اینطوری نگاه کن:نقل قول:
محتوای مخفی: Pics
Printable View
اینطوری نگاه کن:نقل قول:
محتوای مخفی: Pics
ممنون از عکسهای خوبت. دوربین SLRت به خوبی کیفیت واقعی رو نشون میده. تو سورس HD و اتاق تاریک بدون شک پلاسما بهترینه. فقط من نمی دونم تو اتاق خیلی روشن مثل اتاق هایی که رو به آفتابند یا اتاق هایی که چندین مهتابی پر نور وجود داره با کیفیت SD ( شبکه های تلویزیونی داخلی ) چطوره؟ اگه از سیستمهای دیجیتالی مثل ما.هوا.ره یا STB و با پورت HDMI برای پخش شبکه های داخلی و خارجی استفاده بشه کیفیت در مقایسه با LCD چطوره؟
تو اتاق آفتابگیر قطعا lcd بهتره اما نور لامپ مخصوصا با این فیلترهای جدید تاثیر چندانی نمیزاره
کاش اون دوربین و این تی وی مال من بود :31:نقل قول:
من v10 دارم تو sd خوبه بستگی به کیفیت کانالش داره خونه فامیلا lcd زیاده وقتی میرم اونجا و شبکه های sd اکثرا ماه***** میبینم حس میکنم تصویر بعضی شبکه ها روی v10 بهتره بعضی بدتره! اما تصویر sd کلا چی هست که بهتر یا بدتر باشه! ولی تو اچ دی v10 واقعا میترکونه اگه بتونی یه ----- اچ دی بگیری خیلی عالی میشه اینم بهت بگم وقتی فیلمو برنامه های اچ دی زیاد ببینی دیگه خود به خود رقبت نمیکنی بری sd ببینی.
نقل قول:
البته اگر دستت به سورس اچ دی برسه و بتونی تهیه کنی که .... اما اگر نتونی و مجبور باشی با اس دی بسازی، اون وقت این که تی وی چه قابلیتی واسه اچ دی داره، اهمیتی پیدا نمی کنه....
چرا دستت به سورس hd نرسه!؟ xbox360 هست ps3 هست میتونی یه hd media player به قیمت 120 تومن بخری سفارش بدی هر فیلمی که میخوای hd شو واست بیارن ----- hd هست و کلی چیز دیگه.نقل قول:
اگرم نباشه کیفیت شبکه های sd روی همه تی ویا با هم یکسانه شاید اگه کسی بخواد مته به خشخاش بزنه 10 درصد باهم فرق کنه در کل اگرم طرز فکرت اینه که میخوای HDTV بخری بری بشینی باهاش فقط sd نگاه کنی پولتو حروم و حرص نکن برو یه تی وی لامپی بخر چون از هر HDTV که تا به حال دیدی تصویر sd یو بهتر نشون میده.:46:
اتفاقا پریروز من هم به جمع وی 20 داران پایتخت اضافه شدم.... دلم هم از این می سوزه که نمی تونم خوب از قابلیت هاش استفاده کنم. می شه لطفا اگر کسی رو سراغ داری که فیلم های اچ دی با قیمت مناسب داره برام پ خ کنی شماره اش رو؟؟ قیمتایی که من دارم بالا است و به صرفه نیست. خودم هم تی وی رو گرفتم به امید این که انگیزه پیدا کنم برم دنبال متریالش...نقل قول:
من از ولیعصر میگیرم هاردمو میبرم هر فیلمی داره میریزه روی هارد ولی تو نت تو گوگل یه سرچ بکن فیلم hd حتما پیدا میکنی اگه پیدا نکردی به من پ.خ بزن.
تعداد پ.خ ها زیاد شد واسه همین اینجا چندتا لینک میزارم توش شماره نوشته:
کد:http://hardhd.mihanblog.com/
کد:http://www.locopoc.com/default.aspx?scn=Advertise-Detail&c=178519627&mln=LocoAd_AdvertiseDetailPage
امیدوارم مدیرا گیر ندنکد:http://bazar.forummotion.com/t7-topic
این طور که دوستان توضیح دادن یعنی پلاسما تو تصاویر sd در اتاق تاریک بهتره lcd هست
وبسایت AVforums پنل VX200 رو تست کرده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2D Picture Quality
Any display’s picture quality is based on a number of elements - the greyscale, the colour gamut and the video processing - if the display gets these elements right the resulting images can be spectacular. As I’ve mentioned earlier in this review the VX200 gets these essential basics right and as such the resulting images are some of the best I’ve seen from a display. The VX200 reproduced the reference demo footage on the Spears & Munsil Blu-ray disc superbly with sharp images composed of natural colours, excellent shadow detail, smooth gradations and an abundance of fine detail. This fine detail was all the more obvious because there was very little PWM noise which is a real plus for a plasma of this size.
Perhaps the area where the VX200 really excelled was in contrast ratio and black levels. The dynamic range was very impressive and the display’s ability to show dark and light images in the same frame or move from shadow to daylight with ease gave the picture a real sense of dimensionality, even in 2D. However it was the black levels that really impressed and for the first time I saw blacks that matched my Kuro at home. These deep blacks really added to the already excellent picture and created images that were stunning in their clarity, accuracy and dynamism.
I often use my Blu-ray of ‘I Am Legend’ to test out the capabilities of displays but with the exception of my Kuro this is the first time I’ve had the experience of not being able to tell where the black bars ended and the bezel began; this is one of the best indications of how good the blacks are on this display. I like using ‘I Am Legend’ because it has a nice detailed image, plenty of dark scenes for testing shadow detail and blacks and some clever use of colour to check a display’s accuracy. The VX200 passed with flying colours (no pun intended), producing a beautiful film-like image, with a natural appearance, amazing shadow detail, contrast and blacks and free of judder and artefacts.
If the VX200 was amazing with high definition material it was equally as impressive with standard definition content. Obviously with a screen this large the lack of resolution will be obvious but the high quality video processing resulted in images that actually looked very good on the 85” screen. As with the high definition content the accurate greyscale and colours and the superb contrast ratio and black levels result in wonderful looking standard definition images. The only real problem was that I could still see some ‘fizzing’ that is a result of a continuing problem with 50Hz material. It certainly wasn’t as bad as on the 65” VT20 that I reviewed in the summer so it does look as though Panasonic have been trying to address the issue but it was still there. This is a shame because were it not for my continuing concerns over 50Hz I would have no hesitation in awarding the VX200 a Reference badge.
3D Picture Quality
It is no secret that Panasonic have put a lot of their resources behind 3D and it could even be said that in their desire to optimise 3D performance they were prepared to compromise on certain elements of their 2D performance (50Hz). Therefore given the amount of innovation and development that Panasonic has put into 3D I expected the VX200 to perform well but I wasn’t prepared for how well. This is the best 3D performance I have seen to date and this is no doubt due to the combination of Panasonic’s technology, the bigger screen size and an almost complete lack of crosstalk.
When it comes to full HD 3D I have found that Panasonic’s displays have the edge over the competition in terms of both handling motion and crosstalk and the VX200 represents the zenith of their current capabilities. The use of their high speed drive technology, high speed illumination and fast decay phosphors has clearly paid dividends and resulted in a reference 3D performance. The newly designed glasses also seem to add to the performance and I didn’t find myself being distracted by flicker as I had on other Panasonic displays.
I have mentioned in previous reviews that with 3D size does matter and the VX200 proves it. Watching 3D content on its 85” screen was far more immersive than at any other time and a general lack of crosstalk meant that I never found myself being drawn out of the experience. There were occasional instances of crosstalk but you really had to look for them and they were never distracting. The display was able to handle fast movement without ghosting or artefacts which was especially obvious when playing fast moving 3D games. The image was also impressively bright even in the calibrated mode which personally I preferred due to its more natural looking colours. Of course if you want a brighter image in 3D you can always create another preset with the contrast set higher but you need to be careful of setting it too high or you will compromise the image and colour balance.
When watching scenes from ‘Avatar’ I found the 3D really enhanced my viewing experience and was never just a gimmick. I found myself being drawn into James Cameron’s carefully composed images and for the first time really appreciated his artistry. One interesting side effect of 3D is that I began to notice more detail in the image as my eyes took in all the additional depth information. This might be one reason why you don’t really notice the loss of resolution with passive systems but with full HD active shutter displays like the VX200 the level of detail is staggering. This is without doubt reference standard 3D and I can only hope that this level of performance filters down to Panasonic’s more affordable consumer displays during 2011.
قیمتشو زده 45 هزار پوند مفته حتما یه دونه میخرم :31:
ریویوش خیلی جالب بود بالاخره پاناسونیک یه تی وی ساخت که مشکیش با پایونیر کورو یکیه اما قیمتش خیلی بالاس اندازشم خیلی بزرگه البته توی یه سایتی یادم نیست کجا بود خوندم که نوشته بود این vx200 از متریالی ساخته شده که 24 ساعت تو 7 روز هفته کار کنه بدون مشکل و افت کیفیت واسه همین قیمتش خیلی بالاس حالا امیدوارم همین کیفیت تصویرو تو سری gt30 , vt30 قرار داده باشن.
مطمئنی 45 هزار پونده؟ اونجا که زده 42 هزار پوند که میشه 73,920,000 تومننقل قول:
این vx200 از vt30 بالاتره؟
این سری VX فقط 85 و 103 اینچ داره ساخت Panasonic Pro هست که معمولا برای کاربردهای غیر متعارف مثل قرارگیری در معرض آفتاب و حرارت و یا استفاده های خیلی طولانی مدت لوازم میسازن برای همین قیمتشون خیلی بالاس دو سال پیشم سری VX100 رو معرفی کردن که از نظر کیفیت تصویر تو سطح پنلهای پاناسونیک همون سال بود ولی برای مصارف صنعتی و لوکس ساخته شده بود.نقل قول:
-اين مدل 50 اينچي يك پروتوتايپ بود كه در CES 2009 نمايش داده شده
[HTML]http://www.atwtg.com/index.php/panasonic-50-inch-88mm-ultra-thin-high-definition-plasma-tv.html[/HTML]
[HTML]http://www.techradar.com/news/television/hdtv/panasonic-demos-thin-profile-8-8mm-plasma-499201[/HTML]
[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=ReMNrogLZNE[/HTML]
-تقريبا ميشه گفت شبيه Z1 هست
این مدل قرار بود اواخر سال 2010 به اسم Z2 یا ZT2 به بازار عرضه بشه توی سایتهای اینترنتی هم شایعات زیادی در این مورد پخش شد ولی بعدا پاناسونیک به طور تلویحی اعلام کرد که تولید این پنل رو فعلا متوقف کرده به دلیل اینکه :نقل قول:
این چه مدل پلاسمای پاناسونیکه؟
نقل قول:
"تمرکز روی کیفیت و قیمت مناسب بیشتر از تمرکز روی طراحی براشون مهم هست و تولید پنلی با این طراحی هزینه اضافی به خریدار تحمیل میکنه که در حال حاضر جزو سیاستهای پاناسونیک نیست"
مدلای ژاپنی vt30
وبسایت پاناسونیک صفحه مربوط به تکنولوژی پنلهای 2011 رو آپدیت کرد:
قیمت های پلاسماهای پانی 2011 توسط cnet منتشر شده
Panasonic TC-PVT30 series: Flagship successor to the Editors' Choice-winning Panasonic TC-PVT25 series.
TC-P55VT30: 55 inch, available April, $2,799
TC-P65VT30: 65 inch, available May, $4,299
Panasonic TC-PGT30 series: Step-down THX-certified successor to G25 and GT25 series.
TC-P50GT30: 50-inch, available March, $1,899
TC-P55GT30:55-inch[/URL], available March, $2,199
TC-P60GT30: 60-inch, available April, $2,799
TC-P65GT30: 65-inch, available April, $3,699
Panasonic TC-PST30 series: Loses THX but otherwise very similar to GT30; Panasonic's least-expensive 3D plasma.
TC-P42ST30: 42-inch, available February, $1,099
TC-P46ST30:46-inch[/URL], available February, $1,299
TC-P50ST30: 50-inch, available February, $1,499
TC-P55ST30: 55-inch, available February, $1,799
TC-P60ST30: 60-inch, available March, $2,399
TC-P65ST30: 65-inch[/URL], available March, $3,299
Panasonic TC-PS30 series: No 3D; successor to S2 series as least-expensive 1080p models.
TC-P42S30: 42-inch, available February, $799
TC-P46S30: 46-inch, available February, $949
TC-P50S30: 50-inch, available February, $1,099
TC-P60S30 60-inch, available March, $1,899
Panasonic TC-PX3 series: Entry-level 720p; successor to the C2 series.
TC-P42X3: 42-inch, available March, $599
TC-P46X3: 46-inch, available March, $699
TC-P50X3: 50-inch, available March, $799
عجب قیمتهای مناسبی!!!
مدلهای 3D بخصوص 50ST30 با قیمت 1499 دلار خیلی مناسبه. از همین الآن عاشق این مدل شدم. ST30 این ماه (فوریه) تو آمریکا عرضه میشه .خدا کنه تو ایران هم بیاد تا بخرمش.
THX چیه که این همه باعث گرونی تلویزیون میشه؟ این طور که من خودندم تو ویکیپدیا به تلویزیون های که از THX پشتیبانی میکنن این قابلیت رو میده که با تنظیمات پیش فرض سازنده ی فیلم اونو تماشا کنن. همش همین؟ فقط به خاطر این GT30 حدود 400 دلار در مذل 50 اینچی از ST30 گرونتره!
به نظر من که THX چیز بیخودیه. به کار من که نمی یاد. مدل ST30 همین که Infinit Black 2 و 600HZ و 1080Lines است برای با کیفیت بودن تصویرش کافیه.خصوصیت جالبی که در ST30 برای من جالبه پخش عکس و فیلم 2D و به ویژه 3D از روی کارت SD است.
گویا مدل ST30 تبدیل 2D به 3D نداره. درسته؟؟؟ البته به نظر من داشتن یا نداشتنش اصلا مهم نیست. چون 2D به 3D برای سرگرمیه و حالت فان داره.
تبدیل دو بعدی به سه بعدی توسط بلو ری پلیر های جدیدی که پاناسونیک تو CES2011 نمایش داد امکان پذیر هست.
GT30 از یک نوع طراحی خاصم تو بدنش استفاده شده که ظاهر یکپارچه داره برای همین از نظر دکور هم بهتره البته از نظر کیفیت تصویرم ممکنه فرق داشته باشن که تا ریویو نشن معلوم نمیشه ولی همینطوری اگه به رسم سالهای پیش عمل کرده باشن احتمالا THX باعث میشه که دقت رنگ GT30 بالا تر باشه که برای مصرف کننده های ایرانی که زیاد به دیدن فیلمهای اورجینال عادت ندارن چندان مهم نیست البته میشه تو تنظیمات دستی و یا مد سینما به معادل تنظیمات THX نزدیک شد.نقل قول:
THX چیه که این همه باعث گرونی تلویزیون میشه؟ این طور که من خودندم تو ویکیپدیا به تلویزیون های که از THX پشتیبانی میکنن این قابلیت رو میده که با تنظیمات پیش فرض سازنده ی فیلم اونو تماشا کنن. همش همین؟ فقط به خاطر این GT30 حدود 400 دلار در مذل 50 اینچی از ST30 گرونتره!
دوستان آیا Neo PDP که در مدلهای 2010 بود با Neo Plasma متفاوته؟
آغاز عرضه پلاسما ST3 در ژاپن
به نظر میرسه که شکل ظاهری، مشخصات فنی و سایزهای ST3 با مدل ST30 آمریکا متفاوته
مشخصات :
پخش 3D
تبدیل 2D به 3D
1080 Lines Moving برای نمایش بهتر تصاویر اکشن Full HD
Native Contrast : 2.000.000:1
Up to 18-bit digital signal processing
1080/24p Input Support
x.v.color
Deep Color
3D Virtual Surround System II
سنسور تشخیص دهنده نور اتاق برای تنظیم اتوماتیک کنتراست و نور تصویر
کیفیت بهتر پخش تصاویر SD دیجیتالی و DVD
نمابش پوست طبیعی با پردازشگر رنگ و نور پوست
پخش عکس و فیلم 2D و 3D از طریق کارت حافظه SD
قابلیت ضبط برنامه های دیجیتالی بر روی کارت حافظه SD و هار دیسک حتی با کیفیت HD (حداکثر 17Mbps)
عمر پنل 100.000 ساعت
حداکثر مصرف در سایز 46 اینچ 365 وات و مصرف میانگین 155 وات
حداکثر مصرف در سایز 42 اینچ 335 وات و مصرف میانگین 143 وات
چند تا عکس از مدل ST3 ژاپن
دوستانی که با تصاویر پلاسما آشنایی ندارند شاید گمان کنند کیفیت تصویر بد است اما با کالیبره کردن و تنظیم، کیفیت تصویر خیلی بالاتر از چیزی است که در عکسها می بینید. ضمن اینکه کیفیت تصویر پلاسما معمولا توی عکس به خوبی LCD در نمی یاد که فکر کنم یه ربطهایی به سرعت شاتر دوربین و این جور چیزا داشته باشه. آدرس سایز اصلی تو کادره.
[HTML]http://www.irupload.ir/images/45610149117615843644.jpg[/HTML] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://www.irupload.ir/images/89931349382382748326.jpg[/HTML] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://www.irupload.ir/images/27269041560132438987.jpg[/HTML] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://www.irupload.ir/images/99888998043746144988.jpg[/HTML]
اگه پستهای دوستان بیشتر بشه سریعتر میشه رفت صفحه بعد این تایپیک و عکس ها و مطالب بیشتری میشه گذاشت چون این صفحه گنجایش عکس بالاتر رو نداره و خیلی سنگین شده. مجبورم صبر کنم.
مطمئنی نوشته عمر پنل تا 10 میلیون ساعت؟؟؟نقل قول:
افزایش عمر پنل تا 10 میلیون ساعت
حداکثر مصرف در سایز 46 اینچ 365 وات و مصرف میانگین 155 وات
حداکثر مصرف در سایز 42 اینچ 335 وات و مصرف میانگین 143 وات
دفترچه مدل x3 یو دانلود کردم حداکثر مصرف برقشو زده بود 199 وات متوسطشو زده بود 90 وات!
ممنون از تذکرت.نقل قول:
با ترجمه گوگل از سایت ژاپنی یکجا نوشته بود 10 میلیون ساعت و دقت کردم یک جای دیگه نوشته بود 100.000 ساعت که 100.000 درسته. پست قبلی اصلاح شد.
عرضه پلاسمای مدل GT3 در ژاپن
مدل GT3 از نظر طراحی با مدل GT30 آمریکا متفاوته و به نظر میاد طراحیش مشابه ST30 آمریکاست. از نظر مشخصات تقریبا مشابه ST3 است با این تفاوت که Black Panel 2 است و کنتراستش 5.000.000:1 است.
مشخصات :
پخش 3D
تبدیل 2D به 3D
1080 Lines Moving برای نمایش بهتر تصاویر اکشنFull HD
Black Panal 2 Native Contrast : 5.000.000:1
Up to 18-bit digital signal processing
1080/24p Input Support
x.v.color
Deep Color
3D Virtual Surround System II
سنسور تشخیص دهنده نور اتاق برای تنظیم اتوماتیک کنتراست و نور تصویر
کیفیت بهتر پخش تصاویر SD دیجیتالی و DVD
نمایش پوست طبیعی با پردازشگر رنگ و نور پوست
پخش عکس و فیلم 2D و 3D از طریق کارت حافظه SD
قابلیت ضبط برنامه های دیجیتالی بر روی کارت حافظه SD و هار دیسک خارجی حتی با کیفیت HD (حداکثر 17Mbps)
عمر پنل 100.000 ساعت
حداکثر مصرف در سایز 50 اینچ 415 وات و مصرف میانگین 154 وات
حداکثر مصرف در سایز 46 اینچ 380 وات و مصرف میانگین 145 وات
حداکثر مصرف در سایز 42 اینچ 350 وات و مصرف میانگین 128 وات
عکسهای GT3
[HTML]http://up.--------.com/images/xq9bl9y2oa0gdf0ztoo.jpg[/HTML]
[HTML]http://up.--------.com/images/d1a2gzj92ilc6wtj0be.jpg[/HTML]
[HTML]http://up.--------.com/images/w2vuzkmbefmj1lv7yw1x.jpg[/HTML]
[HTML]http://up.--------.com/images/4nhy1abql49etjdzhcw0.jpg[/HTML]
[HTML]http://up.--------.com/images/h5tyw7schlgwfllrhkvf.jpg[/HTML]
از کجا دانلود کردی؟نقل قول:
بگو ، منم دانلود کنم.
جناب تنها دستتون درد نکنه. :11:
جدول فوق العاده ای است. منبعش چه سایتیه؟ میخوام ببینم اطلاعات بیشتری در مورد مدل V30 هست؟ عکسی میشه ازش پیدا کرد؟
یه عکس از مدل V30 پیدا کردم. شبیه VT30 است. سایته که این عکسه توش بود یه سایت فروشگاهی از کشور چک است. شاید زیاد اعتیاری به عکسه نباشه. اما اگه V30 ریختش این باشه ، خیلی خوشگله و دقیقا همون چیزیه که من میخوام. حتما می خرمش.
[HTML]http://www.mall.cz/plazmove-televize-30000-kc/panasonic-viera-tx-p50v30e[/HTML]