مقایسه صفحهnova باگوشی های دیگهکد:http://www.gsmarena.com/nova_display_test-review-593p2.php
مقایسه صفحهnova باگوشی های دیگهکد:http://www.gsmarena.com/nova_display_test-review-593p2.php
آخرین قیمت: 580 تومان....
گوشی خوبی هست ؟ از لحاظ پشتیبانی ( رام کاستوم و زبان فارسی و اینا ) و از لحاظ باتری چطوره؟ کسی خریده این گوشیو؟
سلام دوستان,من یه هفتست این گوشیو خریدم,با دو سال گارانتی کامتل ٤٣۰ طبقه ٥ ,طبقه اول ٤٨۰
بود,
از نظر ظاهر واقعا شیک و باکلاسه خیلیم باریک,کیفیت ساختشم عالیه
دوربینش و فیلمبرداربش واقعا خوبه,
صفحه نمایش و تاچش و رابطه کاربریش واقعا خوبه و دوستداشتنی
سرعت اینترنتش و دانلودش خیلی خوبه من قبلش یک ماه i٩۰۰٣ داشتم دانلود که میکردی برنامه دیگه باز میکردی اقات میزد هنگ میکرد ,این اصلا تا حالااینطوری نبوده
باطریش دو روز دوام داره و ایرادش اثر انگشت زیاده که رو صفحه میمونه
در ضمن فارسیه کامله,من خیلی راضیم,
مبارک باشه :10:نقل قول:
از لحاظ رام کاستوم چی؟ میشه روتش کرد؟
مبارکه دوست عزیز... با استفاده ی زیاد 2 روز شارژ نگه میداره یا اینکه فقط برای مکالمه ؟ کیفیت صداش با هدفون و بدون هدفون چجوریه؟..رنگ سفیدش هم تو بازار موجود هست ؟نقل قول:
سلام دوستان,من میخواستم این گوشیرو بگیرم ولی بهم گفتن دو مدل چینی و کره ای داره,
آیا بین این دو مدل فرقی میکنه؟
به نظر شما چینیش از لحاظ کارکرد خوبه یا نه؟
مرسی
هرکی گفته اشتباه کرده چون الجی اصلا چینی نداره دوما هم روی جعبه هم زیر باتری نوشته موقعه خرید چک کن.ضمنا بهترین فروشگاهی که میتونی بخری تیناتل تو بازار موبایل من اخرای مهر خریدم با گارانتی دو ساله 430 الان ارزونترم شده.
بين اين گوشي و optimus 2x كدوم رو پيشنهاد مي كنيد؟
دوستان گوشی من 1دونه پیکسل سوخته داره.گارانتی قبول میکنه ؟
با سلام
قیمت این گوشی 430 بود، خدا بیامرزدش
من 2 ماه پیش 450 خریدم، یک هفته بعد خریدم 550 قیمت گرفتم، همون روز که خریدم تازه دلار تکونای سنگین خورده بود بعضی مغازه ها 500 هم میگفتن.من از یک مغازه گرفتم که صاحبش اطمینان راسخ داشت که قیمت دلار میاد زیر 1000 به زودی و اونایی که دارن با این قیمت خرید میکنن اشتباه میکنن. خدا بیامرزتش
با درود به همگی. من 1 هفته ای میشه که این گوشی رو گرفتم و خیلی هم ازش راضی ام. البته همونطور که دوستان اشاره کردن دوربین خیلی کارامدی نداره (هر دو دوربین)، ولی گشت و گذار توی اینترنت و اجرای اپلیکیشن هاش حرف نداره و خیلی لذت بخشه. بسیار سبک و خوش دسته و تاچ اسکرینش هم بی نقصه....
فقط متوجه نشدم چرا آپشن وی.پی.ان از تنظیماتش خذف شده! ایا کسی راه حلی برای این مشکل داره؟؟ آیا با آپگرید برنامه گوشی مشکل حل می شه؟ الان ورژن v10i روی گوشی نصبه، ظاهرا روی سایت ال جی ورژن v10g هم اومده. آیا کسی نصبش کرده، سرور این سایت ال جی خیلی کنده و آپدینش حدود 230 مگابایته! آیا گرفتن این آپدیت ارزش داره؟؟؟ ممنون
دوستان از هدفون خوب استفاده کنیم برای گوش دادن موزیک کیفیت صدا چطوره و همین طور بلندی صدا
نیسبت به بقیه گوشی در حالت بالا
من ملاکم نیسبت به اپله
سامسونگا خوبن ولی یکم بلندی صداشون کمه
سونی Sony Ericsson Xperia Arc تست کردم اصلا صدا جالبی باهدفون نداشت
دورود بر دوستان گرامی .
چند تا سوال داشتم :
1-این گوشی به اندروید 4 اپدیت میشه یا نه؟
2-باطری این گوشی چطوریاس 4 ساعت تو فیلم دیدن دووم میاره یا نه؟
3-صداش تو مکالمه خوبه؟
4-صداش تو اهنگ گوش دادن چطور خوبه؟
5-این گوشی رنگ سفید هم داره یا نه چون اسمش بلکه ولی تو دیجی کالا رنگ سفید گزاشته تو عکس ؟
6-کلا سی پی یو جی پی یو و چیپش از ارک اس سونی اریکسون قویتره یا ضعیف تر ؟
سلام.
دوستانی که این گوشی را دارند، ازش راضی هستند؟
من یه mini pro داشتم که یکم لغی داشت و بی کیفیت بود و یه چندتا خط و خش و یه ترکم داشت. دیروز دادمش رفت (219 تومان، خوبه؟)
دنبال یه گوشی بزرگ و باکیفیت هستم. قیمت این گوشی تا قبل گرونی تابستانه حدود 410 تا 420 بود. نظرتون چیه یکم صبر کنیم ببینیم ارزون میشه؟ (صبر عیوب!)
ساخت کره هست، نه؟
یه 3D زده بود این LG من وقتی دیدمش عاشق LG شدم. خلیی باکیفیت بود. تمیز و خوش قیافه!
در هر صورت من از این گوشی خوشم اومده. حتی حاضر بیام تهران بخرمش (توی شهر ما از اینا خیلی کم هست و خیلی گرون!) ولی از اینترنت خرید نمی کنم. در حال حاضر کسی قیمت این گوشی را در علائدین (اصولاً تهران) داره؟ (پایین ترین قیمت - نمیدونم طبقه بالا، یا پایینش باید رفت)
ای بابا، معلوم نیست این تایپیک دیگه کار می کنه یا نه!نقل قول:
دوست عزیز منم منتظرم یکم بیاد پایین تا بگیرم انصافا گوشی خوبیه کره ای هستش کیفیت ساخت بسیار خوب و بهترین و روشنترین صفحه نمایش نازک و خوش دست تاچ عالی ...نقل قول:
دیجی کالا الان قیمتشو زده 455 تومان سایت مطمنی هم هست
رفیق فقط جواب یکی از سوالاتو دارم اونم قیمتشه
تقریبا 5 6 روز پیش طبقه اول علاالدین با گارانتی کامتل میداد 440 با یاس میداد 470
دیجی کالا هم با گارانتی ماناتل میده 450 البته چند روز پیش ب عنوان پیشنهاد شگفت انگیز میداد 419 ک دگ وقتش تموم شده
ی نگاهم به optimus l7 بندازی بد نیست سفیدش خیلی خوشگله:40:
سلام.
دوستانی که این گوشی را دارند، امکانش هست که محتویات داخل جعبه گوشی را با ذکر مدل هر قطعه در اینجا بگذارند؟ البته اگه همراه با عکس هم باشه که خیلی بهتره.
ضمنا اگر امکانش هست یک عکس هم از جعبه گوشی بزارند. من دیدم که جعبه خیلی بزرگی داره (توب بررسی ها) ولی مثل اینکه این جعبه برای خریداران نیست بلکه برای کسانی است که می خواهند گوشی را بررسی کنند!
پشت گوشی دقیقاً زده "Made in Korea" ؟؟ یا چیز دیگری؟
می خواهم قبل از خرید مطمئن بشم.
ممنون از شما
دوستانی ک تمایل ب خرید این گوشی دارن حتما ب این وبلاگ ی سر بزنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور میشه اعتماد کرد و گوشی خرید؟نقل قول:
شما اگر ک مایل هستین با من تماس میگیرین و خرید ب صورت حضوری انجام میشهنقل قول:
اینجا چقدر سوت و کوره؟!
من فردا میخوام این گوشیو بخرم
با گارانتی ماناتل بهم 415 گفتند
راسته که فرمت ضبط ویدئوش 3gpهست!!؟
اگه عیب و ایرادی داره لطفا راهنماییم کنید
آقا مبارک باشهنقل قول:
منم هفته پیش خریدم سفیدشو با گارانتی یاس 450
فرمت ضبط تری جی پی اما بسیار با کیفیت و 720
عیب ایراد هم تاحالا نداشته به نظر من تا 550 بهترین گوشی همینه
گوشی رو که به امید خدا گرفتی یه چندتا مسئله را هم به ما بگو:نقل قول:
1. در حین خرید توجه کنید ببینید که گوشی آکه؟ روی جعبه یک بلاستیک کشیده شده، آیا این پلاستیک قابل جعل هست. ینی میشه خود طرف این پلاستیکو با ترفندی سرهم کنه؟
2. ورژن سیستم عامل دقیقا چند؟ ( توی تنظیمات که بری داخل بخش About هستش)
3. ساخت کجاست؟ دقیقا پشت جعبه و یا پشت گوشی چی عنوان کرده؟
4. گارنتی ماناتل چیه؟ و دقیقا چطوری گارانتی میکنه؟ (از فروشنده بپرس - داخل دفترچه را هم بخون)
پیشاپیش، ممنون ازتون
1.اوه چرا قضیه رو جناییش میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!نقل قول:
2. 2.3
3.کره made in korea
4.گارانتی ماناتل هم نماینده رسمی گوسیهای الجی ه به همراه شرکت یاس
عزیزجان من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسیدم. ضمنا باید بگم که جنس تقلبی همیشه توی باز هست.نقل قول:
الجی جنس تقلبی نداره عزیزنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:یه طوری حرف میزنید که آدم فکر می کنه وسط لاوسگاس زندگی می کنیم. بابا اینجا ایرانه. هرچیزی امکان اتفاق افتادنش هست. من برای خودم می خوام اینو بدونم با بقیه کاری ندارم. من فقط از behrooz747 پرسیدم تا خیال خودم راحت شه و بعضی مسائل برام روشن بشه. با کسی هم هیچ بحثو جدالی ندارم. با LG هم دشمنی ندارم. با این فروم و فرومهای دیگه هم دشمنی ندارم.نقل قول:
از شانس بد من همون روزی که رفتم گوشیو بخرم موجودیش تموم شد!نقل قول:
قراره فردا پس فردا دوباره جنس بیاره.وقتی گرفتمش به همه موارد جواب میدم
من دیروز بالاخره این گوشی رو گرفتمنقل قول:
در پاسخ پرسش های شما:
1-بله آک و پلمپ هست و هولوگرام داره.و قابل جعل نیست.اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-ورژن سیستم عامل دقیقا 2.3.4 هست.
3-Made in Korea هست(وقتی باتری رو در بیارید پشت خود گوشی نوشته ساخت کره).پشت جعبه رو یادم نیست چی نوشته بود.بعدا ببینم بهتون میگم
4-شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گارانتی رسمی گوشی های ال جی در ایران هست.البته شرکت یاس هم هست.ولی ماناتل جدید تره و شاید به همین خاطره که 15 تومن قیمتو کمتر از یاس قرار داده تا تو بازار جا بیفته
اما معتبره
ضمنا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم این گوشی رو با گارانتی یکساله (مال من دوساله هست)ماناتل عرضه میکنه
ضمنا این گوشی ها همگی از سری جدیدش هستند که دارای بدنه براق هست(قبلیا درب پشتشون مات بود)
نمونه اولیه:
نمونه جدید با پشت براق:
مبارکهنقل قول:
این عکس اکانت شماست؟ چرا از گوشی خودتون عکس نذاشتین؟ تبلیغاته؟نقل قول:
دیجی کالا میده 455. شما چند خریدید؟ (میرارزه؟)نقل قول:
اشتباه نکنید. این گوشی در دو مدل یکسان با نامهای متفاوت ارزه شده :نقل قول:
LG OPTIMUS BLACK P970
LG OPTIMUS WHITE VERSION
ممنوننقل قول:
این عکس مال فروشنده ایه که ازش خریدمش
من دوربین با کیفیت ندارم.ولی همه گوشی های این شرکت همین پلمپ رو دارند
قیمت خرید بنده با هزینه پست پیشتاز 415 بود.اگر یک مقایسه کنید میبینید که باهمون قیمت دیجی کالا هم بین 50تا100 تومن از گوشی های مشابه برندهای دیگر ارزون تره
یک نکته ای رو هم بگم.این گوشی خیلی خاصه و دست کمتر کسی دیده میشه و خیلی کلاس داره دی:
اما همین ویژگی بزرگترین نقطه ضعفش هم هست.چون لوازم جانبیش به سختی گیر میاد
من کلی پاساژ و مغازه رو برای تهیه کیس و کیف و اسکرین پروتکتورش گشتم اما هیچی براش پیدانکردم!
اخر هم محبور شدم یه کیف معمولی براش بگیرم
یه اسکرین پروتکتور خریدم و از روی برچسبی که رو خود گوشی بود با قیچی برشش زدم دی:
با کلی دردسر یه کیس از یکی از کاربرای یه فروم دیگه که میخواست گوشی اپتیمس بلکشو بفروشه خریدم
ضمنا من اشتباه نکردم و سری جدید هردو رنگ مشکی و سفید دارای پشت براق هستند
درحالی که قبلا مات بودند
ارسال شده از LG-P970 با استفاده از تپاتالک 2
احتمالا شما اکانت hell golden تو پرشین تولز نیستی؟!نقل قول:
گوشی شما چ رنگیه؟
بله خودم هستمنقل قول:
گوشی من مشکیه
آقا مبارک باشه من گارانتی یاس گرفتم سفید اما یاس به دلیل معتبر بودن کمی گرونتره و اینکه گوشی های یاس آندروید 2.2 هستند و خودش رایگان به 2.3 آپدیت میکنه
آدرسه پست مربوط به این گوشی توی Persiantool رو دارین؟نقل قول:
با هزینه پستش شد 415؟؟؟ خوبه؟ چطور اعتماد سازی شد؟
سلامنقل قول:
مبارکه
من می خوام این گوشی رو بگیرم
میشه بگید از کجا گرفتیبد؟
فروشنده ادم معتمد و خوش سابقه ایه و اگر نگاهی به تاریخچه فعالیتش بندازید حرفمو تایید میکنیدنقل قول:
اما گوشی هاش تموم شده و من اخریشو خریده بودم دی:
ضمنا اگر تو بازار بگردید میتونید همین گوشی رو به قیمت 435 هم تهیه کنید.چون دیجی کالا کمی گرون میگه
ممنوننقل قول:
من گوشی رو به صورت خرید پستی
)اول واریز و بعد ارسال (خریدم