حركات دستشوو رو به نيمكتشون به نشونه خلاص نشون داد بازي استقلال هم اون عرب عوضي بعد از گل اومد رو به تماشاگراي استقلال اب دهن انداخت و معلوم بود داره فحش ميده ولي من مطمئنم جوابه اين كاراشونو ميديم حالا چه در ايران چه در خاك اونا...نقل قول:
Printable View
حركات دستشوو رو به نيمكتشون به نشونه خلاص نشون داد بازي استقلال هم اون عرب عوضي بعد از گل اومد رو به تماشاگراي استقلال اب دهن انداخت و معلوم بود داره فحش ميده ولي من مطمئنم جوابه اين كاراشونو ميديم حالا چه در ايران چه در خاك اونا...نقل قول:
سلام
نظر سنجی درست شد
دستتون درد نکنه نظر سنجی بهتر شده:11:
میگم مگه امارات سه تا سهمیه نداره؟1-الامارات 2-الجزیره 3-الوحدهنقل قول:
قلعه نویی :الجزیره تمام شد بايد از فردا در فکر استیل اذين باشیم / براگا: فاصله ما 5 گل نبود
سایت گل - وقتی امیر سپاهان در اصفهان بالاخره پشت براگا را به خاک مالید سرمربي برزیلی الجزیره امارات در کنفرانس مطبوعاتی با ستایش از سپاهان گفت: واضح بود که کل بازي در دست سپاهان بود ، ودر ضمن فرصتهای بیشمار ي را نیز در طول بقیه مسابقه به هدر دادند،ما فکرش را هم نمیکردیم با پنج گل مغلوب شویم ،ولی بایستی بپذیریم که باخت سنگیني را در اصفهان متحمل شدیم .
مربی مغلوب برزیلی با لبخند تلخی که بر لب داشت به مترجم عرب زبان خود در پاسخ به سوال خبرنگاری که از وی پرسيد به نظر شما تفاوت فوتبال ايران وامارات براستی پنج گل بوده است ؟ پاسخ داد.يقین بدانید مرز بين فوتبال امارات وایران 5 گل نیست ونخواهد بود ، امروز روز خوب سپاهان بود وروز بد الجزیره امارات . ما به طور حتم در دیدار برگشت با توجه به شناختی که از تیم پر مهره سپاهان بدست اوردیم برای پیروزی تلاش خواهیم کرد .
براگا در مورد اقتدار سپاهان در دو بازی انجام شده در لیگ قهرمانان اسیا و قهرمانی این تیم در پایان کار به سایت گل گفت : طبیعی است که الان خیلي زود است که سپاهان را قهرمان جام بدانیم فعلا دو بازی در این مرحله انجام شده و تیمها هنوز به شرایط ارمانی دست پیدا نکرده اند.
در انسو امیر قلعه نویی مسرور و خوشحال از برد خيره کننده اش در برابر نماینده ضعیف امارات بیان داشت ما نمايش تاکتیکی بالاتري از سطح اسیا به مرحله اجرا در اوردیم !به جد وخیلی زیاد تلاش شاگردانم را مورد ارج و ستایش قرار میدهم ،از برد خیلی خوشحالم ، اما از فرصت سوزيهای زیادی که داشتیم ناراحتم . بازیکنان سپاهان به طور کامل يک ماه است که در اختیار تیم هستند ، این بازی تمام شد . بايستی از فردا در فکر استیل اذين باشیم و هرگز به خاطر دو برد مهم در ليگ قهرمانان اسيا دچار غرور کاذب نشویم .
سرمربي سپاهان از اینکه حالا تیمش در لیگ قهرمانان اسیا طی این دو بازی نمایش دلپذيری را به نمایش گذاشته و دهان انهايي را که به وی انگ قلعه نویی اسیا باز نیست را میزدند بسته نگه داشته است ، پیرامون چنين بازیهاي خوبی که سپاهان در اسیا میتواند انجام دهد اینطور گفت : باتوجه به اینکه اکثر زمینهای تیمهای لیگ برتری خراب است ، ما دچار مشکل میشویم .
ژنرال سپاهان ایران در سخنان پايانی خود گفت : بازیکنان تيمم به بلوغ تاکتیکی رسیدند و تمامی فرامین ما را اجرا میکنند ؛ امیدوارم که این روند رو به رشد ما متوقف نشود
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/03/16/2396431/%D9%82%D9%84%D8%B9%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%84%D8%AC%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D9%81%D8%B1%D8%AF%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%DA%A9%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D8%B0%D9%8A%D9%86[/PHP]پی نوشت : چه می کنند نمایندگان تهرانی در آسیا ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم اصفهانیها که پرچم ایران رو در آسیا بالا نگه داشتند .
دیشب بازی استقلا رو که دیدم با اون بازیکنش شریفات!!
همون جور که گفته بود میخوام مسی استقلال بشم راست گفته بود
حتی مدل مو و مخصوصا اون آستین های بلند لباسش شبیه مسی بود!!!:31:
یه زمانی رهبری فر
یه زمانی هم شریفات!
الشباب عربستان 0 - ذوب آهن ایران 0
پرسپولیس 1 - الوحده 1
علی دایی و علت یابی نتایج ضعیف پرسپولیس:تا دلتان بخواهد آدم اماراتي و عرب در ای اف سی داريم/اگر من 10 ـ 15 كيلو لاغرتر بودم، ميتوانستم بازي كنم
سایت گل - سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از توقف تيمش با نتيجه يك بر يك مقابل الوحده امارات در دومين بازي از ليگ قهرمانان آسيا در نشست خبري اظهار كرد: باز هم مثل بازي قبل با شهرداري همه كار كرديم و فقط گل نزديم. همه ديدند كه پرسپوليس چقدر در اين بازي موقعيت داشت.
به گزارش گل و به نقل از ایسنا دايي ادامه داد: الوحده فقط يك شوت در چارچوب داشت و همان توپ هم گل شد اما ما از موقعيتهايمان استفاده نكرديم و يك سه امتياز مهم را در خانه از دست داديم.
دايي در پاسخ به اين سوال كه سرمربي الوحده گفته است پرسپوليس هم در اين بازي وقتكشي كرد، گفت: ديگر عالم و آدم ديدند كه كدام تيم در اين بازي وقتكشي ميكرد. فقط دروازهبان الوحده 10 دقيقه از زمان بازي را تلف كرد و چند بار خود را زمين انداخت. ديگر بازيكنانشان نيز همين طور بودند. داور هم با سوتهاي اشتباه خود كار را براي ما سخت كرده بود. داور ميتوانست چند بار براي ما پنالتي بگيرد اما اين كار را نكرد. حتي در صحنههايي كه 40 به 60 بود، به نفع تيم اماراتي سوت ميزد. در واقع داور امروز ترمزي بود براي پرسپوليس.
سرمربي پرسپوليس افزود: من به بازيكنان هم گفته بودم كه بايد در بازي به فكر گل زدن باشيد و اصلا به اين فكر نباشيد كه داور براي ما پنالتي بگيرد چرا كه در عربستان هم داور يك پنالتي واضح براي ما نگرفت اما وقتي كه بازيكن ما از شش قدمي توپ را به بيرون ميزند، باعث ميشود زحمات تيم در اين چند روز به هدر رود. ما امروز خيلي سرتر از الوحده بوديم و آنها فقط دل به ضد حملات بسته بودند. مطمئن باشيد هر تيمي بود، راحت با پيروزي پرگل از اين بازي بيرون ميآمد اما ما از موقعيتهايمان استفاده نكرديم.
علي دايي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر نميكنيد پرسپوليس يك علي دايي كم دارد؟ گفت: نه، چه كسي را ميتوانيم بياوريم؟ ما اول فصل خيلي سعي كرديم كريم انصاري فرد و محمدرضا خلعتبري را به پرسپوليس بياوريم اما نشد. اگر من 10 ـ 15 كيلو لاغرتر بودم، ميتوانستم در زمين بازي كنم، اما اين تمام موجودي ماست و من نميتوانم كار ديگري انجام دهم. در عين حال تيم من فوتبال زيبايي بازي ميكند و همه كار ميكند به غير از گلزني. من ديگر نميدانم چه كار بايد بكنم.
دايي ادامه داد: بيشتر از اين نميتوانيم به بازيكنانمان فشار بياوريم. ديدارهاي ما همگي در فاصله كوتاهي برگزار ميشود. پرسپوليس فوتبال زيبايي ارائه ميدهد حتي از بعضي تيمها بهتر بازي ميكند اما ما فقط در گلزني ناموفق هستيم.
سرمربي پرسپوليس در ادامه نشست خبري در پاسخ به اين سوال كه چرا داور ژاپني امروز يك سوت هم به نفع پرسپوليس نزد؟ گفت: مطمئنا عوامل بيروني در فوتبال خيلي تاثيرگذار است. اگر ما يك جايگاه در ای اف سی داشتيم، امروز در كشور خودمان اين گونه برايمان داوري نميشد.
دايي با بيان اينكه ما جايگاهي را كه در ای اف سی داشتيم به راحتي از دست داديم ادامه داد: در حال حاضر ايران حتي يك نماينده هم در كنفدراسيون فوتبال آسيا ندارد كه از ما حمايت كند اما تا دلتان بخواهد آدم اماراتي و عرب در ای اف سی داريم. شما هم ببينيد داور در اين بازي حتي يك سوت هم به نفع پرسپوليس نزد و همه را به نفع الوحده گرفت. همه اينها به خاطر اين است كه كسي را در ای اف سی نداريم كه از ما حمايت كند. داور ميتوانست خيلي راحت دو پنالتي براي ما بگيرد اما اين كار را نكرد.
سرمربي پرسپوليس با اشاره به اينكه مصدوميت هاشميان و آرفي باعث شده بود كه دستش براي اين بازي خالي باشد، گفت: ما بازيكنان خيلي خوبي داريم كه بسيار هم تلاش ميكنند اما در امر گلزني مشكل داريم. گلزني يك امر ذاتي است. تمرين، بازيكنان را در گلزني كمك ميكند.
متاسفانه امروز هاشميان مصدوم بود. من خيلي دوست داشتم كه وحيد در بازيهاي آسيايي به ما كمك كند. همچنين آرفي هم آسيب ديده بود و نميتوانست در اين بازي براي ما به ميدان برود. اميدوارم كه در بازيهاي بعد بتوانيم اين نقيصه را جبران كنيم. سرمربي پرسپوليس در پاسخ به سوال خبرنگاري كه از او پرسيد متاسفانه افراد حاضر در فدراسيون يد طولايي در مسافرت خارجي دارند و در برخي جلسههاي ای اف سی هم شركت ميكنند اما هيچ امتيازي براي ايران به دست نميآورند، گفت: من راجع به اين مسائل صحبت نميكنم و فقط ميتوانم بگويم كه ما در ای اف سی هيچ كسي را نداريم.
در ادامه نشست خبري سرمربي پرسپوليس خبرنگاري از او پرسيد عادل فردوسي پور در گزارشش در حين بازي عنوان كرده بود كه بازيكنان پرسپوليس بلد نيستند خود را به زمين بياندازند تا داور پنالتي بگيرد كه علي دايي هم در پاسخ به او گفت: البته ايشان نظر خودش را گفته است.
بيرون گود نشستن خيلي راحت است و كار براي ماها كه در زمين هستيم سخت است. در بازي قبل مقابل شهرداري بر روي مجتبي زارعي چنان خطا شد كه انگار ماشين به او زده بود. مطمئنا از بيرون وقايع را ديدن كار راحتي است اما من كه بايد جوابگوي همه اتفاقها باشم، استرس بالايي دارم. نميدانم براي اينكه براي ما خطاي پنالتي اعلام شود، بايد چه اتفاقي بيفتد. بازيكن ما كه ديگر نبايد سه تا معلق بزند. در بازي قبل هم مقابل شهرداري يك پنالتي واضح بر روي بازيكن ما گرفته نشد.
دايي با اشاره به صحبتهاي كارشناس داوري برنامه 90 گفت: متاسفانه در برنامه اين هفته 90 كه خودم يكي از طرفدارانش هستم، كارشناس داوري گفت: توپ شهرداري آفسايد نبوده اما من ثابت ميكنم كه آن توپ آفسايد بود. كاملا مشخص بود كه بازيكن شهرداري از دفاع ما جلوتر بود اما نميدانم كه آن كارشناس چگونه آن صحنه را آفسايد نديده است و با كدام چشمها ميگويد آفسايد نيست؟ متاسفانه هر كسي يك جور تحليل ميكند.
علي دايي در پايان گفت: من از بازيكنان تشكر ميكنم كه با جان و دل بازي كردند و هيچ چيزي كم نگذاشتند. از نتيجه به دست آمده راضي نيستم اما از عملكرد بازيكنان و فوتبالي كه بازي كرديم، راضيام.
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/03/16/2397624/%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88-%D8%B9%D9%84%D8%AA-%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D8%B6%D8%B9%DB%8C%D9%81-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D9%BE%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3%D 8%AA%D8%A7-%D8%AF%D9%84%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%A2%D8%AF%D9%85[/PHP]
اين عكس واقعيه؟
واقعا اين اتفاق افتاده؟
اگه اينجور باشه كه حقيقي بايد يه فكر براي خودش بكنه
سایت گل - پرسپولیس همانطور که نتوانست از سد شهرداری تبریز بگذرد مقابل الوحده امارات هم متوقف شد تا تا تا دایی در جملاتی جدید و بهانه ای بدیع بگوید؛ چون در کنفدارسیون فوتبال آسیا آدمی نداریم آقای نیشیمورای ژاپنی(داوری در حد فاینال جام جهانی) حق ما رو به نفع اعراب می خورد!
اما سوای بهانه های تکراری دایی ، موضوع اصلی مشت جانانه ای بود که علیرضا حقیقی پس از سوت پایان بازی حواله صورت صورت دروازه بان نگون بخت الوحده کرد...کاری که علی آقا در آن متخصص شده!
دایی هر دفعه برای اینکه ذهن مردم را به سویی دیگه ببره یکی دیگه را عامل باخت میدونه این دفعه هم داور جام جهانی را
گویا تموم دنیا بیکارن و تنها هدشون اینه که علی دایی را تخریب کنن
این کلآ کارش همینه !نقل قول:
دایی هر دفعه برای اینکه ذهن مردم را به سویی دیگه ببره یکی دیگه را عامل باخت میدونه این دفعه هم داور جام جهانی را
گویا تموم دنیا بیکارن و تنها هدشون اینه که علی دایی را تخریب کنن
سپاهان اونجوری تیم اول امارات رو له میکنه و پرسپولیس هم جلوی تیم هفتم امارات شانس میاره نمیبازه !
زاویه ای که عکس گرفته شده بود موجب اشتباه شد.علیرضا حقیقی به صورت عادل مشت نزد...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدراسیون فوتبال عربستان طی درخواستی از کنفدراسیون فوتبال آسیا خواست تا ضمانت امنیتی لازم برای حضور تیم های عربستانی در تهران را برقرار سازد.
به گزارش فردا این در خواست به خاطر ترس و واهمه از هرگونه فشار و سختی بر تیم های عربستانی حاضر در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا صورت گرفته است.
این درخواست فدراسیون فوتبال عربستان از یوسف الثرکال رئیس سازمان لیگ قهرمانان آسیا، در حالی خواسته شده که دلیل آن حملات پراکنده صورت گرفته به سفارت عربستان در تهران و کنسولگری این کشور در مشهد در تاریخ 20 مارس، عنوان شده است.
در این بین روزنامه الوطن صعودی عنوان کرده که یوسف الثرکال نیز در پاسخ به فدراسیون عربستان قرار ملاقاتی از محمد بن همام خواسته تا تدابیر امنیتی لازم به منظور حمایت از تیم های عربستانی را ایجاد کند.
این اقدام صعودی ها در حالی است که تیم فوتبال پرسپولیس كه براي اولين ديدار خود در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا وارد فرودگاه جده شده بود، مورد انگشت نگاری و چشم نگاری قرار گرفته و ساعت ها در این فرودگاه معطل ماند.
لازم به ذکر است چهار تیم عربستانی الهلال، الاتحاد، النصر و الشباب به ترتیب حریف تیم های سپاهان، پرسپولیس، استقلال و ذوب آهن در لیگ قهرمانان آسیا هستند.
عرب هرچه باشد ز من دشمن است ...........:27:
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
قضیه 30 میلیون جریمه چی شد؟؟؟:2:نقل قول:
زاویه ای که عکس گرفته شده بود موجب اشتباه شد.علیرضا حقیقی به صورت عادل مشت نزد...
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
قضیه 30 میلیون جریمه چی شد؟؟؟:2:نقل قول:
زاویه ای که عکس گرفته شده بود موجب اشتباه شد.علیرضا حقیقی به صورت عادل مشت نزد...
امیدوارم پیروزی امروز ببره:10:
به غیر از صدا و سیمای جمهوری اسلامی کی می گه پیروزی؟ :grrr:نقل قول:
اسم این تیم پرسپولیس :king:
آفرین ... دقیقا .نقل قول:
هر دفعه اسم این پیروزی رو بجای پرسپولیس میگن، اعصابم خورد میشه . قبلنا که زیادی متعصب بودم که دیگه رسما کهیر میزدم :grrr: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اسم این تیم پرسپولیس هست و نه چیز دیگه ای :20:.
چندین سال قبل اسم پرسپولیس رو یک شرکت که دقیقا نمیدونم شرکت چیه خریده....واسه همین میگن پیروزی...
بی خیال بابا
توی همون صدا و سیما هم نصف برنامه هاش میگن پرسپولیس ، تکلیفشون مشخص نیست!
مهم اینه که تیم فعلی هیچ شباهتی به پرسپولیس نداره
واقعا تیمی که به زور قطعی برق ورزشگاه میره آسیا ، بیشتر از این هم ازش انتظار نمیره
ليگ قهرمانان آسيا
سپاهان ايران 2- الغرافه قطر صفر
هت تريك سپاهان در پايان دور رفت
تيم فوتبال سپاهان ايران سومين ديدار خود در ليگ قهرمانان آسيا را هم با پيروزي پشت سر گذاشت تا صعودش به مرحله بعد تا حد زيادي قطعي شود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نماينده ايران در سومين ديدار خود در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا در ورزشگاه فولادشهر ميزبان الغرافه بود و در پايان با برتري 2 بر صفر مهمانش را بدرقه كرد.
در اين ديدار هادي عقيلي در دقيقه 54 از روي نقطه پنالتي قفل دروازه نماينده قطر را گشود. اين ضربه پنالتي حاصل خطاي مدافعان الغرافه بر روي ابراهيم توره بود.
الغرافه كه در نيمه نخست بازي نسبتا پاياپايي با سپاهان انجام داده بود، پس از دريافت گل اول رو به حملههاي احساسي آورد تا فضا براي سپاهانيها بازتر شود.
در حالي كه سپاهان چندين فرصت خوب گلزني را از دست داده بود، احمد جمشيديان در دقيقه 64 با شوتي محكم از پشت محوطه جريمه برهان قاسم را غافلگير كرد تا اختلاف دو برابر شود.
نايب قهرمان آسيا در سال 2007 ميتوانست گلهاي بعدي را نيز به ثمر برساند اما تعلل مهاجمان اين تيم باعث شد تا فرصتها يكي پس از ديگر از دست برود و در پايان نتيجه 2 بر صفر بر تابلوي امتيازهاي ثبت شود.
سپاهان با اين پيروزي امتيازهاي كامل تمام ديدارهاي دور رفت مرحله گروهي را به دست آورد و با 9 امتياز در آستانه صعود به مرحله يك هشتم نهايي قرار گرفت.
نماينده اصفهان در سه بازي برگشت خود به فكر كسب امتيازهاي بيشتر و قطعي كردن صدرنشينياش خواهد بود.
ديگر ديدار اين گروه امشب ميان تيمهاي الهلال عربستان و الجزيره امارات برگزار خواهد شد.
ساعتي پيش تيم فوتبال پرسپوليس ديگر نماينده ايران در ديدار خارج از خانه مقابل بنيادكار به تساوي بدون گل دست يافت.
- گویا امیرقلعه قصد داره تا انتقام مدتها ناکامی در آسیا رو یکباره بگیره ، باز هم تیمهای اصفهانی ( البته ایرانی آسیا) که پرچم ایران رو بالا نگه میدارند ( به خصوص با دو نایب قهرمانی ) .
پرسپولیس و استقلال کلاهشون رو بالاتر قرار بدن ...
اميدوارم امسال ديگه يكيشون قهرمان بشهنقل قول:
اما جان مايه كلام سروش جان
به نظر من با توجه به توزيع ناعادلانه ثروت در بين تيمهاي ايراني
تيمهاي اصفهاني به غير از اين نتايج هم نبايد بگيرن
به تركيب سپاهان يه نگاه بنداز تيم ملي ايرانه به علاوه چند بازيكن خارجي
من قبلا هم در مورد اين حرف زدم ديگه نميخوام تكرار كنم
ولي به عنوان يه خوزستاني به اين سيستم اعتراض دارم
شركت فولاد مباركه چطور اجازه داره اين همه براي فوتبال خرج كنه
اما شركت فولاد خوزستان بايد بودجه ورزشش به يك سوم كاهش پيدا كنه
شركت پارس جنوبي چرا براي كمك كردن به شاهين بوشهر بايد از زمين و زمان اجاز بگيره و پيش استاندار و امام جمعه و نماينده مجلس ريش گرو بزاره
در اينكه تيمهاي اصفهاني به طور طبيعي دنبال منافع تيمشون هستن شكي نيست كه البته نشوندهنده مديريت خوب اصفهانيهاست
اما به نظر من ايراد باشگاه هاي ما اين نيست كه به غير از اصفهانيها بلد نيستن بودجه بگيرن و در جهت منافع تيمشون حركت كنن
يه چيزي فراتر از اينهاست
به نظر من ثروت در استانها به طور عادلانه تقسيم نميشه
چرا خوزستاني كه حدود 100 ساله ( از زمان كشف نفت در مسجد سليمان) ايران رو مثل يك طفل يتيم پرورش ميده و به دوش ميكشه نبايد خودش از اين ثروت بهره اي ببره
شكستهاي پياپي فوتبال ما نشون دهنده اينه كه فوتبال از جايگاه اصلي خودش دور شده
توي يكي از حكمتهاي نهج البلاغه اومده :
عدالت همه چيز رو در جاي خودش قرار ميده ولي بي عدالتي اونها رو جابه جا ميكنه
لازم به ذکره که زمانی تیم فولاد هم 6 7 بازیکن ملی رو در اختیار داشت ، ولی در آسیا توفیقی حاصل نشد و ضمنا همون سال هم به دسته یک سقوط کردنقل قول:
البته تفاوت مهم فولاد و سپاهان اینه که بازیکنای فولاد حاصل دسترنج خود باشگاه بودن ولی سپاهان خیر
اون زمان هم یادمه که همه تیمها از بودجه زیاد تیم های صنعتی مثل فولاد و سپاهان و ذوب آهن گله داشتن
و ضمنا شما ذوب اهن رو با سپاهان قاطی نکن ، چون از لحاظ بازیکن قابل مقایسه نیستن
البته صحبت من باشگاههای تهرانی بود که به بودجه ی نامحدود دولتی متصل هستند ( در مورد توزیع ناعادلانه ثروت بحثی نیست ، البته کارخانه ی بازیکن سازی استان فوتبال خیز خوزستان هم انصافا علیرغم مشکلات مالی خوب عمل میکنه ) .نقل قول:
به نظر من با توجه به توزيع ناعادلانه ثروت در بين تيمهاي ايراني
تيمهاي اصفهاني به غير از اين نتايج هم نبايد بگيرن
+
درسته که سپاهان به نوعی شاکله ی اصلی تیم ملی رو تشکیل میده و تیمی با بازیکنان گران قیمت هست اما مثلا همین الغرافه هم تیم سطح پایینی نیست ، یا الهلال .
اما جدای از سپاهان ، بحث ذوب آهن متفاوته ، نه بودجه ی کلانی صرف می کنه و نه فوق ستاره جذب میکنه ، بلکه این مجموعه یک روند مشخص رو طی می کنند و نتایج فوق العاده ای هم کسب می کنند .
البته فولاد با جلالی هم بار دیگه در مسیر موفقیت قرار گرفته ، اگر سریال برکناری و بازگرداندن جلالی تکرار نشه .:10:
پرسپوليس و استقلال هم آنچنان كه بايد ساپورت مالي نميشننقل قول:
البته صحبت من باشگاههای تهرانی بود که به بودجه ی نامحدود دولتی متصل هستند
سالي يكي دو ميليارد كمك واقعا ناچيزه
من نميدونم اگه اين دو تيم زير نظر تربيت بدني هستن چرا موقع گرفتن پول به نوعي گدايي ميكنن
موافقم ذوب آهن بحثش جداسنقل قول:
اما جدای از سپاهان ، بحث ذوب آهن متفاوته ، نه بودجه ی کلانی صرف می کنه و نه فوق ستاره جذب میکنه ، بلکه این مجموعه یک روند مشخص رو طی می کنند و نتایج فوق العاده ای هم کسب می کنند .
البته ذوب آهن هم كم خرج نميكنه
حفظ بازيكنها در فصل نقل و انتقالات پول زيادي ميخواد
ذوب آهن توي اين چند ساله به خوبي تونسته تركيب خودش رو حفظ كنه
اما همين ذوب آهن به خاطر اينكه كمتر از سپاهان خرج ميكنه دائم آخر فصل كم مياره
مثل امسال كه جلوتر از هميشه داره كم مياره
فقط به اين خاطر كه به تركيب ثابتش فشار بيشتري مياد
ولي سپاهان انگار نه انگار كه يه فصل رو پشت سر گذاشته اونقدر نيمكتش قويه كه دائما تركيبش در حال تغييره و توي بازيكناش اثري از خستگي نيست
توي فوتبال حرفه اي پول رئيس واقعيه هيئت مديره و يه تيمه
استقلال که برد:40: ذوب اهن ایشاا.. میبره :20:
ذوب آهن هم برد
چقدر پاس صادر میکردن بازیکنان ذوب آهن!!
تبریک میگم برد ذوب آهن رو
از زیبا ترین بازی های حداقل این 2 3 هفته لیگ بود
جالبترین گل و دیدنی ترین گل رو هم در این بازی دیدیم
من فکر می کردم کرنر 2 ضرب محسوب میشه اما انگار اشتباه می کردم!
برد استقلال رو هم تبریک میگم
اه اه این احیانا لباس الغرافه لباس میلان نبود ؟:2:
ذوب آهن خيلي خوب بازي كرد
فكر ميكنم زيباترين بازي يه تيم ايراني در اين فصل رو به نمايش گذاشتن
خيلي هماهنگ و منظم بازي كردن
هنوز هم حسرت اين رو ميخورم كه چرا قطبي شجاعت استفاده از حدادي رو در ديدار با كره جنوبي نداشت
صحبت هات 100% تایید میشه پول رئیس واقعیهنقل قول:
موافقم ذوب آهن بحثش جداس
البته ذوب آهن هم كم خرج نميكنه
حفظ بازيكنها در فصل نقل و انتقالات پول زيادي ميخواد
ذوب آهن توي اين چند ساله به خوبي تونسته تركيب خودش رو حفظ كنه
اما همين ذوب آهن به خاطر اينكه كمتر از سپاهان خرج ميكنه دائم آخر فصل كم مياره
مثل امسال كه جلوتر از هميشه داره كم مياره
فقط به اين خاطر كه به تركيب ثابتش فشار بيشتري مياد
ولي سپاهان انگار نه انگار كه يه فصل رو پشت سر گذاشته اونقدر نيمكتش قويه كه دائما تركيبش در حال تغييره و توي بازيكناش اثري از خستگي نيست
توي فوتبال حرفه اي پول رئيس واقعيه هيئت مديره و يه تيمه
این دو باشگاه جدا از فوتبال تو رشته های دیگه هم اولن مثل هند بال و بسکتبال و... پس تو ورزش خوب خرج میکنن و همش فوتبال نیست
استقلال و پرسپولیس هم تا وقتی خصوصی نشن (بصورت واقعی ) همینن و با همین نتایج هم معجزه میکنن واقعا شاهکاره با این همه بدهی باشگاه اداره کنی
البته ذوب آهن و سپاهان هم دولتي هستننقل قول:
الریان قطر 1 - ذوب اهن ایران 3 :قدرت نمایی نایب قهرمان اسیا
تیکی تاکای ذوب اهن با طعم گلهای زیبا شام اخراج توریو ی برزیلی سرمربی الریان شد .
سایت گل
گلها : محمدرضا خلعتبری (11 )ایگور کاسترو (24 ) - قاسم حدادی فر
جرالا الماری (12 )
ورزشگاه : احمد بن علی
داور : اندری حداد – زیادالمهاجر – بیرق زیاد : هرسه از لبنان
اخطار : حسین ماهینی (45 ) قاسم حدایفر (58 )
اخراج : باتیستا ایتمار (58 )
الریان قطر : سعود عبدالله الهاجری –مشال مبارک –موراپیروموسیس –عبدالله تلیب عفیف –باتیستا سیلوا ایتمار –رودریگو باربوسا –یونگ هو نگ جو – ناجی حسین مراد(عبدالرحمان ) جرال ال مرای – فایز ابوشمالی(عبدالله سعید ) -فابیو
سرمربی : پائولو توریو (برزیل )
ذوب اهن ایران : شهاب گردان – فرشید طالبی – حسین ماهینی – علی احمدی – سیدمحمدحسینی – شاهین خیری(مجید نورمحمدی )– قاسم حدادیفر –مهدی رجب زاده – اسماعیل فرهادی (محمد قاضی ) – ایگورکاسترو (محمد صلصالی )– محمدرضا خلعتبری
سرمربی :منصورابراهیم زاده
شرح بازی : ذوبی ها صدر نشین گروه d مسابقات لیگ قهرمانان اسیا اصلا به این نکته توجه نکردند ، که الریان قطر قعرنشین گروه هستند .
شاگردان منصور ابراهیم زاده در شروع مسابقه نبض وکنترل بازی را به دست گرفتند . نایب قهرمان اسیا با نمایش حرکات ترکیبی ، بازی بی نقص بدون توپ ، و پاسهای صحیح و اصولی، تیکی تاکای ذوبی را با مهارت تکنیکی مهاجم ریز نقش خود (محمدرضا خلعتبری ) به رخ الریانی ها کشیدند .قطری ها بیشتر هدفشان در ساقهای فابیو سزار خلاصه میشد .
این بازیکن با تکنیک برزیلی با شوتهای سهمگین خود خیلی زهر دار نشان داد . و از قضا روی گل تساوی تیمش نیز تاثیر گذاربود .با شروع نیمه دوم عطش قطریها برای زدن گل تساوی و بردن مسابقه درپایان به وضوح دیده میشد . اما این تیم نایب قهرمان اسیا بود . که با صبر وحوصله تمامی نفوذهای الریانی ها را مسدود کردند . و با اداره کردن بازی و استفاده از ضد حملات و شوتهای از را ه دور سه امتیاز را به اندوخته های خود در قطر اضافه کردند .
شرح گلها :
0-1 (ذوب اهن ) : محمدرضا خلعتبری مهاجم تکنیکی ذوبی ها در دقیقه 11 ضربه کرنر را مستقیم و به زیبایی هرچه تمامتر درون دروازه الریان قرار داد.
1-1 (الریان ) : ضربه کاشته خطا را فابیو سزار یک دقیقه بعد از گل ذوبی ها به تیر دروازه گردان کوبید ، که در ریبا ند جرال الماری گل تساوی را به ثمر رساند
1-2 (ذوب اهن ) : کرنر مجدد خلعتبری و اشتباه خروج سعود عبدالله توپ را به کاسترو رساند ، تا وی با شوت نه چندان محکم گل دوم سفید وسبز پوشان را رقم بزند .
1-3 (ذوب اهن ) : شوت سرکش قاسم حدادی فر از فاصله 30 متری گل سوم را برای ذوب اهن ایران به ارمغان اورد
موقعیت حساس :
(8 ) : پاس فابیو سزار در داخل 6 قدم ذوب اهن با جایگیری اشتباه مدافعان همراه بود . که گردان این بخت خوب گلزنی را از مهاجمان الریان گرفت .
(31 ) ضربه سر زیبای اسماعیل فرهادی را دروازه بان الریان از زیز طاق دروازه اش به بیرون کشید .
(48 ) : شوت پشت محوطه جریمه باربوسا به شکل خطرناکی به پشت دروازه شهاب گردان اصابت کرد .
(54 ) :ضربه پای چپ اسماعیل فرهادی در داخل شش قدم تیم حریف زوزه کشان به اوت رفت .
اتفاق ویژه :
وقتی ایتمار با حرکتی خشن و زشت قاسم حدادیفر را مصدوم کرد . سرمربی ذوب اهن با چهره ای برافروخته چنان فریادی بر سر داور لبنانی کشید . که رنگ از رخسارش پرید . و با کارت قرمز بازیکن خطا کار الریان را اخراج کرد
بهترین بازیکن : محمدرضا خلعتبری با تکنیک ناب و سرعت مهار ناپذیرش و زدن گل از نقطه کرنر و همینطور تاثیر گذاری بر روی گل دوم ذوب اهن بهترین بازیکن مسابقه بود .
[PHP][/PHP]کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/04/06/2429467/%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D9%82%D8%B7%D8%B1-1-%D8%B0%D9%88%D8%A8-%D8%A7%D9%87%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-3-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%A8-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%A7
من استقلالمنقل قول:
صحبت هات 100% تایید میشه پول رئیس واقعیه
اما هم چیز هم پول نیست استقلال پیروزی هم کم پول حرم نمی کنند:31:مدیریت هم نقش مهمی داره
صعود استقلال به مرحله بعدي سخت تر شد
اميدهاي تيم فوتبال استقلال با شکست مقابل پاختاکور براي صعود به دور بعد مسابقات کمرنگ شد.
ديدار تيمهاي پاختاکور ازبکستان و استقلال تهران در چارچوب هفته اول از دور برگشت گروه B ليگ قهرمانان آسيا از ساعت 17:30 امروز در تاشکند و در حضور بيش از 3 هزار نفر آغاز شد که اين ديدار با برتري 2 بر يک پاختاکور خاتمه يافت.
بازي در حالي پيگيري مي شد که آبي پوشان 10 دقيقه ابتدايي را در اختيار داشتند اما در دقيقه 27 استانيسلاو آندريف از غفلت مدافعان استقلال استفاده کرد و با يک ضربه رو پا دروازه نماينده کشورمان را باز کرد. در حالي که نيمه اول رو به پايان بود آرش برهاني در دقيقه 1+45، کار را به تساوي رساند.
در نيمه دوم دو تيم موقعيت هاي زيادي داشتند اما اين پاختاکور بود که در دقيقه 87 توسط "ايگور کريمتس " به گل دوم رسيد تا اميدهاي استقلال براي صعود کمرنگ شود.
قضاوت اين ديدار بر عهده يوييچي نيشيمورا از ژاپن بود. وي به "ايگور کريمتس " و "ايلهامين سوينوف " از پاختاکور، حنيف عمران زاده و آرش برهاني از استقلال کارت زرد نشان داد. در دقيقه 86 بازي حنيف عمران زاده با دريافت کارت زرد دوم از بازي اخراج شد.
استقلال با اين نتيجه 4 امتيازي ماند تا براي صعود کار دشواري داشته باشد.
ترکيب استقلال:
محمد محمدي، اميرحسين صادقي، پژمان منتظري، حنيف عمرانزاده، جواد شيرزاد، کيانوش رحمتي، فرزاد آشوبي، مجتبي جباري، هوار ملا محمد(89 هادي شکوري)، فرهاد مجيدي(80 سيد مهدي سيد صالحي) و آرش برهاني(85 اسماعيل شريفات).
سرمربي:پرويز مظلومي
ورزش3
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
هفته چهارم ليگ قهرمانان آسياذوب آهن با شکست الريان در آستانه صعود قرار گرفت
تيم فوتبال ذوب آهن ايران با برتري مقابل الريان قطر در آستانه صعود به مرحله يک هشتم نهايي مسابقات فوتبال ليگ قهرمانان آسيا قرار گرفت.
روز نخست از هفته چهارم مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 20 امروز با رویارویی دو تیم ذوب آهن ایران و الریان قطر در ورزشگاه فولادشهر اصفهان پیگیری شد.
این بازی که با قضاوت "توجو مینورا" برگزار شد در پایان به برتری یک بر صفر تیم فوتبال ذوب آهن ایران انجامید.
تک گل تیم فوتبال ذوب آهن را در این دیدار اصغر فرهادی در دقیقه 21 به ثمر رساند. با این پیروزی تیم ذوب آهن 10 امتیازی شد و جایگاه خود را در گروه D لیگ قهرمانان آسیا استحکام بخشید.
داور ژاپنی در دیدار ذوب آهن ایران - الریان قطر به محمد صلصالی از تیم ذوب آهن و "ناجی حسین" و "رودیگو تاباتا" از تیم الریان کارت زرد نشان داد و در دقیقه 2+90 با کارت قرمز "مورا مویسس" مدافع تیم الریان را از زمین اخراج کرد.
varzesh3
---------- Post added at 11:56 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
الامارات در بازي جنجالي مقابل الشباب پيروز شد
در ديدار حريفان ذوبآهن ايران، نماينده امارات در ديداري جنجالي مقابل الشباب عربستان بهپيروزي رسيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولين روز هفته چهارم ليگ قهرمانان آسيا با ديدار تيمهاي الامارات و الشباب عربستان حريفان ذوبآهن ايران در گروه چهارم پيگيري شد که در پايان نماينده امارات با نتيجه 2 بر يک به برتري رسيد و با کسب 6 امتياز به رده دوم اين گروه صعود کند تا اميدوار به صعود از اين گروه شود.
گلهاي اين ديدار را بوگهچو در دقايق 27 و 41 براي الامارات و عبدالعزيز بنساران در دقيقه 45 براي الشباب عربستان به ثمر رساندند.
در اين ديدار زننده گل الشباب بنساران در دقيقه 74 با دريافت کارت زرد دوم از بازي اخراج شد و مصطفي در دقيقه 78 از الامارات با کارت قرمز داور مواجه شد.
اين بازي در دقايق پاياني با جنجال و درگيري بازيکنان ادامه يافت و داور ديدار بيش از 12 دقيقه وقت تلف شده را براي اين ديدار درنظر گرفت.
ديگر ديدار اين گروه ميان ذوبآهن ايران و الريان قطر برگزار شد که ذوبآهن با برتري در اين بازي در آستانه صعود از گروه چهارم ليگ قهرمانان آسيا قرار گرفت.
*جدول ردهبندي:
1- ذوبآهن، 4 بازي، 10 امتياز
2-الامارات، 4 بازي، 6 امتياز
3-الشباب، 4 بازي، 5 امتياز
4-الريان، 4 بازي، يک امتياز
varzesh3
استقلال دیروز با سوتی های محمدی بازی رو به ازبک ها واگزار کرد.
بد ترین تعویض عمرش را دایی انجام داد با بیرون بردن فشنگچی و نگه داشتن نوروزی
علیرضا محمد اینجوری می خواست پوست استقلالی ها رو بکنه؟؟!!!
محمدی چیکار باید میکرد دیگهنقل قول:
تو گولا که مقصر نبود
--------------------------------
مشکل اصلی استقلال مربی استقلال با این بازیکنایی که داره الان میبایست حد اقل 9 امتیاز میداشت
جالبه به جای اینکه پرسپولیس حمله کنه ، همچنان بنیادکار حمله می کنه
واقعا به قولی وجهه داره از سر و روی این تیم میریزه پایین!
خب فریاد پرسپولیس بی غیرت هم طنین انداز شد
آخه دایی با خودش چه فکری میکنه این زارع رو میاره تو
تعویض های دایی منجر به باخت پرسپولیس شد