راستي با چه زبان برنامه نويسي داري اين موتور رو مينويسي ؟
ولي آخرش يك هلپ فارسي توپ براش درست كن !
:40: :40::40: :40:
Printable View
راستي با چه زبان برنامه نويسي داري اين موتور رو مينويسي ؟
ولي آخرش يك هلپ فارسي توپ براش درست كن !
:40: :40::40: :40:
سلام محمد جان خوبی ؟
موتور را c# نوشته می شیه .برنامه راهنمای نوشته شده فقط ورود مطالب مونده راهنما داری قسمت های مثل مقدمات و توابع می باشه . که شما می تواند در طبق نام توابع یا کابردشون جستو جو کنید .
مشکل بزرگی که در آینده نه چندان دور باهاش مواجه میشی نبودن SDK دایرکت ایکس به روز برای C# برای اینکه بتونی به روز کار کنی باید C++ رو بلد باشی که لینکشون کنی به C#
چیزمیز های جدیدی که درست کردی رو نمی زاری ببینیم؟
راستی تا حالا Performance موتورت رو امتحان کردی؟
احسان جان من هنوز اول کارم آرمین جان به صفحه قبل یک نگاه بزنداز .تست کارایی امتحان نکردم ولی فکر کنم peromace خوبی داشته باشه
دوست رابط easyscript به ویرایشگر اسکریپت اضافه شد اما :
easyscript چیست؟
easyscript در واقعه رابط به شکل یک فرم پویا است که می توان به جای کد نویسی اطلاعات یک فرم پر کرد و ویرایش گر اتوماتیک کد مورد نیاز را ایجاد می کند برای مثال می خواهیم توسط کد یک متریال بسازیم:
باید تابع زیر را بنویسیم:
ولی بجا می توان فرم زیر پر کرد:کد:mat_create(index,RED,GREEN,BLUE,RED,GREEN,BLUE,file_name.bmp);
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل برنامه نویسی با easyscript خیلی راحته البته به خوبی گیم میکر نیست اما کار راه اندازه
یه چیزی مثل فلش mX بود سال 2002 اون خیلی ردیف بود ایزیش یه نوار بالای اسکریپت ادیتور داشت که توش با کلیک کردن رو اسکریپت ها باکسو .... اضافه میشد
راستش احسان جان برای اینکی میگی پایین textboxیک لیست بکس گذاشتم دوستان بعد از امتحان قرار adsl بگیرم بعداز اون نسخه 02بتا بهراه راهنما می دم بیرون.
دوستان امروز help موتور تموم شد شما با هفت درس اساس موتور را یاد می گیرد قرار شنبه بیان adsl وصل کنند اون روز براتون آپ می کنم.با تشکر
دوستان واقعا شرمنده هستم هنوز نیومندن adsl وصل کنن باور کنین پولش دادم .:31:
اما بعد نشد چون کلی مشکلات موتورات موتور حل کردم و GUI ساده به موتور اضافه شد.
شما موتور را در 9 درس کوتاه یاد می گیرید
حالا با اين همه تعميرات يك نسخه بازي با بالاترين توان موتور هم بساز و شاتش رو بگذار .
:40:
مشتی sample تو خود پوشه موتور هست
اینم دو اسکرین شات از موتور
GUI ساده:
اینم نمایی از بازی کریسس 3 ساخته شده با موتور لیان :27:(شوخی کردم )جدی نگیرید هنوز بحث انیشمن تو موتور مونده
فک کنم بری تو کار شیدر highlevel کلی قیافه انجینت عوض شه
راستی یه تایم لاین از کارت میدی تا بدونیم برنامتون چیه ؟
مثلا بعد از شیدر میری سراغ چی ؟ و ...
راستش احسان جان قدم بعدی من ایجاد یک World Editor هست نه خود انجین .در ضمن دوستان انجین هیچ مشکلی با زبان فارسی نداره چرا فایل اسکریپت می توانند به صورت unicode ذخیره شوند.
خیلی کارت درسته پرویز جان خسته نباشی. سیستم سایه زنی هم براش تعریف کردی.؟
چه فرمتهایی رو می شه لود کرد داخلش؟ متریال و شیدر فراموش نشه. اینکارها رو بکنی انجینت می شه در حد گیم استادیو . فکر کنم بالاتر هم بتونی بری. موفق باشی عزیز :40:
سلام پرنس جان لطف داری سیستم سایه زنی هنوز نه ولی متریال ساده با تکچسر .فعلا فرمت x حل می کنم
دوستان شاید مسخره ام کنید .اما میدوند که این موتور یک مفسره هست راستش موتور من else نداشت یک دفعه ایده اش پیاده سازی اومد تو ذهنم .راستی دوستان الگوریتنم رمزگذاری متن رو کسی میدونه به من بگه ؟
الگوریتم رمزگذاری که زیاد هست.نقل قول:
راستی دوستان الگوریتنم رمزگذاری متن رو کسی میدونه به من بگه ؟
یکی از ساده ترین و سریعترین راهاش اینه که مثلا هر کاراکتر رو با 2 یا هر عددی که دوست داری XOR کنی.
میتونی یه مقدار هم پیچیده تر کنی، مثلا یکی در میون XOR و AND کنی.
یا از الگوریتم های رمزگذاری خود دات نت استفاده کنی.
کد:http://msdn.microsoft.com/en-us/library/0ss79b2x(v=vs.71).aspx
دوستان adsl رو وصل کردند ولی پشیمونم چرا این سرعت گرفتم(64).
نسخه جدید 0.2 بتا موتور لیان :
جهت دنلود به صفحه اول مراجعه کنید
خیلی خوبه ولی بازم واسه من لول ادیتورش باز نشد.نقل قول:
نسخه جدید 0.2 بتا موتور لیان :
جهت دنلود به صفحه اول مراجعه کنید
وقتی کلیک میکنم ارور زیر میاد و اینیستال رو میزنم Cannot download میاد :41:
اینم ارورش :
شما چی رو باز کنی این ایرور می؟
SCRIPT EDITOR
ENGINE
HELP
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
دوستان کسانی که نتوانستند موتور رو اجرا کنند مشخصات سیستمشون + نسخه FRAMEWORK و سیستم عامل به من بگن
با تشکر پرویز بازگشا
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:03 PM ----------
دوستان کسانی که نتوانستند موتور رو اجرا کنند مشخصات سیستمشون + نسخه FRAMEWORK و سیستم عامل به من بگن
با تشکر پرویز بازگشا
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:04 PM ----------
فهمیدم مشکل شما امیررضا جان چیه .
شما میای Engine.application باز می کنی شما باید engine.exe باز کنی یا script editor باز کرده و سپس بروی اجرای موتور یا کلید F5 فشار بدی.
نه اسکریپت ادیتور که راحت باز میشه و وقتی اجرای موتور رو میزنم این میاد:نقل قول:
فهمیدم مشکل شما امیررضا جان چیه .
شما میای Engine.application باز می کنی شما باید engine.exe باز کنی یا script editor باز کرده و سپس بروی اجرای موتور یا کلید F5 فشار بدی.
لول ادیتور باز نمیشه :41:
ME2نقل قول:
همین اشکالا رو میگیره
واسه راهنمای موتور یه ایندکس میزاشتی:31:
واسه من ویندوز 7 سرویس پک 1
FRAMEWORK شو نمیدونم
چطوری میشه فهمید چنده؟
برای منم اجرا نشد با دات نت فریم ورک 3.5
درسته . این خطا زمانی میاد که فایلی به نام MIAN.LIAN3D کنار فایل نباشد بهتر است در قسمت مقدمات راهنما قسمت موتور چگونه کار می کند بخوانید. شما وقتی این پیغام اومد یک کادر برای باز کردن فایل اسکریپ میاد شما داخل پوشه SAMPLE یک نمونه ش انتخاب کن بعد موتور میاد بالانقل قول:
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
لول ادیتور تازه دارم می نویسم امروز اسارتشو زدم برای نسخه 0.3 بتا
برای راهنمای بیشتر این جا متن می زارم (تو راهنمای موتور موجوده):
نقل قول:
موتور ابتدا به دنبال فایلی به نام main.lian3d می گردد اگر پیدا نکند تشخیص می دهد که موتور در حالت تولید کننده است پس با یک کادر به کاربر اصلاع می دهد که تواند به جای این فایل فایل دیگر را باز کند برای حلقه بی نهایت یک در main.lian3d توسط دستور set_update تعیین می گردد .فایلی توسط این دستور تعیین می گردد مدام اجرا می گردد از این فایل جهت برنامه نویسی گیم پلی استفاده می شود.
خیلی ممنون فهمیدم :20:نقل قول:
درسته . این خطا زمانی میاد که فایلی به نام MIAN.LIAN3D کنار فایل نباشد بهتر است در قسمت مقدمات راهنما قسمت موتور چگونه کار می کند بخوانید. شما وقتی این پیغام اومد یک کادر برای باز کردن فایل اسکریپ میاد شما داخل پوشه SAMPLE یک نمونه ش انتخاب کن بعد موتور میاد بالا
ببخشید خیال کردم لول ادیتور نوشته شده :41:
منتظر نسخه 0.3 هستیم......
امیر رضا جان اومد بالا؟
اون کاری که شما گفتید رو انجام دادم :نقل قول:
امیر رضا جان اومد بالا؟
بازیهای Sample اجرا شد....نقل قول:
برای باز کردن فایل اسکریپ میاد شما داخل پوشه SAMPLE یک نمونه ش انتخاب کن بعد موتور میاد بالا
خوشحال شدم امروز استارت Level Editor خورد .یک ماه آینده نسخه 0.3بتا ارایه خواهد شد.
آقا جان درست شد! یعنی درست بود از اولش:31:
چیکار کردین که درست شد/بود:31:
دوستان فکر کردند خطا جدی است نه این خطا فقط میگه موتور فایل اصلی باز نشد بجاش یک فایل رو انتخاب کنید.
من نتونستم دانلود کنم.
کلا واسه من persiangig باز نمیشه :41:
نمی تونی جای دیگه آپ کنی؟
کجا ؟ --------.ir خوبه؟ یک با firefox امتحان کن اگه نشد چشم .راستش این خط من زیاد سریع نیست.
امتحان کردم نشد که نشد.
rapidshare خوبه
rapied آکانت ندارم
خب یه جا دیگه آپ کن.
واسه من همه جا باز میشه نمیدونم این persiangig چه مرگشه!!!
البته با فیلتر شکن میرم باز میشه ها :ی. ولی با فیلترشکن نمیشه دانلود کرد که....
راستی اکانت نمی خواد که!!!
دیگه نمی خواد ممنون. تونستم دان کنم.