بچه ها يه سوال مگه اندازه تصوير اين گوشي 320 در 480 نيست؟
آخه تو سايت gsmarena اينجوري زده، ولي شما تو معرفي گفتين 240 در 320؟؟؟؟؟
Printable View
بچه ها يه سوال مگه اندازه تصوير اين گوشي 320 در 480 نيست؟
آخه تو سايت gsmarena اينجوري زده، ولي شما تو معرفي گفتين 240 در 320؟؟؟؟؟
يه سواله ديگه . مطمئني كه مولتي تاچ هستش چون تو سايت موتو چيزي نزده؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن تو سايت موتو زده اندازه تصوير 320*480.
يه خورده ديگه در موردش توضيح بدين. چون منم ميخوام بگيرم.
يه چيزي هم هست، امكان داره قيمتش تا 2-3 هفته بياد پايين. منظورم اينه كه گوشي شاپ قيمتشو دوباره بشكنه؟؟؟؟
[HTML]http://developer.motorola.com/products/quenchxt5[/HTML]
الان كه داشتم سايت گوشي شاپ رو ميديدم، زده بود ساخت چين.
نكنه مشخصاتش با مدل اصلي متفاوت باشه. يعني ممكنه كه اندازه تصويرش همون 320*240 باشه كه تو گوشي شاپ زدن ؟ اگه اينجوري باشه خيلي ستمه!!!!!!!!!
سلام دوست عزیز و ممنون از توجهت:10: - پست اول هم اصلاح شدنقل قول:
همونطور که خودتون هم گفتین بله ال سی دی 320 * 480 هست
هر دو مدل xt3 , xt5 همینطوره .
در مورد گوشی صفحات اول کمی توضیح دادم .
در کل گوشی خیلی خوبیه و با این قیمت و تو این کلاس قطعا" بهترین انتخاب . و مالتی تاچ داشتنش هم یکی از امتیازاتش هست .
قیمت هم احتمال داره باز هم افت کنه .
در مورد اینکه گوشی ساخت چین باشه هم مشکلی نیست و الان تمام برندها معروف ساخت چین هستن حتی موتورولا و آیفون . البته نه اینکه گوشی چینی باشن نه ! در اصل تو چین مونتاژ میشن که هزینه های ساخت رو پایین بیارن .
از نظر کیفیت این گوشی هرچند جزو ارزون ها هست و مثل گوشی های های اند موتو عالی نیست اما باز هم در حد خیلی خوب هست .
اکر سوالی در مورد چیز خاصی از گوشی داری باز هم بپرس
مرسی.
در مورد آپدیتش چی می دونی؟؟
یه خورده در مورد رام بنویسی ممنون میشم. یه جا هم معرفی من که در مورد < رام > توضیح داده باشه، که کلا به چه دردی می خوره.
بازم مرسی.....
دوستان مشکل اس ام اس های فارسی حل شد :20:
هم نوشتن هم خوندن
به زودی اسکرین شات هاش رو میزارم
یه رام 2.2 هست که میشه استفاده کرد تو صفحات قبلی لینکش رو گذاشتن دوستاننقل قول:
فعلا" استفاده نکردم چون نیازی ندیدم که انجامش بدم . فعلا" که گوشی روون و بی مشکل کار میده
و البته منتظرم ببینم آپدیت اصلی کمپانی میاد یا نه . اگر نه از اون استفاده میکنم .
بازم سلام خدمت fire159 عزیز........
به نظرت می ارزه به جای xt5 یه xt3 بگیرم و بعد آپدیتش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا آپدیت xt3 به اندروید 2.1 هستش؟؟؟؟؟
تو لینکی که دوستان گذاشته بودن برای آپدیت گوشی به اندروید 2.2 گفته بود که قرار نیست کمپانی برای این گوشی اندروید 2.2 رو بذاره، ولی تو سایت GSMarena توی یکی از نظرات نوشته بودن آپدیت 2.2 برای جفت این گوشی ها تو سه ماهه اول 2011 ریلیز میشه!!!!!!!!!
اگه قرار نیست برای این گوشی ها آپدیت 2.2 یا 2.3 نیاد همون بهتر که LG Optimus One P500 رو بچسبم............
اینجا رو یه نگاهی بنداز..........
نظر شما چیه fire جان.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آپدیتی که هست روی هر دو مدل جواب داده .
اگر دوربین برات مهم نیست میتونی xt3 بگیری
یا اپتیموس1 ال جی که اونم گوشی خوبیه و دیگه دردسر آپدیت نداره . اما نمیدونم ایران اومده یا نه ؟!
هرچند من با همین 2.1 هم مشکلی ندارم و هنوز آپدیت نکردم
به هر حال این موتورولا هست :5: و اون ال جی
هر کدوم رو بیشتر میپسندی و دوست داری بخر
این هم چندتا اسکرین شات از گوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم مرسی........نقل قول:
فقط یه چیزی نگفتی امکانش هست که آپدیت برای XT3 & XT5 نیاد؟
دوستان قیمت روز این دو تا چنده؟حیف که فیلمبرداریش تعطیله.
300 تا 350 - بله فیلمبرداری خوبی نداره اما در بقیه موارد خوبه .نقل قول:
کلا " آندرویدهای تو این رنج قیمت هر کدوم یه ضعفی دارن .
به احتمال 99% نهنقل قول:
فقط یه چیزی نگفتی امکانش هست که آپدیت برای XT3 & XT5 نیاد؟
اين گوشي رو من 1 ماه و نيم پيش از طبقه 6 علائالدين 310 هزار تومان خريدم. البته XT3 رو هم اون موقع 280 هزار تومان ميداد.نقل قول:
ممنوننقل قول:
چند سوال دارم:
1- کیفیت ساخت گوشی چطوره؟
2- آیا نوع صفحه نمایشش باعث نمیشه که در انتخاب نرم افزار محدودیت داشته باشیم>؟
3-قابلیت آپدیت به 2.2 داره؟
4- سرعتش چطوره؟از عهده ی نرم افزارهای سنگین برمیاد؟بیشتر کار من اینترنت و Pdf و... هست
5- بازیهایی با گرافیک بالا مثل اسفالت رو میتونه راحت اجرا کنه؟
6-اگه به گذشته بر میگشتید باز هم همین رو انتخاب میکردید؟چرا؟
7- غیر از xt3 و 5 چه مدلی دیگری رو میشه به عنوان الویت دوم انتخاب کرد. ماگزیمم بودجه حدود 300 تومان.
8-یه سوال دیگه. عملکرد تاچش چطوره؟مالتی تاچ هست؟برای تایپ کردن مناسبه؟
9-برنامه ای هست که وقتی کیبورد رو افقی میکنیم کیبورد مجازی اون بزرگتر بشه. یعنی برنامه ای هست که کیبورد مجازی رو بزرگتر نشون بده تا راحت تر بشه تایپ کرد؟
دوستان لطفا جواب بدیدنقل قول:
بدون گارانتی؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فکر میکنی الان تو بازار چنده؟؟؟؟؟
من 2-3 هفته میشه خریدم :نقل قول:
1- کیفیت و مونتاژ خوبه البته نمیشه گفت در حد xt720 / defy / flipout باشه اما با این وجود از خیلی گوشی های کره ای بهتره
2- خوب صفحه که 320*480 هست و کیفیت خیلی خوبی داره . احتمالا" بازی هایی که رزولیشن بالاتری بخواد رو رو نتونه اجرا کنه / البته در مقایسه با گوشی های تو این رنج ( wildfire - x8- ... ) خیلی خوبه
3- همونطور که قبلا" گفتم بله یه رام 2.2 براش موجود هست
4- سرعت خوبه و من تا حالا مشکلی نداشتم و حدود 20-30 تا برنامه مختلف و بازی روش ریختم خوب اجرا کرده
5- چندتا بازی که یکیش هم آسفالت هست نصب کردم و اجرا کرده نمیدونم آسفالت 3 بود یا 5 !! اسکرین شات از گوشیم صفحه قبل هست میتونی ببینی .
6- با توجه به پولی که داشتم بله ( البته من 355 خریدم ولی ظاهرا" این دوستمون 310 خریده که خیلی قیمت عالیتریه )
7- بعد از این دو گوشی اچ تی سی ویلدفایر هست حدود 300 که ال سی دیش نا امید کننده است
x8 هست که به قول یه دوستان برا خنده خوبه
ال جی اپتیموس وان هم رو کاغذ گوشی خوبیه اما تا حالا دست کسی ندیدم
8- ال سی دیش گفتم جزو خوبیهای این هست و مالتی تاچ هم داره که خودش یک برگ برنده هست .
تاچش هم خوبه و حساسیت خوبی داره
9- من همچین برنامه ای سراغ ندارم . البته من دستهام بزرگه و مشکلی با تایپ نداشتم !؟
در کل همونطور که در کل تایپیک هم نوشتم گوشی خوبی هست با این قیمت و ارزش خرید داره .
میگفتی ما هم بریم از اونجا بخریم حداقل 40 تومان به سودمون میشد :13:نقل قول:
اين گوشي رو من 1 ماه و نيم پيش از طبقه 6 علائالدين 310 هزار تومان خريدم. البته XT3 رو هم اون موقع 280 هزار تومان ميداد.
مرسی اون 1 % رو هم احتمالا جا انداختی...نقل قول:
میبینم که هنوز داری تحقیقات میکنی !! بابا دلتو بزن به دریا :31:نقل قول:
نه می خوام همون XT5 رو بگیرم، چون یکی از بچه ها گفت تو بازار علاالدین 310 خریده، گفتم دیگه نمی ارزه از گوشی شاپ 360 بخرم، نهایت به یکی از آشنا ها رو می زنم، میگم برام بگیره با تی باکسی، پستی ، چیزی ... برام بفرسته.نقل قول:
قیمتی که دوستمون خریده خیلی عالیه و دیگه انتخابش بهترینه و شکی توش نیستنقل قول:
خدا رو چه دیدی شاید تو این یک ماه ارزونتر هم شده باشه
کسی قیمت تبریز رو نداره؟ من واقعا بین xt5 و وایلدفایر موندم:41:
مسلما بدون از وایدفایر بهتره. هم دوربین بهتر هم صفحه نمیاش خیلی بهتر. صفحه نمایش به اون بزرگی و اون وقت 320*240 باشه واقعا افتضاحه.
شک نکننقل قول:
xt5 از هر لحاظ بهتره .
چند تا اسکرین شات دیگه از گوشیم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عنوان اولین تجربه ی آندروئیدی خودم قصد دارم تا یک ماهه دیگه ایکس تی 3 رو بخرم امیدوارم قیمتش به 250 تومان برسه.
ویواز و ایکس 10 مینی پرو هم من رو تحت تاثیر قرار داده اما متاسفانه بیشتر از 300 هرگز نمیتونم خرج کنم.
ان شا ال.. شما هم اینو میخری / من هم تا اون موقع یه میلستون 2 چیزی میخرم :31:نقل قول:
راستی دوستان کیفیت ال سی دی تو گوشی خیلی بهتر از عکسهایی هست که بالا میبینید
علتش میتونه ال سی دی ضعیفه کامپیوتر باشه .
تازه من میزان روشنایی گوشی رو رو حالت اتوماتیک گذاشتم که باطری بیشتر کار بده
اگر روشنایی رو کمی بیشتر کنیم ال سی دی خیلی شفاف تر هم میشه .
سلام fire عزیزنقل قول:
این برنامه رو خود گوشی داشت یا ازجایی دان کردی؟
لطفا آدرسشو بده...
نه نمیشه :21: باید بری درس بخونی پسر جان . آخه رسم دیاگرام تیر هم کاری داره ( خودم 4 بار تحلیل 1یک رو افتادم) :31:نقل قول:
چشم آدرسشم میزارم برات .
نقل قول:
سلام آقا هادی عزیز...
این برنامه رو که دیدم بدجوری زد به سرم برم قرض کنم گوشی بخرم !
یادش بخیر ! تحلیل 1 یکی از سخت ترین درسا بود ، فکر اون شب امتحان رو میکنم موهای تنم سیخ میشه !:19:
آقا هادی عزیز، کیفیت صفحه نمایشش در مقایسه با گوشی ZN5 چطوریاست ؟! میدونم که مقایسه این دو گوشی که در یک کلاس نیستن کار کاملا" اشتباهیه ! ولی میخوام بدونم با توجه به بزرگ بودن صفحه نمایش گوشی و این رزولوشن، پیکسلای صفحه نمایش به همون اندازه ZN5 ریز هست یا نه ؟
موفق و شاد و سلامت باشی...:11:
سلام علی جاننقل قول:
والا zn5 که ال سی دیش حرف نداشت و خیلی شفافیت بالایی داشت . اما فکر میکنم این بهتر باشه . اگر الان zn5 داشتم بهتر میتونستم بگم .
از zn5 گفتی و دلمو کباب کردی واسه اون دوربین خفنش :19:
کاش اون دوربین رو موتورولا رو همه گوشی هاش میزد . اونوقت دیگه 8مگاپیکسلی هم نمیخواستیم .
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=106944
خدا رو شکر تحلیل 1 و 2 رو با 10 پاس کردم.نقل قول:
دمت گرم:10:
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
مرسی...................................نقل قول:
:10:
چند تا اسکرین شات دیگه از گوشیم
به زودی آموزشهای مخصوص گوشی رو هم میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
آقا این نرم افزار mirsal چه جوری کار میکنه ؟ ( البته اینو میدونم که برای خوندن و نوشتن sms فارسی روی گوشی هایی که فارسی ندارن استفاده میشه ) ولی میخواستم بدونم چه جوری ازش استفاده میکنن ؟
به جای رفتن تو قسمت message گوشی وارد این برنامه میشیم یا وقتی اینو نصب میکنیم با وارد شدن تو message ها این نرم افزار خودکار باز میشه ؟
نه . خودش اتوماتیک تو میرسال نمیره .
مسیج که میاد میرسال رو برنامه ش رو باز میکنی و پیام رو میخونی و از همونجا هم میتونی جواب بدی
آموزش تغییر آهنگهای بخشهای مختلف در xt5/xt3
یه پوشه به نام media روی مموری کارتت میسازیم (ممکنه پوشه ای به همین نام وجود داشته باشه .اما شما یک پوشه جدید بسازین بهتره )
و بعد توی اون media پوشه های :
alarm
audio
notificationes
ringtones
بساز ین
حالا هر آهنگی رو که دوست دارین برای بخشهای مختلف مثل زنگ گوشی - اس ام اس - زنگ ساعت و.. از تو قسمتی که آهنگهاتون هست بریزین تو پوشه هایی که ساختین
حالا گوشیت رو ریست کن و از آهنگهایی که خواستی استفاده کن
1 -این mirsal قابلیت forward مسیج داره ؟ ( کلا بگو چه امکاناتی داره ؟ )نقل قول:
2 - دلیور هم داره ؟ ( اگه نه از چه برنامه ای برای دلیور باید استفاده کرد ؟ )
3 - کیبورد افقی هم داره ؟ ( اگه داره یه عکس از کیبورد فارسی افقیش میندازی )
ممنون