:31::31:نقل قول:
90 درصد
Printable View
:31::31:نقل قول:
90 درصد
نقل قول:
11. عناصری که یک بازی RPG باید داشته باشه پیشرفته تر شده
امیدوارم واقعا همچین چیزی باشه چون قرار بود عناصر RPG اون حتی از شماره 2 هم کمتر بشه!نقل قول:
13. نمایش درختی مهارت کاراکتر نیز بزرگ تر شده
اگه RPG اونو بیشتر کنن خیلی جالب میشه و دیگه در این زمینه ازش انتقاد نمیشه آخه شماره قبلی رو بعضی ها فقط اکشن حساب می کنن و میگن RPG نیست!
کار خوبی کردننقل قول:
23. بازی بخش مولتی پلیر نخواهد داشت!!!
درسته به نوع بازی می خوره که مولتی پلیر داشته باشه ولی نمی دونم کلی بایوور اصلا به بازی هاش نمی خوره مولتی پلیر داشته باشن. یعنی همون بخش داستانی بازی جوری ساخته میشه که هر کی براش وقت خیلی زیادی می ذاره و همون بخش رو هر کی بازی کنه راضی میشه
اکثرا اشلی رو زنده نگه داشتننقل قول:
درسته،اما همین اتفاق شاید تو بازی خیلیا واسه اشلی افتاده باشه
یعنی همتون kaiden شهید کردین؟
این قضیه اشلی هم که مسعود و حسین میگن از جای دیگه آب می خوره : دی
کاش thane هم باشه...
اگه فقط این چند تا شخصیت توش باشن پس بقیه ی هم تیمی هامون چی میشن؟کلی زور زدیم زنده نگهشون داریم.
به گيم پلي بازي ميخوره مولتي پلير ولي به هيچ چيز ديگش نه . بايووير كلا حساب همه چي دستش هست يا بازي سينگل شاهكار ميسازه يا بازي ممو شاهكار ( احتمال Old Republic رو ميگم ! ) ... نه هر دو متوسطنقل قول:
درسته به نوع بازی می خوره که مولتی پلیر داشته باشه ولی نمی دونم کلی بایوور اصلا به بازی هاش نمی خوره مولتی پلیر داشته باشن. یعنی همون بخش داستانی بازی جوری ساخته میشه که هر کی براش وقت خیلی زیادی می ذاره و همون بخش رو هر کی بازی کنه راضی میشه
اينكه تو اين مجله اسمهايي برده شده به اين معني نيست كه فقط و فقط همين ها حضور خواهند داشت . مطمئنا همونطوري كه اكثر كاراكتر هاي مهم نسخه 1 تو 2 هرچند كوتاه بودند تو 3 هم همينطوري ميشه...نقل قول:
اگه فقط این چند تا شخصیت توش باشن پس بقیه ی هم تیمی هامون چی میشن؟کلی زور زدیم زنده نگهشون داریم.
من كيدن رو هم دوست داشتم و ميتونيد انعكاسش رو تو پست تخليه ـم ببينيد D: ولي حيف كه بايد بين "دوست داشتني" و "دوست داشتني جيگر" يكي رو انتخاب كرد !نقل قول:
یعنی همتون kaiden شهید کردین؟
اسکن های با کیفیت بالا هم رسید:
خیلی جالبن حتما بخونیدکد:http://gamingeverything.com/?p=3178
تنها مسئله ای که یکمی نگران کننده ست اینه که بایوور داره بازی هاشو خیلی سریع می سازه و کاملا برعکس بازی های قبلیش عمل می کنه
الان برای ساخت مس افکت 3 چه قدر وقت بوده؟ حداکثر 1.5 تا 2 سال که برای یه بازی این سبک زمان زیادی نیست!
اگه قراره مثلا این دیگه آخرین شماره مس افکت باشه که دیگه اصلا کار درستی نیست که امسال منتشر بشه و می تونستن بیشتر براش وقت بذارن!
تازه جالبه در خلال ساخت شماره 3 کلی هم dlc داستانی منتشر شده
به هر حال امیدوارم بازی واقعا شماره 3 باشه نه همون شماره 2 با یکمی تغییر و این مدت کم ساخت بازی توی کیفیت بازی اثر نذاره
نگاه کن وحید... یه سری عناصر بازی در حد بسیار عالی هست...مثه داستان و گرافیکش
میمونه گیم پلی... سیستم نبرد ها یا اومدن این کلاس های جدید تو نسخه و دوم و بهبود شوتر بازی واقعا عالی شد و به قول Hudson تو این زمینه با بهترین شوترها مقایسه میشه. داشتم این اسکن ها رو می خوندم که نوشته بود " دشمنان تهاجمی تر شده و مثه نسخه قبل تنها با کاور گرفتن و شلیک چند گلوله با شما پیکار نمیکنن. هر کدام در میدان نبرد وظیفه ای دارند. مثه مهره های شطرنج و برای حمله از تاکتیکهای گروهی و ویژه خود بهره می برند." بعدش Hudson گفته بود این موضوع یه چیز استاندارد برا بازی های شوتره ولی مس افکت که از اول سیستم نبردش شوتر به اون معنا نبود و داره این بهبود و ها و پیشرفت رو با نسخه سوم کامل میکنه. همچینی melee attack ها نقش پر رنگ تری تو بازی دارند و هر کلاس یه دونه مخصوص خودش رو داره.
بعدش گفتن بازی با داشتن همون اکشن نسخه دوم,عناصر نقش آفرینیش هم بیشتر میشه.
در ضمن بازی از نسخه دوم هم سخت تر میشه...
یه هم پیمان جدید هم عکسش رو زده بود که قدرتمند به نظر میومد و البته مونث بود.
یه جا نوشته بود " چرا ایلوسیو من از سربروس برای جستجو و گرفتن شپرد استفاده میکنه؟ " تو جوابش هم نوشته بود تا وقتیکه بازی نکنین متوجه نمیشین : دی
یه سری دشمنان جدید هم تو بازی هستن.
این عکس اشلی هم واقعا عالی بود... این چند وقته مثه اینکه بهش خوش گذشته : دی
خلاصه اینطور که من فهمیدم داستان بزرگتر و نبردهای بزرگ تر و انتخاب های بیشتر در انتظارمونه...
دقیقاً ..نقل قول:
یه سری عناصر بازی در حد بسیار عالی هست...مثه داستان و گرافیکش
عناصری مثل داستان ( از قبل نوشته شده ) و گرافیک بازی ( موتور بازی لایسنس اپیک هست و دیگه تیم سازنده نیازی نداره از نو موتور کد نویسی کنه و وقت بذاره روش ) .. الان تمرکز تیم روی گیم پلی و داستان سرایی هست به نظر من.. در ضمن فراموش نکنیم بازه زمانی 2 سال زمان کمی نیست؛ دیدیم که بازی Assassins Creed 2 چه بازی از آب در اومد و چقدر فوق العاده بود .. ( تغییر کامل محیط تقریبا محدود بازی اول به محیط بسیار بزرگ و زیبای ایتالیای قرن 15 در بازی دوم.. )
فکر میکنم به خاطر کیفیت عالی بازی های این شرکت توقعاتمون هم از این تیم بسیار بالا رفته .. در کل این بازی GOTY 2011 خواهد بود! :40:
وحید هم تقصیری نداره
تجربه نه چندان جالب دراگن ایج 2 باعث شده خیلی محتاطانه تر برخورد کنه
(همین حرفا رو وحید درباره 2 میزد :31:)
فرمانده شفرد تا کنون دوبار کهکشان را نجات داده است اما داستان نسخه آخر این سه گانه کاملا متفاوت است. مواجه شدن با این خطر جدید می تواند آخرین روزهای حیات شفرد باشند و یا بهترین روزهای زندگی او !
زمین در معرض نابودیست و تمامی تمدن ها در خطر بزرگی هستند. در کهکشانی به این عظمت تنها یک نفر هست که میتواند گروهی از موجودات و انسان ها رو متقاعد کند و آنهاهارا سالم از خطرات مختلف بیرون بیارورد و ان یک نفر هم کسی نیست جز فرمانده شفرد از نورماندی SR-2
ریپرها موجودات و یا بهتر بگوییم چیزهایی هستند که راجب آنها هیچ نمیدانیم هر آنچه تاکنون در مس افکت دیدیم موجودات اورگانیک بودند که در موردشان میدانستیم و اطلاعات کافی داشتیم و یا موجودات نون اورگانیک که باز هم انهارا می شناختیم و میدانستیم از کجا میایند ...
میلیون ها سال پیش موجوداتی بسیار پیشرفته و متمدن در کهکشان زندگی می کردند و بخاطر تلاش و دانش خود توانسته بودند به سطح بالایی از علم و درک برسند. این موجودات که به نام پرومتئان ها شناخته می شدند به شکلی عجیب و در مدتی کوتاه نابود شدند . سال ها بعد که اثاری از زندگی آنها بدست آمد هر انچه از انها باقیمانده بود نشاندهنده تحقیقی بود که روی شناخت موجوداتی بزرگ و قدرتمند انجام شده بود. موجودات بعدی که میلیون ها سال بعد پس از نابودی کامل کهکشان بوجود آمدند این مدارک را پیدا کردند تا اولین سوال نهفته در ذهن همگان جواب داده شود چه کسی مس ریلی های کهکشان را ساخته است ؟ ریپــــرها
اما کسی نمیدانست این موجودات چیستند و از کجا آمدند و مهم تر از همه اکنون کجا هستند سال ها تحقیق و بررسی از سیاره های مختلف و درگیری انسان در این زمینه باعث بدست آمدن نتایج خوبی شد این نتایج نشان میداد این ریپرها بودند که موجودات نسل قبل را نابود کردند اما چرا ؟ ریپرها اجازه میدادند در یک بعد زمانی موجوداتی مختلف در کهکشان زندگی و پیشرفت کنند سپس به آنها همه جانبه حمله می کردند و پس از کشتن و پاک سازی آنها هر انچه آنها انجام داده بودند را برای خود و منافع خود برمیداشتند
اولین گزارش هایی که در ایلیوم منتشر باعث حیرت همگان شد و همه از خود می پرسیدند آیا روزی باز هم ریپرها خواهند آمد ؟
و امروز در سر در مرکز تحقیقاتی Project در افزونه Arrival بازی ME2 تنها 26 دقیقه به شروع یورش ریپرها به کهکشان مانده است ...
دشمنان دیروز ، دوستان امروز
شما گیمرها که مطمئنا از ذره ذره شاهکار بی بدیل مس افکت لذت بردید خوب یادتان است که برای جذب نیروهای مختلف به سرتاسر کهکشان سفر کردید تا از آنها در ماموریت خطیر خود استفاده کنید اما در مس افکت 3 این به تنهایی کافی نخواهد بود زیرا که اندازه این خطر بسیار بسیار بزرگتر است.
شما وظیفه دارید تمام تمدن ها را متحد کنید و با نقشه ای عالی راهی برای متوقف کردن یورش ریپرها پیدا کنید.
در کهکشانی که هیچ نژادی دوست ندارد حاکمیت ریپرها را ببیند دوستی و حمایت کامل از یک نژاد کاری عاقلانه به نظر نمی رسد چرا که هر کس جان دارد و جان شیرین بسیار خوش است !
به جز این دوحالت داستان بی نظیر و خارق العاده و خارج از توصیف بازی نگاهی زیبا به این مسئله دارد که هر نژادی به هر شکلی که به شفرد کمک خواهد کرد باید خطر مقابله با قدرتی بزرگتر را قبول کند زیرا انتظار آن می رود نژادهایی برای حفظ زندگی خانواده، تمدن، دوستان و علایق و تمام چیزهایی که در این سال ها با تلاش بدست آوردند دست همکاری به دشمن قدرتمند دهند. دشمنی که کلمه دشمن نمی تواند به تنهایی قدرتش را توصیف کند.
برای مثال : از آنجاییکه شفرد به کمک های زیادی نیاز دارد نمی توان در قبال نژادهای خاموش و گوشه گیر که خود را از جنگ دور نگه میدارند بی تفاوت باشد زیرا که هر کمکی می تواند قطره ای امید باشد در این دریای مشکلات و این قطره قطره امید شاید بتواند زندگی را که در این سال ها ساختیم نجات دهد (صحنه اخر فیلم ارباب حلقه ها : بازگشت پادشاه سال 2003 رو به یاد بیارید که تمامی انسان با وجود ترسشون از پناهگاه بیرون میان و متحد میشن و به کمک گوندور میان و با آهنگی حماسی قدرت اتحاد به رخ همگان کشیده میشه شاید در مس افکت 3 ما به چنین اتحادی نیاز پیدا کنیم)
در یکی از مراحل فرمانده شفرد به سیاره زندگی سالارین ها می رود تا از آنها درخواست کمک کند اما آنها را نابود شده و از پا درآمده پیدا می کند و می فهمد که دلیل آن ارتباط آنها با پروژه و سلاح کشتار جمعی ژنوفیج است و به نوعی انتقام از طرف گروگان ها محسوب می شود.
مورد مشابه کوارین های تبعید شده هستند که میخواهند از این موقعیت استفاده کنند و سرزمین های خود را که در سال های دور توسط Geth ها درنوردیده شده و از آن بیرون انداخته شدند پس بگیرند.
با توجه به پیروزی های سریع ریپر ها و فشاری که بر روی شفرد وجود دارد او باید این مشکلات بین نژادها را بررسی و سعی کند آنها را حل کند تا به کمک آنها و منابع که بسیار به آنها نیاز پیدا خواهد کرد امیدوار باشد.
فکر این را که با چند ماموریت کوتاه می توانید وفاداری نژادهای مختلف را داشته باشید از ذهنتان بیرون کنید زیرا که این مشکلات ذره به ذره از اولین سری مس افکت ساخته شده است و گاها خود شفرد نیز با تصمیماتش در انها نقش داشته است پس حل این مشکلات پیچیده آسان نخواهد بود.
به قول هادسون : همینطور که پیش می رویم و با این مشکلات بزرگ مواجه می شویم می توانی فکرش را بکنی تو تمام آنها را متقاعد کنی و آنها پشت تو بایستند ؟ شاید از بعضی لحاظ این غیرممکن باشد و شاید تو حتی نتوانی تصمیم بگیری بهترین انتخاب چیست
در پایان شفرد به هر کس که پیشنهاد کمک می کند نیاز دارد. کمی از این کمک توسط دوستان قدیمی فراهم خواهد شد و کمی هم از منابع اطلاعاتی جدید که شما را غافلگیر خواهند کرد.
هر گروهی که پشت شفرد درآیند باید بدانند که قرارداد خطری بزرگ را امضا کرده اند. به جز خطر کردن روی کارکنان و خدمه نورماندی شاید شفرد مجبور شود نسلی را قربانی کند تا به جــــنـــگ پایان بخشد.
منبع : مجله Game Informer May 2011 + کمی تحلیل
مترجم : Дttractive ζ
ممنون از دوست عزیز بابت ترجمه خوبی که قرار دادند...مطالب خیلی خوبی اشکار میشه...نقل قول:
شما گیمرها که مطمئنا از ذره ذره شاهکار بی بدیل مس افکت لذت بردید خوب یادتان است که برای جذب نیروهای مختلف به سرتاسر کهکشان سفر کردید تا از آنها در ماموریت خطیر خود استفاده کنید اما در مس افکت 3 این به تنهایی کافی نخواهد بود زیرا که اندازه این خطر بسیار بسیار بزرگتر است.
از جمله من خودم شخصا نگران این موضوع بودم که داستان بازی باز به پیدا کردن دوست و یار کشیده بشه چیزی که در دو قسمت قبلی دیگه به اوج زیبایی خود رسیده بود و روند تکراریش در قسمت سوم کمی برای خود من خوشایند نبود الان خب برای خود من این موضوع خوشاینده که دیگه پیدا کردن نیرو به این موضوع ختم نشه که بریم حرف بزنیم قانع کنیم با خودمون بیاریم...همونطور که گفته این به تنهایی کافی نخواهد بود که خیلی هیجان انگیزه...
شاید از جمله تنها بازی هایی باشه که انتظار زیادی از گرافیک نخواهم داشت چون فقط داستان برام مهمه گیم پلی همون روند قسمت دومش حتی اگر تکراری هم باش باز بسیار جذاب خواهد بود این که جوهره نقش افرینی پررنگ تر خواهد شد خوبه عالی میشه ولی امیدوارم اکشنشو کم رنگ نکنه.....
ولی همین که بازی به زمین کشونده شده خودش خیلی خوبه اصلا تنهایی یه داستان هستش کهکشان با تمام بزرگیش یک جور احساس خفگی همیشه برای خود من داشته تو بازی ها ولی زمین با کوچک بودنش نسبت به فضا برام خیلی بزرگ بوده و حس خاص خیلی خوبی داره.....کره زمین در یک هفته ای که رو به کشته شدن نزدیک 7 میلیون نفر خواهد کشید شاهد جولانگری های شپرد خواهد بود:40:
چقدر اشلی طرفدار داره؟هیچکس حرفی از لیارا نمی زنه گفتم با این پست یادی ازش کنم!
من که با لیارا رومنس داشتم ...لیارا از اشلی و میراندا زیباتره و شخصیت اروم و دوست داشتنی داره... عاشق صداشم
+
هرچند هیچوقت نفهمیدم چرا در نسخه دوم با میراندا رومنس نکرد اما بخاطر لیارا زیاد جدی نگرفتم در ضمن با اون دستیارشم میشد رومنس کرد اونم بد چیزی نبود!
شما Rachni Queen را نکشتید و اجازه دادید زنده بماند، شما اشلی را نجات دادید، شما مقر کالکترها را به Illusive Man دادید و شاید ... و شاید شما هیچ کدوم را انجام ندادید !!
بایوویر کشتی غول پیکر Mass Effect را به شکلی زیبا حرکت می دهد و این کشتی که زمان زیادی است سفر خود را آغاز کرده دستخوش اتفاقات جالبی شده است. مسیر حرکت این کشتی همواره ثابت بوده است اما گیمرها به انتخاب خودشان و تصمیماتی که گرفته اند جزئیات را عوض کرده اند. نتیجه این بوده که انبوهی از دوستداران این بازی تصور خاص و مورد علاقه خود را در مورد شخصیت فرمانده قهرمان و دلاور نورماندی SR-2 ، شفرد ساخته اند و با آن ارتباط برقرار کرده اند و نقشی اساسی در اتفاقات داستان کل Mass Effect داشته اند.
زن یا مرد ، پاراگورن یا رنگید ، سرباز یا آدپت شخصیت شفرد با بسیاری از تصمیمات در نسخه های یک و دو تراش خورده و ساخته شده است. با اینکه این تصمیمات کم و بیش کهکشان را تحت تاثیر قرار داده است اما شما کاری نتوانستید انجام دهید که ذره ای از صحنه غم انگیز شروع نسخه سوم این بازی مرحله The Reapers have arrived کم شود. جنگی همه جانبه و بی نظیر در مقابل این نیروهای ماشینی با ادراک قدرتمند در کنار جواب دادن به تمام تصمیمات و کارهایی که تا کنون انجام داده اید شروع خواهد شد و به گیمر اجازه خواهد داد انعکاس حقایقی را ببیند که در دل داستان Mass Effect از شروع تا کنون نهفته مانده است.
خوش آمدگویی به یک اسطوره
داستان از زمین با فرمانده شفرد شروع می شود که در مقابل اتهامات و سوال و جواب های مرتبط با اتفاقات افزونه نسخه دوم بازی Arrival قرار گرفته و درگیر است. تنها چند ماه از ماموریت Suicide و حمله به مقر کالکترها گذشته است اما اعضای Alliance ها هنوز هم به ادعای شفرد مبنی بر حمله قریب الوقوع از جانب ریپرها باور ندارند. با وجود اینکه گیمرها در طول نسخه های اول و دوم بازی دست و پا شکسته ریپرها را شناخته اند و در مقابل آنها و یا سربازانشان ایستاده اند و تجربه کسب کرده اند ساکنان کهکشان ریپرها را افسانه ای قدیمی تلقی می کنند که واقعی ندارد !
اما زیاد طول نمی کشد که این باور ها تغییر می کند. سفینه جنگی عظیم الجثه ی ادراکی کاملا پیشرفته بر فراز زمین ظاهر می شود و بصورت سیستماتیک تمامی نقاط حیاتی را به راحتی تصرف می کند.
" این با نمایان شدن چیزهایی در نقاط مختلف زمین آغاز می شود - نیویورک ، لندن و ژاپن اولین قربانیان هستند و شما اتفاقات را نگاه می کنید. هادسون به شفرد می گوید : از پنجره بیرون رو نگاه کن بالاخره اومدن !
درست است که شفرد می دانست این اتفاق میفتد اما زمانی وجود ندارد که جواب هادسون را بدهد و بگوید : من بهت گفته بودم، به کنسول گفته بودم.
هماهنگی، سرعت، قدرت، نقشه، مانور، تاثیر و شدت حملات ریپرها استثنایی، خارق العاده و کشنده است. این جنگی نیست که ساکنان زمین برای آن آماده شده باشند - درست مانند جنگی که با یک حمله حساب شده در زمان مقرر باعث شد Sovereign در پایان نسخه اول نابود شود و آن فقط تنها یک ریپر بود. حالا صدها ریپر به زمین نزدیک می شوند و منظومه های مختلف کهکشان را محاصره می کنند.
" این یک یورش همه جانبه برنامه ریزی شده است که شفرد تمام این مدت میخواست آن را متوقف کند.
ذره ذره غم و اندوه بخاطر این اتفاق در صورت و وجود فرمانده قدرتمند نورماندی پیداست
هادسون می گوید : اونا تقریبا زمینو گرفتن و دارن اماده میشن بقیه نقاط کهکشان رو هم بگیرن
این تقریبا یک جنگ کهکشانی تمام عیار در Mass Effect 3 است.
منبع : مجله Game Informer May 2011 + کمی تحلیل
واقعا باید به Bioware تبریک گفت و گویا باز داره یک شاهکار بزرگتر از قبل میسازه! اینطور که انتظار میره باید داستان این شماره از شماره دوم بهتر و بزرگتر و پر محتوا و پرشاخه تر که حتما هم هست و عناصر مهم در بازی که هر کدوم بودنش یک نکته مثبت هست و همینطور اگر کمی از اکشن بازی کم کنه و به جنبه RPG اون متمایلش کنه بهتره. در شماره دوم بیشتر اکشن بودن برای بازیباز مطرح بود تا یک نقش آفرینی !
میراندا هم که شخصیت بسیار جالب و خوب هسته من که واقعا از شخصیتش لذت میبرم! که این شماره نیز همراه فرمانده شفرد با سایر گروه هست.جنگ عظیمی در این شماره هست که زیبایی های اون میتونه جزو بهترین ها باشه.
منم تعجب می کنم لیارا به نظر منم رمانتیک تر و جذاب تره.نقل قول:
شما برای رمنس داشتن باید با طرف حرف بزنی اگه قبل ماموریت اصلی با تالی رمنس داشتی(شخصیت های دیگر رو نمی دونم)می تونی بعد پایان آخرین ماموریت باهاش کات کنی و بری سراغ میراندا(البته اگه در طول ماموریت ها باهاش حرف زده باشی)
آقا کسی عکسی از اشلی ورژن mass effect3 نداره بزاره اینجا دوستان خیلی تعریف می کنن:31:
نقل قول:
نگاه کن وحید... یه سری عناصر بازی در حد بسیار عالی هست...مثه داستان و گرافیکش
میمونه گیم پلی... سیستم نبرد ها یا اومدن این کلاس های جدید تو نسخه و دوم و بهبود شوتر بازی واقعا عالی شد و به قول Hudson تو این زمینه با بهترین شوترها مقایسه میشه. داشتم این اسکن ها رو می خوندم که نوشته بود " دشمنان تهاجمی تر شده و مثه نسخه قبل تنها با کاور گرفتن و شلیک چند گلوله با شما پیکار نمیکنن. هر کدام در میدان نبرد وظیفه ای دارند. مثه مهره های شطرنج و برای حمله از تاکتیکهای گروهی و ویژه خود بهره می برند." بعدش Hudson گفته بود این موضوع یه چیز استاندارد برا بازی های شوتره ولی مس افکت که از اول سیستم نبردش شوتر به اون معنا نبود و داره این بهبود و ها و پیشرفت رو با نسخه سوم کامل میکنه. همچینی melee attack ها نقش پر رنگ تری تو بازی دارند و هر کلاس یه دونه مخصوص خودش رو داره.
بعدش گفتن بازی با داشتن همون اکشن نسخه دوم,عناصر نقش آفرینیش هم بیشتر میشه.
البته دوستان توجه کنید که این سبک قضیه اون فرق داره و توی پست قبلیم هم اینو گفتمنقل قول:
دقیقاً ..
عناصری مثل داستان ( از قبل نوشته شده ) و گرافیک بازی ( موتور بازی لایسنس اپیک هست و دیگه تیم سازنده نیازی نداره از نو موتور کد نویسی کنه و وقت بذاره روش ) .. الان تمرکز تیم روی گیم پلی و داستان سرایی هست به نظر من.. در ضمن فراموش نکنیم بازه زمانی 2 سال زمان کمی نیست؛ دیدیم که بازی Assassins Creed 2 چه بازی از آب در اومد و چقدر فوق العاده بود .. ( تغییر کامل محیط تقریبا محدود بازی اول به محیط بسیار بزرگ و زیبای ایتالیای قرن 15 در بازی دوم.. )
وگرنه اگه مثلا بازی کلا یه شوتر بود که این مسئله وجود نداشت
من محتاطانه تر برخورد کنم؟! مگه من رئیس بایوورم؟ :دینقل قول:
وحید هم تقصیری نداره
تجربه نه چندان جالب دراگن ایج 2 باعث شده خیلی محتاطانه تر برخورد کنه
(همین حرفا رو وحید درباره 2 میزد )
در مورد اون بازی که جاش اینجا نیست و فقط در مورد مس افکت میگم
ببینید اون چیزی که مشخصه حداقل قبل از انتشار این بازی توی تاپیک همش تعریف و اینا میشه. من اومدم یه انتقاد کوچیک کردم و تنها نکته منفیه که پیش بینی می کنم شاید بازی داشته باشه وگرنه من توی اولین پست همین تاپیک بازی رو ابر شاهکار خطاب کردم و هنوزم همین عقیده رو دارم :20:
بذارید این قضیه رو بازتر کنم. منظور من به داستان بازی نیست چون دیگه همه عظمت شرکتی مثل بایوور رو می دونن و می دونن که این شرکت در زمینه داستان و شخصیت پردازی در بازی هاش فوق العاده و بی نظیر عمل می کنه و در اون شکی نیست
منظورم بیشتر به این برمی گرده که مثلا محیط های بازی اون چنان بزرگ نباشه و در این زمینه یکمی ضعف داشته باشه. خب بالاخره فکر کنم هر کسی دوس داشته باشه که محیط ها و دنیای عظیمتری رو در بازی ببینه
حالا ممکنه در این زمینه هم بازی خیلی عالی و بی نقص بشه و باید منتظر باشیم.....
اون که آرهنقل قول:
فکر میکنم به خاطر کیفیت عالی بازی های این شرکت توقعاتمون هم از این تیم بسیار بالا رفته .. در کل این بازی GOTY 2011 خواهد بود!
بالاخره وقتی یه شرکت چند تا ابر شاهکار می سازه و اونو سلطان این سبک می دونن توقع ازش بالا میره!
در مورد GOTY هم می تونه بشه و فکر کنم این ترفند بایوور بوده که بازی رو آخر سال منتشر می کنه و یکمی شانسش رو برای این بیشتر می کنه
+
از این دوست خوبمون که دو تا پست در مورد داستان بازی داد خیلی ممنونم
آدم اینا رو می خونه وسوسه میشه که یه بار دیگه از شماره یک شروع کنه به بازی کردن و کلا یه بار دیگه دنیای بازی رو زیرو رو کنه!
من حوصله خوندم این همه نوشته رو ندارم، آخه عینکیم :27: !!!
یکی میشه به من اینو بگه ؟ :
Mass Effect 3 کلا منتشر شده ؟ من آخرین باری که داشتم سایت Bioware رو چک میکردم صحبت سر حدس زدن داستان بود !
با تشکر از اساتید و طرفداران پر وپاقرص ME 1-2-3
هنوز منتشر نشدهنقل قول:
تاریخ انتشار : Q4 2011 ( حدودا آبان یا آذرماه میشه )
یه مجله اسپانیایی هم اسکن هاش اومده که البته فقط برا دیدن عکس هاش خوبه : دی
+کد:http://gamingeverything.com/?p=3552
راستی چرا این زخم های صورت شپرد خوب شده؟!
حتما به طور پيش فرض اينطوري حساب كردن كه تو نسخه 2 اون آپگريد زيبايي صورت انجام شدهنقل قول:
راستی چرا این زخم های صورت شپرد خوب شده؟!
بچه ها یه سری اطلاعات جدید از بازی تو یه مجله ی اسپانیایی اومده که توسط یکی از یوزرها به انگلیسی ترجمه شده، منم اونو براتون میزارم...
1. دلیل مبارزه ی Cerberus با شما در اول بازی توضیح داده میشه.
2. هم تیمی های Cerberus شامل: Mechas, Assault units, Shock troops – ninja-style هستند.
3. Reaperها سایزشون در این شماره متفاوته، کوچکترین اون ها سایزشون 500-600 meters و در نوع Herald اندازه ی اونها 2Km هستش!!
4. توانایی های جدید کاپیتان شپرد: از روی سوراخ های کوچک زمین بغلتد و بپرد، تنوع بیشتر در مبارزات تن به تن، کلاس جدید به نام Heavy Melee هم به بازی اضافه شده.
5. توانایی جدید Engineer : ساخت جان پناه !
6. اسلحه ها همون طور که گفته شده بود قابل سفارشی کردن (کاستامایز) هستند و شما می تونید 5 نوع دوربین برای اسلحتون انتخاب کنید.
7. آیتم های بیشتری برای غارت کردن یا کش رفتن (loot) در بازی وجود داره.
8. ممکنه جنگ های فضایی نیز در بازی وجود داشته باشه ولی این بخش هنوز تایید نشده.
9. در بازی حالات مختلفی وجود خواهد داشت: مردمانی که راه می روند، جنگ صفینه ها، جزئییات بیشتر در بازی، تکنیک جدید لایتینگ در بازی و حس واقع گرایانه...
10. دشمنان در این نسخه به صورت پویا صدمه می بینن، برای مثال برای کشتن یک mechas شما می تونید به اتاقکی که هست شلیک کنید و بازوهای اونو قطع کنید یا سر و قسمتی از زره اون رو بشکنید...
11. مبارزات نیز پویاتر شده اند و شما غالبا مجبورید حین مبارزه حرکت کنید که این باعث میشه 10 تا 15 درصد سرعت بازی بهبود پیدا کنه...
12. اکتشافات نیر تا حدودی در این نسخه تغییر کرده، در نسخه ی قبلی گیم پلی بازی طوری طراحی شده بود که شما نمی تونستید برای اکتشافات از وسایل نقلیه استفاده کنید و این به این معنی نیست که شما در این نسخه نیز قادر به این کار نیستید، در حال حاضر نیز اون ها(سازنده های بازی) اطلاعات بیشتری در این زمینه نمی تونن فاش کنن فقط این رو بدونید که سیستم اسکن جدیدی وجود خواهد داشت!
SPOIL WARNING
محتوای مخفی: مراحل بازی!!!
همچنین این مجله در ادامه در مورد نسخه های آینده ی این بازی سوال کرد :
مجله: می تونیم انتظار نسخه های آینده از این بازی رو داشته باشیم یا این نسخه پایان این سه گانه خواهد بود!؟
Bioware : داستان شپرد در این نسخه به پایان خواهد رسید ولی دنیایی که ما ساختیم می تونه خیلی داستان ها برای گفتن داشته باشه، خیلی از امکانات ممکن هست در آینده به بازی اضافه بشه، از یک MMO به نوعی از اکشن first-person یا حتی platformer ، همه این ها بستگی به آنچه بازیکنان در آینده می خواهند دارد!!
همچنین این مجله در مورد بخش مولتی پلیر بازی سوال کرد و Bioware نیز در جواب، پاسخ داد:
ما همیشه و از اولین نسخه می خواستیم این بخش رو به بازی اضافه کنیم، راه های زیادی رو برای این کار امتحان کردیم اما در نهایت متقاعد نشدیم و راه حلی نیز برای آن پیدا نکردیم!!
Mass Effect 3 در پاییز امسال برای سه پلتفرم Xbox 360، PS3 و PC منتشر خواهد شد...
منبع:
کد:http://www.vg247.com/2011/04/20/spanish-mag-reveals-new-mass-effect-3-details
دوتا تصویر جدید از بازی اومده که شپرد در مبارزه با نیروهای Cerberus در سیاره Salarian ها نشون میده:
کد:http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/electronic-arts/bioware/masseffect3/screens/screen1152.jpg
کد:http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/electronic-arts/bioware/masseffect3/screens/screen1280.jpg
یه سری اطلاعات جدید اومده از بازی:
نکات جالبی رو گفته و هرچند بعضیاش تکراریهکد:http://www.gamersmint.com/lots-of-new-mass-effect-3-details-revealed
اینی که مسعود گفت به طور مفصلش رو می تونید اینجا بخونید که توی لینک قبلی تقریبا خلاصه همین نوشته شده بود:
بعد اینم جالبه در مورد اینکه بعد از مس افکت 3 این سری سرنوشتش چی میشه هم همین سایت نوشته:کد:http://gamerant.com/mass-effect-3-details-combat-enemies-story-dyce-81035/
پیش بینی های جالبی کرده. Mass Effect: Origins !!کد:http://gamerant.com/mass-effect-4-future-games-dyce-59097/
the end of the universe begins with one man
اگه گفتین منظورش کیه؟
حسین تو نگو بهت گفتم : دی
مسعود معادله چند مجهولی هستش..؟:31:
حتما که شپرد نیست اینطوری که میپرسی...؟
یک مرد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دیگه شپرد نیست
ساده هست ها
همون رکس جونمونه؟! :دینقل قول:
the end of the universe begins with one man
اگه گفتین منظورش کیه؟
حسین تو نگو بهت گفتم : دی
میخواستم راهنمایی کنم که رکس نیست دیدم پست دادی!نقل قول:
واقعا از وحید و حامد انتظار نداشتم خیلی تابلویه D: یعنی هرکی اشتب حدس زد بدون هیچی از مس افکت یادش نمونده
احيانا Illusive Man نيست ؟
+
حال ميكني مسعودي .. بدون حتي يك ساعت بازي كردن .. :21:
و خدا سرچ گوگل را آفريد :دي
آره خودشه شهابی
+
نگاه وحید این چیزا به سن نیست وگرنه الان جای شهاب تو باید میگفتی Illusive Man : دی
+
زمانیکه انسان ها برای رفتن به فضا اقدام به استفاده از Mass Relays کردند, هرگز به ذهن کسی خطور نکرد که برای اینکار اجازه بگیرند.اکنون بر روی SHANXI , مهاجرین زمین باید بهای این گستاخی را بپردازند.با عقب نشینی ارتش انسانها, بیگانه های TURIANS شروع به پاک کردن هرگونه اثری از متجاوزان شدند...
مسعود میشه توضیح بدی ؟
درسته انسان ها بدون اجازه از مس ریلی استفاده کردن اما اونها نمیدونستن که باید اینکارو بکنن !
بعدشم بهای این گستاخی رو فقط انسان ها نمی پردازن اگه بحث بحثه ریپرهاست این موجوداتی گیگانتیک نان اورگانیک به تمام گالاکسی میخوان حمله بکنن
در میلیون سال پیش که اولین حمله ریپر بر روی پرومتئون ها صورت گرفته اونها در سرتاسر گالاکسی پخش شده بودن و تمدن بزرگی رو ایجاد کرده بودن
این جمله آخریتم نگرفتم :
با عقب نشینی ارتش انسانها, بیگانه های TURIANS شروع به پاک کردن هرگونه اثری از متجاوزان شدند...
در اولین برخورد انسان ها با بیگانه ها انسان ها شکست میخورن چون اصلا شناختی نسبت به این دشمن تازه نداشتن اما ارتش دوم انسان ها که از زمین حرکت می کنه با تمام قوا نیروهای بیگانه رو شکست میده و انسان ها میتونن در فضا صاحب مقام و قدرت بشن و کلونیست های خودشون رو در سیاره های مختلف مستقر کنند
این حرکت انسان ها باعث خشمگین شدن کنسول و در نتیجه متنفر شدن بقیه موجودات کهکشان از انسان ها میشن چرا که اونها فکر می کردن انسان ها به قدرت زور و اسلحه این مقام رو بدست آوردن
حالا منظور تو چیه ؟ به کدوم قسمت ربط داره بابا یکم بیشتر توضیح بده من خیلی کنجکاویدم :31:
+
این سه تا لینک اصلی و جدید اطلاعات جدید بازیه
/نقل قول:
کد:http://gamerant.com/mass-effect-3-details-combat-enemies-story-dyce-81035/
کد:http://gamerant.com/mass-effect-3-story-war-robk-78738/
کد:http://gamerant.com/mass-effect-3-inventory-enemies-rpg-combat-robk-80433
نیاز به ترجمه هست ؟
از بین 4 رمان و 4 کمیکی که برای بازی منتشر شده من بیشتر به موضوع اینها علاقه دارم ولی جالبه که هنوز هیچ کدوم رو تهیه نکردم!
Mass Effect: Revelation ( رمان - 2007 ) | در اصل برای نسخه 1 بازی هست و داستانش به کاپیتان اندرسون برمیگرده و اتفاقاتی که بین او و سارن اتفاق افتاده و مانع از اون شده که اندرسون به جای شپرد اولین Specture انسان بشه...
Mass Effect: Incursion ( کمیک - 2010 ) | مربوط میشه به نسخه 2 و رئیس سیاره Omega یعنی خانم Aria T'Loak و اتفاقاتی که درست یک هفته قبل از اتفاقات اولیه نسخه 2 بین اون و Collector ها پیش میاد...
Mass Effect: Evolution ( کمیک - 2011 ) | اینم همونیه که مسعود چند روز پیش پیداش کرده و این نقل قول ها هم مربوط به همین کمیک میشه . این کمیک به ریشه Illusive Man میپردازه و در جریان First Contact War اتفاق میوفته، یعنی اولین روزهای برخورد انسان ها با فضای بیگانه... میتونم بگم جذاب ترین موضوع فرعی این فرنچایز هست .
خیلی بدی خیلــــــــــــــــــــــ ـینقل قول:
حال ميكني مسعودي .. بدون حتي يك ساعت بازي كردن .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و خدا سرچ گوگل را آفريد :دي
اینم لینکه دانلود کمیک Evolution
البته تورنت هست ولی هر 4 تاش باهمه ... حجمش هم 105 مگ هست
کد:http://hulkshare.com/4d7ak9bq336t
دستت درد نکنه دنبال این کمیک ها بودم ولی لینک پیدا نمیشدنقل قول:
لینک مستقیم :
کد:http://virus2009.dl.rapidbaz.com/.o4r/Mass+Effect+Evolution+%5Btyrune18%5D.zip
حیف شد Дttractive ζ خیلی نوشته بودم که نامردانه پرید ولی بازم خلاصه وار میگم:
این میشه همون جمله مسعود دیگه! هرگز به فکر کسی خطور نکرد یعنی همون اینکه نمیدونستن باید اجازه بگیرننقل قول:
درسته انسان ها بدون اجازه از مس ریلی استفاده کردن اما اونها نمیدونستن که باید اینکارو بکنن !
سوالت رو ببین میتونی یه طور دیگه بپرسی ؟ چون فکر کنم من درست نگرفتم D:
این جمله هم کاملا درسته ولی از اونجایی که این کمیک در دوران First Contact War اتفاق میوفته منظورش کلا نیست . منظورش فقط انسان هایی هستن که در جریان این جنگ در کلنی Shanxi که متعلق به انسان ها بوده توسط تورین ها کشته میشن.نقل قول:
عدشم بهای این گستاخی رو فقط انسان ها نمی پردازن اگه بحث بحثه ریپرهاست این موجوداتی گیگانتیک نان اورگانیک به تمام گالاکسی میخوان حمله بکنن
در میلیون سال پیش که اولین حمله ریپر بر روی پرومتئون ها صورت گرفته اونها در سرتاسر گالاکسی پخش شده بودن و تمدن بزرگی رو ایجاد کرده بودن
این جمله آخرشم کلی نیست! پیشنهاد میکنم صفحه Shanxi تو ویکی پدیای بازی رو بخونینقل قول:
این جمله آخریتم نگرفتم :
با عقب نشینی ارتش انسانها, بیگانه های TURIANS شروع به پاک کردن هرگونه اثری از متجاوزان شدند...
در اولین برخورد انسان ها با بیگانه ها انسان ها شکست میخورن چون اصلا شناختی نسبت به این دشمن تازه نداشتن اما ارتش دوم انسان ها که از زمین حرکت می کنه با تمام قوا نیروهای بیگانه رو شکست میده و انسان ها میتونن در فضا صاحب مقام و قدرت بشن و کلونیست های خودشون رو در سیاره های مختلف مستقر کنند
این حرکت انسان ها باعث خشمگین شدن کنسول و در نتیجه متنفر شدن بقیه موجودات کهکشان از انسان ها میشن چرا که اونها فکر می کردن انسان ها به قدرت زور و اسلحه این مقام رو بدست آوردن
اول آدما یه سری کشتی میفرستن از طریق ریلی که تورین ها میزنن اونا رو از بین میبرن و فقط یه کشتی سالم بر می گرده. بعدش آدمها نیرو میفرستن و نیروهای تورین رو از بین میبرن و دسته آخر تورین ها کلی نیرو میفرستن و Shanxi رو میگیرن.... بقش رو هم می تونی همونجا که حسین گفت بخونی.نقل قول:
کلا بازی اینقدر بزرگه که آدم توش گم میشه... باز میگن هالف لایف فلانه : دی
کلا این روزا چیزای جالبی توی فروم می بینیم! : دینقل قول:
کلا بازی اینقدر بزرگه که آدم توش گم میشه... باز میگن هالف لایف فلانه : دی
یکی پرتال رو به سایبریا ربط میده یکی هف لایف رو یه مس افکت!
فقط کم مونده آنچارتد رو با اویل مقایسه کنن! : دی
در مورد بزرگی دنیای بازی هم قبول دارم ولی فقط خود بایوور حداقل دو تا بازی دیگه داره که به مراتب دنیای بزرگتری نسبت به مس افکت دارن
نقل قول:اها مرسی از هردوتوننقل قول:
اخه من زیاد به قبل اتفاقات اسپکتر شدن شفرد توجه نکرده بودم و فقط خلاصه وار اونجاهارو خونده بودم
الان منظورتو گرفتم ولی خداوکیلی این مس افکت بعد از اسپکتریت شفرد و جریان Saren جالب تر میشه
در کامل کردن توضیحات حسین و مسعود عزیز برای کسانی هم که مثل خودم علاقه مند هستم ترجمه فارسی اون قسمت از ویکی پدیا رو که مربوط به نبرد تاریخی شانژی هست رو میذارم
The Occupation of Shanxi
انسان ها گروهی رو برای تجسس به داخل مس ریلی Shanxi-Theta می فرستن که از این گروه تنها یک کشتی فضایی سالم برمی گرده و بقیه توسط کشتی دیدبانی مرزی توریان ها نابود میشه.
انسان جواب این حرکت توریان هارو با فرستادن گروهی از بهترین جنگجویان که توسط فرمانده اون موقع کولونی شانژی رهبری می شده و نابودی کامل نیروهای توریان در اون نقطه میدن این اتفاقات سریع رخ میده و توریان ها نیروهای بیشتری رو می فرستن و شانژی رو محاصره می کنن ( پدرسوخته ها شانس آوردن اون موقع شپرد نبوده واگرنه همه شونو بی ریخت تر از قبل می کرد :31: ) و شانژی رو می گیرن البته قبل از این اتفاق یک درون خبر رسان برای مطلع کردن نیروهای آلیسانس مستقر در مرکز آرکتاروس فرستاده میشه.
نیروهای باقی مانده در کلونی جلوی ورود توریان هارو می گیرن و توریان مجبور میشن یک جنگ زمینی چریکی رو داشته باشن. توریان که نمی تونن پیروی بکنن با ریختن گرد فضایی که حاصل گرد و غیار و خاک فضاست سعی می کنن اهالی داخل کلونی رو مسموم کنن به این ترتیب پس از مدتی سربازها و مردم یا از گرسنگی میمردن یا از شرایط بد محیطی و روز به روز اوضاع بدتر میشد که سرانجام انسان تسلیم میشن و توریان هارو کلونی انسان ها رو بطور کامل تصرف می کنن
با این وجود توریان ها مشکلات منطقی مختلفی داشتند از جمله اینکه اونها مجبور بودند تمامی غذای مورد نیاز خودشون رو وارد کنند اگر میخواستن کلونی همچنان در اختیار داشته باشن و اونجا مستفر بشن
از طرفی بخاطر پیروزی بر ارتش انسان بسیار مغرور شده بودند و انسان ها موجوداتی احمق و ترسو قلمداد می کردند که به سادگی تونسته بودن شکستشون بدن
توریان موقع رسیدن کشتی فضایی دوم انسان ها تحت رهبری فرمانده کاستانی درسشر کاملا ناآماده بودند و انسان ها با یک ضدحمله برق آسا و قدرتمند شانژی رو از توریان ها پاک کردند و کلونی رو پس گرفتند.
در جواب این حرکت توریان ها خودشون رو برای یک حمله همه جانبه آماده می کردن که کنسول سیتادل وقتی دید توریان که ارتش قوی بودند توسط انسان مجبور به عقب نشینی کردند و ارتش انسان ها چقدر آماده وفادار و مجهز هست به این نتیجه رسید که ادامه جنگ بین این دو گروه باعث مشکلات جدی در کهکشان خواهد شد به این ترتیب کنسول مداخله کرد و صلحی بین طرفین امضا شد
بعد ها اولین اسپکتر انسان شفرد قدرتمندترین توریان شناخته شده Saren رو کشت و غم عمیقی را در قوی ترین دوره انسان ها در گلاکسی به دل توریان ها گذاشت
آقا این کمیک چیه ؟ من نفهمیدم.