پولتو بده به نئشگی بعدش توی ذهنت یک کارت گرافیک بساز!نقل قول:
یعنی 4-5 سال پا به پای Xbox360 و Ps3 پیش بره!
البته هت باید زیاد پول داشته باشی تا یک سیستم ستِ خوب برای بازی پیدا کنی.
Printable View
پولتو بده به نئشگی بعدش توی ذهنت یک کارت گرافیک بساز!نقل قول:
یعنی 4-5 سال پا به پای Xbox360 و Ps3 پیش بره!
البته هت باید زیاد پول داشته باشی تا یک سیستم ستِ خوب برای بازی پیدا کنی.
من نه سيستم رو ميتونم ببرم بالا نه
xbox 360 بخرم پس بي خيال شدم:41: :41: :41: :2:
الان يه اكون گريه لازم دارم
مگه من گفتم قیمتشو بگو!نقل قول:
گفتم کسی کارتی میشناسه که تا چند ساله دیگه که عمر Ps3 و Xbox360 به سر بیاد , همتای اونا کار کنه!
باید همچین کارتی باشه! چون Ps3 و Xbox360 تکنولوژی امروز هستن! از فردا که نیامدن!
شما يه GeForce 8800 بگير تا زمان PS4 كم نمياره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون همنقل قول:
GeForce 8800 GTX
كم نياره مطمئن باش
قيمتش هم 649.000 تومان است قيمت مدل gs هم خيلي كمتره
اینجوری بهتره چون مجبوری همراه ایکس باید یک تی وی هم بخری.نقل قول:
شما يه GeForce 8800 بگير تا زمان PS4 كم نمياره!
این بازی برای PC نمی آید فقط برای PS3 و X360 می آیدنقل قول:
مگه مدل Gs اومده
مثل اینکه بحث منحرف شده سمت کارت گرافیک
ببینید همینطوریش نزدیک به یک سال تا انتشار این بازی واسه کنسولها مونده بعدش هم اگر و فقط اگر راک استار بیاد و جوونمردی کنه و مثل سن آندریاس این بازی رو واسه pc هم بسازه یه 6 ماهی هم شاید طول بکشه و من مطمینم این کارت 8800 قیمتش به یک سوم قیمت الانش میرسه
حالا ببینی کی گفتم
فقط بیاید دعا کنیم که این بازی برای pc هم بیاد وگرنه من پول ایکس باکس و ps3 ندارم والا
Xbox 360 فقط 360 هزار تومان که باهاش می تونی هر چی را بخوای و هر چقدر بخوای بازی کنی:46:نقل قول:
دموی این بازی فقط 500 کیلو بایت کامل کامل فقط بدون کیفیت
کی میخواد؟ هر کی می خواد بگه تا ببینم اگه زیاده آپلود کنم
من ميخوام خيلي ميخواهمنقل قول:
ali-bahal مطمئنن خیلی از بچه ها می خواند.آپلود کن بابا.
باشه فقط یک سایت درست حسابی بگو که هیچ کس باهاش مشکل نداشته باشه چون فقط یک بار آپلود می کنمنقل قول:
علی جان از سایت Filesent.net استفاده کن .
بعد از آپلود دوتا لینک میده که اون لینک داونلود رو اینجا بزار تا بچه ها
استفاده کنن.در ضمن این سایت هیچ محدودیتی برای داونلود نداره.
براي كسايي كه مي خواستن:
مرسی عزیزم . خیلی جالب بود . راستی برای P30 میاد ؟نقل قول:
براي كسايي كه مي خواستن
هممون توی کف همین موضوع هستیمنقل قول:
پس لازم نیست که من دموی 500 کیلو بایتی را بذارم؟نقل قول:
همین 2 مگابایتی خوبه؟
کسی لازم نداره؟
چرا نذاري عزيز؟ بذار شايد يكي خواست داونلود كنه:10:نقل قول:
چشم آقا سعید به خاطر شما هم شده می زارم
احتمالا با تاخیر نسبت به PS3 و XBOX360 برای PC هم میاد!نقل قول:
نمیدونم چرا اصلا بهم حال نمیده رو کنسول بازی کنم! (هیچ بازی رو!)
با اینکه به قول دوستان XBOX360 زیر 400 تومنه و همرو اجرا میکنه!
فقط PC
هیچ سایتی نگفته که این بازی برای PC پورت میشه یا با تاخیر میادنقل قول:
منم گفتم شاید پورت بشه به خاطر نسخه قبلی بازی گفتم
کلا PC اصلا حال نمیده فقط X360 :46:
به زودی بازار pc سیاه میشه لطفا تعصب خود را کنار بگذارید و طرف قدرت و حقیقت بروید
راستی فیلم اره ی دو رو دیدین؟
شخصیت اول بازی خیلی خیلی شبیه شخصیت Obi در این فیلمه.
گفتم من با کنسول حال نمیکنم!نقل قول:
مگه گفتم کنسول بده که شما حرف از تعصب میزنی؟
اتفاقا کنسول برای کسایی که اهل بازی هستن عاقلانه تربن وسیله بازی است! (با توجه به قیمتش!)
شما پست قبلی من رو با دقت بیشتری بخون!
چرا ناراحت شدی دوست عزیز؟نقل قول:
آخه گفتی Only pc گفتم شاید تو هم مثل بقیه تعصب داری آخه من بدجور بدجور طرفدار Xbox 360 هستم
جالبه. الان یادم اومد!نقل قول:
تو تاپیک "سبکهای بازی" هم یکبار همچین مسئله ای پیش اومد!
شما فکر کردی من دارم داد میزنم! نه بابا! پستهای من رو با متانت بخون!
من که خدایی نکرده مشکلی با شما ندارم!
راستی شما کلی انتقاد از عناوین سبکها تو اون تاپیک داشتی! چی شد؟ لطفا انتقادهارو بگو!
ميشه خواهش كنم بحث راجع به كنسول يا PC رو فعلا تعطيل كنين؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم آقا مهدی آخه دیگه چیز خیلی مفهومیه که الان Xbox 360 بهترینه :5:نقل قول:
مدیر گرامینقل قول:
نیازی به تذکر نبود!
اگر پست قبلی من رو بخونید متوجه میشید که بحث کنسول تموم شده!
فاصله زمانی پست قبلی من و شما 2 دقیقه است! فکر نکنم پست من رو قبل از این پستتون ندیده باشید!
ممنون از زحماتتون تو انجمن Game!
کاش مدیران بخشهای دیگر هم کمی بیشتر وقت میزاشتن و توی تاپیک های مریوط به بخششون شرکت می کردن!
بابا این آقا علی تو هر تایپیکی که پست بزنه آخره حرفاش
می گه X360 بهترینه و تبلیغ رایگان انجام میده
بابا X360 داری خوش به حالت دیگه بچه ها رو تحریک نکن
که بیان جوابتو بدن بعد تایپیک رو منحرف کنی
تو این تایپیک هم شما باز بحث کنسول رو پیش کشیدی.
طرف پرسسید که برای pc میاد شما بگو نه دیگه این همه
تبلیغ چیه؟؟؟!!!
اگر هم می خوای در مورد کنسول بحث کنی تو تایپیک خودش
مدیران لطف کنند که به ایشون یه تذکر جدی بدن.
پست منم پاک نکنید تا ایشون بدونن که ملتو خسته کردن.
دمت گرم آرش جان من که پز نمیدم میگم شما هم بخرید تا راحت شید که اصلا مهم نباشه که بازی برای چه کنسولی میاد آخه برای x360 حتما خواهد اومدنقل قول:
من که تبلیغ نکردم
باشه از این به بعد تبلیغ PS3 می کنم:31: شوخی کردم
یادش بخیر یه مدت همه برو بچ فروم باهامون رفیق بودند ما کشیدیم کنار میریم همون بازی سنتر اگه بازیکده هم راه بیفته چه بهتر
By
سلامنقل قول:
میشه بگید دومی چند دقیقه هست اقا چه خبره 31.7 مگابایت فقط تریلر هستش اگه فقط تریلر هستش که 1 دقیقه بیشتر نیست
نه فكر كنم اندازه تصوير در اولي بزگ استنقل قول:
اگه اشتباه نکنم 1 دقیقه و 13 ثانیه هستنقل قول:
مهدی جان با حجم 2 مگابایت گذاشت که کیفیتش هم خوب بود
ببخشید....کنسول خیلی خوبه ولی نه برای افرادی که دیگه زشته جلوی باباشون بخوان جوی استیک دستشون بگیرن...حالا پشت پی سی میشه یه جواریی گیم زد...در ضمن کی حال داره Hd-tv بگیره.....
سلام
در اين تاپيك مي خوام جديد ترين اخبار ، تريلر ها ، عكسهاوخلاصه همه چيز رو از جي تي اي IV در اختيارتون قرار بدم.
اول تريلر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تماشای آنلاین که من اینو پیشنهاد میکنم .
در آدرس زير هم مي تونين عكسهاي اين بازي رو ببينيد.
من اين اخبار رو تازه پيدا كردم و دست اوله.البته انگليسي بودند اما به خاطر عشق به جي تي اي براي شما ترجمه كردم.
داستان:
نام كاراكتر اصلي Niko Bellic است.او راضي شد تا به همراه پسر عمويش Roman به Liberty city برود.كسي كه ادعا مي كرد زندگي شگفت انگيزي آنجا دارد.با دو زن زيبا، 15 ماشين اسپورت ، مقدار زيادي پول و ...اما در حقيقت او دروغ مي گفت به خاطر اينكه شكستها و ناتواني هايش را مخفي كند.Roman تنها كسي است كه شما در Liberty city در ابتداي بازي مي شناسيد.او يكي از بيشترين كساني است كه شما در ابتدا با او در ارتباط هستيد.Niko كاراكتر خشني است در حاليكه Roman انسان دوستانه اي است.Roman قرضهاي زيادي دارد،او به پشتيباني Niko احتياج دارد.
خوب اين هم از برخي از ويژگيهاي جي تي اي IV :
- راه رفتن كاراكتر بسيار طبيعي تر شده.
- تنها يك شهر در GTA IV وجود دارد كه به بزرگي سان آندرياس است و هيچ صحرا وروستا و ... نخواهد داشت.
- بازي داراي موتورسيكلت خواهد بود اما داراي هواپيما نخواهد بود.
البته بيشترشو ترجمه نكردم.
اين هم متن اصلي:
* The protagonist's name is Niko Bellic. (Likely to be Crotian in origin)
* Niko was persuaded to move to LibertyCity by his cousin Roman, who claimed to be living a wonderful life there with two beautiful women, fifteen sports cars, and lots of money etc, but he was infact telling a lie in order to hide his own failures. Roman is the only person you know in LibertyCity at the beginning of the game, and he becomes one of your major connections at the start. Niko is a tough character whereas Roman is friendly. Roman is heavily in debt and a lot of people are after him - he needs Niko's support. They are constantly bickering.
* Variations in the terrain cause realistic changes in the walking animation of Niko. The physics have also improved and character movements are more realistic.
* Multiplayer will exist, but it will be something that coincides with single-player and will not be an MMO.
* The MetLife building now bears the name Getalife, the Statue of Liberty is now the Statue of Happiness, and DUMBO (Down Under the Manhattan Bridge Overpass) is called BOABO (Beneath the Offramp of the Algonquin Bridge Overpass).
* In Grand Theft Auto IV, Rockstar have recreated 4 of the 5 boroughs in New York, as well as part of New Jersey. Broker is the GTA IV equivalent of Brooklyn, Manhattan is now called Algonquin, Queens is now Dukes, the Bronx is Bohan, and New Jersey is Alderney.
* There is only one city. There may be motorcycles, but there will be no planes, rollerblades or unicycles, and I wouldn't expect jetpacks or Harriers. Rockstar wants the city to feel realistic and fit the style of the character.
* The city is almost as large as San Andreas, but will not have any useless space like countryside or desert. Every space will be cram-packed with detail.
* The city will be highly contrasted between daytime and nighttime.
* Freedom is emphasized. You continue to take orders from mission givers, but you are not forced to spend your time being a slave to them. You can go see who you want to, practically when you want to. You just call someone up and see if they are available.
* The story unfolds in a number of different ways. R* is giving people more freedom, more choice and more sense of control over their destiny - the structure of the storyline is quite different to previous games.
* Contacts will be called from your cell phone. Its LCD screen has options for Phonebook, Messages, Organizer and Camera. Niko's Phonebook has options such as: City Contact, Docks Friend, and Cab Contact. The cell phone will allow the player to call contacts instead of meeting them in person, which should make the player feel more independent.
* Game Informer playtested the Xbox 360 version. It is to be identical to the PS3 version except for episodic content.
* The voice talent for GTA IV will be less big names and more suited to the characters. The soundtrack will also be geared more towards the feel of the city and less focused on big names.
* The game will load once and then never again, and not even during interior transitions.
* It is implied that there will be greater emphasis on pedestrian AI, and they will come with all sorts of temperaments. They will also be seen doing realistic things like smoking a cigarette, reading a book, sitting on a bench, etc.
* You will also see a lot more of pedestrian criminals being arrested by the police.
* Rockstar have now spent over 3 years developing the game, and Dan Houser compares the leap from GTA III to GTA IV, to the leap from GTA to GTA III.
نظرتون چيه؟
ممنون عالي بود فقط كاش توي انجمن خبر ها ميزدي
خواهش مي كنم.خيلي معذرت مي خوام اصلا حواسم نبود.
سلام عزیز من این بازی یه تاپیک خبری داره بهتره اونجا این جور مطالب رو بذارید
در ضمن من یه تاپیک هم درباره نقد این بازی دارم که شاید به دردتون بخوره که البته شاید بعدا با همون تاپیک بالا ادغام بشه