Prince of Persia
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Prince of Persia
دستت درد نکنه. تاپیک خوبیه ولی اگه اندازه عکسا در حد 600*400 یا یکم کمتر و بیشتر باشه بهتره. من خودم از روش Paint برای کم حجم کردن عکسا استفاده میکنم و همیشه هم جواب میده. ساده و سریع... :46:
چشم بهراد جان حتما این کار رو میکنم.فقط من از این روش paint قبلا تو ایکس پی استفاده میکردم جواب میداد . الان که توی ویندوز سون میزنم نه تنها کم نمی کنه بلکه تقریبا 60-70% هم روش اضافه میشه !!!!
حالا چکار وکنم ها ؟؟؟:34:
دوست عزیز شما خودت تاپیکو زدی حالا خودت داری منحرفش میکنی ها !:46:! اینجا جای درخواست نرم افزار و بحث در مورد تفاوت تغییر سایز تو ویندوز ها مختلف فک نکنم باشه و بهتره تو بخش های مربوط به خودشون درخواست نرم افزار و این بحثای مربوطه رو انجام بدید .:46:
خوب یه سوال کردم دیگه در ضمن وقتی کسی مارو حمایت نمیکنه میخوای چکار کنم ؟:13:نقل قول:
نقل قول:
شما فقط عکس بزار :39:بیخیاله تغییر دادن اسم تاپیک و نرم افزار خاصی برا تغییر سایزو بحث در مورد کیفیت فلان فرمت شو و فقط عکس بزار :39:و پیشنهاد بنده اینه که عکس هاتون رو با سایز زیره 700 در 400 و همون حدودا بزاری و در اخر هم فقط عکس بزار:39:
موافقمنقل قول:
تاپیکتون موضوعش جالبه ولی پربازدید نیس(از تشکرا میشه فهمید) علتشم سایز وحشتناک عکساتون هستش..سایز نرمال واسه عکسای اینترنی یه چیز تو مایه 300 در 400 تازه با سرعت ایترنت ایران همین اندازه هم به زور load میشه..... .چه برسه به وقتی که وارد این تاپیک بشیم(من که با adsl هستم نیم ساعت طول می کشه صفحه بیاد بالا)
لطفا فکری به حال سایز عکسا بکنید.........:11::11::11:(یه کوچیکشو واسه نمایش بذارین سایز اصلی رو هم لینک بدین)
.
.
دقیقا می خواستم همینو بگم. اون تیکه آخر این پست رو صد در صد رعایت کنید تا تاپیک بهتر بشه...
شما از این سایت عکسارو آپ کننقل قول:
چشم حتما.نهایت سعی م رو میکنم.ممنون از نظرت:46:
اگه کسی سایتی واسه آپلود کردن عکس میدونه بگه من عکس ها رو یه بار خودم سیو کنم ببرم سایزهاشونو کوچیک کنم بعد آپلود کنم بذارم در خدمتتون :31:
مزیت این سایت اینه که میشه عکسارو همزمان resize و آپ کردکد:http://-----.com/
در ضمن این قدر به سایز و کیفیت عکسا حساس نباشید. عکسایی که سایزشون خیلی بالائه رو به صورت لینک بذارید و اشاره کنید حجم عکس چه قدره تا هر کی خواست ببینه
:31:
بفرمایید ::31:
مراد کجاست که بیاد این عکسو ببینه ... بیا ببین چه بلایی سر کاراکتر محبوبت اوردن ... ؟ :31:نقل قول:
(یه وقت با لیان و ایدا از این شوخیا نکنید ، ناراحت میشم :31:)
تاپیک خیلی باحاله.البته فقط سایز عکسها ...
این Half Life از همه کرکرخنده تره :31: . تشکر مضاعف از popowoody, viperm و AC_POP
Call of Duty: Black Ops
Resident Evil
محتوای مخفی: Resident Evil
Dead Space
آقا نكنيد اين كار رو!آخه اين چيه؟!:31:نقل قول:
شوخي شوخي با Leon S.Kennedy هم شوخي؟!:28::14:
من سكته ميكنم اينا رو ميبينما...!:31:
البته چون يه كله ديگه رو گزاشتن زياد مسئله اي نيست ولي كاريكاتور از Leon نزاريد خواهشا!:10::31::34::15:
نترسید از اون که نمیام کاریکاتور بذارم! :31:نقل قول:
ولی از یه سری شخصیت های دیگه بازی میشه گذاشت. فکر کنم مخصوصا gorgnamaa خوشش بیاد :31:
ببین وحید خیییییلی نامردی ...:31:نقل قول:
ایشالا فردا تیمت 10 تا از آرسنال بخوره .:31:
ای ول بابا . 2 روز نبودم چقدر پست دادین.با تشکر از همتون . عکس هایی که گذاشتین خیلی باحال بودن .ممنون :20::27::31:
و همین طور یه تشکر هم از مدیران محترم بکنم بخاطر عوض کردن اسم تاپیک.ممنون.دمتون گرم :46:
سایز اکثر فایل هایی رو که فکر میکردم زیاده رو به 640*480 تغییر دادم و لینک اصلی فایل ها با سایز بزرگ رو هم قرار دادم تا هرکی که دلش خواست بره عکس بزرگتر رو هم نگاه کنه.
دم همتون گرم
Devil may cry - Dante
Dante & Nero
لینک اصلی عکس بالا با سایز 990*670 :
کد:http://fc07.deviantart.com/fs40/f/2009/020/d/9/Nero_and_Dante_from_DMC4__by_nanshu.jpg
Half Life
محتوای مخفی: Half Life
Crysis 2
محتوای مخفی: Crysis 2
Silent Hill
محتوای مخفی: Silent Hill
حالا که همه از Half life گذاشتن بذارین منم یکی دوتا عکس ازش بذارم
God of War
محتوای مخفی: God of War
Tomb Raider
محتوای مخفی: Tomb Raider
Dead Rising
محتوای مخفی: Dead Rising
ای کاش بازیش همین جوری بود!نقل قول:
باکس شات جدید RE4 معرفی شد :دی
ویل اسمیت در نقش Prince of Persia !!!
Counter-Strike
سایز اصلی عکس (1024*768) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.myfreewallpapers.net/games/wallpapers/counter-strike-cartoon.jpg
نسخه بعدی Gta معرفی شد !! :دی
اوهوی آواتور منو مسخره میکنی؟نقل قول:
اعد همین کاریکاتور بود که آواتور منه جوردیگه نبود؟:13:
این همه عکس گذاشته شده هیچ کی گیر نداد. مطمئنا بازی هایی مثل 2 half life خیلی بزرگتر از اون بازین!نقل قول:
اوهوی آواتور منو مسخره میکنی؟
اعد همین کاریکاتور بود که آواتور منه جوردیگه نبود؟
کسی به آواتار بقیه کاری نداره. اینجا کاریکاتور و عکس های جالب بازی ها گذاشته میشه...
خب دو تا عکس جالب می ذارم:
محتوای مخفی: Bioshock
محتوای مخفی: X-Men
عزیزم این عکس اویل رو دوستان تو چند صفحه قبل گذاشته بودن که ! تکراریه !نقل قول:
یادم نبود که قبلا گذاشته شده. ویرایش شد....
محتوای مخفی: این یکم مورد داری :دی
دمت گرم این بالایی خیلی باحال بود =))
معلمه دیپلمه 20ساله خودمون اینارو فوت آبیم.چه ربطی بهhalf life داره آواتور من؟نقل قول:
این همه عکس گذاشته شده هیچ کی گیر نداد. مطمئنا بازی هایی مثل 2 half life خیلی بزرگتر از اون بازین!
کسی به آواتار بقیه کاری نداره. اینجا کاریکاتور و عکس های جالب بازی ها گذاشته میشه...
بیخیال
واقعاًقشنگ بود ای کاش نسخه3رومیزاشت دلمون خنک میشد.
دمت گرم!
Snake جان بدو!:31:(وقتی که هیچ یک از ترفند های اسنیک به درد نمیخوره چاره چیه؟ دویدن!)
nدمت گرم این خیلی با حال بود :39:قیافه ی اسنیک رو ببین:16:نقل قول: