دوستان پس چرا تو این صفحه که برای تایید معدل و... هست نمرات درس ها نیست؟
Printable View
تائید نمرات مثل اینکه گفتن تو موقع موعد ویرایش باید بیاییم تائید کنیم 25 بهمن تا 3 اسفندنقل قول:
اندكي صبر... بهمن نزيك استنقل قول:
اگه اشتباه نكنم پارسال بهمن ماه موقع تاييد نهايي ثبت نام نمره ها برا تاييد اومد رو سايت
سلام:20:
بند 11 رو چه طور باید پر کنیم ؟ معدل کل دیپلم یا معدل سال سوم؟
معدل كل ديپلم( معدل 3 سال دبيرستان)نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20:
بند 11 رو چه طور باید پر کنیم ؟ معدل کل دیپلم یا معدل سال سوم؟
سلام !
یه مشکلی برام پیش اومده کمک کنید لطفاً !
من ثبت نام رو تکمیل کردم بعد وقتی صفحه کد رهگیری اومد من صفحه رو سیو کردم الان دیدم همش اجق وجق اومده هیچی از کد و اینا معلوم نیس !
یادداشتتش هم نکردم همینجوری بستمش !
الان باید چی کار کنم ؟ :|
کد:http://srv1000.sanjesh.org/regsar90/regar_frmview.aspx
آقا دمت گرم شدیییییداً و عمیقاً ! یعنی الان دو ساعت علاف بودم ! خیلی دمت گرم : دینقل قول:
بیا یه بوس غریبانه بکنمت : دی
...............
فردا همه کاراشو صبح میکنم اگه این مشکل حل بشه
سلام برو بچز
عزاداريهاتون قبول
دو تا سوال داشتم:
1. معافيت تحصيلي چيه و چه کساني از آن استفاده ميکنند؟
2. من متولد 10 فروردين 71 هستم و دانشگاه شبانه قبول شدمو ميخواستم بدون انصراف از دانشگاه کنکور بدم و تو دفترچه نوشته بود که براي اين کار نبايد معافيت تحصيلي داشته باشيم. حالا من با توجه به سنم تا کنکور 90 از معافيت تحصيلي استفاده ميکنم يا نه؟
با تشکرررر
...............
سلام دوستان
قسمت 1 تا 11 رو خودش برام پر کرده درستم هست اما اخرش که میاره تایید کنم یه 0 میاره پشتش
ماله همه همینه یا مال من مشکل داره؟
ببخشید دوستان خودم فهمیدم:31:نقل قول:
صفحه بعدیش صفرش میپره
بچه ها من ديپلمم رو دي ماه امسال ميگيرم و به همين خاطر كد ره گيري ندارم و اداره آموزش و پرورش هم ميگه كه نميتونيم بهت كد ره گيري بديم . حالا من چه خاكي تو سرم بريزم ؟
كسايي رو ميشناسين كه وضعيت من رو داشته باشن ؟
پس الان شما نتونستی ثبت نام کنی؟نقل قول:
ببخشید اگه کسی کدسوابق گرفته باشه اما یکی از موارد سوابقش اشتباه شده باشه هیچ راه برگشتی نیست؟
خودشون که گفتن نمیشه. اما شاید بشه در بهمن ماه تغییراتی درش داد. باید صبر کنید.نقل قول:
سلام من امروز رفتم کد سوابقمو بگیرم اما نشد پیام داد سوابق تحصیلی شما موجود نیست تا اخر امشب هم بیشتر فرصت نداریم برا ثبت نام من چیکار کنم حالا ؟:41:
چرا نميشه چرا نميشه...:31: بهمن ماهنقل قول:
ببخشید اگه کسی کدسوابق گرفته باشه اما یکی از موارد سوابقش اشتباه شده باشه هیچ راه برگشتی نیست؟
فقط رشته و احتمالا كد دانش اموزي رو نميتونين بتغييرين!
فقط قبلش بايد يه سر بري اموزش پرورش با مدارك! تا دهم دي وقت داري
تاثیر 25 درصدی معدل کتبی سال سوم برای اونایی که زبان شرکت می کنن چند درصده؟! چون طبیعتا میبایستی کمتر از 25 درصد باشه... خواهشا توضیح بدید..
ممنون
امروز آخرین مهلت ثبت نام دانشگاه هست الان میخوام برای یکی از دوستان ثبت نام کنم شب اخری ولی کد سوابق تحصیلی رو نداره دیپلمو بعد از 84 گرفته الانم وقتی مراجعه میکنیم که کد سوابقشو بگیریم میگه پیدا نشد ولی اینم هست
((در صورتي كه از طريق هيچ يک از روشهاي جستجو نتوانستيد اطلاعات دانش آموزي خود را مشاهده نماييد ،در اسرع وقت و حداكثر تا 89/10/10 همراه با مدرك ديپلم متوسطه، كارنامه فارغ التحصيلي، كارت ملي و شناسنامه و يك نسخه كپي آنها ترجيحاً به اداره آموزش و پرورش محل اخذ مدرك ديپلم و در صورت عدم امكان به نزديكترين اداره آموزش و پرورش محل سكونت يا كار خود مراجعه نمائيد و از تاريخ 89/11/25 لغايت 89/12/2 براي ثبت نام به سايت سازمان سنجش مراجعه نماييد))
حالا با توجه به امروز که اخرین مهلت هست مشکلی پیش نمیاد????
تاریخ ثبت نام دانشگاه ازاد کی هست؟
با مراجعه به سایت زیر جوابتونو می گیریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی پیش نمیاد... باید بری اموزش پرورش و بعد هم یک نامه بگیری ببری سنجش بعد بهمن ثبت نام کنی...نقل قول:
با سلام
دوست من قصد شركت در آزمون 90 را داره اطلاعاتش ناقص بود.حالا هم مداركشو تحويل داده. ولي مشكلي كه هست اينه كه كارت اعتباري ثبتنام تهيه نكرده.
همين كه ديده كه اطلاعاتش ناقصه ديگه اقدام براي خريد كارت انجام نداده.
حالا ممكنه موقع ثبت نام مجدد امكان تهيه كارت وجود داشته باشه ؟
اگر نتونه كارت بگيره نميتونه ثبت نام كنه! :41: كسي هست كه مشكل مشابهي داشته باشه ؟ بايد چيكار كرد ؟
یکی از دوستای من گرفته پشیمون شده 1 هفته دیگه بهم یک پیغام خصوصی بده ببینم اگر شد بگیرمش بدم بهت
میخواستم بدونم از هر درس رشته ریاضی تو کنکور چند تا تست میاد؟اخه من تازه شروع کردم بخونم میخوام مبحثی بخونم!به نظر شما وقتی میخوام تو سراسری همه درسای اختصاصی بالای ۳۵ تا ۴۰ بزنم ادبیات عربی هم بالای ۷۰ و دینی بالای ۵۰ و زبان منفی نزننم حداکثر ۲۰ بزنم باید چه مبحثایی بخونم که ساده هم باشه!با تشکر
15 BAHMAN BE BADنقل قول:
سلام دوستان . من امسال سال 3 دبیرستان رشته ریاضی هستم . می خواستم ببینم میتونم تو کنکور کاردانی ازاد یا سراسری سال 90 شرکت کنم بدون مدرک پیش دانشگاهی ؟ اصلا قضیه این کنکور ازمایشی چیه؟:8:
سلامنقل قول:
بین 5 تا 15 درصد هست
دسوتان یه سوال داشتن لفا جواب بدید
داداشم از سربازی معاف شده
امسال هم پرستاری قبول شده دانشگاه ملی بعد میخواد واسه پزشکی آزاد شرکت کنه تا اگه قبول بشه بره پزشکی آزاد و از ملی انصراف بده
همچین کاری ممکن هست؟
چون یکی گفته بود اول باید انصراف بدی از دانشگاه فعلیت!:18:
دوستانی که میدونن حتما جواب بدن
مال زیانو نمیدونم.ولی من که ریاضی بودم وکنکور تجربی دادم حدود 10.8% بود.زبان احتمالا از اینم کمتره.نقل قول:
سلام دوستان زمان تغییر اطلاعات برای ثبت نام کنکور کی هست؟چون باید مواردی رو اصلاح کنم :)
نقل قول:
بیست و پنج بهمن الی دو اسفند
سلام دوستان.
الان اخبار گفت که داوطلبان کنکور 90 باید به مراکز ساهت مراجعه کنن.
میخاستم بدونم باید همه برن و احراز هویت کنن یا فقط اونایی که اطلاعاتشون اشتباهه؟
سلام . اين سوال منم هست . دقيقا بايد چيكار كنيم ؟ قضيه چيه ؟ من اذرماه مغايرت داشتم رفتم درست كردن گفتن برو 25 بهمن ثبت نام كن الان چيكار بايد بكنم ؟ بايد بيام تهران ؟نقل قول:
اطلاعيه تكميلي سازمان سنجش آموزش كشور درخصوص ثبت نام از داوطلبان آزمون سراسري سال 1390
1389/11/26 - 11:53
سازمان سنجش آموزش كشور ضمن عذرخواهي از داوطلبان آزمون سراسري سال 1390 كه براساس برنامه زماني ميبايست از تاريخ 25/11/1389 به سايت سازمان جهت ويرايش اطلاعات و ثبتنام مراجعه نمايند به استحضار اين عزيزان ميرساند به منظور هماهنگي بيشتر در جهت دريافت اطلاعات دقيقتر از وزارت محترم آموزش و پرورش ، در زمينه سوابق تحصيلي و ريزنمرات سال سوم متوسطه مربوط به ثبتنام جديد ، ويرايش اطلاعات و مشاهده سوابق تحصيلي از روز پنج شنبه 28/11/1389 آغاز خواهد شد، لذا داوطلبان عزيز براساس اطلاعيههاي منتشر شده قبلي ميتوانند از تاريخ 28/11/1389 الي 4/12/1389 به سايت اين سازمان به نشانيمراجعه نمايند..کد:www.sanjesh.org
لینک خبر:
کد:http://www.noet.ir/noet/FullStory.aspx?gid=2&id=804
نقل قول:هلپ پلیز:19:نقل قول:
سلام دوستان . آقا اين سازمان سنجش و آموزش پرورش پدر منو در اوردن . من آذر ماه كه ثبت نام شروع شد مغايرت داشتم و رفتم درستش كردن گفتن برو 25 ام كه دوباره ثبت نام شروع شد ثبت نام كن. امشب هم كه لينك رو تو سايت گذاشتن رفتم سوابق تحصيلي ام رو ببينم با هيچ كدوم از 4 روش نتونستم اسم خودمو ببينم ( باز خوبه قبلا نشون ميداد ولي اشتباهاتي داشت الان ديگ هيچي نيست ). جالب اينجاست كه به مسئولين آموزش و پروش شهر خودمون كه زنگ ميزنم ميگن مشكل از ما نيست برو به سازمان سنجش زنگ بزن به سازمان سنجش هم زنگ بزنم ميگن برو به آموزش و پرورشيا بگو ............. اي خداااااااااااااااااا :19::19: . خودمون كم استرس داريم آخه ؟ مهلت ثبت نام هم 6 روز بيشتر نيست ... ديگه اعصاب نذاشتن واســـم .... به هيچكي زورم نرسيد گفتم بيام به شما بگم ببينم كسي مشكل مشابه منو داشته ؟!!!!!
سلام.
یه خبر و یه نکته و دو سوال :31:
خبر:
تو اطلاعیه اومده بود از 28 بهمن اما امروز که 27 هست لینک ثبت نام توی sanjesh.org موجوده :31: منم ثبت نام کردم :31:
نکته:
من خودم جزو کسانی بودم که مرحله اول اطلاعاتم مغایرت داشت.کارایی که کردم رو میگم واسه کسایی که سوال داشتن.من این کارا رو کردم ایشالا درست رفتم :31:
اول رفتم به saahat.ir و با وارد کردن مشخصات شناسنامه ای چک کردم دیدم اطلاعاتم درست شده.
بعد رفتم sanjesh.org و با توجه به اینکه دفترچه راهنما و کارت اعتباری رو از مرحله اول تهیه کرده بودم روی عبارت "برای مشاهده و بررسي اطلاعات فردي و دانش آموزي داوطلبان آزمون سراسري سال 90 (مخصوص ديپلمه هاي سال هاي 84 لغايت 89) و دریافت کد سوابق تحصیلی اینجا را کلیک نمایید " کلیک کردم.در صفحه جدید اون پایین صفحه اطلاعاتمو زدم مشخصاتمو آورد چک کردم و تیک همه موارد رو زدم یعنی تاییدشون کردم و ارسال کردم.اونم کد سوابق تحصیلی منو که از 4 بخش 4 رقمی مجموعا 16 رقم تشکیل شده رو داد بهم.یادداشتش کردم.
در مرحله بعد از صفحه اصلی یعنی sanjesh.org روی لینک "برای ثبت نام جدید ، مشاهده و ویرایش اطلاعات آزمون سراسری سال 1390 اینجا را کلیک نمایید " کلیک کردم.خب دیگه توضیحاتش واضحه به فارسی روان :31: مرحله به مرحله رفتم تا مرحله آخر که شماره پرونده 7 رقمی و کد رهگیری 15 كاراكتري رو بهم داد.:31:
اما سوالاتم:
1- صفحه 44 دفترچه ی راهنمای ثبت نام (دو صفحه مونده به آخر) یه فرمی هست به اسم فرم شماره 2 ، همچین فرمی من ندیدم تا حالا :31: یعنی نه مدرسه بهمون داده نه تو سایت سنجش بود نه ... . این قضیش چیه و کی باید پر شه؟
2- توی فرم ثبت نام اینترنتی اون آخر که اطلاعاتو نشون داد و تایید کردم اون قسمت کد دانش آموزش (فیلد شماره 14) با اینکه کد من یه عدد 9 رقمی بود اما به من یه عدد ده رقمی نشون داد رقم اول از سمت چپ صفر :31: یعنی در واقع همون کد دانش آموزیم بود ولی اولش (اول از سمت چپ) یه صفر اضافه زده شده 10 رقم.مشکلی نداره؟
ممنون.:11: