همن الان تموم کردم فقط میتونم بگم فوق العادست شاهکاری بی نظیر از rovio
Printable View
همن الان تموم کردم فقط میتونم بگم فوق العادست شاهکاری بی نظیر از rovio
هر 4 ایپزود رو تموم کردین؟
یا فقط بخش اول رو؟: دی
هر 4 تا رو تموم کردمنقل قول:
----------
امیدوارم آپدیت هالوین و کریسمس برای PC هم منتشر بشه
نمیدونم همه اینو میدونن یا نه ولی واسه ما آیفونی ها شاید تکراری باشه.به هرحال واسه اونایی میگم که تازه این بازی رو شروع کردن:
تو بازی یه تخم مرغ هایی هست به نام golden eggs که این ها یه سری از مراحل هستند که خیلی باحالند
حالا چه جوری این تخم مرغ ها رو پیدا کنید؟ بهتون چندتا شو که یادمه میگم:
1-یکی از اینها توی اون خورشیدی هست که پست زمینه صفحه انتخاب مراحله.روش دابل کلیک کنید تا بیاد
2-یکی دیگه اش توی صفحه اول روی اون مهرهه(تنظیمات)کلیک کنید اون i رو انتخاب کنید آخر اسم سازندگان یه تخم مرغ هست روش دابل کلیک کنید
3-توی یکی از مراحل بازی رو pause کلیک کنید روی علامت سوال ؟ کلیک کنید خوب دقت کنید یه جا یه تخم مرغ پیدا میکنید
4-توی یکی از مراحل چپتر 2 (دقیقا یادم نیست کدوم) یه توپ توبازی هست اون رو هدف بگیرید
5-توی یکی دیگه از مراحل چپتر1 یه صندوف هست اون رو روش دابل کلیک کنید
6-بازم تو یکی از مراحل یه موشک هست اون رو هدف بگیرید
7- تمامی مراحل چپتر یک رو تمام ستاره کامل کنید یه تخم مرغ میگیرید
8-تمامی مراحل چپتر دو رو تمام ستاره کامل کنید یه تخم مرغ میگیرید
فعلا اینا یادم بود.یادمه یه 10 12 تایی بودن
در یک کلام شاهکار
واقعا بازی قشنگیه در عین سادگی اعتیاد آور و زیباست...
یه چیزی تو مایه های World of Goo که اونم با گرافیک 2 بعدی ساده بازی قشنگی بود...
میگم ترینری چیزی نداره این بازی که مرغ بده ؟!:31:
arenghatel جان ممنون بابت تاپیک
بازیش همون فازیو داد که نسخه تاچش داده بود...
تاپ ترین بازی itunes تو 2010 هم شد...
دمت گرم
منم بازي كردمش واقعا سرگرم كننده و عالي ساخته شده
هميشه خلاقيت حرف اول رو ميزنه با كمترين هزينه يك شاهكار خلق شده:20:
برای اضافه کردن مرغ نمی دونم اما این رو پیدا کردم :نقل قول:
( مدیافایر )
کد:http://www.mediafire.com/?7as0q083ufa5hr5
نقل قول:
این ارور رزلوشین ما رو کشت یکی یه راه حلی بده
مال منم اول مشکل کانفیق میداد ولی با آپدیت درایور مشکل حل شدالبته تو 7 ،تو ایکس پی هنوز به قوت خودش باقیه! البته من به خاطر سوپر میت بوی دایرکت ایکس رو هم ورژن اخرشو نصب کرده بودم. میخای تو یه تستی بکن
هم درایورت رو آپدیت کن هم دایرکت ایکست رو.
ولی میگم خدا اگه بخواد یکی رو بیچاره کنه دو تا بازی توپ واسش ردیف میکنه اونم درست وسط امتاحانات ترم!!!:31:
از وقتی سوپر میت بوی و این مرغ و خروسا رو دانلود کردم درس مرس تعطیل شده. موقع امتحان رفتن فقط خدا خدا میکنم واسم موقعیت مشورت با دوستان جور باشه!
این بازی skinجدید نداره؟
اگه داره بزارید واسه دانلود ممنون میشم
بازي فوقلعاده اعتياد آوره!قبلا درست بازي نكرده بودم ديروز نشستم پاش با خودم گفتم يه 5 دقيقه بازي ميكنم شد 2 ساعت!
از درس و زندگي انداختمون!:31:
این 9 تا مرحله اول بازی خیلی غلط اندازه! :31:
من گفتم بازی حتما کلا اینجوریه ولی اصل جذابیت اون بعد از این 9 تا مرحله اول شروع میشه
به نظرم بازی حتی در سطح بازی هایی مثل World of goo و PlantsVsZombies هستش
الان تقریبا نصف بازی رو تموم کردم در یه کلام باید بگم که فوق العاده ست و هر چی جلوتر میری بازی جذابتر میشه
دوستان عزیز من به این نتیجه رسیدم که این بازی با کارت گرافیکهای ATI مشکل داره چون من این بازی زویه nvidia امتحان کردم بدون آپدیت و از حرفا کار کرد حالا کسی این رو رویه ATI امتحان کرده ؟؟؟؟؟
بله.واسه من که مشکلی نداشتنقل قول:
شما گفتی رو ATI امتحان کردین منم گفتم بله و مشکلی هم نداشت.درایورم هم 10-10 باید باشه که زیاد جدید نیستنقل قول:
گرافیک شما nvidia هست ؟؟؟؟
نقل قول:
گرافیک شما nvidia هست ؟؟؟؟
کارت گرفیک من ATI که اولش مشکل داشت ولی با آپدیت درایور درست شد البته من DX9 آخرین ورژنش رو هم نصب کردم ولی به هر حال الان بدون مشکل کار میکنهنقل قول:
دوستان عزیز من به این نتیجه رسیدم که این بازی با کارت گرافیکهای ATI مشکل داره چون من این بازی زویه nvidia امتحان کردم بدون آپدیت و از حرفا کار کرد حالا کسی این رو رویه ATI امتحان کرده ؟؟؟؟؟
دوستان نسخه مک حذف شده کسی لینک نداره؟
برای من هم اولش مشکل داشت ، ولی از طریق windows update درایور کارت گرافیک رو آپدیت کردم مشکل حل شدنقل قول:
کارتم هم 4830 هست
بچه ها من لول 9 از چپتر 2 گیر کردم چی کار باید بکنیم اونجا؟
عالیه این بازی...من اپیزود دومشم الان
راستی یه بازی دیگه تو همین مایه ها به اسم cut the rope اومده بود اونم خیلی سر و صدا کرد...واسه پی سی منتشر نشده؟
نقل قول:
میشه بگی آپدیت رو از چه سایتی گرفتی ؟
کارت گرافیک من اینه
ATi mobility radeon HD 4650
هست میشه بگی آپدیت رو از کجا باید بگیرم.
میتونی لینک آپدیتش رو بهم بدی چون من خودم یکی رو دانلود کردم کار نکرد.
شاید فایلش رو اشتباهی دانلود کرده باشم.
نقل قول:برای ویندوز xp 32 bitکد:https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/10-12_xp32_dd.exe
بفرمانقل قول:
میشه بگی آپدیت رو از چه سایتی گرفتی ؟
کارت گرافیک من اینه
ATi mobility radeon HD 4650
هست میشه بگی آپدیت رو از کجا باید بگیرم.
میتونی لینک آپدیتش رو بهم بدی چون من خودم یکی رو دانلود کردم کار نکرد.
شاید فایلش رو اشتباهی دانلود کرده باشم.
البته این واسه سون 32 بیتی هست(من 110 مگابایتی رو دانلود کردم)کد:http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-32.aspx
میتونی بری به ادرس زیر و مشخصات کامل سیستمت رو وارد کنی تا درایور مناسب سیستمت رو واسه دانلود بده:
کد:http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
دوستان شماها هم بيكاريدا :31:
ازار داريد ملت رو معتاد ميكنيد ؟ :31:
از ديروز عصر دانلود كردم اصلا نميتونم از پاش بلند شم
هر چي هم جلوتر ميري مخلوقاتي عجيب تر با قابليت هاي بيشتري ميده كه هر كدوم باحالي خودشون رو دارن :27:
نقل قول:
آپدیتش کردم فایده ای نداشت
بابا کف کردیم :41:
باز هم همون ارور قبلی Texture is too large: 2048x2048, maximum supported size:1024x1024
چیکار کنم :19::19::19::19:
فکر کنم اگر رزولیشن صفحه دسکتاپ رو کمتر کنی درست میشه ، رزولیشن رو بذار رو 1024x1024 یا کمتر .نقل قول:
نقل قول:
نه این هم فایده نداره این خراب شده معلوم نیست چشه...
رویه کارت گرافیک nvidia مثل موشک میاد بالا بدون آپدیت کردن و این مسخره بازیها ولی نمیدونم والا دارم دیوونه میشم.........:13::41::41::13:
می دونید ضد حال چیه ؟
این که تا وسطای اپیزود 3 رفته باشی ... و بدون اینکه حواست به این بازی باشه ویندوزتو عوض کنی و سون هم نصب کنی ...(radeon هم داشته باشی ) :دی
مرسی واقعا ممنون واسه بازی
حالا فکر کن من اینو هم رو ios آیفون تموم کردم هم رو آندروید الانم نشستم واسه سومین بار رو pc تموم کنم!:31:نقل قول:
دوستان شماها هم بيكاريدا
ازار داريد ملت رو معتاد ميكنيد ؟
از ديروز عصر دانلود كردم اصلا نميتونم از پاش بلند شم
هر چي هم جلوتر ميري مخلوقاتي عجيب تر با قابليت هاي بيشتري ميده كه هر كدوم باحالي خودشون رو دارن
پاک معتاد شدیم رفت!: دی
مشکل بازی رو گوشی اینه که باتری کم میاری وقتی بشینی پاش...
مشکل دیگشم اینه که اولش که شروع می کنی میگی خب اینکه زودی تموم میشه بزار برم تا آخرش بعد که وسطاش میرسی میبینی 60ساعت عمرت گذشته تازه میفهمی إه ه ه ه ه ... عجیبه چرا تموم نشده!از درس و کار و همه چیم میندازت لامسب:31:
یه راه دیگه برای پیدا کردن تخم طلا پیدا کردم:
اونجایی که مرحله هارو انتخاب میکنید و وقتی هر باکسش تموم میشه فلش سمت راستو میزنید و میرید مرحله ی 1 بعدی،خب
اونجارو با موس بگیرید و سریع بکشید یه تخم طلا میده.متوجه شدید؟؟:31:
میخای ورژن آخر DX9 رو هم نصب کن شاید یه فرجی شد!!نقل قول:
Texture is to Large
میخوام برم تو بازی اینو میده . یه بنده خدایی گفت یه نسخه ای هست که این ارور رو نمیده . کسی لینکی ازش داره ؟
نقل قول:کد:http://www.4shared.com/file/vtcq6DPx/Angry_Birds.html
من وقتی می خوام وارد بازی بشم اینو میده : this application has failed to start
اینم جواب نداد عزیز دل .نقل قول:
بازی رو از لینکی که تو پست بالا گذاشتم دانلود کن ببین درست میشه یا نه :46:نقل قول:
ما شا الله شما چه کمری داری ها........بزنم به تختهنقل قول:
سلام
منم بازی رو دانلود کردم.
فوق العاده بود. بسیار زیبا و گیم پلی عالی . جوری بود که منم مثل اکثرا دوستان اومدم تست کنم ببینم چه جوریه دیدم یهو یه 10 لول رفتم.
آهان راستی من هیچ مشکلی با اجرای بازی نداشتم کارتمم ATI هستش. و درایورشم 10.11 و دایرکس هم آخرین ورژنه. خیلی عالی اجرا شد.