فروش با كيف با موس وايرلس با كول پد با گارانتي درست و درمون همون كه خودم مي گيرم 1100000
Printable View
فروش با كيف با موس وايرلس با كول پد با گارانتي درست و درمون همون كه خودم مي گيرم 1100000
شما جایی رو میشناسین با این قیمت ؟نقل قول:
میتونین آدرس بهم بدین ؟
اين قيمت دوستم
dv6-3150= 1.060.000
فعلا
سلام من تازه عضو شدم و شنبه میخوام این 3150 رو بخرم . خیلی از ال سی دیش بد شنیدم مگه چیجوریه میشه دقیق توضیح بدید برام . ممنون .
رزوليشن تصوير پايينه
واسه استفاده بيشنر از يه نفر مناسب نيست
نه اين مدل كل مدلاي dv6
رزولیشن یعنی چه ؟ یعنی زاویه دیدش کمه ؟ راستی 3150 ریموت کنترل داره ؟
ريموت كنترل هم نداره
مربوطه به سري هاي قديميتر تا 2200
البته مي توني جدا براش ريموت بگيري يه سري قيلا اچ پي داشت
hdx بود فكر كننم درست يادم نمي اد ريموتاي اون سري رو مي توني بگيري كاملتر هم هست
اين منظورم نيستا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سري منظورم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
اها اره زاويه ديدش تو حالت عمودي كمه
البته تو حالت افقي هم چنگي به دل نمي زنه
خیلی ممنون دادش . این عکس اولی مربوط به کدوم مدله ؟ ببخشید انقدر سوال میپرسم .
حاجی کچل کردی :27:
3150 بگیر حالشو ببر دیگه
ديگه مي خواي اذيت كنيانقل قول:
گفتم كه hdx يه سري قديمي ولي خيلي باحال از اچ پي
توليدش قبل از dv5 متوقف شد
سري اول لپ تاپاي 64 بيتي بود تنها عيبش 200 گرم وزن بيشترش بود نسبت به Dv5 ولي در عوض داغ نمي كرد
هر دو تا عكس مربوط به يه سريه
3150 پروندش بسته شده ؟
دیشب پست زدم نیومده
نگا داش مسعود خودت یک راهی یک عنوانی چیزی بگو روش کار کنیم
من که چیزی به مخم نمیرسه
سلام دیدم موضو واسه صحبت ندارین گفتم یک سوال بپرسم .:31::31:
من اخر این 3150 رو خریدم روی پد لمسیش یه نقظه هست که شبیه چراغه واسه چیه اون ؟:21:
واسه فعال و غير فعال كردن تاچ پده
---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:22 AM ----------
موضوع جديد كه نمي شه معرفي كرد خوب ديگه به نظر عمر اين مدل به سر اومده و مدلاي جديد تر جاشو گرفتن
---------- Post added at 08:24 AM ---------- Previous post was at 08:23 AM ----------
مباركه فنش واست بچرخهنقل قول:
من اخر این 3150 رو خریدم
---------- Post added at 08:25 AM ---------- Previous post was at 08:24 AM ----------
نقل قول:
دیشب پست زدم نیومده
منم يه سري از عكسايي كه اپ لود كرده بودم ----- شده و ديگه باز نمي شه از جمله عكس امضا كه دوباره اپ لود كردمش
داداش یه سوال چرا وقتی من از برنامه kmplayer واسه دیدن فیلم استفاده میکنم فیلم هارا با کیفیت پایین و تقریبن به صورت شطرنجی نشون میده . لپ تاپ منم 3150 . کمکم کنید . اینرو بگم کا اگه از برنامه های ویندوز مسه مدیا پلایر استفاده کنم خوبه .
سوال بيربط چرا مي پرسي
اخرين ورژن نصب كن درست مي شه
6بود 7 بود چند بود اونو نصب كن
نقل قول:
دادش اخرین ورژن هست / تازه دانلود کردم .
آقا برادر سوال رو که 10 جا نمی پرسن فقط جواب بگیری بری که نشدتو تاپیک اچ پی جوابت رو دادم
باز میای اینجا الان حتما تو تاپیک نورتون و خود کام پلیر هم پست دادی :27:
شوخی بود به دل نگیر حل نشد سوالت رو همین جا بپرس:10:
نقل قول:
من مشكلي ندارم
3.0.0.1439
مشكلي ندارم رو هيچ كدوم از ويندوزا
هم پريميوم و پرفشنال هر دو 64 بيتي
سلام دوستان.خیلی ممنون از پست های حرفه ایتون.ممنون میشم به سوالات من هم جواب بدین.
من بین DV6 3150 و 3142 موندم! میخوام به جای PC از لپ تاپ استفاده کنم اما کار حرفه ای انجام نمیدم.در حد آفیس و نت و فیلم.اگه وقت کنم که به ندرت The Sims! :D
1.با توجه به تفاوت قیمت این دو به نظرتون بهتره خسیس بازی در نیارمو 3150 رو بخرم یا اینکه خرج الکیه؟!
2.مدل DV6 3299 & 98 خیلی ظاهر زیبایی دارن اما گویا تو ایران نمیشه یافتشون.شما جایی سراغ دارین؟
3.اگه جای خاصی تو مشهد میشناسین که بهتره از اونجا خرید کنم ، ممنون میشم راهنمایی کنید.
3142.4 رنگش shell white هستش و نتونستم بیابم که argento این مدل چه شماره ای داره.
دادش دیگه مشکلی نیست چون فردا دارم میرم پسش بدم . چون این 3150 که من خریده بودم انگار دست دوم بوده . و اینرو با انجام ریکاوری هارد متوجه شدم . به فروشنده هم گفتم قبول کرد . و بهش ثابت شد . فردا قرار ببرم پلمو پس بگیرم .
نقل قول:
سلام دوستان.خیلی ممنون از پست های حرفه ایتون.ممنون میشم به سوالات من هم جواب بدین.
من بین DV6 3150 و 3142 موندم! میخوام به جای PC از لپ تاپ استفاده کنم اما کار حرفه ای انجام نمیدم.در حد آفیس و نت و فیلم.اگه وقت کنم که به ندرت The Sims! :D
1.با توجه به تفاوت قیمت این دو به نظرتون بهتره خسیس بازی در نیارمو 3150 رو بخرم یا اینکه خرج الکیه؟!
2.مدل DV6 3299 & 98 خیلی ظاهر زیبایی دارن اما گویا تو ایران نمیشه یافتشون.شما جایی سراغ دارین؟
3.اگه جای خاصی تو مشهد میشناسین که بهتره از اونجا خرید کنم ، ممنون میشم راهنمایی کنید.
3142.4 رنگش shell white هستش و نتونستم بیابم که argento این مدل چه شماره ای داره.
3150 رم بيشتري داره پس سريع تره هارد بيشتر داره به همراه فينگر پرينت
سري 3200 بايد سفارشي بگيري كه هر كسي نمي اره
تو مشهد هم چند نفري هستن خواستي خصوصي ادرسشونو بدم بهت
انا رنگاش:
Sonoma Red with Link pattern - Plastic Finish
Shell White with Link pattern - Plastic Finish
Champagne with Link pattern - Plastic Finish
Black Cherry with Link pattern - Plastic Finish
اين رنگ رو نداره:
Argento with Stream pattern - Brushed Aluminum
---------- Post added at 09:06 AM ---------- Previous post was at 09:03 AM ----------
يعني چي؟نقل قول:
چه طور همون زمان مي خريدي متوجه نشدي؟
اخه پلمپ بود جلو خودم باز کرد . بهش که گفتم زنگ زد به شرکتی که ازش میگیرن گفتن اشتباه شده بود و اون لب تاپ 1 ماه پیش به 1 نفر فروختن . و واسه اینکه چک طرف محل نداشت لب تاپ رو با ترفند این که بیا زمانتش را برات بزنیم ازش پس گرفتن . اینجور که گفتن 2 روز دستش بوده . الانم من پس دادم . پولشم تمام و کمال پس گرفتم . کلی هم ازم معذرت خاهی کرد .
اینم بگم این 3 روزی که دستم بود اصلا باش حال نکردم . نمیدمنم چیجوری بگم خمچین لپ تاپ خوش دستی نیست . به دا نمیشینه جدا از اینکه قبلا مصرف کرده بود بیشتر برای ایکه خوشم نیومده بود پس دادم .. البته نظر شخصی .
اين يعني چي؟نقل قول:
اخه پلمپ بود جلو خودم باز کرد
نقل قول:
اشتباه شده بود و اون لب تاپ 1 ماه پیش به 1 نفر فروختن .
من بودم از شركت شكايت مي كردم!
قرامت مي گرفتم علاوه بر اصل پول
اسم شركت رو بگو!
در كل لپ تاپ تو ذوق مي زنه وقتي يه مبلغي رو مي دي و چيزي كه انتظارشو داري گيرت نمي اد
یعنی اینکه جعبش توسط شرکت که ضمانت کرده بود بسته بود وفروشنده جلو خودم چسبشو باز کرد . اسم شرکتش رو نمیدونم ولی اسم ظمانت نامه الماس بود . شکایت میکردم ؟؟؟؟ من از ایمکه پولم پس گرفتم کلی خوشحالم بودم .
خوب ديگه حرفه اي نبودي
الماس خوب اينم از گارانتي الماس كه اين همه روش اسكي مي رن فروشنده ها
خوب اگه يه خورده سخت مي گرفتي اون شركت ديگه تكرار نمي كرد جنس دسته دو به اين و اون انداختن
همین که فهمیدم دست دو بود کلی خوشحالم . کملا اتفاقی بود . 1 عکسم رو اشتباهی پاک کردم گفتم ریکاوری میکنم . وقتی ریکاوری کردم کلی عکس توش بود 2 فیلمم بود هجمش زیاد بود ریکاوری نکردم . حالا عزیزان دقت کنن 2باره لپتاپ منو بشون نفروشن .:31::31:
تازه توجه کردم هاردشم بد سکتور داشت تقریبا . خدا رو شکر رفع شد و پس دادیم . حلا دنبال یه مدل دیگه هستم .
امروز واسه يكي از دوستام 3150 خريدم
1.120.000 با يك سال گارانتي تعويض بي قيد و شرط
دوباره سلام دوستان.با تشکر از راهنماییتون.من دیگه دارم میخرم این 3150 رو...اما یکم نگرانم که نکنه آک نباشه...آخه چند تا پست تو بحثای مختلف دیدم و جالب توجه اینه که همه هم 3150 بودن! :41:
گفته بودین یه جایی که گارانتی رو تو سایت رجیستر کن...کدوم گارانتی کدوم سایت؟!
و اینکه کلا فردا که رفتم چیکار کنم که فروشندهه سرم کلا نذاره؟!:13:آخه فکر کنم همه سر آدم کلا میذارن مگه اینکه خلافش ثابت بشه!!
به هر حال،منتظر راهنماییتون میمونم...مزسی...خیلی زیاد.
1-جلو خودت بازش کنه و آک باشهنقل قول:
2-حواست باشه از این پشت ویتریناش بهت نندازه
3-خش و مش نداشته باشه بدنه سالم باشه
4-وقتی روشنش میکنه نوشته باشه preparing for first use
5-تمام مشخصات لازم مثل نام و ایمیل رو برای رجیستر کردن ویندوز و ساپورت hp بگیره
6-هاردش پارتیشن بندی نشده باشه
معمولا همچین چیزی که دست دوم باشه پیش نمیاد البته حواست رو جمع کن آک باشه معمولا حله
فکر کنم از 3150 یهتر باشه الان مثلا 3190 البته داش مسعود بهتر در جریانن
دادش گلم اگه پست هایی که من زدوم میخوندی گزینه اول رو پاک میکردی . چون 3150 منم اک بود و جلو خودم باز کرد . ولی ثابت شد که دست 2 بوده . دوستان به اک بودن زیاد اهمیت ندین ولی با بقیه گفته های دوستم موافقم .
فقط به صرف اینکه آکه باید اعتماد کرد نگفتم باید کلشو در نظر گرفتنقل قول:
اما من هنوزم در عجبم چه جوری لپ تاپت آک بوده یعنی پلاستیکای دور برشم کامل بودخ و در اثر حرارت بادم نکرده و شل نشده ؟
ولی خوب بازم ممنون بابت پستت
چرا داري اطلاعات اشتباه مي دي!نقل قول:
اين حرفا چيه؟
لپ تپاي كه باز نشده باشه يه پلمب داره كه نبايد پاره شده باشه
مربوطه به خود اچ پي نه گارانتي هاي ايراني
گارنتي 20 30 تومني همينه ديگه
شركت معتبري هم كه پشتش نبوده
اگه پولت رو داد و گردن گرفت واسه اين بود اگه شكايت مي كردي اون شركت تعطيل مي شد و خيلي از فروشگاها بي اعتبار مي شدن!
نقل قول:
لپ تاپی که من خریدم به ویسله یه برچسب گارانتی الماس بسته شده بود . نه تنها واسه من بلکه همه هینجوری بودن .
نقل قول:
:42::42::42: دادش نزن . من که چیزی نگفتم فقط تجربه خدمو گفتم . خوب شما زود تر میگفتی که لپتاپ های اچ پی یه پلمب جدا داره نه فقط گارانتی .
عجبا
خوب اين كه معلومه هر وسيله اي كه مي گيري توسط كنترل كيفيت شركت سازنده پلمب مي شه نه گارانتي دوزاري ايراني
سلام دوستان.بالاخره خریدم 3150 رو.ممنون از راهنمایی هاتون.
یه سوال داشتم درباره بک آپ گرفتنش.
از Recovery Manager استفاده کردم و از ردیف اول سمت چپ system recovery رو انتخاب کردم.پیشنهاد داد اول بک آپ بگیرم.اما بک آپش چند ساعت طول نکشید و 5 تا DVD هم نشد...حجم فایلش شد 2.8.
بعد از ریکاوری و شروع دوباره و انجام مراحل رجیستر ، حالا توی My Computer دو تا فایل C و Recovery که حجمش 3.3 هستش.
فکر کنم یه جای کار خراب شده...نه؟! :(
اون حجمش 3.3 باقیماندهنقل قول:
ربطی نداره که او پارتیشن ریکاوری که 3.3 گیگ باقی مانده و اون یکی دیگه هم درایوی کهه ویندوز زوش نصبیدی
دقیقا 5 تا دیویدی میشه.
وسط کار قطع کردی برق رو کشیدی چه کردی و گرنه 5 تا دیویدی میشه
اگه نگا کنی درایو ریکاوری تو میبینی که حجمش حدود 18 گیگ هست که میشه 5 تا دیویدی 4.7
نقل قول:
دوست عزیزم درست میگه واسه منم 5 تا دی وی دی شده بود .:10: