طالب نداره :(
دیگه نمی نویسم
Printable View
طالب نداره :(
دیگه نمی نویسم
با سلام
اقا یه سوال خیلی مبتدیانه چجوری با این ماشین حساب یه انتگرال معین ساده را حساب کنیم ؟
سلامنقل قول:
ماشین حساب رو روشن کن، این مراحل رو انجام بده
MENU -> 1 -> OPTN -> F4 -> 3
فرض کن این | انتگراله
واسه حساب کردن انتگرال اینطوی عمل می کنی:
بعد از انجام مراحل بالا->
(x2,x1,معادله)|
مثلا:
32.6666=(3,5,x2)|
بچه ها من دانشجوی ترم 1 کارشناسی نا پیوسته عمرانم.امتحان ریاضی 1 دارم و این ماشین حساب رو دارم.از بحث های انتگرال یک گانه و دوگانه و مشتق و تابع و حد امتحانه.چه طوری میتونم این مباحث رو باهاش تقلب کنم؟
کسی نیست جواب بده؟
با سلام خدمت همه دوستان.
من تازه عضو شدم و لی در زمینه algebra fx 2 چیزایی میدونم!
سلام دوستان کسی هست که دفترچه راهنمای فارسی Algebra fx 2.0 رو داشته باشه؟
یه سوال دیگه این که کابل اتصال به کامپیوتر رو چه جوری میشه پیدا کرد؟
salam.kasi midune enheraf meyar va variyans ro ba in mashin hesab chejuri mishe be dast avord?(kheyli foriye
برو قسمت statنقل قول:
داده ها را وارد کن
f2 رو بزن و بعد 1var
سلام
از دوستان کسی میدونه چجوری میشه برنامه ای نوشت تا بشه یه سری داده رو بریزه توی یه ماتریس و یه سری اعمال روش انجام بده و بعد خروجیش یه ماتریس باشه.خیلی فوریه.
چون قبلا برنامه نوشتم یه کمک کوچیک هم خیلی موثره.
با سلام خدمت تمامی دوستان
من یک کاسیو 9860GII دارم . لطفاً در مورد زبان برنامه نویسی اون و آموزش برنامه نویسی با اون و همچنین نحوه استفاده از برنامه های ماشین حسابهای دیگه مثل تگزاس و کلاس پد و الجبرا روی 9860 توضیح بدید
با تشکر فراوان
در مورد سوال دوستمون که در مورد کابل رابط الجبرا پرسید باید بگم که اگر امکان اتصال به کامپیوتر را داشته باشه حتما کابل با سی دی راه اندازش رو توی جعبه قرار می دهند.
اگر پورت usb داره حتماً میشه به کامپیوتر وصلش کرد فقط باید درایورش رو داشته باشی که اونم میتونی از توی سایت کاسیو دانلود کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید یه سوال مبتدیانه:
زمانی که تو این ماشین حساب میخوایم فرمول رو برای تقلب وارد کنیم انتگرال رو چطوری باید وارد کرد؟انتگرال رو میتونم وارد کنم ولی اعداد بالا و پایینش رو چطوری بیاد بزاریم؟
ممنون میشم کسی زودتر بهم جواب بده.
وبلاگ تخصصی ماشین حساب الجبرا افتتاح شد
از این به بعد آپدیت خواهد شد :
این هم کتابچه فارسی ماشین حساب الجبرا ، که بصورت PDF در اختیار دوستان قرار گرفته است :
سلام دوستان
من با همین لینکا که می خوام دانلود کنم نمی شه . شمارش بیست ثانیه غیر فعال هستش . عضو هم شدم نمیشه . لطفا راهنمایی کنید
سلام خدمت دوستان. امیدوارم این تاپیک بازم ادامه داشته باشه.
بالای این الجبرا اف ایکس 2 پلاس نوشته :
Flash memory
add-in software function
خوب توی جعبه ای که ما خریدیم فقط یه کابل هست برای انتقال بین دو ماشین حساب! برای انتقال از کامپیوتر به ماشین حساب چیزی نداشت! نمیدونم چطوری بعضیها میکن از نت دانلود کنیم برنامه ها رو ...؟؟
:n27:
این که میگن باید کابلو جداگانه بخرید و فقط هم به سیستم های قدیمی وصل میشه درسته ؟؟؟!!! از کجا بخریم ؟
با سلام
مثلا فرمول 5a+6b/7 رو دارم و ميخوام با عدد گذاري هاي مختلف به جاي a و b جواب بدست بيارم از چه دستوري استفاده كنم؟
اميدوارم اين تاپيك تعطيل نشه
ُلام. من فایل پی دی افشو دارم.
سلام. من یک الجبرا دارم. میخام چندتا فرمول بهش بدم که تو حافظش بمونه. بعد سر اامتحان فرمول مورد نظرمو انتخاب کنم و بجای متغیراش مقدار بزارم و حل کنم.
قبلن 5800 داشتم خیلی راحت بود. ولی با این بلد نیستم. لطفن اگه کسی بلده مراحلشو بهم بگه. ممنون:n03:
متاسفانه کار با این ماشین حساب خیلی پیچیدس.
برای نوشتن یک فرمول و بعدا عدد گذاری و حل باید وارد منو بشی و دکمه 8 یا همون prgm رو بزنی
new رو بزنی
به برنامه که همون فرمولت هستش اسم بدی
فرمولی مثل این رو aX+b=c رو باید اینطور بنویسی:
( لطفا از اینجا تا چهار خط پایین رو کپی و در word پیست کن و به صورت چپ به راست کن منظورم فرمت خط انگلیسیه ، که دچار اشتباه نشی)
"a="?→a:EXE
"x="?→x:EXE
"b="?→b:EXE
"c=":a*x+b(مثلث کوچک مشکی)
برای علامتِ : (دکمه shift را میزنی سپس دکمه vars را که prgm سپس دوبار f6 را میزنی که : را ببینی پس f3 را میزنی تا : انتخاب شود )
برای ؟ و مثلث مشکی کوچک نیز به همین منوال عمل میکنی
سپس menu و دوباره دکمه 8 اینبار exe را روی برنامه خودت میزنی که از شما a , b , x رو میگیره c رو بعنوان جواب میده.:n21:
سلام دوستان کسی میدونه چطوری میشه با این ماشین حساب اعداد مختلط دکارتی رو به قطبی و بلعکس تبدیل کرد.
ممنون میشم کمک کنید
با سلام كسي ميتونه براي بار چندم داهنمايي كنه كه كابل اتصال به كامپيوتر ماشين حساب الجبرا رو از كجا ميتونم تهيه كنم؟ يا چطور بسازمش؟:n13:
با سلام
تازگی classpad330 گرفتم اخر تابستون امتحان نظام مهندسی دارم کسی میدونه زبان کلاسپد چیه؟ چون بعضی میگن بیسیک ه و بعضی میگن c ه
و اگه لینکی دارن در مورد اموزش برنامه نویسی با اون زبان ممنون میشم بزارن
سلامنقل قول:
شما مطمئین همچین چیزی هست؟
من صفحه قبل همینو پرسیدم. ولی نمیدونم چنین کابلی باشه!
کسی نبود جواب مارو بده لطفانقل قول:
سلام اقا من دفترچه ماشین حساب algebra میخوام از کدوم سایت میتونم اینترنتی بخرم
نقل قول:
لطف مي كنيد به ميل من بسنديد اين فايل رو ممنون ميشم.
سلام به بزرگان اصلا این صفحه وجود نداره
:n28::n21:
داداش اگه براتون امکان داره لطف کنید و فایل رو برای من هم بفرستید.:n16:نقل قول:
اینم ایمیلم :
خیلی کاربردی هستش
سلام به همه دوستان
من الجبرا تازه خریدم دفترچه نداره کسی میتونه راهنمایی کنه از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید:n27:
سلام اگر زحمتی نیست برای منم لطفا بفرستید
دوستان برنامه نویس چجور باید از فرمول max استفاده کنیم؟
من هرکار میکنم ارور argument error میده.
مثلا این فرمول رو مینویسم ارور میده
(max(5,2
چجوری باید بنویسم ؟؟؟؟؟
از فرمول max چجور باید استفاده کنیم؟؟؟؟ مثلا من (max(5,2 مینویسم ارور میدهنقل قول:
دوستان تو نت یک سری نرم افزار واسه عمران بود ولی حالا لینک هاشون مشکل داره
کسی هست که انارو داشته باشه؟
سلام به همه
من الجبرا تازه خریدم دفترچه فارسی نداره کسی میتونه راهنمایی کنه از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟
اگر زحمتی نیست برای منم لطفا بفرستید
جایی که خرید کردید باید به رایگان بهتون دفترچه ش رو میداد
آخه من از یه نفر دیگه خریدم یعنی کار کرده که اون دوستمون هم دفترچه رو نداشت