیت کنی تا بتونی dvbt اینتر نال رو راه بندازی اون وقت پنل شما با اون دکمه تعویض حالت از آنالوگ به دیجیتال سوییچ میکنه همین به همین راحتی
حالا باید چی کار کنی خدمت شما
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6368591&postcount=52
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6385936#post6385936
دوستانی که led سونی دارند مخصوصا جناب julipouli عزیز:آیا این سرویس Internet video (با استفاده از چ.ی.ز پ.ی ا.ن یا پ.ر.و.ک.س.ی)رو کسی تونست راه اندازی کنه مخصوصا سرویس Skype و Youtube ؟
40ex710 چطوری اپدیت میشه؟
این جا رو بخونید فقط شما موقع انتخاب مدل مدل تی وی خودتون رو انتخاب کنید بقیه مراحل یکسان استنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6368591&postcount=52
قیمت 40HX800 گارانتی اصلی چقدر هست؟
تا جايي كه ميدونم hx800 توي ايران 40 اينچش رسما وارد نشده و با گارانتي اصليش وجود نداره؟نقل قول:
سلام به همگي من ديروز اين مدل تي ويSony Bravia KDL-40HX800 را از منطقه گچين بندر عباس گرفتم به قيمت 1.250.000 تومان با گارانتي دوبي
ميخواستم از دوستان خواهش كنم توضيحات ومشخصات فارسي اش را برام بزارن من هيچ چيز از اين توضيحاتش وينكه چه كارايي هايي داره را نميدونم ممنون ميشم راهنماييم كنيد ؟ اونجا مدل EX720 را هم داشت به همين قيمت كه من نگرفتم چون گارانتي نداشت
لطف كنيد مشخصات فارس اين مدل واموزش استفاده از اونو بهم بدين
پيشيپيش ممنون
سلام.منم این مشکل رو دارم!هنوز هیچ راه حلی پیدا نکردم!به نمایندگی هم زنگ میزنی جواب درست و حسابی نمیدن.نقل قول:
در ضمن ریموت که همراه تلویزیون hx800 بهم دادن شبیه اونی نیست که دوست عزیزمون hayat تو پست بعدی نشون داده!
اگه تونستید در این خصوص منو راهنمایی کنید!
ممنون!
ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ ﻭ ﮔﺮﺍﻣﯽ ﻣﺎﺩﻫﻢ ﺑﻬﺪﺟﻤﻊ ﺷﻤﺎ ﺍﭺ ﺍﯾﮑﺲ 8 ﺩﺍﺭﻫﺎ ~ﯾﻮﺳﺘﯿﻢ...
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﻓﻮﻗﺎﻟﻌﺎﺩﺳﺖ ﻭﻟﯽ ﺗﻮ ﺻﻔﺤﻪ ﻫﺎﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﻣﺸﮑﯽ ﻣﺜﻞ ﻣﻨﻮ ﻫﺎ ﻣﻨﻮ ~ﺧﺶ ﻣﻮﺳﯿﻘﯽ ..
ﺑﻌﻀﯽ ﺟﺎﻫﺎﯼ ﺻﻔﺤﻪ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﻣﺜﻞ ﺍﺑﺮ ﺭﻭﺷﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻨﻮ ﯾﺎﺩ ﮐﺎﺑﻮﺱ ﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭ ﺍﯾﺴﻮﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ 238 ﺍﭺ ﺍﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ...ﺗﻮﺑﻪ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻝ ﺍﯼ ﺩﯼ ﻧﮕﯿﺮﻡ
ﻭﻗﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﺻﺤﻨﺮﻭ ﺩﯾﺪﻡ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﯽ ﻭﯼ ﺭﻭ ﻭ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻗﯿﺪﺷﻮ ﺯﺩﻡ ﺍﻋﺼﺎﺑﻢ ﺧﻮﺭﺩ ﺷﺪ...
ﻭﻟﯽ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻓﻠﺶ ﺯﺩ ﺑﻪ ﺗﯽ ﻭﯼ ﻋﮑﺲ ﮔﺮﺑﻤﻮ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯿﺪﯾﺪ ﮐﻠﯽ ﺗﻌﺮﯾﻒ ﮐﺮﺩ ﺍﺯ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺭﻓﺘﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻡ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻡ. ﻭﻟﯽ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﺭﻭ ﻣﻐﺰﻣﻪ ﺑﺪ ﺟﻮﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎﻫﺎﻡ ﻫﻤﯿﻨﻄﻮﺭﻩ?
ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﻣﺸﮑﯿﺶ ﺑﻪ ﺳﯿﺎﻫﯿﻪ ~ﻧﻞ ﺧﺎﻣﻮﺷﺶ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻧﺒﻮﺩ...
ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻦ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻣﺸﮑﻠﻪ ﯾﺎ ﻫﻤﺸﻮﻥ ﻫﻤﯿﻨﻦ?
سلامنقل قول:
ميشه بگين به چه قيمتی و از کجا خريد کردين ؟
چون منم ميخواستم بگيرم قيمتش از 1،150 رفت به 1،300:18:
ﺳﻼ ﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰنقل قول:
1.280 ﺍﺯ ﺑﺎﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻭﻗﺘﻪ ﺗﻮ ﻧﺦ ﻗﯿﻤﺘﺸﻢ ﺯﯾﺮ 1.260 ﻧﺸﻨﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﻡ
ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﻋﺎﻟﯿﻪ ﺟﺰ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﺭﺩ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺫﯾﺘﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﺧﯿﻠﯽ ﻃﺒﯿﻌﯿﻪ ﺗﺼﺎﻭﯾﺮ ﺍﻻ ﻥ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﮓ ﻓﻘﻂ ﮐﻨﺘﺮﺍﺳﺖ ﺩﺍﺭﻩ...
ﻭﯾﺮﺍﯾﺶ
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﯾﮏ ﻣﻮﺭﺩ ﺧﯿﻠﯽ ﻋﺠﯿﺐ!ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﺍﺑﺮﻫﺎﯼ ﺳﻔﯿﺪ ﺧﺒﺮﯼ ﻧﯿﺴﺖ!!
ﺩﯾﺸﺐ ﮐﻪ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ ﺭﻭ ﺗﺎﺯﻩ ﺍﻭﺭﺩﻥ ﺗﺴﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﻭﻧﺠﻮﺭﯼ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﯽ ﺍﻻﻥ
ﮐﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﻫﻤﻪ ﺟﺎ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﻣﺸﮑﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻧﻮﺭﻩ?ﯾﻌﻨﯽ ﻗﺮﺍﺭﻩ ﺗﻮ ﻧﻮﺭ ﮐﻢ ﺍﯾﻨﻘﺪﺭ ﺍﻓﺘﻀﺎﺡ ﺑﺎﺷﻪ?
ﯾﮑﯽ ﻣﻨﻮ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﻪ ﻣﺮﺳﯽ
ﺭﺍﺳﺘﯽ ﺍﯾﻦ ﺗﯽ ﻭﯼ ﺍﺯ ﺍﺱ ﺗﯽ 30 ~ﺍﻧﺎﺳﻮﻧﯿﮏ ﺧﯿﻠﯽ ﻋﻘﺒﺘﺮﻩ??ﻣﻦ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺗﺼﻮﯾﺮ ﺍﯾﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺧﻮﺷﻢ ﺍﻭﻣﺪ ﻭﻟﯽ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻓﻨﯽ ﻭ...
ﯾﺎ ﻓﺮﻣﺎﯾﺸﻠﺖ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻫﺮﮐﯽ ﻣﯿﺒﯿﻨﯽ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺗﻮ ﺳﺮ ﺍﻝ ﺍﯼ ﺩﯼ...
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭ ﻧﻤﯿﺪﻥ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﻨﻦ/? :)
اين كه گفتي ميشه ازش يه عكس بزاري؟نقل قول:
چون تا حالا همچين چيزي تو منوهاش نديدم
درود
دوستانی که ین مدل تی وی رو دارن توجه کنن برای فعال کردن تیونر دیجیتال اول ریست کنید وسپس هنگام انتخاب کشور یک کشور اروپایی مثل نروژ رو انتخاب کنن تا تیونر دیجیتال فعال بشه؟
در مورد کیفیت تصویر این مدل هم باید گفت رنگ مشگی اون کامل نیست ودر بعضی تصاویر بادنجانی میشه!!!!
ولی در کل این مدل ارزانترین سونی سه بعدی با کیفیت تصویر بالا میباشد شک نکنید به نظر من از مدل ان ایکس هم بهتره!!!!