چطوره؟ در حد 460 هست یا بهتره؟نقل قول:
Printable View
چطوره؟ در حد 460 هست یا بهتره؟نقل قول:
Gainward GTX 460 2GB GS=300
این بهتر از 460 که معرفی کردیده؟ از نظر قدرت و کیفیت؟
نقل قول:
سیستم همین شد . البته ممکنه مادربوردشو همون 380 بردارم . گرافیکم که گفتین جواب میده و اگه ندادیکی دیگه اضافه کنم. احتمالا 1گیگشو بگیرم. اما مینیموم سیستم همین شد.
در رزولیشن 1920X1080 یکیش زیاد جالب نیست ... ولی 2 تاش تقریبا تمام بازی های بازار رو (به غیر از استثنا ها) جواب میده.نقل قول:
مطمین باشم همه بازی ها رو روی ریزولوشن بالا بدون حتی ذره ای گیر جواب میده؟
پیشاپیش مبارکتون باشه :40:نقل قول:
با تشکر از دوستان. ببخشید ما سرتونو درد اوردیم ها. شرمنده
جسارتا اون مدل گرافیکا که بالا اوردم از این بهتر نیستن ؟
استثناها یعنی کدوم بازیها؟میشه نام ببید؟
مدلشون چیه؟ 5850 رو میگید؟ در همین حده (یه کم قویتر فعلا) ولی به دلایلی 460 بهتره... البته مدل SoC 460 از اونم قویتره...نقل قول:
جسارتا اون مدل گرافیکا که بالا اوردم از این بهتر نیستن ؟
Metro 2033 . Crysis . و شاید برخی عنوان دیگهنقل قول:
استثناها یعنی کدوم بازیها؟میشه نام ببید؟
ولی دقت کنید که 2 تا 460 حسابی قدرتمند میشه و کارتهای دیگه هم توی اون بازی ها وضعیتی تقریبا مثل 2 تا 460 دارن (توی این قیمت)
خوب با دوتا 460 این بازی هایی رو هم که گفتید به راحتی اجرا میکنه؟ یا بهتره 1 480 بگیرم؟
---------- Post added at 09:56 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------
مثلا یه 480 بگیرم با همین 1 کارت crysis و ... رو روی ریزولیشن بالا جواب میده؟ بدون گیر؟
دوستان یه محبت کنند راهنمایی کنند
2 تا 460 1gb کاملا از یه 480 قویتره.نقل قول:
خوب با دوتا 460 این بازی هایی رو هم که گفتید به راحتی اجرا میکنه؟ یا بهتره 1 480 بگیرم؟
شما منظور من رو متوجه نشدید منظورم این بود که توی این قیمتها یکی دو تا بازی رو نمیتونید روی آخرین تنظیمات اجرا کنید و بهترین گزینه همون 2 تا 460 هست.نقل قول:
مثلا یه 480 بگیرم با همین 1 کارت crysis و ... رو روی ریزولیشن بالا جواب میده؟ بدون گیر؟
اگه قدرت بالاتر میخواید بهترین گزینه 2 تا Sapphire 6870 هست که از نظر قدرت از 460X2 قویتر میشه و کمی Tessellation ضعیف تری داره...(این گزینه بهتری به حساب میاد)
نقل قول:
این Tessellation که گفتید چیه ؟ اگه ضعیف بشه چی میشه ؟ بازی بد اجرا میشه؟
مخصوصا این crysis که اخر بازیه باید تا ته گرافیکشو بکشم.
نقل قول:
این Tessellation که گفتید چیه ؟ اگه ضعیف بشه چی میشه ؟ بازی بد اجرا میشه؟
Tessellation یکی از ویژگی های DX 11 هست که در بازی های آینده مورد استفاده قرار میگیره و 6870 X2 کمی توی این زمینه ضعیف تره.
خوب ارزش داره که اینو بگیرم برای اجرای بهتر اون چندتا دونه بازی یا همون دوتا 460 بندازم؟
به زبان ساده، فرآیند Tessellation چندضلعیها رو میشکنه و قطعات بهدست آمده رو چند برابر میکنه تا ظاهر یک آبجکت رو بهبود ببخشهنقل قول:
دقت کنید که گفتم 460 توی Tessellation قویتره ولی 6870 به طور کلی قویتره...نقل قول:
خوب ارزش داره که اینو بگیرم برای اجرای بهتر اون چندتا دونه بازی یا همون دوتا 460 بندازم؟
خوب پس اگر دوتا 460 بگیرم فقط تعدادی از بازی ها رو روی ریزولیشن اخر مانیتور نمیتونم بدون گیر بازی کنم. درسته ؟
ببینید تقریبا برابرن ولی توصیه نهایی من اینه:نقل قول:
خوب پس اگر دوتا 460 بگیرم فقط تعدادی از بازی ها رو روی ریزولیشن اخر مانیتور نمیتونم بدون گیر بازی کنم. درسته ؟
Sapphire 6870 X2
کمی توی Tessellation ضعیف تره ولی هیچ مشکلی نیست و از 460X2 توی بازی ها بهتره.
ضمنا با انتخاب ati از هر مدلی کلا یه سری چیزا رو از دست میدین.
اگر وسواس دارید ههمون 460 رو بخرید به صورت دوگانه.
با خرید کارت دیگه یا مبلغ پولت نمیرسه مثلا 1-1.5 بیدبزاری برای کارت گرافیک و پاور
یا اینکه بری سراغ ati که در اون صورتم کلا فیزیکو از دست میدی
2 تا 460 بخر وسوساسم به خرج نده
نقل قول:
اگر وسواس دارید ههمون 460 رو بخرید به صورت دوگانه.
مهیار جان آخه فیزیک اصلا ارزش نداره به خاطرش به قدرت کم تر قانع بشیم.نقل قول:
یا اینکه بری سراغ ati که در اون صورتم کلا فیزیکو از دست میدی
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
این جا هم بحثش شده بود :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=460970
قیمت 470 چنده نسبت به 460 ؟ دوتا 470 چند میشه؟ قدرتش بالاتره؟
راستی قیمت 6870 چنده؟ 1 گیگه؟ یا مدا های مختلفی داره؟
470 مصرفش بالاست و دمای زیادی هم داره در کل جالب نیستنقل قول:
قیمت 470 چنده نسبت به 460 ؟ دوتا 470 چند میشه؟ قدرتش بالاتره؟
1GB هست و قیمت بهترین برندش (Sapphire) حدود 330 هزار تومنه.نقل قول:
راستی قیمت 6870 چنده؟ 1 گیگه؟ یا مدا های مختلفی داره؟
پس اگه 6870*2 بگیرم فیزیک از دست میره اما اون تعداد بازی ها مثلcrysis روی رزولیشن اخر براحتی اجرا میشه. فیزیک فک نکنم تاثیر زیادی بر گرافیک بازی داشته باشه طبق مقالقه ای که لینک دادید و من خوندم
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
میشه گفت افکت های ریز رو توی بازی از دست میدم . درسته؟
460 تقریبا هم قدرت 6850 هستش و از 6870 ضعیفتر. اگه مشکل بودجه نداری 6870 به صورت تکی و دوتایی از 460 تکی و دوتایی قویتره.
اگه 6870 بردارم این بحث قیزیک که میگن از دست میره چی میشه؟ خوب اگر این پارامتر واقعا تاثیرگذاری در اجرای بازی باشه طبیعتا بازی های اینده هم بهش مجهزن. مثلا crysis,mafia 2 , ... اینجا تصمیم گیری کمی سخت میشه. اخه هزینه بالایی هست. نمیشه تو انتخابش اشتباه کرد
---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
یا میشه بصورت جانبی به کارت های ati اضافش کرد؟
اختلاف قدرت 6870 و 460 بیش از اونی هست که بشه بخاطر قابلیت فیزیک 460 رو انتخاب کرد. فیزیک وقتی معیار انتخاب قرار میگیره که بقیه معیار ها هم سطح باشه.
اگه راجع به فیزیک مقاله پارسی زبان میخای هفته نامه عصر ارتباط چند هفته پیش رو مطالعه کن. نری بخاطر فیزیک 460 رو به 6870 ترجیح بدی که ضرر میکنی ها!
نمیشه در مورد Crysis قول داد اما از 460 بهتر اجرا میشه.نقل قول:
اما اون تعداد بازی ها مثلcrysis روی رزولیشن اخر براحتی اجرا میشه.
اصلا مهم نیست خیالتون راحت باشه.نقل قول:
اگه 6870 بردارم این بحث قیزیک که میگن از دست میره چی میشه؟
بحث Tessellation اهمیتش زیاده که با توجه به اختلاف کم 6870 و 460 (460 توی این زمینه برتری داره) مشکلی نیست.
نهایتا 6870 رو توصیه میکنم.
نقل قول:
خودتون 6870 دارین استفاده میکنین؟ مطمءن باشم انتخاب صحیحی تو این رنج هست. اخه یکی دیگه از دوستان بدجور سنگ فیزیک رو به سینه میزد. منم واقعا باور کردم که یک پارامتر اصلیه
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
نقل قول:
ممنون عرفان جان . من خیلی اذیتت کردم روی این بحث. شرمنده
خوب با توجه به صحبت های شما فوقش این تعداد محدود بازی رو روی یه ریزولیشن کمتر اجرا میکنیم. اگرم رو ریزولیشن اخر روان اجرا شد که بهتر؟ البته این نتیجه گیری منه از جمع بندی صحبت هایی که کردیم در مورد کارت گرافیک. مهم روون اجرا شدن بازی در ریزولیشن اخره فوقش واسه چندتا بازی کوتاه میاییم به شرطی که تعدادشون زیاد نشه !! (شانس نداریم که)
یه جا خوندم میشه فیزیک رو بصورت جانبی به کارت های ati اضافه کرد. صحت داره ایا؟
اره میشه یه سری کارتهای فیزیک هستن که میشه کنار کارتهای ati ازشون استفاده کرد. ولی نمیارزه
چرا نمیارزه ؟ کجا نصب میشه؟ رئ شکاف؟نقل قول:
نه من 6870 ندارم، نمیشه که همه مدل هارو شخصن داشت. در مورد برتری 6870 به 460 بله من اطمینان میدم.
یعنی crysis , mafia2 , ... روی ریزلیشن اخر روون اجرا میکنه با نشون دادن جزییات بالاش؟نقل قول:
از عرفان بپرس من اهل بازی نیستم، بحث مقایسه دو کارت بود که نظرمو دادم.
عرفانو از بس اذیت کردم که دیگه شاکیه از دستم !
برای بار آخر میگم
شما مشکل بودجه دارید و این بازیا با رزولوشن یه ذره کمتر روون اجرا میشن. با دوتا 460
شما دارید دوتا 460 رو با یک 6870 مقایسه میکنید؟
اگر هر درو رو بخواهید دوگانه استفاده کنید بله 6870 بهتره ولی هزینه هم بالاتره.
با بودجه شما و جمیع جوانب 460 به صورت دوگانه بهترین انتخابه.
دوستان دقت کنن به بودجه و سایر قطعات و.... بعدا پیشنهاد بدن. البته من نظرم هنوز اینه یک 460 بخر اگر کم اومد دوباره یکی بخر. چون به نظرم یه دونه هم غیر از 4-5 تا بازی بقیه رو راحت اجرا میکنه.
من بازی warcraft - starcraft رو با گرافیک اینتل core i3 راحت اجرا کردم. اککثر بازیا حتی کرایسیس 9800 هم براشون کافیه. باور کن اشکالی نداره یه ذره رزولوشنو کم کنی.
ما حرفمونو زدیم. خودتی که باید تصمیم بگیری بای تا های
اون تعداد بازی که از Tessellation استفاده میکنن در حال حاضر به اندازه انگشتان یک دست هم نمیرسه ولی در آینده افزایش چشمگیری خواهند داشت.نقل قول:
ممنون عرفان جان . من خیلی اذیتت کردم روی این بحث. شرمنده
خوب با توجه به صحبت های شما فوقش این تعداد محدود بازی رو روی یه ریزولیشن کمتر اجرا میکنیم. اگرم رو ریزولیشن اخر روان اجرا شد که بهتر؟ البته این نتیجه گیری منه از جمع بندی صحبت هایی که کردیم در مورد کارت گرافیک. مهم روون اجرا شدن بازی در ریزولیشن اخره فوقش واسه چندتا بازی کوتاه میاییم به شرطی که تعدادشون زیاد نشه !! (شانس نداریم که)
البته 2 تا 6870 خیلی ضعیف نیست توی این زمینه اما بر خلاف بازی های معمول که یه 10-15 درصدی از 2 تا 460 قویتره اون جا ها 10-15 درصد از 460 ضعیف تره... اینم یه سری بنچمارک :
این ها بازی ها با گرافیک قوی فعلی هستن و عملکرد قوی 6870 رو شاهد هستید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک رو هم ببینید:
کد:http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-6850-6870-crossfirex-review/
اما در بازی هایی به این شکل که تسلیشن قوی دارن اوضاع بر عکس میشه البته با یکی دو تا عنوان نمیشه مثلا به طور قطعی گفت 6870 خیلی ضعیفه بلکه باید برای عنواوین دیگه هم (مثل Crysis 2 ) صبر کرد:
توی این تست 2 تا کارت رو به صورت تکی میبینید :
(البته این تست preview HAWX 2 هست و قطعی نمیشه روش نظر داد) :13:
و این جا 6870X2 نیست و 6850X2 هست ولی میشه حدودی فهمید:
تا حدودی موافقم 2 تا 460 و 2تا 6870 برای نهایت تنظیمات و بالاترین فریم هستن اگه میتونید با کمی AA پایین تر و رزولیشن پایین تر کنار بیاید یه دونه از این کارتا کفایت میکنه.نقل قول:
برای بار آخر میگم
شما مشکل بودجه دارید و این بازیا با رزولوشن یه ذره کمتر روون اجرا میشن. با دوتا 460
شما دارید دوتا 460 رو با یک 6870 مقایسه میکنید؟
اگر هر درو رو بخواهید دوگانه استفاده کنید بله 6870 بهتره ولی هزینه هم بالاتره.
با بودجه شما و جمیع جوانب 460 به صورت دوگانه بهترین انتخابه.
دوستان دقت کنن به بودجه و سایر قطعات و.... بعدا پیشنهاد بدن. البته من نظرم هنوز اینه یک 460 بخر اگر کم اومد دوباره یکی بخر. چون به نظرم یه دونه هم غیر از 4-5 تا بازی بقیه رو راحت اجرا میکنه.
من بازی warcraft - starcraft رو با گرافیک اینتل core i3 راحت اجرا کردم. اککثر بازیا حتی کرایسیس 9800 هم براشون کافیه. باور کن اشکالی نداره یه ذره رزولوشنو کم کنی.
ما حرفمونو زدیم. خودتی که باید تصمیم بگیری بای تا های
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
خواهش میکنم این حرفا چیه :11:نقل قول:
عرفانو از بس اذیت کردم که دیگه شاکیه از دستم !
شما حرفت برای ما سنده. اما اگه دوتا 6870 بشه شما اینو پیشنهاد میکنی یا دوتا 460 ؟نقل قول:
من به نظرم خرج اضافی هست. شما رزولوشن مانیتور ها رو ببین
1900*1200
شما عمرا این رزولوشن رو داشته باشی رو مانیتورت
بعدم از یه جایی به بعد فقط اعداد عوض میشن و چشم قدرت شناسایی نداره
من نظرم اینه 1 460 بخر بازی کن اگر راضی نبودی یه دونه دیگه بخر.
حالا دوتا 6870 یا 460 بخری برای مانیتور Full HD توی نهایت یکی دو بازی ممکنه مشکل داشته باشی اونم نه حاد. در اصل تفاوت کارت ها توی چند مانیتور مشخص میشه نه یکی.
مثلا شما برای فیفا 2011 چه 3 تا 480 داشته باشی چه یه دونه 460 تفاوت محسوسی نداری. یعنی داریا ولی چشم نمیبینه.
در هر صورت 6870 و 460 هم همینجوره زمن اینکه شما گارانتی زوتک رو که آواژنگه فراموش نکن.
اینم برای اینکه بهتر تصمیم بگیری.
من شخصا ترجیح میدم توی دوتا بازی رزولوشن کم کنم تا اینکه بخوام حرکت لباس شخصیت رو از دست بدم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=459794
اره . ولی فکر نکنم بتونی گیر بیاری اگه خیلی به فیزیک علاقه مندی میتونی یه 8400gt بزنی تنگش:31:نقل قول:
چرا نمیارزه ؟ کجا نصب میشه؟ رئ شکاف؟