ممنون میشم باقی سوالات رو هم دوستان جواب بدن...:10:
قیمت 955-965-970 رو دارین؟
Printable View
ممنون میشم باقی سوالات رو هم دوستان جواب بدن...:10:
قیمت 955-965-970 رو دارین؟
AM3 - Phenom II X4 965 :178
AM3 - Phenom II X4 955 : 167
970 هم تاحالا ندیدم ! این قیمتها رو دیروز از بازار تهران گرفتم
به نظر من همین 965 رو بگیر و خودتو خلاص کن ، شما هر چی منتظر بمونی هی چیز جدیدتر میاد و ...
موافقم ... 965 خوبه ... 955 هم فرق چندانی نداره اگه خواستی اینو بگیر ...نقل قول:
به نظر من همین 965 رو بگیر و خودتو خلاص کن ، شما هر چی منتظر بمونی هی چیز جدیدتر میاد و ...
ممنون از دوستان 965 رو میگیرم...در مورد برند گرافیک چه نظری دارید؟
انتخاب عالی هست ...نقل قول:
ممنون از دوستان 965 رو میگیرم..
6870 فکر نکنم توی بازار تنوع برند داشته باشه ولی اگه بود Sapphire از همه بهترهنقل قول:
در مورد برند گرافیک چه نظری دارید؟
XFX هم خوبه؟ انگار 6870 با این برند بیشتر تو بازار هست...
یه سوال دیگه هم اینکه چه پاوری بگیرم؟
درسته ... فکر کنم کمی بگذره برند های دیگه هم بیاننقل قول:
XFX هم خوبه؟ انگار 6870 با این برند بیشتر تو بازار هست...
اگه قصد آور و CF ندارید 685b ...نقل قول:
یه سوال دیگه هم اینکه چه پاوری بگیرم؟
کانفیگ سیستم نهایی رو یه بار دیگه بزارید به نتیجه برسیم :10:
CPU : AMD Phenom x4 965 BE
VGA : ATI HD 6870 1GB
HDD : Western Digital Caviar Black 1TB
RAM : 2*2GB DDR3 1333
Main : FOXCONN A7DA-S 3
خوبه.نقل قول:
فقط یک کولر بگیرین خیلی خوب میشه.
tuniqtower extreme3=45
دوست عزیز فقط از خرید برند های kingston وPatriot خرید نکنید که تقلبی زیاد داره ...نقل قول:
عالیه ... فقط میتونید هارد رو 2 تا 500 بگیرید سرعت زیاد تر بشه ... پاورتون چیه ؟نقل قول:
CPU : AMD Phenom x4 965 BE
VGA : ATI HD 6870 1GB
HDD : Western Digital Caviar Black 1TB
Main : FOXCONN A7DA-S 3
اگه بگیرن خیلی عالی میشه ... بعدا هم میتونن تهیه کنن الان لزومی نداره ...نقل قول:
خوبه.
فقط یک کولر بگیرین خیلی خوب میشه.
tuniqtower extreme3=45
اگه ارزون تر هم می خوان می تونن این رو بگیرن :نقل قول:
اگه بگیرن خیلی عالی میشه ... بعدا هم میتونن تهیه کنن الان لزومی نداره ...
cooler:bufallo=20
با توجه به کاربرد ایشون توصیه نمی شه و ریسک هست . این جوری خیالشون از بابت پایداری اطلاعات راحت تر هست ...نقل قول:
عالیه ... فقط میتونید هارد رو 2 تا 500 بگیرید سرعت زیاد تر بشه ... پاورتون چی
اصلا توصیه نمیشه.نقل قول:
اگه ارزون تر هم می خوان می تونن این رو بگیرن :
cooler:bufallo=20
حتما رید کنن.ارزش داره.نقل قول:
با توجه به کاربرد ایشون توصیه نمی شه و ریسک هست . این جوری خیالشون از بابت پایداری اطلاعات راحت تر هست
گفتم اگه با بودجه مشکل داره ... + برای بودجه های پایین بسیار خوب هست ...نقل قول:
اصلا توصیه نمیشه.
اگه مشکلی پیش اومد چی ؟ ایشون که برای گیم دارند می خرند ممکن باعث ازبین رفتن مراحل و بازی های نصب شده و ... بشه ....نقل قول:
حتما رید کنن.ارزش داره.
برای همین می گم ارزشش رو نداره ...
احتمالش کمه و از بین رفتن مراحل و ... خیلی حیاتی نیست :21: ولی توی Loading ها تاثیر میزاره (غیر از اینه ؟)نقل قول:
اگه مشکلی پیش اومد چی ؟ ایشون که برای گیم دارند می خرند ممکن باعث ازبین رفتن مراحل و بازی های نصب شده و ... بشه ....
درسته هر چی باشه از استوک آشغال AMD بهتره ...نقل قول:
برای بودجه های پایین بسیار خوب هست ...
هیچ مشکلی بوجود نمیاد.نقل قول:
بابت بودجه واسه فن مشکلی نیست...همون Tuniq Tower رو می گیرم...هارد هم یه 1TB بگیرم خیالم راحت تره...!:20:
پاور فعلیم Green 430w هستش...
پاور کم میاره ...نقل قول:
پاور فعلیم Green 430w هستش...
100%...چه پاوری بگیرم؟نقل قول:
در مورد کارت گرافیک هم یه پیشنهاد دارم :
سعی کن برندی رو انتخاب کنی که گارانتی خوبی اونو ساپورت کنه ، کیفیت ها تقریبا یکی هستن و چون میخواید کارت گرافیک به اون گرونی بردارید بهتره که sapphire نباشه ( در کیفیت این کارت ها شکی نیست ولی من کارتم یه مشکلی پیدا کرد که با وجود این که گارانتی داشت شرکت زیر بارش نرفت :13: عین همین مشکل هم برای یکی دو تا از بچه ها پیش اومده )
بهترین گارانتی رو هم شنیدم که اواژنگ داره پس بهتره اگه این مدل کارت گرافیک رو از گیگابایت گیر اوردید همونو بخرید
6870 با برند گیگابایت تقریبا تو بازار نیست!
XFX رو میشه پیدا کرد...
اگه آور نمیکنید 685b کاملا کافیه ...نقل قول:
100%...چه پاوری بگیرم؟
به نظر من گرافیک 6870 رو نخرین.این کارت جز رده high end نیست.مطمءن باشید وقتی 6950 و 6970 بیان قیمت 6850 و 6870 پایین میان و با این پولی که الان دارید هزینه میکنید میتونید 6950 بخرید که مطمءنا خیلی قویتر هست...فقط باید 1 الی 2 ماه صبر کنین.
الان این کارت ها که گفتی ساخته شدن یا هنوز تکمیل نشدن؟نقل قول:
لینک داری که کی میاد تو بازار؟ چون منم تو فکر یک 6850 هستم.
به نظرت 460 GTX هم افت قیمت پیدا میکند؟
این دو کارتی که گفتم قراره دوشنبه هفته اینده عرضه بشه...
چون gtx460 و 6850 رقیب هستند اگه 6850 کاهش قیمت داشته باشه مطمئنا 460 هم کاهش پیدا میکنه ولی یه مسئله رو باید در نظر بگیرید که معمولا چون مردم ما اکثرا عشق gforce یا همون nvidia هستند :31:این کارتها حتی اگه کاهش قیمت جهانی داشته باشن تو بازار ما این کاهش قیمت رو نسبت به ati خیلی کمتر حس میکنیم.
اگه اینطوری که میگین باشه من می تونم تا آخر دی صبر کنم...!
واقعا میارزه صبر کنم؟
دوست عزیز اگه می خوای بازی کنی بهتره یه Xbox 360 + kinect بگیری .نقل قول:
پول دادن برای سیستم فقط جهت بازی کردن یه جورایی پول ریختن تو جوبه چون خیلی از بازیها اصلا روی کامپیوتر عرضه نمیشن و اونایی هم که عرضه میشن کلی مشکل کرک و ارور های جور واجور و ... دارن.
در کل خیلی برادرانه بهت میگم چون خودم همه جور کنسول و پلتفرمی رو امتحان کردم پیشنهادم اینه که اگه می خوای واقعا از بازی کردن لذت ببری XboX 360 بگیر که بازیهاش یا قیمت 3000 تومن همه جا گیر میاد . :10:
رفیق من یکی که اصلن بدون کیبرد و موس نمی تونم بازی کنم، از بچه گی هم هر وقت از این دسته های کنسول های بازی رو می گرفتم همش قاطی میکردم، نوبتی بازی میکردیم با بچه ها من همش زود خراب میکردم نوبتم رو یکی دیگه می گرفت، نامردا :27:، دیگه اینکه در بازی های استرانژیک(که بچه غولی هستم برای خودم در تورنومنت های بین المملی :46:،غول اونه که قهرمان بشود) کیبرد و موس نقش حیاتی دارند.
6870>xbox 360نقل قول:
دوست عزیز اگه می خوای بازی کنی بهتره یه Xbox 360 + kinect بگیری .
پول دادن برای سیستم فقط جهت بازی کردن یه جورایی پول ریختن تو جوبه چون خیلی از بازیها اصلا روی کامپیوتر عرضه نمیشن و اونایی هم که عرضه میشن کلی مشکل کرک و ارور های جور واجور و ... دارن.
در کل خیلی برادرانه بهت میگم چون خودم همه جور کنسول و پلتفرمی رو امتحان کردم پیشنهادم اینه که اگه می خوای واقعا از بازی کردن لذت ببری XboX 360 بگیر که بازیهاش یا قیمت 3000 تومن همه جا گیر میاد .
داداش مطمئنی؟؟؟ من خودم چند ماه قصد خرید داشتم...ولی همش تو این فکرم که گرافیکش به pc نمیرسه!نقل قول:
XBOX به هیچ عنوان به یه PC با 6870 نمیرسه ... در ضمن خیلی وقته اومده و خریدش جالب نیست به نظر من ...
نقل قول:الآن شما دارید جک میگید یا منو دست انداختید ؟:5:نقل قول:
آخه مردان مومن ،دارم می گم خیلی از بازی های TOP اصلا واسه کامپیوتر عرضه نمیشن .
به اون واژه ی خیلی که نوشتم دقت کنید .... یه مثال می زنم :
بازیهای زیر بهترین بازیهای سال 2010 هستند :
Bayonetta
alan wake
heavy rain
god of war 3
fable 3
mass effect 2
red dead redemption
halo reach
call of duty black ops
star craft 2
castlevania
enslaved
از این 12 تا بازی فقط و فقط 3 تاش واسه کامپیوتر عرضه شدن .
9 تاش واسه Xbox 360 عرضه شدن .
9 تاشم واسه PS3 .
حالا شما اومدید میگید گرافیک .... ؟
بنده خودم میدونم که 6870 خیلی قوی تر کارت گرافیک Xbox است ولی شما با 6870 فقط لذت بازی Crysis 2 که سال آینده میاد رو میتونید تجربه کنید و بس در صورتی که اگه Xbox 360 بگیرید خیلی از بازیهایی که واسه کامپیوتر حتی عرضه هم نمیشن می تونید بازی کنید .
بعلاوه اینکه Kinect محصول جدید مایکروسافت برای Xbox 360 اومده که لذت واقعی بازی کردن رو به همراه داره .
داداش اگه مطمئن نبودم نمیومدم سرتون رو درد بیارم .نقل قول:
مطمئن باش که خرید کامپیوتر صرفا جهت بازی به هیچ وجه به صرفه نیست .:10:
اگرم حرف منو قبول نداری برو تو انجمن بازی بپرس که همه گیمر هستن ببین خرید 360 بهتره یا کامپیوتر .
اینم تاپیک 360 ه :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109699&page=2033
همه اولش همینطورین .نقل قول:
بعد از چند روز به دسته عادت می کنید و همه چیز حل میشه .
من الآن با دسته راحت تر از کیبورد و موسم .
عالم و آدم میدونن گرافیک 360 در بابر PC مثل جوکه ...نقل قول:
الآن شما دارید جک میگید یا منو دست انداختید ؟
نقل قول:
دارم می گم خیلی از بازی های TOP اصلا واسه کامپیوتر عرضه نمیشن .
نقل قول:
به اون واژه ی خیلی که نوشتم دقت کنید .... یه مثال می زنم :
خب از اون تعدادی که عرضه میشن وقتی با گرافیک بالا بازی کنی خستگی از تنت میپره :27:نقل قول:
بازیهای زیر بهترین بازیهای سال 2010 هستند :
مثلا شما میتونی توی کنسول Empire Total War . StarCraft II.Diablo . Civilization و ... بازی کنی ؟ اصلا اول شخص ها روی کنسول به هیچ وجه حال PC رو نمیده ...
بازی های دیگه ؟؟؟؟؟؟؟ World of Warcraft (که البته اومده) ؟؟؟ در ضمن بازی هایی که هم برای کنسول ها میان هم برای PC کم نیستن ...نقل قول:
ولی شما با 6870 فقط لذت بازی Crysis 2 که سال آینده میاد رو میتونید تجربه کنید و بس
در ضمن این جا انجمن گیم نیست ... بحث گیم ها رو دیگه وسط نکشید ...
نقل قول:بله منم پایین جملم گفتم که گرافیک 360 کمتر از کارت گرافیک های جدید کامپیوتره .نقل قول:
ولی اینو در نظر بگیرید که اکثریت بازیها (بازم روی واژه ی اکثریت دقت کنید) از روی کنسول پورت میشن روی کامپیوتر بنابراین حتی گرافیکشون روی کامپیوتر پایینتر از کنسوله .
در ضمن مگه چند تا بازی هست که به قول شما خستگی رو از تن می پرونه ؟
شما خودت اومدی جواب خودتو دادی :
دقت داری که همه ی این بازیها ( بجز Diablo) یه سبکن ؟نقل قول:
ضمن اینکه ایشون با همین سیستمی که الآن دارن میتونن Diablo و تمام اونای دیگه رو به راحتی با گرافیک بالا بازی کنن اما تمام بازیهای خوب دیگه و سبکهای دیگه رو از دست میدن .
این دیگه نظر شخصی شماست . خیلیا (از جمله خود بنده) اصلا این حرفو قبول ندارن .نقل قول:
اتفاقا باید بگم که تعدادشون به نسبت بازی های عرضه شده خیلی کمه . اگه همین بازیهای تاپ رو در نظر بگیریم شاید حدود 25% این بازیا واسه کامپیوتر عرضه بشن .نقل قول:
دوست عزیز ایشون می خواستن برای گیم سیستم جمع کنن و من هم چون تو این زمینه تجربه کافی داشتم راهنماییشون کردم . اون فقط یه مثال بود .نقل قول:
:10:
خود من از تابستون تا حالا صبر کردم:31:نقل قول:
همه قطعاتو گرفتم غیر از کارت گرافیک.گرافیکی که الان رو سیستممه 7300 le هستش.
روی کامپیوتر با رزولیشن 1920X1080 و 8X AA اجرا میشن ... اینو هم در نظر داشته باشید که تعداد کمی از بازی ها روی کنسول ها با این رزولیشن اجرا میشن ...نقل قول:
ولی اینو در نظر بگیرید که اکثریت بازیها (بازم روی واژه ی اکثریت دقت کنید) از روی کنسول پورت میشن روی کامپیوتر بنابراین حتی گرافیکشون روی کامپیوتر پایینتر از کنسوله .
من هم منظورم این بود که PC هم بازی اختصاصی کم نداره ...نقل قول:
دقت داری که همه ی این بازیها ( بجز Diablo) یه سبکن ؟
گیم پد مثل یه موس 5 هزار تومنی میمونه .. برای PC با یه موس Logitech بازی کنید تازه معنی اول شخص رو درک میکنید :21:نقل قول:
این دیگه نظر شخصی شماست . خیلیا (از جمله خود بنده) اصلا این حرفو قبول ندارن .
خیلی هاشون هم فقط برای یک کنسول عرضه میشن ... مثال :نقل قول:
اگه همین بازیهای تاپ رو در نظر بگیریم شاید حدود 25% این بازیا واسه کامپیوتر عرضه بشن .
Xbox 360 : Alan Wake Gears of War 3-2 Halo .....
PS3: God of War 3 Heavy Rain Uncharted ........
میدونم من هم گفتم تا تاپیک به حاشیه نره ... موفق باشید. :10::46:نقل قول:
دوست عزیز ایشون می خواستن برای گیم سیستم جمع کنن و من هم چون تو این زمینه تجربه کافی داشتم راهنماییشون کردم . اون فقط یه مثال بود .
ممنون از تمام دوستانی که نظر دادند...ولی تصمیمم رو واسه خرید pc گرفتم...خواهشا یه موس گیم هم معرفی کنید...تا ۳۰ تومن :11:
psu 600w memonex game 82
cpu phenomIIx61050t 218
monitor2250t 310
mose-keyboard x7 50
vga gtx460 zotac 300
cas emagnome2 45
من 6870 بگیرم...واسه بازی رو full HD خیالم راحت باشه؟ کم نمیاره؟ نمیخوام اذیت کنه...
تا ۳۸۰ تومن گزینه بهتری هم هست؟
یه سری بازی های سنگین رو باید بدون AA بازی کنید (مثلا Metro 2033 . Crysis . ...)نقل قول:
من 6870 بگیرم...واسه بازی رو full HD خیالم راحت باشه؟ کم نمیاره؟ نمیخوام اذیت کنه...
تا ۳۸۰ تومن گزینه بهتری هم هست؟
ولی به طور کلی خوبه ...