مثل اینکه سازنده عزیز زیاد تو پیسی ورد میاد و ایرادات ما در مورد دروغهای گفته شده در مورد تستهای اعلام شده رو اومده جواب داده
کد:http://www.sheedantivirus.com/avc-proof.html
Printable View
مثل اینکه سازنده عزیز زیاد تو پیسی ورد میاد و ایرادات ما در مورد دروغهای گفته شده در مورد تستهای اعلام شده رو اومده جواب داده
کد:http://www.sheedantivirus.com/avc-proof.html
به به خيلي جالبه الان خواستم به سايتش برم که آنتي ويروس Nod32 بلوکش کرد !!!!!!!
تا جايي که ميدونم موتور اين آنتي ويروس نود و آويرا يا Avg هستش . اين نشون ميده برنامه نويس بدون اخذ مجوز از نود32 اقدام به طراحي اين آنتي ويروس کرده و نود32 هم اينطوري جوابش رو داده!!!
به نظرتون به اين کار چي ميگن ؟!!
:31: میگن خواهش میکنم کپی نکنید!!!!!!!:31:نقل قول:
کلا من تعجب میکنم که این یارو چطوری تونسته موتور نود 32 رو بدزده!!اخه مگه کشکه!! یعنی از کجا اورده!نقل قول:
کسی خبر داره؟
بابا موتورکدومه !!! شرط میبندم از این موتور انتیویروس تقلبی یا هست که با یه اسکن 300 تا مخرب پیدا میکنن:31:نقل قول:
بعدشم این دزدی تکنولوژی به حساب میاد انتی ویروسی میشه بگی ملی یا ایرانی که:
1موتور ایرنی داشته باشه
2دیتابیس ایرانی داشته باشه
3کپی برداری شده نباشه
منم با دوستان خودم تو این انجمن موتور نورتون رو میتونیم پیاده کنیم با موتور کومودو یه انتی ویروس به اسم نوردو بسازیم اما کجای این کار درسته ؟اول دزدی به حساب میاد.دزدی چه یه تخمک باشه چه ماشین حرومه دوم این کار درست نیست
بجاش یکم دست از اماده خوری برداریم واقعا از مغز استفاده کنیم یه چیزی حداقل بسازیم که ملی باشه با افتخار بگیم تو جشنواره ها که انتیویروس ملی میهنی ساختیم که بعد ابروریزی نشه که ای بابا اون بگه موتور مارو بلند کردن اون یکی بگه دیتابیس مارو خالی کردن یکی دیگه بگه شکل و شمایل مارو کپی کردن.
در اخر من که یه موی گندیده سایمنتک رو به هزارتا از این شوخی های امنیتی عوض نمیکنم و زمانی هم میگم انتی ویروس ایرانیه که واقعا همه چیزش ایرانی باشه نه یه موجود دورگه که نصفش المانیه نصفش هم اسلواکی من که میگم این انتیویروس ایرانی نیست بلکه انتیویروس بازار مشترکه که ارزشش از یه ادامس خرسی هم کمتره:2:
داداش شما که اینقدر به رعایت قانون کپی رایت پایبند هستی ایا مثلا برای استفاده نورتون که تو امضات هست و این همه بهش علاقه داری از لایسنس اوریجینال استفاده میکنی؟نقل قول:
روی سیستم اصلی بله از شرکت دورنتاش خریدم 79 هزارتومن تقریبا 109 روز دیگه هم باطل میشه و دوباره تماس میگیرم و میخرم میتونید ازشون بپرسید و از کلید هایی هم که محسن جون قرار میدن برای وبلاگم و سیستم دومم که فقط مخصوص تست نرم افزار و ویروس ها هست استفاده میکنم توی بلاگ امنیتی اونا هم عضو هستم و باز از خودشونم میتونید بپرسید و افتخار میکنم که به نورتون علاقه دارم و میپرستمش و با افتخار میگم که از سال 2007 تا 2011 یکی از طرفدارانشونم قبلا کرک شدشو استفاده میکردم اما الان دوسالی هست که اصلشو دارم ضمنا از سایت ایران ستاپ هم یه لایسنس اصل خریدم برای سیستم محل کار برادرم به قیمت 365 دلار 5 کاربره بازم میتونید ازشون بپرسید.دوست عزیز بحث استفاده از کرک همانا و بلند کردن موتور دو انتی ویروس و تغیر نامش به انتی ویروس ایرانی همان.تازه دانلود منیجری هم که استفاده میکنم اورجینال هست به نام Conceiva Download Studio.ضمنا از نرم افزار های بورنینگ استودیو و مجیکال سیکیوریتی شرکت اشامپو هم به صورت اصل استفاده میکنم.اسپایور دکتر هم به صورت اصل دارم .پریویسی گاردین از پی سی تولز هم به صورت اصل دارم.با مدرک حرف میزنم میتونید از سایت اشامپو و دانلود استودیو و پی سی تولز که باز زیر نظر سایمنتک هست هم اسم و ادرس حساب کاربری میدم بپرسی که ببینی راست میگم یا دروغ. روی سیستم دوم چون برای تست هست برنامه هایی که برای وبلاگ قرار میدم توی اون سیستم هست از کرک و تست استفاده میکنم و همچنین دانلود ویروس از انجمن برای تست انتی ویروس ها.ضمنا به مدت دوسال هم دارم از محصولات اصل ترند میکرو روی سیستم خانگی نامزدم استفاده میکنم بازم میتونید بپرسید. منظورم از اصل همونه که سریال از سایت میخری و مدت 365 روز اکتیو میشه نه کیگن یا پچ یا کرک یا لایسنس دزدی.با مدرت حرف میزنم .کارم با این پست تموم شد چون وقت و کارای مهم تر از این جنس دورگه هم دارم:21:نقل قول:
ولی ای کاش به جای درست کردن این محصول اونم از نوع دزدی واقعا یه چیز تمام ملی رو میساختن:11:
من پیغام های هشدار این آنتی ویروس رو که بسیار شبیه به پیغامهای NOD32 بود دیدم.نقل قول:
به نظر میاد یه پوسته یا Shell برای این آنتی ویروسها تهیه شده.
چون اغلب آنتی ویروسها از طریق خط فرمان قابل کنترل هستن و میشه کارهای زیادی باهاشون انجام داد.
برای کسب آگاهی بیشتر در مورد دستورات خط فرمان آنتی ویروس خودتون تحقیق کنید.:46:
سلام.نقل قول:
این مطالب رو از قبل تو سایتش نوشته بود.
در واقع چیزی به اسم انتی ویروس شید آزمایش نشده.بلکه موتور NOD32 و Avira آزمایش شدن.
داداش پس ملتو مچل کردن!نقل قول:
چه کاریه یکی نود نصب میکنه و اسکنر اویرا اخه این نشد که.حالا گفتن انتی ویروس ایرانی!ای بیچاره ما که اینجور مچلمون میکنن با تکنولوژی خارجی و ریمارک ایرانی فقط باید بگم اگر 1میلیارد هم بدن بازم میگم سایمنتک حالا سایتش بگه 100% حفاظت .:2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انیجا که اثری از شید تو این سایت معروف نیست !
دوستان عزیز
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مباحث مقایسه ای رو در تاپیک های مربوطه پیگیری کنید.
ممنون
نقل قول:سوالات و ابهامات زیادی در مورد تست های شرکت AV-Comparatives که در این سایت ذکر شده است وجود دارد. برای واضح کردن آنها بر آن شدیم که تمامی مدارکی که از این شرکت بابت تست موتورهای مورد استفاده ضد ویروس شید دریافت کردیم را بهمراه توضیحات به شما ارائه دهیم.
تست های شرکت
AV-Comparatives
چرا تستهای ضد ویروس شید مانند دیگر ضد ویروس ها در سایت این شرکت موجود نیست؟
علت این امر استفادهی ضد ویروس شید از این دو موتور خارجی است. بدون داشتن مجوز رسمی (که بعلت وجود تحریمات بسیار سخت است) این شرکت (AV-Comparatives) این برنامه را به عنوان یک نرم افزار قانونی نمیشناسد. بنابراین امکان آنکه ضد ویروس شید در تستهای اصلی این شرکت قرار گرفته و بطور علنی اعلام شود وجود ندارد. تستهایی که در سایت ما ذکر شده است با ترکیب موتورهایی که توسط ضد ویروس شید استفاده شده است انجام شده و نتیجه آن مشابه با تست ضد ویروس شید میباشد.
چرا احتیاج به اینهمه دردسر برای رسیدن به درصدهایی که ارائه کرده اید است؟
علت پیچیدگی محاسبهی درصدها آن است که این شرکت نتایح را بصورت 'تعداد ویروسهای شناسایی نشده' به ما ارائه داده است و درصد شناسایی را تنها با مقایسه آن با تستهای اصلی آن شرکت که در آن تاریخ بطور رسمی منتشر شده است میتوان محاسبه نمود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پسورد:sheed) نتایج تستهای انجام شده بصورتی که از شرکت AV-Comparatives دریافت شده است.
چگونگی انجام تستها:
ما در اواخر سال 2009 با شرکت AV-Comparatives تماس گرفته و از آنها درخواست کردیم تعدادی از موتورهایی که امکان استفاده آنها به صورتهای مختلف در ضد ویروس شید وجود داشت (شامل BitDefender, Eset NOD32 و Avira) را به طرق مختلف در کنار هم قرار داده و آنها را تست نمایند. از بین آنها ما ترکیب دو موتور Eset NOD32 و Avira را بعلت درصد بالاتر و اشغال حافظه کمتر انتخاب کردیم.
درصدی در فایل موجود نیست، چگونه به درصدهایی که ذکر کردهاید برسیم؟
برای این کار شما میبایست نتایج رسمیای که در آن از همان نمونه ویروسها استفاده شده است را دانلود نمایید. آدرس آنها در ابتدای فایل اصلی (بالا) ذکر شده است. سپس نتایج فایلی که ترکیب موتورها در آن ذکر شده با اطلاعات فایل تستهای اصلی این شرکت (که دانلود نموده اید) تلفیق شوند. بطور خلاصه در تست ویروس های شناخته شده: 1562092 فایل ویروسی تست شده است که از این تعداد 2135عدد از آنها با ترکیب نود و آویرا شناسایی نشده است، بنابراین 0.13% از آن شناسایی نشده است. این اعداد برای ویروسهای ناشناخته به ترتیب 23237، 4914 و 21.1% است. بنابراین ضد ویروس شید که از این دو موتور استفاده میکند به ترتیب 99.9% و 78.9% درصد از ویروسهای شناخته شده و ناشناخته را شناسایی میکند.
سلام
در همین پست بالایی ناظر عزیزمون برای پستهای بدون محتوا تذکر دادن
ولی بعد از اون دوباره دیده شد که دو تا از کاربرا پس بیهوده دادن
این مورد رو نادید میگیرم و انتظار دارم دیگه پست بدون محتوا و بدور از منطق داده نشه و در غیر اینصورت در دفعات آتی به کسایی که نقض قوانین میکنن و توجهی به تذکرات ندارن اخطار داده میشه
ممنون واسه رعایت موارد آتی
بلاخره کسی از این شید به درستی استفاده کرده و میشه بهش مطمئن بود
رایگانم میشه ازش استفاده کرد؟؟
چون به نظر حتی ازمایشی هم نمیشه ازش استفاده کرد و برای اپدیت یوزر میخاد و برای یوزر پول؟؟
سرور اپدیت این انتی ویروس چیه؟؟؟؟
من فايل نصب برنامه شيد رو با آنتي ويروس AVAST ورژن 4.8 اسكن كردم كه اين آنتي ويروس فايل SheedUI.EXE رو ويروس تشخيص داد (واسط كاربري برنامه شيد يا به زبان ساده فايلي كه محيط برنامه رو نشون ميده). بعد من با برنامه Winrar فايل SheedUI را از فايل SETUP برنامه Extract كردم و اونو تو سايت Virus Total آپلود كردم. نتيجه اسكن اين فايل در عكس ضميمه هست.
همونطور كه ميبينيد ، 9 تا از آنتي ويروسهاي معروف مثل AVIRA (AntiVir) ، AVAST 4,5 ، AVG ، McAfee و NOD32 اين فايل رو بدافزار (Malware) ، تروجان يا جعلي (Fake) تشخيص دادن
نميخوام بگم كه عمدي در ويروسي بودن اين فايل در كار بوده ولي به نظر شخصي من اين برنامه يكم زيادي مشكوكه!!
سلام
من این رو از سایت سافت گذر پیدا کردم . چند نفری بودند که شید رو خریده بودند.
خواندنش خالی از لطف نیست
کد:http://forum.---------.com/showthread.php?tid=72
امروز من اين آنمتي ويروس رو خريدم و خب چند مورد در اين آنتي ويروس استفاده شده كه به نظرم جالب اومد . من اكانتت دوسالش رو امروز به صورت آنلاين 10700 تومان خريداري كردم . از نكات مثبت اون ميشه به همزمان استفاده كردن از 2 آنتي ويروس قدرتمند جهان نام برد ، از نصب سريع و بسيار راحت اون ، از عدم كاهش سرعت ويندوز ، و به روزرساني فايلهاي آپديت نود 32 و اويرا بدون محدوديت و هيچ گونه مشكلي ، و اينكه وقتي ويروسي شناخته ميشه و قراره اون پاك شه اول اون فايل ويروسي داخل يك فايل به نام قرنطينه تا زماني كه شما بخوايد قرار ميگيره تا بعده ها اگه نياز شد برش گردونيد . ضمنا 4 مدل اسكن داره و اگه يكي از فايلهاي سيستميتون خراب بشه خودش ميگه سي دي ويندوز رو بگذاريد تا ترميمش كنه.... فكر ميكنم جالب باشه تا ببينم چي ميشه.........
ممنون از توضیحنقل قول:
پس لطفا از این به بعد تو تاپیک دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتیویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠ با ما همراه باشید و ویروسها رو تست کنید و ویروسهایی رو که شناسایی نمیشند رو با sandboxie اجرا کنید و عکس العمل آنتی ویروس رو ببینید و نتیجه رو اعلام کنید
خدا رو چه دیدی شاید روی کسپر رو هم تو رفتار شناسی کم کرد
ممنون از شماکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412923
مگه شید هم سند باکس داره؟:18:
خیر منظورم این بود که سندباکس رو جدا نصب کنهنقل قول:
این عکس ها فقط جهت اطلاع دوستانی هست که میگن نسخه رایگانش به روز رسانی نمیشه(میشه ولی کار نمیکنه :دی)
..........................
البته تفاوتش با جی دیتا اینه که جی دیتا به طور رسمی دو موتور رو خریده و یا هر مسئله ای داره قانونی هست
اما سایت این ضد ویروس توسط انتی ویروس نود 32 هم بلاک میشه!!
..........
و از نظر این هم که دو موتوره هست به اعتقاد بنده بهتره نود 32 به همراه گارد غیر فعال اویرا و یا برعکس رو داشته باشیم . چون با توجه با این که فایل اجرایی این انتی ویروس توسط انتی ویروس های معتبری ویروس شناخته میشه (حالا یا به دلیل دزدی یا..) زیاد ارزشی نداره که اینوداشته باشیم.
حتی هنگام نصب و به روز رسانی کمودو دیوونم کرد!! که ایا اجازه بدم این کارو کنه یا نه! منم با توجه به این که یه انتی ویروس باید به تمام نقاط سیستم دسترسی داشته باشه allow میکردم.
.......
البته جسارت نباشه ولی خرید این انتی ویروس مثله این میمونه که ما از یه سارق حمایت کردیم نه حمایت از محصول ایرانی!!! چرا؟؟
چون نود 32 سایتش رو بلاک کرده!! >> یا حداقل باید تویه سایتش یه نشونه ای چیزی وجود داشت که تایید میکرد سازنده این انتی ویروس دیتا بیس دو انتی ویروس رو خریده!!
نتیجه اسکن پروسس اصلی این انتی ویروس توسط ویروس توتال:جالبه نود 32 از روی هوش مصنوعی و اویرا هم به نام:کد:http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2767d7ff607251045eb6facd4cfcc16b79345754e97f477065f8adf9010844fd-1305365470
TR/FakeAV.Sheed.Cشناسایی میکنن
که نشان از غیر قانونی بودن اون میده!
همچنین ذکر این نکته رو لازم دوستم که بگم
این انتی ویروس فاقد امضای دیجیتال هست!!(تویه زمونه ای که ویروسا هم امضای دیجیتال دارن)
شیددددد ما به چیه تو بنازیم؟؟
؟
به ایرانی بودنت؟
به دزدی بودنت؟
به دو موتوره بودنت؟
؟؟
یا به تایید نشده بودنت؟
بدلیل اینکه ممکن هست این پست زمینه ای برای بحث های اختلافی کاربران شود محتوای اولیه پاک شد.
فقط بخاطر بچه های P30world
امیدوارم روزی برسه که هر کاربر ایرانی از آنتی ویروس ملی استفاده کنه نه از آنتی ویروس شبه ایرانی.
خود سایت sheed همون اول اعلام کرده که این محصول بدون رضایت avira و eset ساخته شده.
چیزی رو مخفی نگذاشته که بخواهیم کشف کنیم.
نقل قول:البته این طور که شید گفته یعنی جی دیتا هم داره به صورت دزدی از دو موتور استفاده میکنه که اینطوری نیست!!نقل قول:
هدف ضدویروس شید تنها و تنها بوجود آوردن آنتیویروسی بوده است که راحتی و اطمینان را برای ایرانیان داشته باشد. همچنین استفاده از موتور آنتیویروسهای دیگر کاری نامتعارف و غیراصولی نیست. به عنوان مثال آنتیویروس آلمانی G-Data از موتور آنتیویروس Avast در کنار موتور Bitdefender استفاده میکند. مطمئن باشید قدمهای بعدی شید به سمت جهانی شدن خواهد بود.
اینم عکس سازندش
من قابل اطمينان نميدانم اين آنتي ويروس رو ضمن تاييد حرف دوستان در مورد شوخي امنيتي بودن اين برنامه
اینجا در مورد متعارف بودن ترکیب 2 موتور از نظر امنیتی گفته ، بحث مجوز نیست.نقل قول:
این قسمت رو بخونید:
نقل قول:
چرا تستهای ضد ویروس شید مانند دیگر ضد ویروس ها در سایت این شرکت موجود نیست؟
علت این امر استفادهی ضد ویروس شید از این دو موتور خارجی است. بدون داشتن مجوز رسمی (که بعلت وجود تحریمات بسیار سخت است) این شرکت (AV-Comparatives) این برنامه را به عنوان یک نرم افزار قانونی نمیشناسد. بنابراین امکان آنکه ضد ویروس شید در تستهای اصلی این شرکت قرار گرفته و بطور علنی اعلام شود وجود ندارد.
دقیقا منظور منم اینه که اخه خودش پول نداده بابت دو تا موتور ولی.. میخواد پول بگیره!! اینجاش زور دارهنقل قول:
شاید بگید میخواد پول همین کانفیگ کردن رو بگیره ولی نرم افزار های امنیتی رایگان زیادی مثل کمودو و اویرا و اواست و ای وی جی و حتی اسکنر ها هم وجود دارن که کاملا رایگانن
درسته قیمتش بالا نیست ولی اگر بخوایم حساب کنیم تعداد یوزر هاشو > زیاد میشه<
و افراد دیگه هم بودن که خیلی بهتر از اون میتونستن این کارو بکنن ولی حداقل احترام گزاشتن و نکردن (حداقل به این گستردگی منظورمه)
به دست کج نشاندادن ایرانی ها و غیر قانونی کارکردن ایرانی ها باید بنازیم!نقل قول:
چون این انتیویروس فقط باعث میشه توی خارج از ایران چهره ایرانی خراب بشه و به اون دو مورد بالا که گفتم تبدیلمون کنه از کجا معلوم چون اپدیت از سرور شید انجام میشه تروجانیا اسپایور وارد سیستم نکنه و برای اینکه موتور ها نشناسنش توی لیست سفید اون فایل ها روقرار داده باشه ؟
البته اگر بجای این ضد ویروس یه چیز دیگه مثل مسنجر الفور ای که تمام ایرانی هست رو میساختن بهتر بود :13:
---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
تراست پروت هم دوموتورداره -حتی امسی سافت هم از هسته و موتور خودش و ایکاروس داره استفاده میکنه غیر از اینه؟نقل قول:
ضمنا گفته راحتی و اطمینان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر به انتی ویروساصلی اویرا و نود نمیشه اطمینان کرد پس چرا از موتورای اونا داری استفاده میکنی؟
مگه خودشون راحت نیستن توی همین انجمن خودمون سریال ها و کرک های نابی پیدا میشن که با اونا راحت میشه اپدیتشون کنی اما این اومده موتور بلند کرده و اسم ایران روش گذاشته FakeAv شناسایی شده بعد میگه راحتی و اطمینان؟
با سلام.نقل قول:
نسخه اردیبهشت 90 حتما تغییراتی داشته.
من نسخه قدیمی تر رو دانلود کرده بودم و بدون سریال اجازه آپدیت نمیداد.
واسه من اگر اشتباه نکنم نسخهی آذر 89 بود !
خوب بازم پیشرفت خوبی داشته که آپدیت میشه اما کار نمیکنه:46:
البته تویه این نسخه بروز رسانیش غیر فعاله ولی میشه خودمون بروزش کنیم :دینقل قول:
نمیدونم حالا ایا کار هم میکنه یا نه
با سلام برای پیشرفت در هر موردی باید از دستاوردهای گذشتگان بهترین استفاده رو کرد به نظر من سازنده این انتی ویروس هم همین
کار رو با روش خودش انجام داده . به نظر من این انتی ویروس واقعا حرفی واسه گفتن داره .... .به امید پیشرفت روز افزون بچه های ایرونی.:20:
خیلی حال میده،من الان نصبش کردم...
این ایرونی چه کارها که نمیکنه...:31:
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
راستی تو میهن دانلود هم گذاشتنش!!!:31:
جنس ایرانی خیلی خوبه ولی راجع به نرمافزار نه چون ایران برنامه نویس خوب نداره مجبوره از شرکت های خارجی گلچین کنه که نتیجه خوبی هم در بر نداره به امید روزی که بتوانیم در صنعت الکترونیک حرفی برای گفتن داشته باشیم:40:
دوستان خداییش خیلی قویه:31:
منی که تا به حال کاسپر باز بودم از الان شید بازم:31:
بچه ها نسخه 64 بیت داره ؟
ممنون
خیر نداره.نقل قول:
ممنون دکتر جون
راستی این عکسی که اون بالا گذاشته از مک آفی یعنی میخواد بگه ما آلوده نیستیم و از نظر مک آفی مشکلی نداریم؟
سلام دوستان خسته نباشید.
این آنتی ویروس فعلا نسخه 64بیتی نداره ولی درحال طراحی هست و به زودی این نسخش هم میاد.
اما وایروال چی؟ فایروال هم در حال ساخته و برای کسایی که یوزر و پسورد این آنتی ویروس رو خریدن یا خریده بودن مجانی هست ولی کسایی که یوزر و پسورد رو نخریدن باید نسخه جدید رو خریداری کنن.
حالا ماهم یه تعریفی از این آنتی ویروس کنیم:
آنتی ویروس خوبیه ، سرعتش خیلی عالی هست ، محیطش ایرانی هست ، یه چیز جالب در مورد این آنتی ویروس اینه که همه ی کرک ها رو پاک نمیکنه فقط کرک هایی رو که هر دو موتور شناسایی کنن که ویروسه پاک میکنه ، پشتیبانی 24 ساعته .
حالا معایبش:
من که فعلا هیچ چیز بدی ازش ندیدم ولی اگه دیدم بهتون میگم.
راستی دوستان برای رفتن به سایت پشتیبانی میتونید به آدرس زیر برید.
ببینم دوستان یک سوال برای من پیش اومده
مگه این آنتی ویروس از بیس دوتا آنتی ویروس Nod32 و Avira استفاده نمیکنه؟
خوب چرا این عکس
میگه که مدت زمان تا شناسایی ویروسها توسط این آنتی ویروس کمتر از خود دوتا موتوری که ازش استفاده میکنه
من تا قبل از اینکه Avast نصب کنم از Eset Nod32 Smart Security و نسخه Avira Free Personal AntiVirus در کنار هم استفاده میکردم:5:
هیچ تاثیری رو سرعت سیستم نداشت:8:
هردوتاشون خیلی راحت کنار هم کار میکردند:10:
حجم هردوتاشون باهم اندازه حجم آنتی ویروس شید بود:5:
خیلی هم راحت آپدیت میشدند:20:
من نمیدنم این چیش بهتره
:19: