سلام . ببخشید اگه سوال تکراریه ولی هرچی گشتم پیدا نکردم.
من چطور میتونم گوشیم رو S-on کنم؟
Printable View
سلام . ببخشید اگه سوال تکراریه ولی هرچی گشتم پیدا نکردم.
من چطور میتونم گوشیم رو S-on کنم؟
سلامنقل قول:
واسه چی می خوای اس آن کنی؟ تا اونجایی که من می دونم باید دانگرید کنی.
چند روز پیش آپدیت جدیدی برای گوشیم اومد اون رو دانلود کردم و گوشیم ری استارت شد اما وسط نصب ارور میگیره و نصب انجام نمیشه و گوشی هنگ میکنه و فقط میشه باطری گوشی رو از جا بکشی تا دوباره گوشی راه اندازی بشه.نقل قول:
گفتم شاید چون گوشی رو روت کردم آپدیت روش نصب نمیشه برای همین میخواستم گوشیم رو s-on کنم مثل قبل شاید نصب شه . اگه راهی هست لطفآ کمک کنید.
اینم نام فایلی که دانلود کردم: OTA_Ace_Gingerbread_S_HTC_WWE_2_36_405_8_R-1_32_405_6_release_187434em4h8vxqx0xssxyf.zip
خسته نباشید. دوستان یه سوال داشتم. من گوشیم واسه یاس هست و 2 ماه و نیم پیش (حدودا 15 روز قبل عید) گوشی رو بردم نمایندگی یاس (بازار موبایل تهران) و برام فارسی ساز نصب کردن. همون اول کار از دوشیزه ای که اونجا بودن پرسیدم که گوشی روت میشه؟! گفت: نه، ما خودمون نماینده ی رسمی هستیم، به کار غیر قانونی دست نمی زنیم. خلاصه فارسی ساز ریختن و منم الان 2 ماه و نیم که هیچ مشکلی ندارم. فقط این فونت زشتش داره منو دیوانه می کنه. مشکل دیگه هم اینه که حرف ی رو مربع میندازه (البته آمارشو گرفتم می گن اگه فونت رو عوض کنی مشکل ی هم حل میشه!).
حالا الان اگه بخوام فونت رو عوض کنم و مثلا tahoma بندازم باید چی کار کنم!؟ باید گوشیو روت کنم؟! اصلا این کار به صرفه هست؟ چون 2 هفته دیگه 2.3 میاد و ممکنه نتونم آپدیت کنم... ببینم، اصلا گوشیو که دادم نمایندگی چه بلایی سرش آوردن؟! روت کردن!؟ یعنی همین الان هم روت هست!؟...خلاصه اگه می شه یه راهنمایی کامل کنید چون به کلی گیج شدم.
واقعا ممنونم
تا اونجایی که من می دونم بدون روت نمیشه فارسی ساز نصب کرد
ببین آیکن سوپر یوزر تو لیست برنامه هات هست؟ آیکنش شبیه پرچم دزدای دریاییه :31:
ممنون بابت جوابتون! نه! نیست... البته بعد اینکه دادم فارسی ساز ریخت، مواردی چون: Arabic dictionary, Android market اضافه شد و 2-3 تا برنامه که اسمشونم یادم نیست پاک شد. ولی کلا فرایند فارسی سازیش 10 دقیقه هم طول نکشید.نقل قول:
حالا در هر صورت مهدي جان، با اون روشي كه شما گفتي پيش رفتم و busy box هم نصب كردم (براي ريختن فونت) و font manager هم ريختم اما از قراره معلوم آموزشي كه شما گذاشتي فول روت نيست و اين برنامه فول روت مي خواد... روشي نيست با همين آموزش شما فول روتش كنم؟
اگه منظورت روت دائم هست چرا عزیزم روت دائم هست این روش.نقل قول:
پ.ن: راستی نیازی به ریختن فونت نیست این فارسی سازی که گذاشتیم فونتش قشنگه
آقای نینجا و مهدی جان من با این روش که شما گفتین پیش رفتم ولی 2 جا به مشکل می خورم:
1.بعد از طی مراحل وقتی توی terminal emulator دستور su رو تایپ می کنم پیغام superuser نمیاد تا allow رو بزنم و می نویسه: permissions denied
**با این حال بقیه ی دستورات رو نوشتم و نهایت پیغام If the flash went correct you can now reboot and install a custom recovery trough fastboot هم اومد... ولی فکر کنم یه جای کار میلنگه.
2.هنگامی که وارد fastboot می شم و usb رو وصل می کنم یه پیغام از طرف ویندوز میاد که دستگاه رو نشناخته... هرچند HTCSync_3.0.5439 رو نصب کردم... با این حال دستورات رو وارد می کنم، ملاحضه بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی آخرین دستور (fastboot flash recovery recovery-clockwork-2.5.1.3-ace.img) رو وارد می کنم ارر زیر رو هم میده:
گوشی رو 3-4 دفعه مستر ریست کردم و رم هم فرمت و چند دفعه تست زدم ولی باز اینطوری شد.
به نظرتون مشکل از کجاست!؟ لطفا راهنمایی کنید.
ممنونم
سلام
اگه سوپر یوزر اجازه نمی خواد گوشی روت نشده
دستوری رو هم که الان می بینم تو cmd وارد کردید اشتباست یه بار خودت بخونش.
اون پیغام هم یه فایل dll رو میگه از پوشه tools حذف شده از اینجا بگیر بریز تو پوشه مربوطه ببین درست میشه:
کد:http://www.4shared.com/file/S-bbREZH/AdbWinApi.html
ممنون بابت راهنمایی.
این اولین مشکله منه... اول این باید حل بشه بعد برم سراغ cmd و...نقل قول:
اگه سوپر یوزر اجازه نمی خواد گوشی روت نشده
خوب من دقیقا طبق گفته های شما پیش رفتم چرا سوپر یوزر اجازه نمی خواد؟!
-------------------------
پ.ن: راستی، من درایور گوشی رو دانلود کردم. چطوری باید نصب کنم؟! درایور 7 و ویستا رو دانلود کردم...
نه اینستال داره و نه از طریق دیوایس منیجر میشه نصب کرد. محتویاتش:
روت کردن حوصله می خواد اصلا نباید عجله کنی .. راستش من دیگه دیزایر ندارم یه کم یادم رفته .. گزینه Set system r/w after root رو تیک می زنی؟
Temproot now رو که می زنی ممکنه یه کم طول بکشه .. باید صبر کنی تا خودش به صفحه اول برگرده.
بعد که Attempt Permroot now رو می زنی هم سوپر یوزر اجازه نمی گیره؟
اون درایور اصلا احتیاج نیست همون HTC Sync رو نصب کنی کافیه. من خودمم این درایور رو دانلود کردم ولی نتونستم نصب کنم و رفتم سراغ همون HTC Sync
عجب! دقت کردم که خیلی از دستش می نالیدی... حالا چی کار کردی؟ فروختی؟! چند...؟!نقل قول:
راستش من دیگه دیزایر ندارم یه کم یادم رفته
بلهنقل قول:
گزینه Set system r/w after root رو تیک می زنی
بله، صبر می کنم. خودش بر میگرده.نقل قول:
Temproot now رو که می زنی ممکنه یه کم طول بکشه .. باید صبر کنی تا خودش به صفحه اول برگرده.
نه، اینجا سوپر یوزر اجازه می خواد. منم allow رو می زنم.نقل قول:
بعد که Attempt Permroot now رو می زنی هم سوپر یوزر اجازه نمی گیره؟
**تنها مشکل اینجاست وقتی su رو تایپ می کنم می نویسه permissions denied و هیچ سوالی نمی پرسه.
اچ تی سی سینک نصبه ولی وقتی گوشیو به ریکاوری مد می برم و usb رو می زنم گوشیو نمیشناسه... البته در همه حال میشناسه ولی تو این یه مورد نمیشناسه.نقل قول:
اون درایور اصلا احتیاج نیست همون HTC Sync رو نصب کنی کافیه. من خودمم این درایور رو دانلود کردم ولی نتونستم نصب کنم و رفتم سراغ همون HTC Sync
HTC Sync من همونیه که تو رمش بود: HTCSync_3.0.5439
شمام از همین استفاده کردید یا نسخه جدیدتر؟!
پوشه DHD رو می ریزی تو مموری؟ از همون ورژنی که لینک دادم.
والا دیگه عقلم به جایی قد نمی ده .. برو موبایلستان ببین چی می گن :46:
ممنون مهدی جان! خودمم قاطی کردم چون فولدر dhd هم می ریزم.
واقعا ممنونم از راهنماییت.
سلام !!
لطفا و خواهشا آموزش روت و فارسی سازی htc wildfire را بطور کامل بزارید !؟
ممنونم !
با سپاس بی کران من اموزشها را یک هفته هست که دارم دنبال می کنم ولی ورژن گوشی من ومشخصات کلی اون اینها هستش با همین مراحل که شما فرمودید می تونم گوشیم را روت کنم با همین نرم افزارهایی که شما قرار داده اید یا نسخه جدید تر باید پیدا کنم
ممنونم از جوابتان
HTC DESIR HD A9191
android version:2.3.3
htc sense version:2.1
baseband version:12.54.60.25u_26.09.04.11_m2
kernel version:2.6.35.10-g3bf3222
htc-kernel@and18-2#1
mon apr 11 22;46;37cst2011
build number
2.37.832.6cl66021release-keys
software number2.37.832.6
browser version
webkit/533.1
کسی نیست به من جواب بده
سلام دوستان
من legend دارم. ورژن اندرویدم هم 2.2 هست. هرچی سرچ کردم بی فایده بود.
الان من چیکار کنم برای روت کردن گوشیم؟
سلام من گوشیم روت نمیشه 10 بار این کارو کردم صفحه گوشیم سیاه میشه تو همون حالت میمونه هر جقدرم صبر میکنم روت نمیشه کمکم کنید خسته شدم:41:
واقعا خیلی خوب و مفید بود دستتون درد نکنه
سلام
دوستان من مراحل روت کردن رو شروع می کنم و وقتی می رسم به بخشی که باید داخل Terminal Emulator چند خط فرمان بنویسم ، وقتی می نویسم SU می گه Permission Denied . میشه یکی از دوستان کمک کنه بگه مشکل از کجاس ؟؟؟؟؟
سلام
واسه desire z هم میشه از این روش به همین شکل استفاده کرد؟
کسی نیست به من کمک کنه؟؟؟؟؟ :41:نقل قول:
من وقتی گزینه temproot now می زنم تو این حالت یه صفحه سیاه میاد هرچی صبر می کنم نمیره.45دقیقه صبر کردم بازم همینطور موند.
سلام . من گوشیم htc desire هستش. یه مشکلی پیدا کردم کسی میتونه کمکم کنه؟
گوشیم روشن نمیشه .. یعنی تا حالتی که صفحه سفید میشه و htc مینویسه بالا میاد بعدش دیگه جلوتر نمیره همونجا گیر میکنه..
باید چیکارش کنم؟
مرسی
سلام خسته نباشین
من قبلا گوشیمو روت و اس آف کرده بودم رام کاستوم ریخته بودم ولی بعدا خوشم نیومد رام اورجینال نصب کردم روتش پرید ولی همچنان s-off باقی موند الان میخام روتش کنم چیکار کنم ؟ شما هم که میگید باید به ترتیب باشه اول روت بعد s-off...
من توی مرحله دوم گیر کردم باید چیکار کنم
har kar mikonam goshim s-off nemishe chera ? hamin rahi ke shoma goftin miram . goshi ro rest konam s-on mishe mage ? plz komak konin :(
:sq_3:سلام ممنون از سایت خوبتونیه سوال داشتم من نرم افزار visionary روی گوشیم نصب کردم اما اون گوزینه ای هم که گفتینو زدم اما الان یه ساعته که نه پیغامی داده نه چیزی فقط میگه لطفا صبر کنید گوشی هم desire hd هست ممنون میششم کمکم کنید
سلام. گوشی من desire hd است
من برنامه ی visionary رو باز کردم و روی گزینه ی temproot now کلیک کردم.بعد یک صفحه ای اومد که آیکون خود برنامه با نوشته هایی زیر اون اومد اما بعد صفحه سیاه شد و بیشتر از یک ربع صبر کردم اما همونجوری موند.لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.
باسلام اموزش روت htc desire sرادارید لطفاراهنمایی کنید باتشکرjafar01
سلام من میخوام روی گوشیم ریکاوری مد رو نصب کنم اما بلد نیستم .میشه راهنمایی کنید .لطفا توضیحات بیشتری در این مورد بدید چون من زیاد وارد نیستم ممنون
گوشیم galaxy 5 GT-I5500
گوشیم galaxy 5 GT-I5500
لطفا لینک دانلود ریکاوری مد برای این گوشی را هم بزارید
با تشکر
سلام .من به تمام لینکها که گذاشتیدبرای دانلود رفتم ولی همه پاک شده خواهش میکنم کمکم کنید .
سلام من یک کوش htc legendدارم که s-onشده ... عیب دیکه این کوشی تیک usbقعال نمی شه که به کا مپیوتر وصل شه .میشه مرا راهنمایی کنید تشکر