سلام دوست عزیز، منظورتون از این جمله رو نفهمیدم؟ مگه این قابلیت رو فقط دوربین خاصی داره؟ یه آیتم طبیعیه، چیز خاصی نیست که:20:نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز، منظورتون از این جمله رو نفهمیدم؟ مگه این قابلیت رو فقط دوربین خاصی داره؟ یه آیتم طبیعیه، چیز خاصی نیست که:20:نقل قول:
کاری شبیه لنز های ماکرو میکنه ،توی زوم 24x حالت ماکرو دارهنقل قول:
که نتیجه خوبی هم داره تو تاپیکش نمونه هاش هست
دوربین قدیمیم که canon powershot pro1 بود هم همین کار رو می کرد، الان هم که dslr دارم لنزهاشون توی هر فوکال لنتی محدوده ماکرو هم دارن، کنن sx30 هم که میگه فاصله فوکاس ماکروش صفره قاعدتا با زوم 35x هم این فاصله رو داره نه فقط تو حالت واید، و این یه حالت معموله، چیز خاصی نیست. وقتی دوستمون گفتن: "به نظر شما قابلیت گرفتن عکس ماکرو توی زوم اپتیکال چیزه بی خودیه " نه چیز بی خودی نیست، ولی اینجا داریم نکاتی رو میگیم که تفاوت ایجاد میکنه نه نکات معمول که همه دوربین ها دارن.:10:
سلامنقل قول:
دوست عزیز نه sx30 و نه خیلی دوربینهای دیگه تله ماکرو ندارند. البته منظورم دوربینای slr نبود. داشتن ماکروی صفر شرط بر داشتن این توانایی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
البته دوستان من با hs10 تو حالت تله عکس ماکرو انداختم تو تاپیک اخرین عکسها
نه این قابلیتی نیست که همه دوربین ها داشته باشند (همه پاناسونیک ها هم اینو ندارند)نقل قول:
این نمونه که خودم گرفتم البته نه با زوم (دوربین من این قابلیت رو تو زوم نداره)
عکس معمولی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تله ماکرو با 3X زوم دیجیتال
یا
با زوم دیجیتال منظورتونه؟ (که فایده خاصی نداره، رو کامپیوتر هم میتونی نهایتا این کار رو بکنید) وگرنه وقتی دوربینی فقط یک عدد میده و مثلا میگه کمترین فاصله فوکاس یک سانت یعنی تو همه فوکال لنت ها 1 سانت رو داره، اگه میگفت 1 الی 30 سانت یعنی تو زوم به 30 سانت میرسه.
اصلا خودتو ناراحت نکن همه دوربین ها اینکارو میکنند (مگر اینکه منظورت ماکرو با زوم دیجیتال باشه) باید به مفهوم ماکرو و مقدار متفاوت بزرگنمایی با فوکال لنت خاصی هر لنز توجه داشته باشی که یه وقت مسائل رو با هم اشتباه نگیرید. مقدار بزرگنمایی که ارائه میدن در فوکال لنتی که دارید عکس میگیرید مهمه که تو سایتی مثل dpreview که نگاه مینداختم مقدارش رو ذکر نکرده، باید بزرگنماییشون رو ببینید چنده بعد بشه گفت کدوم بهتره.:46:
لنزهای ماکرو با ضریب بزرگنمایی و فوکال لنتشون مقایسه میشن.
نه عزیز بازم متوجه نشدی
FZ100 توی زوم 24X (اپتیکال) این کار رو میکنه
ببین شما خودت SLR داری ،وقتی با یه لنز معمولی عکاسی ماکرو میکنی نتیجه بهتره ،یا وقتی با یه لنز ماکرو عکاسی ماکرو میکنی
معلومه با لنز ماکرو
این قابلیت "تله ماکرو" لنز رو با سخت افزار موجود به لنز ماکرو تبدیل میکنه
گفتم دوربین من قدیمی تره و با 3X زوم دیجیتال این کار رومیکنه (به شکل نرم افزاری) اما نمیشه با برنامه های کامپیوتری با یه عکس معمولی این کار رو کرد
فکر کنم تعریف لنز ماکرو رو اشتباه گرفته باشید، فرق یه لنز ماکرو با یه لنز عادی تو چیه؟
لنز ماکرو این قابلیت رو داره که کمترین فاصله فوکاس ممکن رو داشته باشه و به همین علت دارای ضریب بزرگنمایی میشه، که معمولا دارای ضریب 1x و بالاتر هستند، یعنی تصویر رو برابر اندازه واقیش در پشت لنز ایجاد می کنند، لنزهای ترکیبی همه کاره که روی دوربین های خانگی و slr like نصب میشن و همینطور لنزهای حرفه ای دارای ضریب بزرگنمایی هستند که که چه کم باشه چه زیاد بهش حالت ماکرو اون لنز گفته میشه، برای لنزهای غیر ماکرو ضریبی مثل 0.18x or 0.28x و ... داره، دوربین هایی که داریم راجبشون صحبت می کنیم بدون دونستن ضریب بزرگنمایی لنز در کمترین فاصله فوکاسشون، مثل حرف زدن رو هواست، اگه عدد ضریب بزرگنمایی (که مقدار توانایی ماکرو اون لنز رو نشون میده) جایی دیدید لینک بدید و در مقایسه به عنوان برتری اعلام کنید، وگرنه فقط حرف بی اعتباری زدیم.
تو این موارد صحبت هاتون عامیانست و باید روش بیشتر مطالعه کنید:نقل قول:
این قابلیت "تله ماکرو" لنز رو با سخت افزار موجود به لنز ماکرو تبدیل میکنه : تله ماکرو دیگه چه قابلیتیه. لنز تله و ماکرو هرکدوم یه داستانی دارن، مثلا در لنزهای حرفه ای لنز 180 میلیمتری ماکرو داریم که یه لنز تله هست و بزرگنمایی 1x ایجاد میکنه.
گفتم دوربین من قدیمی تره و با 3X زوم دیجیتال این کار رومیکنه (به شکل نرم افزاری) اما نمیشه با برنامه های کامپیوتری با یه عکس معمولی این کار رو کرد : دوست من زوم دیجیتال دوربین هیچ تفاوتی با زوم کردن تو کامپیوترنداره.
یکی از دوستان هم گفت: در ضمن فلاش خیلی کاربرد داره که فقط کسی میتونه کاربردشو بفهمه که واقعا اهل عکاسی باشه (هر کسی از ظن خود شد یار من ... از درون من نجست اسرار من ! :31: ) ... اگه شما قصد دارید فلاش اکسترنال بگیرید بهتره برید یه دوربین حرفه ای بگیرید که به صرفه واسش هزینه کنی : اگه فلاش روی دوربین کاربردهایی غیر از اونهایی که توضیح دادم داره، بگید تا همه متوجه بشیم و چیزی به معلوماتمون اضافه بشه. در عکاسی حرفه ای هرگز با فلاش روی دوربین عکس پرتره و تصویر اشخاص رو نمی گیرن مگر موارد خبری که موضوع مهمه نه هنر عکاسی، کاربرد درست فلاش به عنوان نور پرکننده زیر آفتاب می باشد، البته کارهای دیگری هم میشه انجام داد که بماند. من سال 82 یه slr like خریدم و بعد از چند وقت براش یه فلاش اکسترنال خریدم، چرا؟ بدلیل علاقه به عکاسی، بدون این فلاش هرگز نمیتونستم عکسی مثل این رو بگیرم (هنوز خیلی از کسانی که با دوربین کار حرفه ای انجام میدن (کسب درآمد و کار تخصصی)از slr like ها استفاده می کنند و دلیل نمیشه کسی این دوربین رو بخره دنبال خرید فلاش نره، که sx30 با قابلیت نصب فلاش اکسترنال امکان بزرگی رو فراهم کرده).
[HTML]http://behrang.aminus3.com/image/2010-12-22.html[/HTML]
:40::10:
سلام
فکر کنم موضوعی که باعث اختلاف شده برابری مفاهیم واقعی در دنیای دوربین دیجیتال با اصطلاحات تقریبا بازاری دوربینهای compact و like هست
این ماکرو و تله ماکرو و سرعت عکاسی پیاپی و زوم و ... در slr و دوربینهای دیگه کمی متفاوته
در کامپکتها این مفاهیم بیشتر جنبه جذب مشتری دارند تا کارایی و کیفیت
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
سلام
فکر کنم موضوعی که باعث اختلاف شده برابری مفاهیم واقعی در دنیای دوربین دیجیتال با اصطلاحات تقریبا بازاری دوربینهای compact و like هست
این ماکرو و تله ماکرو و سرعت عکاسی پیاپی و زوم و ... در slr و دوربینهای دیگه کمی متفاوته
در کامپکتها این مفاهیم بیشتر جنبه جذب مشتری دارند تا کارایی و کیفیت
بیشترین دلیلی باعث شد من از fz100 پاناسونیک خوشم بیاد دیدن حداقل 50نمونه عکس مثل این عکس ها که تو زوم 24x یعنی معادل 600mm گرفته شدن بود که تا الان تو هیچ مدل دوربین کامپکتی ندیدم.یعنی دوربینای کامپکت کنان میتونن تو این زوم عکس ماکرو بگیرن!!!!!!!!!!
تو یک سایت خوندم که یک نفر نظر داده یود که 11فریم برثانیه کاربردی نیست چون بعد از 15فریم بافرش پر میشه و نمیشه ادامه داد کاربردی نیست اما وقتی رو 5فریم بر ثانیه یا 2فریم بر ثانیه تنظیم بشه میتونه در سایز اصلی تا 100 عکس پیاپی همراه با فکوس پیاپی بگیره
از نظر فلش هم که برد 9.5متری داره عالیه.به نظر من واجب ترین چیز تو رده های کامپکت فلش دوربین چون بر خلاف دوربین های slr که سایز سنسور بزرگی دارن ودر بالا بردن ایزو کم شدن کیفیت زیاد نیست در دوربینای کامپکت همیشه باید فقط سعی کرد تا نور رو تامین کرد
چون در بالا رفتن ایزو افت کیفیت خیلی واضحه
همه دوربینا تله ماکرو ندارن من خودم یک سونی دارم که تو شرایط نوری خوب عکسای ماکروش بدک نیست برای عکاسی ماکرو تو شب مجبور بودم فاصلمو از جسم کمی بیشتر کنم تا هم سایم روی جسم نیفته و هم از فلش بهتر استفاده کنم اما وقتی میرفتم زوم 2x نمیتونستم خوب فکوس تنظیم کنم.قابلیت تله ماکرو رو همه دوربینا ندارن
سلامنقل قول:
دوست عزیز توضیحات شما خیلی کامل بود و من به شخصه استفاده کردم اما دوربینهای slr like برای امثال من که بودجه محدود دارم ساخته شده . نمیدونم شما چرا اصرار دارید چیزی که هست رو انکار کنید:20:.
جان من، بنده که چیزیرو انکار نکردم، میگم همشون این انکان رو دارن، جایی گفته که کنن این کار رو نمیکنه؟ گفتم برای مقایسه باید ضریب بزرگنمایی این دو دوربین رو پیدا کرد، اونوقت میشه گفت،ok پس این دوربین به دلیل ضریب بزرگنمایی بالاتر عکس های ماکرو با بزرگنمایی بیشتر میگیره، رو هوا و بی عدد که نمیشه نتیجه گیری کرد دوست من، اگر جایی مطلبی در این خصوص دیدی لینک بدید همه استفاده بکنیم (شاید پاناسونیک برتر باشه ولی عددی برای مقایسه وجود نداشته که بشه گفت کدوم برتره).:46:نقل قول:
رفیق من متوجه اختلاف بزرگ نمایی 24x تله ماکرو که fz100 داره با اون ضریب بزرگنمایی که شما فرمودین در لنزهای تله نشدم میشه بیشتر توضیح بدین.
ممنون.
سلام دوست عزیز من خودم با hs10 تله ماکرو انداختم:31::21:نقل قول:
هوم :23:نقل قول:
تو این موارد صحبت هاتون عامیانست و باید روش بیشتر مطالعه کنید:
زوم دیجیتال رو تا حدی اره اما فوکوس ،نور و ... رو چینقل قول:
دوست من زوم دیجیتال دوربین هیچ تفاوتی با زوم کردن تو کامپیوترنداره.
یه جور صحبت میکنید که انکار با دوربین کار نکردید
شما باPhotoshop میتونید فوکوس رو عقب جلو کنید (من از ورژن 7 تا الان که 12 باشه ،نتونستم فوکوس رو هر جایی که می خواهم قرار بدم )
برای کسی که کار میکنه اره اما نهبرای کسی که کاربرد خونگی دارهنقل قول:
من سال 82 یه slr like خریدم و بعد از چند وقت براش یه فلاش اکسترنال خریدم، چرا؟ بدلیل علاقه به عکاسی، بدون این فلاش هرگز نمیتونستم عکسی مثل این رو بگیرم (هنوز خیلی از کسانی که با دوربین کار حرفه ای انجام میدن (کسب درآمد و کار تخصصی)از slr like ها استفاده می کنند و دلیل نمیشه کسی این دوربین رو بخره دنبال خرید فلاش نره، که sx30 با قابلیت نصب فلاش اکسترنال امکان بزرگی رو فراهم کرده).
وقتی فلاش خود دوربین راضی کننده باشه کسی نمیره فلش اکسترنال بخره (اینم یه پدرسوخته گیه برای آب کردن محصولات)
اون سطر اول رو بیشتر توضیح بدیدنقل قول:
نمیدونم عکس های پست #52 برای شما نمیاد یا نمیبینید
میشه تبلیغ (جذب مشتری) یا واقعیت (کارایی و کیفیت) رو توشن دید
شما چی میبینید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما انکار نمیکنید اما میگید sx30 و همه دوربین ها این قابلیت رو دارندنقل قول:
خوب مرد حسابی شما عددی برای ضریب بزرگنمایی ندیدید من هم همین تور .اما میشه عکس که حاصل اون عدد هست رو دید و عدد رو حدس زد نمیشه
حالا شما از نمونه های هر دو ببینید از FZ100 که همین پست 52 هست
:27:نقل قول:
اینا که هیچ کدوم اگزیف ندارند!!!!!!!!
حالا بر فرض که مال sx30 باشه ایا توی تله گرفته شدند یا واید ؟؟؟؟
همونطور که گفتم (نظر شخصی) کانن دارای قابلیت های حرفه ای و تخصصی بیشتری نسبت به رقیب هاشه و فکر میکنم به دلیل وجود آپشن های اضافه موجود که هر کدوم به دوربین اضافه میشه و قابلیت هاشو اضافه میکنه قیمت بالاتری نسبت به سایر دوربین ها داره که واقعا مفهوم slr like رو میرسونه و نمیشه بهش پدرسوختگی برای فروش قطعات گفت.
در مجموع اگر کسی دنبال امکانات زیاد و خاص میگرده هر دو این دوربین ها می تونن خوب باشن. (در انتخاب با نگاهی به آینده، به نظر من اگه کسی این دوربین رو بخره برای اینکه فقط عکس خونوادگی بگیره، زیادی پول پرداخت کرده، برای اینکار انتخاب های ارزون تری وجود داره، اما اگه دوست دارید مثل یک حرفه ای عکس بگیرید و نمی خواهید پول یک slr رو بپردازید، منطقیه که یک slr like بردارید و در صورت علاقه متعلقات اضافی برای گرفتن عکس های بهتر (که کانن تعداد زیادی آپشن برای آپگرید داره) بخرید که در مجموع پول یک بدنه حرفه ای رو هم ندادید.
خودم هم که با دوربین کار نمیکنم ولی رفتم فلاش اکسترنال هم خریدم، چون احساس کردم به دردم می خوره.
اگر کسی بیشتر دنبال گرفتن عکس های با کیفیت میگرده و نیازی به آپشن های خاص مثل زوم زیاد و ... نداره به نظرم اشتباهه پول برای دوربین های سوپرزوم بده (چون نا خودآگاه کیفیت اپتیکشون بخاطر چنین لنزی به شدت کاهش پیدا میکنه) و بهتره یا یک slr like مثل G12 تهیه کنه (که کیفیت اپتیک و عکس به مراتب بهتری دارند). یا یک SLR ارزون و یک لنز معمولی بگیره.
(مطالب کاملا دوستانست و امیدوارم کسی برداشت بدی نکنه):40:
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
عکس هارو از سایتی گرفتم که ف ی ل-ت ر شده و مجددا آپ کردم، فقط نمونه بوده نمیدونم با چه فوکال لنتی گرفتن، ولی نباید تعجب کنید، باور کنید لا اقل همه دوربین های کنن این کار رو میکنن، بقیه رو نمیدونم.:10:نقل قول:
بچه ها لطفا يه نفر با دليل و سند بگه كه sx30 اين قابليت كه نميدونم اسمش چيه( تله ماكرو) رو داره يا نه? من هفته ديگه بعد از امتحاناتم يا fz100 ميخوام بگيرم يا sx30 دليل انتخاب fz100 فقط همين تله ماكرو هستش كه چنين چيزي فوق العادست ولي اگه sx30 هم داره اكه كنون رو بخرم
بچه ها چند تا سوال دارم كه بي ربط با بحث تاپيك نيست دوستاني كه اطلاعت دارن لطفا دريغ نكن
1. واقعا فرق فلش با برد 9متر و 6متر در چيه چه جاهايي تفاوت رو نشون ميدن
2. فرق فيلمبرداري hd و full hd ميتونه فقط رزوليشن باشه يا قطعا full hd بهتره? اخه fz100 فول اچ دي فيلم ميگيره وsx30 اچ دي
3 . عكاسي raw يعني چي دقيقا اگه منظور بدون فشرده سازي عكس بگيره يعني كيفيت عكس در اين حالت بيشر بايد باشه نه? يا داستان چيز ديگست? اخه بازم fz100 داره sx30 نداره
دوستان پيشاپيش ممنون خيلي از برند پاناسونيك براي دوربين بدم مياد ببخشيد رك ميگم اما انگار بايد تسليم بشم
تله ماکرو باید یک عبارت بازاری باشه، مثل اینکه بگید پاناسونیک OIS داره و کانن نداره، در حالیکه داره و تاکید خاصی روش نکرده. همونطور که تو نمونه عکس های کانن هم میبینید چیزی در این خصوص کم نداره، انگار که با میکروسکوپ عکس گرفتن.نقل قول:
1. خیلی تاثیر نداره
2. فول اچ دی بهتره، (اما کیفیت به فرمت فشردگی هم بستگی داره)
3. row امکان خیلی خوبیه، اما باید حال ادیت عکس ها تک به تک رو داشته باشید (فقط تک و توک عکس های مهم برای کارهای خاص رو ممکنه با row بگیرید، وگرنه به طور معمول jpeg عکاسی میکنن)
با توجه به نظرات دوستان که زیبا وجالب بود باید عرض کنم خرید یک دوربین به عواملی بستگی داره
که قیمت اندازه و نوع کارکرد رو شامل میشه
بطور مثال یکی کامپکت لازم داره یکی سوپر زوم و یکی هم نیمه حرفه ای
پس هر دوربینی مشتری خاص خودش رو داره
این صحبتها هم برای اینکه دوستانی که قصد خرید دوربین دارند کالای مودرد نظر خودشون رو بخرن :5::40:
عرض کنم باید بگم در مجموع خروجی SX30 کمی کاربردی تر و خروجی FZ40 قابل استفاده تر است
برتری های SX30:
1-زوم بیشتر
2-LCD قابل حرکت
3-امکان نصب فلاش خارجی external
4-زاویه وایدتر
5-دیافراگم بازتر
6-شاتر سریع تر
برتری های FZ40
1-اندازه LCDبزرگتر
2- پشتیبانی بهتر از RAW
3-ایزوی تقویت شده
4-وزن و اندازه کوچکتر
5-قیمت ارزانتر
6-زمان نور دهی طولانی تر
در مجموع این دو دوربین در یک سطح هستند و بر اساس نوع عکاسی باید بین آنها یکی را انتخاب کرد.
اشتباهی که بعضی دوستان می کنند در مورد فلاش این دوربین است.با توجه به کفشک فلاش بر روی sx30 در هر حال امتیاز عکاسی با فلاش با وجود گرانتر و سنگین تر شدن دوربین به ان تعلق می گیرد.(وگرنه باید بعضی کامپکت ها را از بعضی slr ها یرتر دانست!!!)
من برترین مزیت sx30 رو تله قویتر و امکان استفاده از فلاش خارجی و noise reduction پردازنده کنون می دانم و برترین مزیت fz40 رو raw و فیلمبرداری بهترش میدونم
کد:http://snapsort.com/compare/Canon_PowerShot_SX30_IS-vs-Panasonic_Lumix_DMC-FZ40
کد:http://dpreview.com/galleries/740174683/albums/fz40-and-sx30-comparisons
کد:http://www.dpreview.com/galleries/740174683/albums/fz40-sx30-flash-compare
سلامنقل قول:
دوست عزیز تله ماکرو چیزی نیست که یه برند اونو داشته باشه و روش تاکید نداشته باشه. مثلا شما میخاید از یه حشره خیلی زبرو زرنگ که نمیتونید دوربینو به فاصله یک سانتیمتری اون برسونید تله ماکرو به دادتون میرسه. در ضمن شما جواب سوال من رو نداید که اختلاف تله ماکرو در 24x و بزرگنمایی که شما فرمودید در لنزهای ماکرو slr در چیه؟
چون شما فرمودید که این مطالب عامیانست و ما باید بیشتر مطالعه کنیم.پس لطفا راهنمایی کنید.من بزودی قصد خرید دارم:11:.
این قسمتش کاملا درستهنقل قول:
با اینکه یکبار توضیح دادم و لی دوباره خدمتتون عرض کنم که:
ببنید: مثلا یک لنز 200مم دارید (بیخیال 24x بشید چون یه عبارت بازاریه (باید در فوکال لنت صحبت کنید)) این لنز بر فرض ماکرو هستش، این لنز در کمترین فاصله فوکاسش (که ممکنه هرچی باشه) با ضریب بزرگنمایی 1x (یعنی تصویری به اندازه واقعی سوژه) تصویری روی سنسور دوربین به وجود میاره، که در لنزهای عادی این ضریب یه چیزی مثل 0.24x هستش.
(24x) میشه حدود 600مم، که در کمترین فاصله فوکاس این لنز (حالا هرچی) با ضریب 1x (یا مقداری که نمی دونیم چه ضریبی هستش) تصویر ایجاد میکنه و وقتی از سوژه فاصله بگیرید از مقدار برابری ضریب کم میشه. فقط با ارائه مشخصات سازنده یا مقایسه دو دوربین کنار هم و عکس گرفتن از موضوعی ثابت میشه به یه نتیجه اخلاقی درست رسید.
در عکس های ماکرو که از کانن گذاشتم به وضوح میبینید در این خصوص چیزی که کم نداره، امکان برتری هم براش هست، عکس ها شبیه عکس های یک میکروسکوپ شدند.
یه مقدار باید با لنزها کار کنید تا کم کم داستانشون دستتون بیاد و درک مطلب درستی داشته باشید (خودم تا همین 6ماه پیش درست متوجه مفهوم لنز ماکرو نمی شدم، که با خوندن چندتا مقاله و بررسی مشخصات لنزها داستان دستم اومد:20:)
دست آخر، زیاد دل نگران نباشید، هرکدوم از این دوربین هارا بخرید به اندازه کافی خوب هستند که بتوانید از عکاسی لذت ببرید.
من از دوستانی که slrlike دارند و اصرار بر اینکه این تله ماکرو رو فقط این دوربین داره سوالی دارم
در حالت تله ماکرو دوربین پاناسونیک چه کاری انجام میده که کنون نمیتونه انجام بده ؟
اين عكسها رو ببينين :
اولي از فاصله 2 متري بدون زوم و در حالت ماكرو گرفته شده
دومي در حالت زوم 10Xاپتيكال (كه حداكثر زوم اين دوربين هست) و در حالت ماكرو با فوكوس كامل گرفته شده
دوربين قديمي SX100 كنون. منظور دوستان از تله ماكرو همين قابليته؟ اگه چيزه ديگه اي هست بگيد من با دوربينم امتحان كنم ببينم امكانشو داره يا نه.
اينم دو نمونه ديگه با شرايطي كه بالا گفتم :
(همونطور که خودتون گفتید تفاوت خروجی این دو تا دوربین با هم خیلی کمه پس سوالم بیشتر در مورد امکانات جانبی است)
دوستانی که زیاد عکاسی میکنن چقدر این صفحه نمایش چرخان کنون به کارشون میاد؟
یا 200 گرم وزن بیشتر کنون چقدر ادم رو تو عکاسی اذیت میکنه؟
زوم اپتیکال بیشتر کنون با توجه به اینکه ادم همیشه سه پایه همراه اش نیست , اصلا کاربردی داره؟
سوال هم اینکه فلش پانا چقدر میتونه مفید باشه و چقدر مضرر(بخاطر اینکه قابلیت نصب فلش خارجی نداره)؟
صفحه چرخان در هنگام فیلمبرداری و عکاسی ماکرو کاربرد داره
200 گرم هم در حدی نیست که بخواد شما رو اذیت کنه
زوم زیاد در موارد عکاسی از طبیعت یا حیات وجش کاربرد زیادی داره اما در حالت عادی خیر
فلاش به نظر من زیاد موثر نیست فلاش دوربین من 13 متر برد داره اما بیشتر از 5-6 متر باهاش کار نمیکنم
اون هم در موارد استثنایی چون فلاش سر خود عکس رو تخت و خراب میکنه
با تشکر از همه ی دوستان که تو این بحث شرکت کردند
من الان حدود دو ماهه که دارم رو دوربینای slr like کار میکنم که از آخر به fz45 و sx30 رسیدم و بد جوری موندم که کدوم رو انتخاب کنم! ارسال های همه تون رو که خوندم بیشتر تو شک افتادم که کدوم رو انتخاب کنم! واقعا تو دوراهی گیر کردم .
زیاد مهم نیست دوست عزیز مباحثی که در این بحثها گفته میشه و اختلاف وجود داره شاید سالی یکبار هم برای شما پیش نیاد یا بود و نبودش فرق زیادی نکنه مهم کیفیت خروجی نهایی هست که به هم نزدیک هستند و تفاوت آنچنانی ندارند
باید به مغازه مراجعه کنید و دوربینها رو دستتون بگیرید و در نهایت ببینید با کدام دوربین ارتباط بهتری برقرار میکنید
خوب بهتره این جوری بگمو ملاک های من برای یه دوربین:
1. نوع حسگر
2.کیفیت رنگ و خروجی
3.کم بودن نویز
4.زاویه ی واید
5.میزان زوم اپتیکال
6.میزان شارپنس
7.سرعت شاتر
8.ساپرت فرمت غیر فشرده
9.رزولیشن عکس
10.برد فلاش
11.کیفیت فیلم برداری
چیزای دیگه هم مستن که اونا در اولویت های پایین تراند, حالا بگین کدوم بخرم sx30 یا fz45 ؟
خوب بهتره این جوری بگم , ملاک های من برای انتخاب یه دوربین اینده ام:
1. نوع حسگر
2.کیفیت رنگ و خروجی
3.کم بودن نویز
4.زاویه ی واید
5.میزان زوم اپتیکال
6.میزان شارپنس
7.سرعت شاتر
8.ساپرت فرمت غیر فشرده
9.رزولیشن عکس
10.برد فلاش
11.کیفیت فیلم برداری
چیزای دیگه هم مستن که اونا در اولویت های پایین تراند, حالا بگین بین این دوتا نامزد کدوم رو به عنوان دوربین اینده ام انتخاب کنم sx30 یا fz45 ؟:31:
اقا این انحراف فامی که توی sx30 دیده شده چیه ؟
من sx30 رو تست كردم اصلا كيفيت جالبي نداشت مخصوصا تو شب نويزش وحشتناكه راستش راجب fz40 اطلاعاتي ندارم ولي sx30 رو اصلا پيشنهاد نميدمنقل قول: